اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    از برفک زدنش ک قبلا گذاشتم دوست عزیز
    آخه فکر کردم اون موقع که از برفک زدنش عکس گذاشتی از آب خنک لوله هنوز استفاده نکرده بودی و نوشته بودی که آب داغ شده بوده.
    خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
      آخه فکر کردم اون موقع که از برفک زدنش عکس گذاشتی از آب خنک لوله هنوز استفاده نکرده بودی و نوشته بودی که آب داغ شده بوده.
      آره حق با شماست
      اون موقع تو اتاقم بودم و آب گرم میشد
      همین روزا میرم فن میخرم دوباره تست برفک رو میگیرم
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

ببخشید ولی کسی تا حالا بازده این سیستم رو اندازه گیری کرده؟ :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          ببخشید ولی کسی تا حالا بازده این سیستم رو اندازه گیری کرده؟ :redface:

منفی نباشه بالای 10 نیست :icon_razz:
          دلم میخواد اندازه بگیرم ولی بلد نیستم
          اگه کسی راهی داره بگه

آقا من یه پرسش بنیادی برام پیش اومده که خیلی خنده داره
          اگه ما بیایم پشت و روی این المان رو با یه رسانای گرمای خوب به هم مرتبط کنیم و بذاریمش داخل یه باکس ایزوله طوری که سرما و گرما دقیقا با هم خنثی بشن بعد برقشو وصل کنیم این توان که از منبع تغذیه خارج میشه کجا میره؟
          هم؟
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

برای اندازه گیری بازده:
            انرژی ورودی - انرژی خروجی تقسیم بر انرژی ورودی ضرب در 100
            انرژی ورودی: جریان * ولتاژ
            انرژی خروجی : گرمایی که از اب گرفته شده:MCdt
            dt: تغییرات دما
            c: ظرفیت گرمایی ویژه اب
            M: جرم ابی که تغییر دما داشته(لزوما برای ازمایش دقیق تر باید کانتینر شما با دمای محیط تبادل نداشته باشه یعنی عایق باشه-داخل فلاسک مثلا- در ضمن برای اندازه گیری راحت تر نباید اب یخ بزنه! میتونید یک همزن داخل ابی که داره سرد میشه قرار بدید)
            البته این یک راه خیلی خیلی راحت و غیر دقیق و تقریبی بود! وگرنه بازده کمتر از این مقدار خواهد بود!
            چون به انرژی ورودی باید مصرف فن+ ایزوله شدن خود المان از محیط رو هم باید اضافه کنید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
              برای اندازه گیری بازده:
              انرژی ورودی - انرژی خروجی تقسیم بر انرژی ورودی ضرب در 100
              انرژی ورودی: جریان * ولتاژ
              انرژی خروجی : گرمایی که از اب گرفته شده:MCdt
              dt: تغییرات دما
              c: ظرفیت گرمایی ویژه اب
              M: جرم ابی که تغییر دما داشته(لزوما برای ازمایش دقیق تر باید کانتینر شما با دمای محیط تبادل نداشته باشه یعنی عایق باشه-داخل فلاسک مثلا- در ضمن برای اندازه گیری راحت تر نباید اب یخ بزنه! میتونید یک همزن داخل ابی که داره سرد میشه قرار بدید)
              البته این یک راه خیلی خیلی راحت و غیر دقیق و تقریبی بود! وگرنه بازده کمتر از این مقدار خواهد بود!
              چون به انرژی ورودی باید مصرف فن+ ایزوله شدن خود المان از محیط رو هم باید اضافه کنید!
              خیلی هم خوب
              مرسی
              به زودی نتایج رو میذارم
              امروز یکم کار دارم
              فقط C چند بود؟
              3600؟؟؟
              خب مصرف پمپ و آب هم اندازه گیری میشه
              اما اینی که شما گفتین واسه انرژی خروجی زمان تاثیر داره در صورتی که در ورودی ن
              سیستم چیه؟
              دوستان دیگه هم لطفا دست ب کار بشن و نتایج رو بذارن

دیدگاه

C=4.19 kj/kg.k
                همونطوری هم که گفتم سعی کنید اب یخ نزنه و فقط سرد بشه! چون یخ بزنه باید از چند تا فرمول دیگه هم استفاده کنید و تقریب هم کم میشه! چون باید جرم یخ رو حساب کنید و فلان! 1 لیتر اب وردارید(ترجیحا داخل یک فلاسک یا یک چیزی که تبادل حرارتی کمی با محیط بیرون داشته باشه) و یک همزن داخلش بذارید و فقط سردش کنید!
                درکل انرژی که مصرف میشه برای ایجاد تغییر دما در اب انرژی ورودی هست! و تغییر دمای اب هم انرژی خروجی!
                انرژی ورودی شامل مصرف پمپ و فن و قیمت اب برای خنک کردن و ... انرژی هدر رفته از دیواره ظرف و انرژی همزن(مصرف برق) و حرارت ناشی از حرکت پره های هم زن(و تغییرات دمای اون) و ...
                البته اگه میخوایید دقیق باشه!
                در ضمن اقا این رادیاتور رو چطوری اب بندی کردی؟! اون دو تیکه رو به هم چظوری چسبوندی؟! کلا چکار کردی اب ازش بیرون نیاد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                  C=4.19 kj/kg.k
                  همونطوری هم که گفتم سعی کنید اب یخ نزنه و فقط سرد بشه! چون یخ بزنه باید از چند تا فرمول دیگه هم استفاده کنید و تقریب هم کم میشه! چون باید جرم یخ رو حساب کنید و فلان! 1 لیتر اب وردارید(ترجیحا داخل یک فلاسک یا یک چیزی که تبادل حرارتی کمی با محیط بیرون داشته باشه) و یک همزن داخلش بذارید و فقط سردش کنید!
                  درکل انرژی که مصرف میشه برای ایجاد تغییر دما در اب انرژی ورودی هست! و تغییر دمای اب هم انرژی خروجی!
                  انرژی ورودی شامل مصرف پمپ و فن و قیمت اب برای خنک کردن و ... انرژی هدر رفته از دیواره ظرف و انرژی همزن(مصرف برق) و حرارت ناشی از حرکت پره های هم زن(و تغییرات دمای اون) و ...
                  البته اگه میخوایید دقیق باشه!
                  در ضمن اقا این رادیاتور رو چطوری اب بندی کردی؟! اون دو تیکه رو به هم چظوری چسبوندی؟! کلا چکار کردی اب ازش بیرون نیاد!

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
                  تو رو خدا نپیچون دیگه
                  یه چیز آسون بگو آدم بفهمه
                  بذار من فلاسک رو درست کنم
                  فن هم بخرم
                  قشنگ آماده که شدم شما بگو چیو دقیقا اندازه بگیرم(تازه دماسنج هم ندارم :redface

عرض شود هیت سینک من اینجوری بود

دادم مثل فلشهای قرمز سوراخش کردن و جای اون دوتا دایره سبز رو قلاویز کردن
                  یعدم از این سر شلنگیا بستش
                  دو طرف و روش رو هم با کارتن پلاست و چسب MDF چسبوندم
                  آخرشم شد اون :icon_razz:

اولش با چسب سیلیکون دوبار چسبوندم و لبه هاشو پر چسب کردم و...
                  وقتی پمپ رو روشن میکردم و میخواست آب بشه مثل بادکنک باد میشد و فیسسسسس چسبش باز میشد!
                  کلی هم چسب حروم شد کلی هم وقتم هدر رفت
                  بعد اومدم رو همه پره ها رو چسب MDF زدم
                  اول بالا رو گذاشتم گیره بستم بعد اسپری کردم
                  بعد پایین
                  بعدم روش
                  آره دیگه همین

دیدگاه

همون نوع چسبش رو میخواستم بدونم!
                    شما امادش کن مشکلی بود حلش میکنیم!
                    فلاسک به خاطر اینکه تبادل حرارتی با محیط کم بشه! میتونی از این ظرف های یونولیت ها هم استفاده کنی!
                    همزن باید باشه(میتونی با دست و یه قاشق همش بزنی :icon_razz: یا یه موتور دی سی رو سرش یه پروانه بذاری!) تا اب یخ نزنه!
                    دماسنج لازمه!
                    میتونی خودت درست کنی(سنسور های sht عالی هستن و کالیبره)
                    تا اینجا برو بعدش رو بعدا توضیح میدم

دیدگاه

همزن باید باشه(میتونی با دست و یه قاشق همش بزنی :icon_razz: یا یه موتور دی سی رو سرش یه پروانه بذاری!) تا اب یخ نزنه!
                      یه کم شربت بریز توش آخرش میشه یخ در بهشت بعد از اینهمه تلاش می چسبه. :biggrin:
                      برای انکه دیرتر یخ بزنه یا نزنه آب نمک غلیظ استفاده کن.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                        یه کم شربت بریز توش آخرش میشه یخ در بهشت بعد از اینهمه تلاش می چسبه. :biggrin:
                        برای انکه دیرتر یخ بزنه یا نزنه آب نمک غلیظ استفاده کن.
                        با عرض پوزش
                        این کار رو نکنید ها! اشتباهه! جواب درست نمیده!

دیدگاه

با عرض پوزش
                          این کار رو نکنی ها! اشتباهه! جواب درست نمیده!
                          بیا حالا ما خواستیم یکم یخ در بهشت بخوریم گیر نده دیگه :angry:

دیدگاه

بیا حالا ما خواستیم یکم یخ در بهشت بخوریم گیر نده دیگه
                            یخ در بهشت که یخ داره! شما میخواستید اب نمک بخورید که اونم متاسفانه در بهشت سرو نمیشه! جای دیگه سرو میشه :mrgreen:

دیدگاه

[quote author=USSmain ]
                              از المان 12712 استفاده کنید مشکلتون حل میشه.
                              [/quote]
                              #
                              داستانش چیه این؟
                              12 آمپریه یعنی؟
                              خودت باهاش کار کردی ؟چطوره؟
                              #
                              [quote author=masoud_m_bf ]
                              خب حالا بریم سر سوالات اصلی
                              من یه هیت سینک دارم که روش 4تا المان جا میگیره
                              از طرفی هم این سیستم رو برای ماشین میخوام
                              حالا:

1)پمپ آب 12 ولتی با این قدرت از کجا بیارم؟

2)یه باتری معمولی ماشین با 300 وات بار(یا نزدیک 25 آمپر) چقدر میتونه دووم بیاره؟(اصلا برای سیستم برق ماشین توان رو تا چه حدی میتونم بالا ببرم؟)

3)اگه بخوام اینو تو صندوق عقب نصب کنم کجا میتونم رادیاتور و فن رو کار بذارم تا ترجیحا هنگام حرکت از فن کمتر استفاده بشه و از طرفی رادیاتور تمیز بمونه؟(آیا لوله کشی از عقب تا جلو و قرار دادن رادیاتور جلو رادیاتور ماشین کار عاقلانه ای هست؟)

4)با توجه به این سیستم لوله و شیلنگ و فلان و فلان تقریبا 1/4 صندوق عقب میره؛ کجاهای ماشین معمولا فضای خالی هست که بشه پمپ و مخزن آب رو به اونجا منتقل کرد؟
                              [/quote]
                              تو که بازم این سوالات رو پرسیدی!!!
                              1-پمپ آب میخای چیکار،گفتم که از سیستم آب ماشین استفاده کن(رفتم از خط تاکسی سر خیابون برات پرسیدم ؛طرف ماشینش پراید بود گفت 2 ساله تر موستات رو باز کرده ولی دیگه محلول رادیات رو رقیق نمیکنه و تا الان دمای ماشینش بین خط 1و2 بوده که بنظرمن واسه تو اینکار عالیه)
                              2-باطریت تو حالت خاموشی موتور سریع میخابه پس وصلش کن به سنسورهای انژکتور(مثل روغن یا باطری یا . . .)
                              3- سینک ها تو اگه میخای بیرون باشه بنظرم از نوع رادیات های نازک تر ولی ئر عوض پهن تر بردار و بذارش پشت رادیات اصلی مثل کندانسور کولر
                              4- :angry: :angry:

دیدگاه

یخ در بهشت که یخ داره! شما میخواستید اب نمک بخورید که اونم متاسفانه در بهشت سرو نمیشه! جای دیگه سرو میشه :mrgreen:
                                راست میگی آب نمک تو جهنم سرو میشه :eek:بازم خوبه دندوناشون سالم میمونه oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X