اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرمایش القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرمایش القایی

نوشته اصلی توسط hamed_hmd نمایش پست ها
    ؟؟؟؟؟!!!!!
    خوب به آدم حق بده دیگه . داریم درمورد یه کوره 30 کیلو واتی بحث میکنیم یهویی یه دونه واریاک میندازی وسط .. چونکه توی فیلمه اون یارو یه دونه روی صندلیش بوده باید روی صندلیه منم یه دونه باشه !!! اونوقته که آدم میخواد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

قسمت power stage.حالا سوال من :

1:مقاومت گیت:10 اهم 5W درسته!
    2:نیاز به زنز 15 ولت هست؟
    3: دونوع خازن دیده میشه:تفاوتی هست بین بالایی وپایینی .چرا؟امکان داشته باشه راهنماییم کنید؟
    امکان داشته باشه راهنماییم کنید؟

الان این شد یه سوال درستو حسابی.
    مقاومت گیت خوبه ولی محاسبات داره باید با مشخصات ای جی بی تی چک بشه . در حالت کلی بد نیست. دیود زنر بودنش خیلی از نبودش بهتره .زنر وات بالا باشه مثل مقاومت. اگه بخوای با 15 ولت گیتو تحریک کنی باید ولتاژش بیشتر از 15 ولت باشه مثلا 18 ولت. خازنا یکیش الکترولیته یکی دیگش mkp . هرچقدر که فرکانس بالاترمیره نقش خازن MKP مهمتر میشه. البته همه اینا محاسبات داره ها . همینجوری یرخی نیست .

دیدگاه

اول اینکه باید از شما
      ali_smps و kamy007 خیلی تشکر کنم.
      راهنمایی شما برای من خیلی مهم بود

این صفحه برای کسایی ساخته شد که دوست دارن یه کوره القایی بسازن مثل خودم.
      این تاپیک طی دو .سه روز بازدیدش از 1000 تا گذشت اونم به لطف شما دوست عزیز بود که راهنمایی ها و پاسخ های خوبی دادید.
      1192 تا اینجا بازدید و 90 پاسخ عالیه.
      باز از شما تشکر می کنم.

البته سوالات جدید در راه است

دیدگاه

من روشی برای اینکه از 4 تا منیع برای ایزوله کردن درایور استفاده کنم از این استفاده کنم ایا میشه .
        مبدل ایزوله دی سی به دی سی

میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

ن روشی برای اینکه از 4 تا منیع برای ایزوله کردن درایور استفاده کنم از این استفاده کنم ایا میشه .
          مبدل ایزوله دی سی به دی سی
          بله که میشه . ا در کل با هر منبع ایزوله که کار میکنی یک نکته مهم هست و اینکه پالسها بعد یک تایم مختصر بعد روشن شدن پاورها تولید بشه 494 این قابلیت رو داره که پالسهای خروجی را ارسال نکنه . از طریق پایه 15 و16 و 1 و2 .
          این به این دلیله که پاورها اول پایدار بشوند و بعد پالسها اعمال بشوند.
          وقتی توان زیاد میشه برای ساخت دی سی قدرت از تک فاز احتباج به خارنهای زیاد داری ولی یکسو کردن سه فار خارنهای زیادی نمیخواد اما ولتاژ میره بالا و باید ایسی ها و سویچ های قدرت بتوانند تحمل کنند.
          خارنهای ظرفیت بالا و ولتاژ بالا باید با یک مقاومت شارژ بشوند و بعد از شارژ توسط بک رله مقاومت از مدار خارج بشه
          جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۰:۳۲ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
            بله که میشه . ا در کل با هر منبع ایزوله که کار میکنی یک نکته مهم هست و اینکه پالسها بعد یک تایم مختصر بعد روشن شدن پاورها تولید بشه 494 این قابلیت رو داره که پالسهای خروجی را ارسال نکنه . از طریق پایه 15 و16 و 1 و2 .این به این دلیله که پاورها اول پایدار بشوند و بعد پالسها اعمال بشوند.وقتی توان زیاد میشه برای ساخت دی سی قدرت از تک فاز احتباج به خارنهای زیاد داری ولی یکسو کردن سه فار خارنهای زیادی نمیخواد اما ولتاژ میره بالا و باید ایسی ها و سویچ های قدرت بتوانند تحمل کنند.خارنهای ظرفیت بالا و ولتاژ بالا باید با یک مقاومت شارژ بشوند و بعد از شارژ توسط بک رله مقاومت از مدار خارج بشه
            مرصی خوشحالم که اومدید.یک سوال دارم اونم اینه که یک توضیح کامل از منبع تغذیه ایزوله بدید چون من هم مفهومکامل ایزوله رو نمی دونم؟ایا ایزوله به معنی صاف و پایدار پودن بدون نوسان یا جدا بودن منابع از همدیگه یا چیز دیگری؟ما برای راه انداختن کردن درایور ها نیاز به 4 منبع تغذیه ترانس که با رگلاتور و خازن خروجی دلخواه رو بگیریم.مثل این:ولی چرا نمیشه از یک ترانس 4 امپر 24ولت استفاده کرد و از اون با 4 تا رگلاتور خروجی 4 تا از درایور ها گرفت؟راستی تو این مدار ولتاژ منفی درایور از کجا تامین میشه؟اگر از پایه vee چطور؟ بعد سوعیچ زدن ولتاژ به پایه vee میرسه؟من این درایور را هم گیر اوردن که خیلی عالیه ولی نمیدونم به درد این کار می خوره یا نه ؟درایور هوشمنده:اینم توضیحات کوتاه:ورودی ایزوله : این آی سی توی ورودیش یک اپتوکوپلر داره که سیگنال PWM یا هر سیگنال دیگه رو که از قسمت کنترل و ولتاژ پایین میاد از قسمت ولتاژ بالا و IGBTT ایزوله میکنهدارای حفاظت اتصال کوتاه : برای اینکه در موقع اضافه بار و یا اتصال کوتاه IGBT آسیب نبینه ، یک نمونه ولتاژ از دو سر سوئیچ (پایه کلکتور و امیتر) میگیره و با یک ولتاژ مرجع مقایسه میکنه ، اگر این ولتاژ از اون حد بیشر بشه ، PWM رو قطع میکنه و سوئیچ رو خاموش میکنه . همزمان با این اتصال کوتاه شدن پایه FAULT که ACTIVE LOW هست 0 میشه و به مدار کنترل اعلام خطا میکنه و تا زمانی که فرمان RESET نیاد سیگنال PWM آزاد نمیشه و سوئیچ خاموش میمونه. * دامنه حفاظت جریان با سری کردن دیودها در پایه DESAT قابل تنظیمه *دارای حفاظت UVLO : اگر دامنه ولتاژ گیت از یک حدی کمتر بشه IGBT تو ناحیه خطی قرار میگیره و احتمال آسیب دبدنش حتمیه . برای اینکه این اتفاق نیفته یک نمونه از این ولتاژ گرفته ، اگر از یک حدی کمتر بشه سیگنال رو قطع میکنه و پایه FAULT فعال میشه .جریان خروجی بالا : جریان خروجی تا 2 آمپر میتونه باشهسرعت بالا : ماکزیمم سرعت سوئیچ این آی سی 500nS که واقعاً عالیه.امکان اعمال ولتاژ منفی به گیت : تو مدارات قدرت و توان بالا برای اینکه خیلی سریع IGBT خاموش بشه باید به جای ولتاژ صفر ، ولتاژ منفی به گیت بدیم ، این ولتاژ لروماً خیلی زیاد هم نیست مثلا میشه 5V منفی داد. تو این آی سی میشه به پایه VEE ولتاژ منفی داد.نظر شما در مورد این دایور چیه اگه خوبه چطوری به کنترلر rest و fault رو به tl494 بست ؟
            جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۱۵:۱۲ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

ایزوله یعنی عایق
              فرض کن دو نا ترانس 12 ولت داری . یک طرفشون رو زدی یه 220 ولت سمت دیگه دوتا 12 ولت داری این دونا 12 ولت از هم عایق هستن و جریانی بین اونها رد بدل نمیشه این در صورتبه که اون ور ترانس هر دو به 220 ولت شهر وصل شدن و از هم عایق نیستن پس ما با ترانسفورمر توانستیم دو تا 12 ولت عایق از هم و از 220 ولت درست کنیم. در واقع ما انرژی را بدون اتصال انتقال دادیم
              معمولا چند جور روش عایق کردن برق و سیگنال داریم
              ترانس: مثل ترانس پالس نرانس تغذیه
              نور: اپناکوپلر و سنسورهای نوری و فیبر نوری
              امواج رادیویی: مثل وای فای ها .بلونوث ها و غبره
              در این سه مورد ما ارتباط برقرار کردیم اما ارتباط عایق
              رگوله کردن . یعنی میزان کردن و پایدار کردن یک انرژی در شرایط مصرف متغییر. مثلا رگولاتور گاز که فشارگاز یک خونه را در شرایط مصرف کم و زیاد ثابت نگه میداره.
              بقیه سوال رو بخونم همین زیر ادیت میکنم
              vee برخی از ای جی بی تی ها یا بهاره بگم اگثر اونا برای خاموش شدن احتیاج به ولتاژ منفی 5 دارن . برای روشن شدن 15 ولت مثبت و خاموش شدن منفی 5 در گیت
              اما در طراحی های جدید ای جی بی تی برای خاموش شدن صفر کردن گیت کافیه که دیتا شیت را باید خواند
              quote=hamed_hmd;660761]شما در مورد این دایور چیه اگه خوبه چطوری به کنترلر rest و fault رو به tl494 بست[/quote]
              این خیلی خوبه اگر بدونی چه جوری میفهمه که اضافه بار روی ای جی بی تی هست یک ساعت براش کف میزنی
              جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۱:۳۹ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

مرصی متوجه شدم.نمی دونم.
                جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۰۱:۴۵ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

حامد نوشته: شما در مورد این دایور چیه اگه خوبه چطوری به کنترلر rest و fault رو به tl494 بست
                  این خیلی خوبه اگر بدونی چه جوری میفهمه که اضافه بار روی ای جی بی تی هست یک ساعت براش کف میزنی
                  بعدا بیشتر در موردش میگم

دیدگاه

باشه ممنون.
                    موفق باشید.شب خوش

دیدگاه

هر طور که دوست داری میتونی مدارو ببندی اما ما داریم توی ایران زندگی میکنیم . باید از قطعاتی استفاده کنیم که همه جا پیدا میشه . طراحی و ساختم همین جوره . باید از یه چهارچوب جنرال استفاده کرد . هم برای کاهش هزینه وساخت و هم برای پشتیبانی و نگهداری. توی قسمت ایزولاسیون دیگه ترانس پالس جا افتاده . استفاده از روشهای دیگه خیلی پر هزینه تر و چه بسا در آینده درد سر سازتر بشه . یه نگاه به مدار خودت بنداز . اونجا هم از ترانس پالس استفاده کرده . این ترانسهای دی سی رو بردی برای استفاده های خاص کاربرد دارن .باید دید کاربردش کجاست. الان تاچ ال سی دیه ماشین من خراب شده کنترلشم گم شده . رفتم ایران خودرو میگه قطعشو نداریم . میگم بابا شما مگه تعهد ندادید تا 10 سال تولیدات خودتونو پشتیبانی کنید. میگه ای بابا آقا! اینجا ایرانه ها !

دیدگاه

قبول دارم.فکر کنم تو این مدار به غیر از این ic که جنبه افزایش اطلاعات و یا شاید تلاش برای ارتقا کوره بود(البته قیمت این ای سی متفاوته من حداکثر دیدم 20.000 تومن)
                        ما خارج از بحث کوره نبودیم.تقریبا تمومه.
                        مونده القا ولتاژ خروجی توسط ۴تا فریت یا به صورت مستقیم تفاوت مزیت و معایب هر یک.

دیدگاه

شنظر شما در مورد این دایور چیه اگه خوبه چطوری به کنترلر rest و fault رو به tl494 بست ؟
                          اون دو تا پایه مستقیم از 494 فرمان نمیگیرن . مدار آنالوگ جدا میخوان . اون فیدبکا که خودمونو کشتیم براش اینجور جاها به کار میان . البته از یه جایی به بعد بهتره دیگه توسط میکرو کنترل بشن با تعبیه پنل کنترل و ال سی دی تا معلوم بشه توی کوره چه خبره .ولتاژه منفی راندمان کوره رو میبره بالا .هر چقدرم فرکانس کوره بیاد بالاتر بودن ولتاژه منفی اهمیت بیشتری پیدا میکنه .
                          جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۴:۵۷ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                            اون دو تا پایه مستقیم از 494 فرمان نمیگیرن .
                            شاید ic باشه که بتونه مستقیما خودش کنترل کنه ولی کارو زیاد نکنیم.
                            خوب یه سوال:
                            میزان تحمل ولتاژ و امپر hcpl-316j 1500v 150a
                            این چند ولت و امپر تحمل می کنه؟ hcpl-3120

دیدگاه

شاید ic باشه که بتونه مستقیما خودش کنترل کنه ولی کارو زیاد نکنیم.
                              خوب یه سوال:
                              میزان تحمل ولتاژ و امپر hcpl-316j 1500v 150a
                              این چند ولت و امپر تحمل می کنه؟ hcpl-3120
                              حامد جان ببخشید ولی من فک کنم این جوری به نتیجه خوبی نرسیم . هزار جور اپتو کوپلر و درایور و آی سی وجود داره . هر کدومم یه داستانی دارن برای خودشون. با این جور سوال کردنات تاپیکم آخرش میره تو خاکی ! از این جا به بعد اجازه بده منم بیام وسط !!!
                              اصلا بزار بریم قدم اول طراحی کوره !
                              یه چند تا سوال پدر و مادر دار ! امیدوارم بازدیدکنندگان محترم وارد بحث بشن . حداقل اگه نظری ندارن سوال بپرسن. این تاپیک توی این دو سه روز 1500 بازدید کننده داشته ولی دریغ از یه فیدبک از طرف دوستان.
                              *اولین سوال - فرض کنید میخواهیم 10 کیلو فلز مس رو ظرف 15 دقیقه ذوب کنیم. به چه کوره ای و با چه ظرفیت و توانی در خروجی نیازمندیم ؟ چه مقدار انرژی باید در این زمان به فلز مس منتقل شود ؟ نمودار زمان - توان و مقدار اپتیمم آن به چه شکل خواهد بود ؟
                              بعد از تشریح کامل این مرحله وارد مراحل بعدی طراحی خواهیم شد.

دیدگاه

منم موافقم.
                                ما فقط سه تایی داریم پیام میزاریم.
                                بقیه هم بیان کمک.
                                البته اینم بگم که دلیل این بازدید بالا راهنمایی با زبان ساده و بدون هیچ پیچیدگی و کاربردی به همراه تعوری با عکس وشماتیک مدار و دیتاشت فیلم
                                مدار ها و کار روی اون ها.
                                البته بگم همه دوستان میومدن عالی تر بود البته حالاشم عالیه
                                جدیدترین ویرایش توسط hamed_hmd; ۰۱:۱۹ ۱۳۹۶/۰۶/۲۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X