اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

این بدون باره که الان3.9ولت رسیده اما تا 4هم بالارفت دیگه ترسیدم tecبسوزه :cry:

این زیر باره power led 1wاست که ولتاژ تا حدود 3.1 افت کرد:

این هم از آرماتور بندی ما :

برای گرم کردن هم همین طور که مشاهده می کنید از شعله هویه گازی استفاده شده
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

بارت چند اهمه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        بارت چند اهمه؟
        یک ال ای دی یک واتی وقتی خاموشه 0.6مگا اهم مقاومت داره
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
          پمپ ـکواریوم قابل باز کردن نیست و روش کامل با رزین زد آب شده و از طرفی موتورش هم 220 است .کلا هر چیزی که خاص باشه قیمتش بالا است اون پمپ آکواریوم شاید ازش در سال 500هزار تا ساخته میشه و فروش میره اما این پمپ 12 ولتی سالی 5000تا

میگم که آقا شدنی نیست
          بعدشم چه دلیلی داره بیان موتور 12 بذارن بعد سیم 220 بدن بیرون؟

نوشته اصلی توسط voyager2020
          متاسفانه داخلش رو من باز نکردم گفتم کسانی که لازم دارن امتحان کنن شاید جواب داد! یه کاره دیگه هم میتونید بکنید!
          خودتون بسازید!
          میدونید که پمپ چیزی نداره فقط یک محفظه هست که یک ورودی از مرکز پروانه یا پره(مکش) داره و خروجی از لبه پروانه هست و اگه یک موتور دی سی بذارید که سرعت و قدرت مناسبش مظمئنا از 54000 تومن خیلی کمتره! خود پمپ(پره و محفظه) رو میتونید از پلاستیک و یا یک ظرف استوانه ای بسازید! به نظرم کار راحتیه!
          در ضمن اون TEG یا برعکس TEC شرایط خاص خودش رو داره و باید در شرایطی باشه که تولید برق از اون توجیه اقتصادی داشته باشه! یعنی اگه روشهای دیگه گرانتر از این روش باشند!

فکر بدی هم نیست
          یه امتحانی میکنم
          ب قول شما 54 تومن که نمیشه دیگه!

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
          سلام.
          از نظر اقتصادی حق با شماست . ولی به نظر من توی این سایت بیشتر هدف یادگیری و اولویت با بُعد علمی بحث ها هست و در مرحله بعدی اقتصادی . خیلی از پروژه هایی که توی این فروم ها روشون کار شده صرفه اقتصادی نداشته و بیشتر به خاطر بحث آموزشی و ... روشون کار شده . مثلاً بچه ها کلی هزینه میکنن و وقت میزارن که یک GPS با هزینه 160هزار بسازن در حالی که با 35 هزار میشد یک GPS با خیلی امکانات و دقت بیشتر آماده خرید . برای خیلی از پروژه های دیگه مثل ماشین حساب ، ریموت کنترل و ... هم به همین صورت است .
          حق با شماست
          خود همین کار من اصلا اصلا اصلا توجیح اقتصادی نداره :icon_razz:

تلویزیون رو ولش کن! احساس حماقت به ادم دست میده وقتی اخبار و برنامه هاش رو میبینه!
          احسنت
          حرف دل خیلیا رو گفتی

این بدون باره که الان3.9ولت رسیده اما تا 4هم بالارفت دیگه ترسیدم tecبسوزه :cry:

این زیر باره power led 1wاست که ولتاژ تا حدود 3.1 افت کرد:

این هم از آرماتور بندی ما :

برای گرم کردن هم همین طور که مشاهده می کنید از شعله هویه گازی استفاده شده
          واسه خنک کردن فقط فن؟
          ایول
          دارم فکر میکنم ما به سرمای آنچنانی نیازی نداریم آ
          فقط اختلاف دما لازمه
          که مسلما گرم کردن از سرد کردن راحتتره :agree:

و
          کماکان منتظر باشید...
          به زودی میریم سراغ اندازه گیری بازده این یارو(منظور 2-3 روز دیگه هست!)
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

یک ال ای دی یک واتی وقتی خاموشه 0.6مگا اهم مقاومت داره
            خوب عزیز میخاستم بدونم چند وات داره تولید میکنه؟ :biggrin: چقدر جریان داره میکشه توی اون ولتاژ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              خوب عزیز میخاستم بدونم چند وات داره تولید میکنه؟ :biggrin: چقدر جریان داره میکشه توی اون ولتاژ
              خوب داد اینو بگو:
              الان یک تست زدم یک مقدار دلو بیشتر به دریا زدم هیت بیشتر دادم .
              زیر بار ال ای دی یک واتی 4.1ولت و 175میلی آمپر نهایت توان 0.7 وات
              ولتر

دیدگاه

اقا با دیدن کارای مسعود جان یاد 1 سال پیش افتادم!!!
                منم دقیقا میخواستم یه اب سرد کن کوچیک برای ماشین بسازم ولی مگه این tec لامصب جون داشت
                عرضم به خدمتتون که یه کلمن اب کوچیک برداشتم کفشو بریدم و به جاش یه تیگه وررق المینیوم گرد بریدم به جاش با هزار مکافات گذاشتم و اب بندی کردم... بعد یه سر tec رو به ورق وصل کردم یه سر دیگشو یه یه هیت سینک بزرگ کارت گرافیکم یه فن دور بالا ها پشت هیت سینک گذاشتم:mrgreen: قربون tec برم با اون بازدهی خفنش!! هیت سینکه ذغال برشته میشد ولی اون ورق تازه به دمای 0 میرسید :angry: اب هم که میریختم توش کلی باید قربون صدقش میرفتم تا یه ذره سرد بشه هیچی دیگه ولش کردم!! برای خنک کردن طرف گرمش یه رادیاتور شوفاژ میخواد لامصب :angry: در کل اینا تکنولوژیشون خیلی باید پیشرفت کنه تا بشه قشنگ ازش استفاده کرد الان که بیشتر 70 درصد انرژی رو به گرما تبدیل میکنه که برای سماور تو ماشین ایده خیلی خوبیه
                به نظر من علاوه بر این که توجیه اقتصادی نداره توجیه دل خوش کنی هم نداره که کار بده

دیدگاه

داداش کمپرسور یخچال بازدهش 30 درصده این tecبه 5 درصد به زور میرسه .اما هر چیزی بالاخره کابرد خودشو داره.البته نا گفته نمونه این tecهای موجود تو بازار ایران هم جز آشغال ترین هاست .اگر بچه ها پا کار بودند از ebuyده تا دونه آمریکایی می خریدیم تست می کردیم .نفری یدونه بر می داشتیم که هزینه ها سر شکن بشه
                  ولتر

دیدگاه

داداش کمپرسور یخچال بازدهش 30 درصده این tecبه 5 درصد به زور میرسه .اما هر چیزی بالاخره کابرد خودشو داره.البته نا گفته نمونه این tecهای موجود تو بازار ایران هم جز آشغال ترین هاست .اگر بچه ها پا کار بودند از ebuyده تا دونه آمریکایی می خریدیم تست می کردیم .نفری یدونه بر می داشتیم که هزینه ها سر شکن بشه
                    من 10 تا از این tec ها دارم خیلی دوست دارم یکی بازده بالاش رو تست کنم! اقا من هستم!

دیدگاه

من یه مدل دیدم نظامی بود 3 ولت 3 آمپر قیمت 20 تومن

دیدگاه

من 10 تا از این tec ها دارم خیلی دوست دارم یکی بازده بالاش رو تست کنم! اقا من هستم!
                        این طور که آقا آروین عکس گذاشتند جنس خوبش هم تهران پیدا میشه .پس بهتره از همین ایران بخریم .البته ماژولی که نهات 5درصد بازده داره تفاوتش تو 1تا2درصد بازده باید باشه .البته از طرفی هم آقای قاصد دل که از اینها زیاد تعمیر کردند می گفتند فقط آلمانیش بوده که به درد میخورده.خلاصه الله اعلم من که نمی دونم .کلی هزینه بکنم تازه مثل همین چینی ها از آب در نیاد
                        ولتر

دیدگاه

اگر بچه ها پا کار بودند از ebuyده تا دونه آمریکایی می خریدیم تست می کردیم .نفری یدونه بر می داشتیم که هزینه ها سر شکن بشه
                          #
                          تا جایی که میدونم تجهیزات الکترونیکی ورودش به ایران ممنوعه

دیدگاه

اگر که از چین بخواید بخرید می تونم یه کارایی بکنم !
                            میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              اقا با دیدن کارای مسعود جان یاد 1 سال پیش افتادم!!!
                              منم دقیقا میخواستم یه اب سرد کن کوچیک برای ماشین بسازم ولی مگه این tec لامصب جون داشت
                              عرضم به خدمتتون که یه کلمن اب کوچیک برداشتم کفشو بریدم و به جاش یه تیگه وررق المینیوم گرد بریدم به جاش با هزار مکافات گذاشتم و اب بندی کردم... بعد یه سر tec رو به ورق وصل کردم یه سر دیگشو یه یه هیت سینک بزرگ کارت گرافیکم یه فن دور بالا ها پشت هیت سینک گذاشتم:mrgreen: قربون tec برم با اون بازدهی خفنش!! هیت سینکه ذغال برشته میشد ولی اون ورق تازه به دمای 0 میرسید :angry: اب هم که میریختم توش کلی باید قربون صدقش میرفتم تا یه ذره سرد بشه هیچی دیگه ولش کردم!! برای خنک کردن طرف گرمش یه رادیاتور شوفاژ میخواد لامصب :angry: در کل اینا تکنولوژیشون خیلی باید پیشرفت کنه تا بشه قشنگ ازش استفاده کرد الان که بیشتر 70 درصد انرژی رو به گرما تبدیل میکنه که برای سماور تو ماشین ایده خیلی خوبیه
                              به نظر من علاوه بر این که توجیه اقتصادی نداره توجیه دل خوش کنی هم نداره که کار بده
                              بابا خیلی امید میدین ب خدا؛ دمتون گرم
                              ولی من که کار خودمو میکنم

فکر نمیکنم بصرفه
                              بعدشم بعید میدونم سالم به دستمون برسه
                              اگه برسه
                              بابا کرم دست و صورت از خارج پست میکنن اینجا از تو بارت برمیدارن!!!

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              ایول
                              باید بگردیم از اینا پیدا کنیم
                              دوستانی که تو شهرهای بزرگ هستن هل می پلیز :agree:

نوشته اصلی توسط کیان
                              اگر که از چین بخواید بخرید می تونم یه کارایی بکنم !
                              :mrgreen:
                              ایول
                              چینیش که همه جا پیدا میشه
                              همون "خارجی" باید باشه
                              چین که خارج نیست، از داخل هم داخل تره

بچه ها از دبی نمیشه خرید؟
                              یه زمانی یکی از دوستام میگفت قطعات اصل اونجا پیدا میشه
                              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                من همینها رو دیدم تو امجد! طبقه دوم و تجهیزات لیزری هم میفروشه!
                                به هر حال دوستان اگه مایل هستند منم حاضرم وارد کنیم منتهی باید جنس خود و بازده بالا پیدا کنیم! اونهایی که بازده بالا از این قطعه سراغ دارن اطلاع بدند!
                                کسی از دوستان اطلاع داره میزان وکیوم پمپ یخچال چقدره؟!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X