اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

نکن . لوساید های ساید رو با آی ار بده اون داره سنکرون میکنه با این کار گیجش میکنی
    گفتی 494 میدونی اگر به پایه چهار 494 نیم موج سینوسی بدی خروجی بهت پی دبلیو امش رو تحویل میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
      نکن . لوساید های ساید رو با آی ار بده اون داره سنکرون میکنه با این کار گیجش میکنی
      گفتی 494 میدونی اگر به پایه چهار 494 نیم موج سینوسی بدی خروجی بهت پی دبلیو امش رو تحویل میده؟
      پایه 4 مگه برای دد تایمش نیست . یه ولتاژی با رفرنس براش درست میکنی دد تایمو بر اساس اون تنظیم میکنه. مثل اینکه سافت استارتم میشه باهاش درست کرد . اما اینکه موج سینوسی بهش بدی و پالس سینوسی تحویل بگیری والا من تا حالا نشنیده بودم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
        اما اینکه موج سینوسی بهش بدی و پالس سینوسی تحویل بگیری والا من تا حالا نشنیده بودم.
        نشنیده بودی چون هنوز با من اشنا نشده بودی
        همه اونایی هم که گفتی در مورد پایه 4 درسته
        پس این یکی رو هم از من داشته باش من باهاش یه جای ADC هم استفاده کردم
        باز هم بگم؟
        دور متور دی سی با فیدبک pi هم باهاش ساختم و خیلی چیزای دیگه یعنی اخرت ایسیه
        جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۲:۲۹ ۱۳۹۶/۰۶/۱۵.

دیدگاه

نشنیده بودی چون هنوز با من اشنا نشده بودی
          همه اونایی هم که گفتی در مورد پایه 4 درسته
          جالب بود .

دیدگاه

اینم موج سینوسی 50 هرتز با مگا 8 - کلاکشم 8 مگاهرتزه داخلی .با فایل پروتئوس . اینو بنداز روی مدارت ببین شکل موجت چه فرقی میکنه . فک کنم هر چی باشه دیگه نوار قلب از توش در نیاد. فقط عکس از خروجی موج زیر بار یادت نره . حالا من موندم اینتراپتاشو چجوری با فیدبک ولتاژ سنکرون کنم. کسی ایده ای نظری چیزی نداره؟ http://s8.picofile.com/file/83057297...e50Hz.rar.html
            جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۲۰:۵۱ ۱۳۹۶/۰۶/۱۵.

دیدگاه

اینم موج سینوسی 50 هرتز با مگا 8 - کلاکشم 8 مگاهرتزه داخلی .با فایل پروتئوس . اینو بنداز روی مدارت ببین شکل موجت چه فرقی میکنه . فک کنم هر چی باشه دیگه نوار قلب از توش در نیاد. فقط عکس از خروجی موج زیر بار یادت نره . حالا من موندم اینتراپتاشو چجوری با فیدبک ولتاژ سنکرون کنم. کسی ایده ای نظری چیزی نداره؟ http://s8.picofile.com/file/83057297...e50Hz.rar.html
              نه بابا،دست کم گرفته بودمت،انگار یه کارایی کردی! C نوشتی یا بیسیک؟باید تو مدار تغییر بدم،این برنامه رو که رو اون مدار نمیشه ریخت،میشه؟گیت AND داره اون.مدارم هم کلا SMDه ،دستکاریش دردسر داره. مداری که با EG درست کردم دیگه نزدیکه تموم بشه.فرکانس هایی که روی 4 تا پایه SPWM OUT هست(با مولتی متر اندازه گرفتم):
              یعنی برا ماسفت های یک طرف ،کلا فرکانس 50 هرتز داده،برا طرف دیگه فرکانس 23.4 کیلو .
              جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۷:۱۸ ۱۳۹۶/۰۶/۱۷.

دیدگاه

حالا حالا ها مونده تا منو بشناسی! گیت منطقی که گفتم مدار شلوغ کنه و باید حذف بشه . ماژول این چینیا هم نداره . فرکانس این موج 14 کیلو هرتزه مال اونا 24 کیلوهرتز . مال سینا59 هم 28 کیلو هرتز. هر چی بیشتر باشه بهتره. فیلتر کردنشم راحت تره ولی خوب از اون طرف کلاک 8 مگا هرتز داخلی میکرو محدودیت داره .البته اگه کریستال خارجی براش بزاری راحت 30 کیلو هرتزم جواب میده. ولی خوب یه مشکلی دیگه ای که فرکانس بالا داره اینه که ممکنه زیر بار خالی کنه و شکل نوار قلب بشه.دقیقا مثل داستانی که برای شما اتفاق افتاد . به نظر من مشکل اصلی مدار اون خازن بوستره که با بار موازی میشه . راکتانس این خازن توی فرکانسای بالا خیلی کم میشه و جریان زیادیو میکشه .حالا اگه ماسفتارو نسوزونه تلفات ماسفت لو سایدو خیلی میبره بالا . من بدون خازن و فیلتر روی لامپ 100 وات امتحان کردم بدون هیچ مشکلی روشن شد. ماسفتا اصلا گرمم نشدن . با اینکه فیلتر نزاشته بودم ولی لامپه اصلا نویز نداشت. بر خلاف موج مربعی که لامپه مثل جیر جیرک ویز ویز میکرد . اما همینکه اون خازنو گزاشتمش اون وسط یه نیم پل از فولبریج کن فیکون شد . شما چطور با 840 و اون خازنه تونستی جواب بگیری ؟ فکر کنم یه ماسفت قوی تر مثل ماژول اون سایته و یا یه چیزی مثل IRFP450 جواب بده ولی 840 من جواب نداد.

دیدگاه

حالا حالا ها مونده تا منو بشناسی! گیت منطقی که گفتم مدار شلوغ کنه و باید حذف بشه . ماژول این چینیا هم نداره . فرکانس این موج 14 کیلو هرتزه مال اونا 24 کیلوهرتز . مال سینا59 هم 28 کیلو هرتز. هر چی بیشتر باشه بهتره. فیلتر کردنشم راحت تره ولی خوب از اون طرف کلاک 8 مگا هرتز داخلی میکرو محدودیت داره .البته اگه کریستال خارجی براش بزاری راحت 30 کیلو هرتزم جواب میده. ولی خوب یه مشکلی دیگه ای که فرکانس بالا داره اینه که ممکنه زیر بار خالی کنه و شکل نوار قلب بشه.دقیقا مثل داستانی که برای شما اتفاق افتاد . به نظر من مشکل اصلی مدار اون خازن بوستره که با بار موازی میشه . راکتانس این خازن توی فرکانسای بالا خیلی کم میشه و جریان زیادیو میکشه .حالا اگه ماسفتارو نسوزونه تلفات ماسفت لو سایدو خیلی میبره بالا . من بدون خازن و فیلتر روی لامپ 100 وات امتحان کردم بدون هیچ مشکلی روشن شد. ماسفتا اصلا گرمم نشدن . با اینکه فیلتر نزاشته بودم ولی لامپه اصلا نویز نداشت. بر خلاف موج مربعی که لامپه مثل جیر جیرک ویز ویز میکرد . اما همینکه اون خازنو گزاشتمش اون وسط یه نیم پل از فولبریج کن فیکون شد . شما چطور با 840 و اون خازنه تونستی جواب بگیری ؟ فکر کنم یه ماسفت قوی تر مثل ماژول اون سایته و یا یه چیزی مثل IRFP450 جواب بده ولی 840 من جواب نداد.
                  گفتم که من دیود زنر 350 ولتی گذاشتم رو سورس-درین ماسفت ها و این مشکل حل شد.جالبه که منم بدون فیلتر که میذاشتم موج سینوسی تمیزی خروجی داشت(منظورم مدار SINA59 هست)،ولی با این وجود وقتی به مصرف کننده مثل لامپ کم مصرف وصل میکردم،ویز ویز شدیدی ازش در میومد!
                  حالا شما که تو این مورد تخصص داری، در مورد مدار EG این که برا HI و LOW یکی از 2110 ها امده 50 هرتز داده و برا HI و LOW اون یکی دو تا 23.4 کیلو داده،درست درمیاد؟(یعنی برا دو تا ماسفت بالا و پایین سمت راست 50 هرتز و برا ماسفت های بالا و پایین سمت چپ دو تا 23.4 کیلو)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
                    گفتم که من دیود زنر 350 ولتی گذاشتم رو سورس-درین ماسفت ها و این مشکل حل شد.جالبه که منم بدون فیلتر که میذاشتم موج سینوسی تمیزی خروجی داشت(منظورم مدار SINA59 هست)،ولی با این وجود وقتی به مصرف کننده مثل لامپ کم مصرف وصل میکردم،ویز ویز شدیدی ازش در میومد! حالا شما که تو این مورد تخصص داری، در مورد مدار EG این که برا HI و LOW یکی از 2110 ها امده 50 هرتز داده و برا HI و LOW اون یکی دو تا 23.4 کیلو داده،درست درمیاد؟(یعنی برا دو تا ماسفت بالا و پایین سمت راست 50 هرتز و برا ماسفت های بالا و پایین سمت چپ دو تا 23.4 کیلو)
                    دیود زنر منم گزاشتم . 400 ولتیشم گزاشتم .برای اطمینان یه خازن دوکیلو ولتی 100 پیکو فاراد با یه مقاومت 10 اهمم بغلش گزاشتم که هیچ رقمه مو لای درزش نره . مشکل من اون خازنیه که اون وسطه . به دیود و اسنابرم ربطی نداره . لامپ که اسپایک نداره . اون خازنس که ماسفت hi سایدو اتصال کوتاه میکنه . بعدشم ماسفت low سایده سمت خودش کن فیکون میشه و اینجوری میشه که یه نیم پل به فنا میره . اگر هم نزاریش که نمیتونه یه موتور آسنکرون ساده مثل پنکه رو استارت کنه . در صورتی که یه موج مربعی ساده بدون خازن براحتی اون پنکه رو استارت میکنه . حالا من با یه ماسفت قوی تر تست میکنم ببینم چی میشه .اون 50 هرتزارو برای low ساید بزاری بهتره . 24کیلو هام برای hi ساید.توی دیتا شیتشم همینجوریه . پایه های 28 و 29 با هم سنکرونن .پایه 27 و 30 هم همینطورین باید بصورت ضربدری با هم روشن بشن.
                    جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۲۳:۵۳ ۱۳۹۶/۰۶/۱۷.

دیدگاه

خروجی را با اسکوپ میگیری سینوس خروجی تقارون داره؟ یعنی دو نیم پریود بالانسه . با در حالت بی باز بالانسه وقتی بار رو وصل میکنی ار بالانس در میاد دوباره بالانس میشه خلاصه از این دست اطلاعات ازش داری؟
                      این پی دی اف که دادید خیلی طولانی نوشته منم حوصلم نمیکشه همشو بخونم پراکنده هم نوشته . الان شما داری سیگنال سینوسی 220 رو از خروجی ترانس فریت میگیری؟ من هیچ ترانسی غیر از اون نمیبینم

ببین این که میگم درسته؟ 72 ولت رو داری روی ترانس فریت سویچ میکنی و ار خروجی اون 220 سینوسی میگیری؟
                      جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۰:۰۸ ۱۳۹۶/۰۶/۱۸.

دیدگاه

خروجی را با اسکوپ میگیری سینوس خروجی تقارون داره؟ یعنی دو نیم پریود بالانسه . با در حالت بی باز بالانسه وقتی بار رو وصل میکنی ار بالانس در میاد دوباره بالانس میشه خلاصه از این دست اطلاعات ازش داری؟
                        اسکوپ دانمه ؟منظورم این بود اسکوپ ندارم . تموم داراییم یه دونه مولتی متر دیجیتال از این چینی 30 هزار تومنیاست. البته بدون اسکوپ یه اینورتر 70 کیلوهرتزی ساختم اونم پوش پول که توی این فرکانس با این ولتاژ بدون اسکوپ کارحضرت فیله .اما در مورد این یکی عدم تقارن بعید میدونم مشکلش باشه . چون خروجیای 2110 کاملا مشابهن البته با فرکانس سنج اهم متر .مشکل من خازنه بوسته که وقتی نیست همه چیز عالیه ولی وقتی هست همه چیز فنا میشه و برای استارت آسنکرون هم بودنش واجبه . البته مشکل از ماسفت 840 هم میتونه باشه که تحمل جریان کشی اون خازنه رو نداره . اینم عکسش http://s9.picofile.com/file/83059086...reSineWave.png
                        جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۰۰:۲۸ ۱۳۹۶/۰۶/۱۸.

دیدگاه

اوکی مشکلی نیست
                          اینا چی؟
                          این پی دی اف که دادید خیلی طولانی نوشته منم حوصلم نمیکشه همشو بخونم پراکنده هم نوشته . الان شما داری سیگنال سینوسی 220 رو از خروجی ترانس فریت میگیری؟ من هیچ ترانسی غیر از اون نمیبینم
                          ببین این که میگم درسته؟ 72 ولت رو داری روی ترانس فریت سویچ میکنی و ار خروجی اون 220 سینوسی میگیری؟
                          اینایی که پرسیدم درسته ؟

دیدگاه

کامی منظورم این خازن 220 نانو فارادیه ام کا تیه که با بار موازی شده

دیدگاه

لان اون خارن رو چرا گذاشای اونجا فکر نمیکنی ظرفیتش زیاده؟ اون سلف هم 5 میلی هانریه؟!!!!
                              این اون نقشه که به من دادبد نیست من داشتم روی اون نظر میدادم کلا تو باغ نبودم گویا
                              خروجی میکرو نمیدونم چیه همونه که یه بار ارسال کردی؟ اگر اونه که خوبه بقیه مدار هم الکتریکال خوبه
                              فقط مقدار سلف و خارن رو نمیدونم چه انتخابیه قصدت چی بوده از اونا
                              جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۰:۴۷ ۱۳۹۶/۰۶/۱۸.

دیدگاه

لان اون خارن رو چرا گذاشای اونجا فکر نمیکنی ظرفیتش زیاده؟ اون سلف هم 5 میلی هانریه؟!!!! این اون نقشه که به من دادبد نیست من داشتم روی اون نظر میدادم کلا تو باغ نبودم گویا خروجی میکرو نمیدونم چیه همونه که یه بار ارسال کردی؟ اگر اونه که خوبه بقیه مدار هم الکتریکال خوبه فقط مقدار سلف و خارن رو نمیدونم چه انتخابیه قصدت چی بوده از اونا
                                مقدار سلف همینطور زیاد میشه تا PWM با فرکانس 24 کیلوهرتز به 50 هرتز سینوسی تبدیل بشه . البته فکر کنم مقدارشو اینجا کم گرفته باشه. این شرکته فیلتر سینوسی درست میکه . اینم سایتشه http://www.zafarco.com/?p=prd&prcid=...88%D8%B3%DB%8C برای 2.5 آمپر توی مشخصات فنی محصولاتش یه فیلتر با وزن 5 کیلو در نظر گرفته با اینداکتنسه 22 میلی هانری . من هنوز روی این مدار سینا 59 کار نکردم . فعلا با شکل موج خودم دارم میرم جلو که فرکانسش 14 کیلو هرتزه . مخصوصا فرکانسو اوردم پایین تا زیر بار نوار قلب نشه .اما فعلا این خازنه این وسط بد جور بازی در آورده . اگرم نباشه توی استارت اولیه موتورهای القایی کم میاره .
                                جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۰۱:۴۹ ۱۳۹۶/۰۶/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X