اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

درود،دوستان امروز من بعد از مدت ها بطور اتفاقی وارد این تاپیک شدم و گفتم یک توصیه ی خیلی مهم رو اینجا اضافه کنم:
    برای عزیزانی که تخصصشون الکترونیک نیست و برای سرگرمی یا کاربرد شخصی میخوان اینورتر سینوسی بسازن بشدت توصیه میشه از ترانسفورماتور آهنی و مد Low power frequency transformers صفحه ده دیتاشیت eg8010 استفاده کنن.دقت کنید که در این حالت شاید در توان های پایین راندمان خیلی با حالت ورودی ۴۰۰ ولت فرق کنه و راندمانش حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد کمتر باشه ولی تو توان های بالا این مقدار تفاوت به ۱۵ یا ۱۰ درصد میرسه و مدار هم به مراتب قابل اعتمادتر و کم استهلاک تره
    دلیل این که میگم از حالت low power frequency transformer استفاده کنید هم اینه که خیلی خرابی و حساسیت مدار کمتره،در حالت ۴۰۰ ولت ولتاژ ورودی کار خیلی خیلی سخت تر میشه و باید خیلی فاکتور ها رو در نظر گرفت و اگه بخواید بصورت آماتوری مدار رو پیاده کنید اصلا جواب نمیگیرد و بشدت متضرر میشید،مخصوصا در توان های بالا و بارهای سلفی و خازنی. البته این ماژول بصورت ذاتی هم خرابی زیاد داره.
    تو حالت ورودی ولتاژ بالا اگه طراحی تون درست نباشه با کوچکترین خطا در مدار وسوختن حتی یک ماسفت خیلی وقتا کل مدار به فنا میره.
    با توجه به قیمت های نجومی قطعات این نکته رو حتما مد نظر داشته باشید
    مبدل های فرکانس پایین دو مزیت بزرگ نسبت به فرکانس بالا دارن یکی پیک پاور بالاتر و ارائه ی توان های حتی بالاتر از حدانتظار در زمان نسبتا طولانی و دومی که خیلی هم مهمتره Reliability یا همون پایایی یا قابل اطمینان بودن شون هست.
    ​​​​​اگر از اینورترتون میخواید برای وسایل برقی پرمصرف تر و مخصوصا بارهای سلفی مثل یخچال،دریل، پمپ و ... استفاده کنید حتما از اینورتر فرکانس پایین و برای روشنایی و بارهای غیرسلفی بدلیل راندمان کمی بالاتر از فرکانس بالا استفاده کنید.
    ایزد نگهدار شما
    جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۰۰:۱۹ ۱۴۰۲/۰۶/۳۱.

دیدگاه

موج سینوسی خالص با میکرو ATMEGA16
      دانلود: Pure Sine Wave
      جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۲۲:۲۶ ۱۴۰۳/۰۸/۱۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X