پاسخ : درایورهای LED
سلام مهندس. اون نقشه به درد کار مصرف کننده نمیخوره (طبق گفته استاد احمد). در ضمن اینطور نیست که شما فقط ثانویه رو زیاد کنید و خروجی بیشتر بگیرین. یک تایپکی زده بود دوست عزیز جناب فردی که درباره تغییر همین مداری که شما بهش اشاره کردین بود که کلی زحمت کشیده بود که توانسته بود خروجیشو تغییر بده اگه بگردین پیدا میشه اگه پیدا نکردین بگین من براتون پیداش کنم. کلا جناب فردی در این مدار که لینکشو دادین تخصص دارن. مطلب بعدی اینکه برای 30 یا 40 والت فیوز نیم آمپر زیاد هم هست میتونی از 200 میلی هم استفاده کنی. پس مشکل از فیوز نیست بلکه از مدارتونه. دیگه اینکه من در خدمتم اگه سوالی بود.
راستی در مورد مطلب زیر هم:
"به امید روزی که هر کدام از ما ایرانیان در زمینه کاری خود کشور عزیزمان را به طور کامل از وابستگی خارج کنیم . ان شا الله "
منم همین امید رو دارم ولی یادتون باشه وقتی مدار رو هم ساختین و عالی هم جواب داد بازم یادتون باشه که قطعاتش رو خارج ساختن حتی مقاومتهاشو.
نوشته اصلی توسط inventor
راستی در مورد مطلب زیر هم:
"به امید روزی که هر کدام از ما ایرانیان در زمینه کاری خود کشور عزیزمان را به طور کامل از وابستگی خارج کنیم . ان شا الله "
منم همین امید رو دارم ولی یادتون باشه وقتی مدار رو هم ساختین و عالی هم جواب داد بازم یادتون باشه که قطعاتش رو خارج ساختن حتی مقاومتهاشو.
دیدگاه