اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد برق ساختمان

سلام.نقشتون رو خوب متوجه نشدم.
    aif ایفونه؟
    اشپزخونه تو پلانتون نیست؟
    برای هر واحد تو راه پله یه تقسیم(برق-تلفن و ایفون) گذاشتید؟
    برای انتن هم تقسیم میزارید؟(sp)
    منظورتون از سوال اول چیه؟
    برق مشاعات رو هم که صحبت کردیم.
    نوشته اصلی توسط سمیراا
    تو این نقشه طرف حمام و دستشویی سقف کاذب نصب میشه ایا برای نصبیات مثل روشنایی و چراغ ها و پریز چیزی تغییر میکنه ؟؟؟
    محل نصب تابلو اشتراکی GP را تو این نقشه میتونید نشونم بدین ؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط سمیراا
    خوب پس با این حال قوطی ها و لوله ها چطوری روی دیوار محکم بشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در مورد کولر گازی . چندتا برق نیاز داره و پریزش کجا و در چه ارتفاعی نصب میشه ؟؟؟
    قوطی ها رو میتونید هم با گچ و هم با سیم مفتول به دیوار محکم کنید.
    لوله ها رو با سیم مفتول به دیوار ببندید(دو تا سوراخ کوچیک با تیشه در بیارید و سیم مفتول رو ببندید دور لوله)
    اسپیلت نیازی به پریز نداره و برقش مستقیم از جعبه فیوز واحد با سه رشته سیم 4(فاز نول ارت)تا محل نصب اسپیلت میره و بقیش با نصابه.اسپیلت به فیوز جدا نیاز داره.اگه میدونید چه اسپیلتی و با چه توانی نصب میکنید فیوزش بین 10 تا 25 میشه.اگه نمیدونید مشخصات اسپیلت چیه 25 بزارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
      لوله ها رو با سیم مفتول به دیوار ببندید(دو تا سوراخ کوچیک با تیشه در بیارید و سیم مفتول رو ببندید دور لوله)
      اسپیلت نیازی به پریز نداره و برقش مستقیم از جعبه فیوز واحد با سه رشته سیم 4(فاز نول ارت)تا محل نصب اسپیلت میره و بقیش با نصابه.اسپیلت به فیوز جدا نیاز داره.اگه میدونید چه اسپیلتی و با چه توانی نصب میکنید فیوزش بین 10 تا 25 میشه.اگه نمیدونید مشخصات اسپیلت چیه 25 بزارید.
      مگه محل نصب اسپلیت کجاست . بلاخره یه لوله باید تا محل ببرم ؟؟؟ خود یونیت داخلی به برق نیاز نداره ؟؟
      نه هنوز نمیدونم چه مدلی خریداری شده . :nerd:

منظورم از سوال اول یا همون سقف کاذب این بود که تو حمام و دستشویی وقتی سقف کاذب میخوره چیزی نیاز داره که نصب کنیم یا نه همون روشنایی و کلید و چراغ حبابدار . :nerd:؟

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط mdf123
      سلام.نقشتون رو خوب متوجه نشدم.
      aif ایفونه؟
      اشپزخونه تو پلانتون نیست؟
      برای هر واحد تو راه پله یه تقسیم(برق-تلفن و ایفون) گذاشتید؟
      برای انتن هم تقسیم میزارید؟(sp)
      منظورتون از سوال اول چیه؟
      برق مشاعات رو هم که صحبت کردیم.
      بله ایفون هست . بصورت اختصار نوشتم .

چرا هست . اشپزخونه جدیدا دیگه براش فقط ارک نصب میکنن و اوپن نداره فقط ارک و میز غذاخوری داره
      والا اول گفتن انتن مرکزی . حالا میگن نیازی نیست انتن نصب میکنم برای هر واحد

تقسیم تلفن و ایفون را تو رایزر راه پله مشخص میشه اینجا نمشه نمایان باشه . البته بیشتر میخوام از طرف کانال کولر وارد کنم که تو نقشه تو حمام و دستشویی هست . ولی کنال کولر نصب نمیکنن بجاش کولر گازی هست .
      اینم یلان روشنایی و کلید که توش اشپزخونه معلومه و همچنین پذیرایی :nerd: :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط mdf123
      اخه گفتن اصلا نباید در اشپزخانه و حمام و دستشویی روی کف کار بشه و لوله ها را در کف قرار بدین . میتونید روی دیوار و از سوراخ های خود اجر بصورت افقی لوله خرطومی رد کنید و اصلا هم از گچ استفاده نکنید :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
        مگه محل نصب اسپلیت کجاست . بلاخره یه لوله باید تا محل ببرم ؟؟؟ خود یونیت داخلی به برق نیاز نداره ؟؟
        نه هنوز نمیدونم چه مدلی خریداری شده . :nerd:

منظورم از سوال اول یا همون سقف کاذب این بود که تو حمام و دستشویی وقتی سقف کاذب میخوره چیزی نیاز داره که نصب کنیم یا نه همون روشنایی و کلید و چراغ حبابدار . :nerd:؟
        اسپیلت دو قسمت داره:یونیت داخلی(پنل داخلی یا قسمت الکترونیکی)و یونیت خارجی(پنل خارجی یا قسمت مکانیکی).محل نصب این دو قسمت با خودتونه ولی معمولا قسمت الکترونیکی داخل پذیراییه و قسمت مکانیکی پشت بام.شما یه لوله با سه تا سیمی که گفتم از جعبه فیوز واحد تا قسمت الکترونیکی میبرید و یه لوله خالی میزارید برای ارتباط قسمت الکترونیکی به مکانیکی.
        چیز خاصی نیاز به نصب نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
          اسپیلت دو قسمت داره:یونیت داخلی(پنل داخلی یا قسمت الکترونیکی)و یونیت خارجی(پنل خارجی یا قسمت مکانیکی).محل نصب این دو قسمت با خودتونه ولی معمولا قسمت الکترونیکی داخل پذیراییه و قسمت مکانیکی پشت بام.شما یه لوله با سه تا سیمی که گفتم از جعبه فیوز واحد تا قسمت الکترونیکی میبرید و یه لوله خالی میزارید برای ارتباط قسمت الکترونیکی به مکانیکی.
          خوب پس یه پریز ارت دار نصب کنم زیر پنل داخلی . و لوله را تا جعبه فیوز و یه فیوز 20 امپری قرار بدم :nerd:
          در ضمن سوالات قبلی جاموند ها :biggrin:

و اینم پلان پریز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
            اخه گفتن اصلا نباید در اشپزخانه و حمام و دستشویی روی کف کار بشه و لوله ها را در کف قرار بدین . میتونید روی دیوار و از سوراخ های خود اجر بصورت افقی لوله خرطومی رد کنید و اصلا هم از گچ استفاده نکنید :nerd: :nerd:
            این ابهام شما رو جواب میدم ولی اول این سوال رو جواب بدید علت اینکه میگن از کف نبرید چیه؟
            تو راهپله ایراد نداره که از گچ هم استفاده کنید(با توجه به فاصله سنگ از دیوار) ولی تو اشپزخونه باید با مفتول ببندبد و اگه دیوار بلوک سیمانی نیست و اجر سفالی هست از داخل سفال ها. منم منظورم راه پله بود.در کل اگه از بوک سیمانی استفاده میکنید روی بلوک اگه سفال هست داخل سفال.

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط سمیراا
            این ابهام شما رو جواب میدم ولی اول این سوال رو جواب بدید علت اینکه میگن از کف نبرید چیه؟
            تو راهپله ایراد نداره که از گچ هم استفاده کنید(با توجه به فاصله سنگ از دیوار) ولی تو اشپزخونه باید با مفتول ببندبد و اگه دیوار بلوک سیمانی نیست و اجر سفالی هست از داخل سفال ها. منم منظورم راه پله بود.در کل اگه از بوک سیمانی استفاده میکنید روی بلوک اگه سفال هست داخل سفال.

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط سمیراا
            خوب پس یه پریز ارت دار نصب کنم زیر پنل داخلی . و لوله را تا جعبه فیوز و یه فیوز 20 امپری قرار بدم :nerd:
            در ضمن سوالات قبلی جاموند ها :biggrin:

و اینم پلان پریز
            سلام
            نه به پریز نیاز نداره برقش مستقیم از جعبه فیوز میره داخل پنل داخلی و اونجا سیم بندی میشه. مثل برق هود با این تفاوت که برق هود مستقیم از نزدیکترین پریز گرفته میشه ولی اسپیلت از جعبه فیوز.
            چرا اسپیلت استفاده میکنید اصفهان مگه هواش گرم و خشک نیست؟
            شما برای ساختمونتون که 8 واحده انتن مرکزی نمیزارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
              علتش اینه که در حمام و اشپزخانه بیشتر با اب سر و کار دارن و بیشترش هم میریزن رو کف و کف را هم بیشتر اوقات روز با اب میشورن . پس بیشتر اوقات کف نمناکی و دارای اب هست به مرور زمان امکان دارن که در کف نفوذ کنه . بخاطر همین گفتن که سیم ها را از کف نبرین .البته این برداشت منه . :smile:

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط mdf123
              سلام
              نه به پریز نیاز نداره برقش مستقیم از جعبه فیوز میره داخل پنل داخلی و اونجا سیم بندی میشه. مثل برق هود با این تفاوت که برق هود مستقیم از نزدیکترین پریز گرفته میشه ولی اسپیلت از جعبه فیوز.
              چرا اسپیلت استفاده میکنید اصفهان مگه هواش گرم و خشک نیست؟
              شما برای ساختمونتون که 8 واحده انتن مرکزی نمیزارید؟
              مثل چراغ دیواری فقط لوله باشه از دیوار؟؟؟ :nerd: البته هود را گفتن که پریز بزنین و برق را هم از اجاق میگیرن ها؟؟
              اره خوب اسپلیت برای هوای اصفهان که خشک هست مناسب نیست و باید از کولر ابی استفاده میشد ولی چون گفتن که صریع داخل را خنک میکنه و نیاز به کشیدن کانال ها نیست و همچنین دیگه نباید رو پشت بام هر دفعه بریم برای خیلی از کار هاش و تمیز تر هم هست فرمودن که از کولر گازی استفاده بشه
              ابتدا گفتن انتن مرکزی ولی بعد فرمودن وقتی م ا ه و ار ه انتن هست و همه کانال ها را خوب نشون میده دیگه چه نیازی به انتن مرکزی هست . البته من پیشنهاد انتن مرکزی دادم ولی تصویب نشد :mrgreen:

اینا ببین که در مورد پریز هود هست گفتم :smile:
              ---------------------------------------------------------------------------

82- ارتفاع پریزها در آشپزخانه بررسی شود که برای لباسشویی 70 سانتی متر و برای اجاق گاز 30 سانتی متر باشد که اگر پریز اجاق گاز بالاتر باشد حرارت برگشتی فر برای آن خطرساز است و ارتفاع پریز برای هود 180 سانتی متر در نظر گرفته شود.
              ---------------------------------------------
              راستی اگه من لوله های ارتباطی بین طبقات مثل برق تلفن انتن و ایفون را نخوام از راهی که گفتم کولر ببرم و از همون راه پله انتقال بدم . بجایی این که باکس های تقسیم تلفن برق انتن و ایفون که 10*10 قرار بود استفاده کنم روی دیوار راه پله دیگه اینا را استفاده نکنم وبجای هموشن تو هر طبقه یه باکس طبقاتی به جای هموشن قرار بدم مثلا باکس فلزی درب دار 30*20 در ارتفاع 1/60 قرار میدن یا بزرگترش 40*30 استفاده و نصب کنم و تمام لوله های برق از کنتر و تلفن ایفون وغیره را بیارم تو این باکس و از این جا به هر واحد تقسیم کنم و از شر همه جعبه تقسیم های کوچیک راحت بشم . فکر میکنید استاندارد هست .

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط mdf123
              مگه خود کابل هایی که از پنل خارجی به داخلی ارتباط داره را همراه با لوله های ارتباطیش که از جنس مس هست را با استفاده از یهک نوع نواز چسب نمیپیچن و به داخل نمیارن اینطور من شنیدم . :nerd: اگه اینطور باشه دیگه به لوله برای ارتباط کابل یونیت ها نداره ها...
              البته فکر کنم درستش هم همین باشه چون اصلا معلوم نمی کنه که یونیت خارجی را کجا نصب میکینن روی پشت بام یا نزدیکتر روی دیوار کنار پنجره از بیرون . پس کشیدن لوله برای کابل ارتباطی بین دو تا یونیت فکر کنم یه خورده اصولی نیست :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                علتش اینه که در حمام و اشپزخانه بیشتر با اب سر و کار دارن و بیشترش هم میریزن رو کف و کف را هم بیشتر اوقات روز با اب میشورن . پس بیشتر اوقات کف نمناکی و دارای اب هست به مرور زمان امکان دارن که در کف نفوذ کنه . بخاطر همین گفتن که سیم ها را از کف نبرین .البته این برداشت منه . :smile:
                سلام
                این نظر رو من هم شنیدم. از همون ناظرایی که بعضا میومدن سر ساختمون وقتی ازشون میپرسیدم که پس لوله های حیاط و پشت بام که مثل حمام و... در معرض اب هستن ولی همشون از کف میرن چی؟ایا اگه از دیوار بره در معرض خطر سوراخکاری قرار نمیگره؟به نظر شما چقدر طول میکشه تا لوله pvc بپوسه؟نور پردازی های فضای بیرون ساختمون که تو پیاده رو هم بعضا میره چی؟ و... اونایی که وجدان داشتن می خندیدن اونایی که نداشتن می پیچوندن.
                البته رو ی سخنم با شما نبودها شما که خودی هستید.با اونایی بود که...

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط سمیراا
                مثل چراغ دیواری فقط لوله باشه از دیوار؟؟؟ :nerd: البته هود را گفتن که پریز بزنین و برق را هم از اجاق میگیرن ها؟؟
                اره خوب اسپلیت برای هوای اصفهان که خشک هست مناسب نیست و باید از کولر ابی استفاده میشد ولی چون گفتن که صریع داخل را خنک میکنه و نیاز به کشیدن کانال ها نیست و همچنین دیگه نباید رو پشت بام هر دفعه بریم برای خیلی از کار هاش و تمیز تر هم هست فرمودن که از کولر گازی استفاده بشه
                ابتدا گفتن انتن مرکزی ولی بعد فرمودن وقتی م ا ه و ار ه انتن هست و همه کانال ها را خوب نشون میده دیگه چه نیازی به انتن مرکزی هست . البته من پیشنهاد انتن مرکزی دادم ولی تصویب نشد :mrgreen:

اینا ببین که در مورد پریز هود هست گفتم :smile:
                ---------------------------------------------------------------------------

82- ارتفاع پریزها در آشپزخانه بررسی شود که برای لباسشویی 70 سانتی متر و برای اجاق گاز 30 سانتی متر باشد که اگر پریز اجاق گاز بالاتر باشد حرارت برگشتی فر برای آن خطرساز است و ارتفاع پریز برای هود 180 سانتی متر در نظر گرفته شود.
                ---------------------------------------------
                راستی اگه من لوله های ارتباطی بین طبقات مثل برق تلفن انتن و ایفون را نخوام از راهی که گفتم کولر ببرم و از همون راه پله انتقال بدم . بجایی این که باکس های تقسیم تلفن برق انتن و ایفون که 10*10 قرار بود استفاده کنم روی دیوار راه پله دیگه اینا را استفاده نکنم وبجای هموشن تو هر طبقه یه باکس طبقاتی به جای هموشن قرار بدم مثلا باکس فلزی درب دار 30*20 در ارتفاع 1/60 قرار میدن یا بزرگترش 40*30 استفاده و نصب کنم و تمام لوله های برق از کنتر و تلفن ایفون وغیره را بیارم تو این باکس و از این جا به هر واحد تقسیم کنم و از شر همه جعبه تقسیم های کوچیک راحت بشم . فکر میکنید استاندارد هست .
                سلام بله فقط لوله بیاد بیرون البته سیم رو حداقل 1متر بلندتر بگیرید که جای کار داشته باشه.
                هیچ فرقی نمیکنه که شما برق هود رو از چه پریزی بگیرید اگه میگن اجاق بخاطر اینه که هود روی اجاق نصب میشه همین.گذاشتن یا نذاشتن پریز برای هود سلیقه ایه اگه گفتم پریز نمیخواد به خاطر این بود که هیچ مالکی تا حالا نخواسته.
                تو نوشته بالا گفته شده که پریز تو ارتفاع 180 قرار بگیره.به نظر شما یه پریز تو این ارتفاع دکوراسیون اشپزخونه رو...
                پس بی خیاله مصرف برق......
                پس یادتون باشه ماهواره مرکزی باید نصب کنید.
                اگه رایزر ندارید مانعی نداره.

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط سمیراا
                مگه خود کابل هایی که از پنل خارجی به داخلی ارتباط داره را همراه با لوله های ارتباطیش که از جنس مس هست را با استفاده از یهک نوع نواز چسب نمیپیچن و به داخل نمیارن اینطور من شنیدم . :nerd: اگه اینطور باشه دیگه به لوله برای ارتباط کابل یونیت ها نداره ها...
                البته فکر کنم درستش هم همین باشه چون اصلا معلوم نمی کنه که یونیت خارجی را کجا نصب میکینن روی پشت بام یا نزدیکتر روی دیوار کنار پنجره از بیرون . پس کشیدن لوله برای کابل ارتباطی بین دو تا یونیت فکر کنم یه خورده اصولی نیست :nerd: :nerd: :nerd:
                سلام
                خود همین لوله مسی و کابل باید تو داکت قرار بگیره و بیاد پایین.
                چون شما مالک هستید پس جای اسپیلت رو شما مشخص میکنید.

دیدگاه

سلام دوستان
                  ببخشید که وسط بحثتون میام

راستش منم یه همچین مساله ای برام پیش اومده و باید یه پارکینگ رو برق کشی کنم
                  از اونجایی که برق کش ساختمان اشنا بوده و فعلا مدتیه گذاشته رفته و مطمئنم بعدا هم برخواهد گشت و سعی در گرفتن ریزترین ایرادات خواهد کرد ! , ابروم در گرو اینکاره و می خواستم همه چی کامل و بدون ایراد باشه
                  برای همین چند تا سوال در مورد روال کار دارم که اگه لطف کنین و جواب بدین ممنون میشم

اول اینکه برای یه پارکینگ و حیاط چه چیزایی رو باید در نظر بگیرم غیر از روشنایی سقفی و پی ای ار هاش , یه پریز , جک برقی درب (در مورد سیم و ملزومات این هم توضیح بدین لطفا ) و روشنایی دیواری حیاط و شاید یه خط ایفن ؟
                  آیا برای برق رسانی آسانسور (که توی پارکینگ) هست هم من باید کاری انجام بدم؟
                  و اینکه حتما باید قبل از تقسیم برق , جعبه فیوز بزارم ؟ (آخه کلا چارتا روشنایی و یه پریز که بیشتر نیست :mrgreen: )
                  لوله کشی در عرض پارکینگ و از طریق کف که ایرادی نداره؟
                  برای چاه ارت (که هنوز اجرا نشده و جاش هم معلوم نیست ) هم لازمه کاری انجام بدم ؟

در آخر هم هر توصیه ای که به نظرتون به کارم میاد بهم بگین لطفا , که خدای نکرده جلوی برقکاره آبروم نره :icon_razz:

با تشکر قبلی :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radical_baby
                    سلام دوستان
                    ببخشید که وسط بحثتون میام

راستش منم یه همچین مساله ای برام پیش اومده و باید یه پارکینگ رو برق کشی کنم
                    از اونجایی که برق کش ساختمان اشنا بوده و فعلا مدتیه گذاشته رفته و مطمئنم بعدا هم برخواهد گشت و سعی در گرفتن ریزترین ایرادات خواهد کرد ! , ابروم در گرو اینکاره و می خواستم همه چی کامل و بدون ایراد باشه
                    برای همین چند تا سوال در مورد روال کار دارم که اگه لطف کنین و جواب بدین ممنون میشم

اول اینکه برای یه پارکینگ و حیاط چه چیزایی رو باید در نظر بگیرم غیر از روشنایی سقفی و پی ای ار هاش , یه پریز , جک برقی درب (در مورد سیم و ملزومات این هم توضیح بدین لطفا ) و روشنایی دیواری حیاط و شاید یه خط ایفن ؟
                    آیا برای برق رسانی آسانسور (که توی پارکینگ) هست هم من باید کاری انجام بدم؟
                    و اینکه حتما باید قبل از تقسیم برق , جعبه فیوز بزارم ؟ (آخه کلا چارتا روشنایی و یه پریز که بیشتر نیست :mrgreen: )
                    لوله کشی در عرض پارکینگ و از طریق کف که ایرادی نداره؟
                    برای چاه ارت (که هنوز اجرا نشده و جاش هم معلوم نیست ) هم لازمه کاری انجام بدم ؟

در آخر هم هر توصیه ای که به نظرتون به کارم میاد بهم بگین لطفا , که خدای نکرده جلوی برقکاره آبروم نره :icon_razz:

با تشکر قبلی :bye
                    سلام
                    اول اینکه این 8 صفحه رو مطالعه کنید
                    دویم:برق پارکینگ و حیاط جزء مشاعاته و برق عمومی محسوب میشه و به کنتور جدا نیاز داره که توسط اداره برق نصب میشه.بهتره که برای برق عمومیتون غیر از تابلو برق اصلی از تابلو برق جدا با فیوزهای مناسب(با توجه به توان مصرفی)استفاده کنید.توی پارکینگ علاوه بر روشنایی سقفی و پریز میتونید از هالوژن و نور مخفی هم استفاده کنید.برق انباری واحدها رو از واحد خودش بگیرید.تو هر انباری یه تک پل و پریز بذارید.سقفی هایی که برای ورودی افراد و خودرو هست رو از سنسور استفاده کنید.برق پارکینگ رو هم میتونید از کف ببرید و هم از سقف.برای اسانسور یه کابل 6*4 یا 10*4 از تابلو برق اصلی بکشید تا چاله اسانسور بقیش با نصابه.برق اسانسور سه فاز هست و کنتور مجزا داره و برق مشاعات هم از یه فاز از این سه فاز گرفته میشه.برای درب ریموت دار شما فقط سیم کشیو انجام میدید بسته اندازه پنل مرکزی یه قوطی سفارش میدید و میرید سراغ سیم انداختن:سه رشته سیم 2.5 برای برق ورودی پنل-از خود پنل این سیمها باید باشه
                    3 رشته سیم 1.5 برای جک راست
                    3 رشته سیم 1.5 برای جک چپ
                    سیم 2 زوج 6 دهم تلفن برای چشمی گیرنده چپ و راست(مجزا)
                    2 رشته سیم 1.5 برای فلاشر سر درب
                    برای حیاط:برای روشنایی اصلی میتونید از چراغهای پارکی استفاده کنید(دیواری یه خورده کهنه شده)اگه باغچه دارید دورشو میتونید دفنی کار کنید داخلش هم از کف کار کنید.توی رمپ میتونید دفنی بزارید(از بغل).بعضی جاهای حیاط میتونید از شلنگی و چراغهای کفی بهره ببرید.میتونید علاوه بر کلید و پریز(با ip 44)از فوتوسل هم استفاده کنید(برای نورپردازیتون).
                    اینو نفهمیدم:و اینکه حتما باید قبل از تقسیم برق , جعبه فیوز بزارم ؟ (آخه کلا چارتا روشنایی و یه پریز که بیشتر نیست :mrgreen: )
                    دو تا ارت دارید یکی ارت اسانسور یکی هم ارت کل ساختمون.میتونید دو تا چاه بزنید میتونید یکی(بستگی به محل اسانسور و تابلو برق اصلی-فاصلشون از هم و...داره)چیزای دیگه هم داره که هروقت رسیدید بهش بهتون میگم.
                    یه خط ایفون یعنی چی؟
                    فعلا اینا رو داشته باشید تا بعد اگه سوال یا ابهامی هست در خدمتیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                      سلام
                      این نظر رو من هم شنیدم. از همون ناظرایی که بعضا میومدن سر ساختمون وقتی ازشون میپرسیدم که پس لوله های حیاط و پشت بام که مثل حمام و... در معرض اب هستن ولی همشون از کف میرن چی؟ایا اگه از دیوار بره در معرض خطر سوراخکاری قرار نمیگره؟به نظر شما چقدر طول میکشه تا لوله pvc بپوسه؟نور پردازی های فضای بیرون ساختمون که تو پیاده رو هم بعضا میره چی؟ و... اونایی که وجدان داشتن می خندیدن اونایی که نداشتن می پیچوندن.
                      البته رو ی سخنم با شما نبودها شما که خودی هستید.با اونایی بود که...
                      خوب اخه نظام مهندسی هم تایید شده و گفتن تا میتونید از کف نباشه . برای من که فرقی نداره . گرچه منم قبول ندارم اخه وقتی کف اشپزخونه سرامیک بشه دیگه کجا اب نفوذ میکنه مگه این که جایی درست حسابی کار نشده باشه . و لوله هم مگه این که بشکنه :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط mdf123

پس یادتون باشه ماهواره مرکزی باید نصب کنید.
                      مگه ماهواره مرکزی هم داریم . میشه لطف کنید و نوع و قیمتش را هم بگید
                      :nerd:

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط mdf123
                      سلام
                      خود همین لوله مسی و کابل باید تو داکت قرار بگیره و بیاد پایین.
                      چون شما مالک هستید پس جای اسپیلت رو شما مشخص میکنید.
                      اره درسته تو داکت قرار میدن ولی چون ما مالک هستیم دلیل نمشه که نصاب و متخصص اون هر کجا که ما خواستیم اسپیلیت را نصب کنه . فکر کنم بر اساس تخصص خودش باید نظر بده که کجا نصب بشه چون اینطور که شنیدم نصب لوله ها و ارتفاع نصب و مکان نصب اسپسیلیت و یونیت داخلی خودش استاد کار میخواد چون اطلاعات لازم را دارن که ما نداریم . :nerd:

دیدگاه

سلام
                        یه مدتی نبودم . می بینم بحث هنوز داغ داغ . و خیلی خوب پیش میره و با تشکر از دوست عزیز mdf123 از مطالبتون استفاده کردم .

در مورد نقشه ای که گذاشتید یه نکاتی رو بگم امیدوارم بدرد بخوره .
                        1 - در محل مستطیل قرمز برای لوله برق چه اتفاقی افتاده . سه راه خورده . لوله آب که نیست ؟!
                        2- برای حل اون می تونید در محل مشخص شده با رنگ آبی اتصال رو برقرار کنید .
                        3- اگر آشپزخانه در محل سبز رنگ هست پیشنهاد میکنم تا جایی که راه داره پریز برق براش در نظر بگیرید فقط حواستون به ظرفشویی باشه . ماشین لباس شویی و یخچال فراموش نشه .
                        4 - رنگ بنفش محل پیشنهادی من برای آیفن هست که می تونه لوله از همان جا تا طبقه همکف پائین بره و بعد توی تقسیم خودش بره .
                        5- رنگ زرد محل پیشنهادی من برای تقسیم راه پله است که می تواند یکی در هر طبقه باشد و لوله ها بصورت عمودی از همان جا تا پائین ساختمون می ره .
                        6- رنگ آبی کم رنگ برای محل کلید چراغ راه پله در صورتی که بخواهید از تایمر استفاده کنید . که اون هم دوباره لوله اش تا پائین می ره .
                        7- رنگ نارنجی نشان می ده که شما می تونید از روی پله لوله خرطومی رو بخوابونید و لامپ های راه پله رو تغذیه کنید و همین طور از پله ها با لا میره .
                        8 - اگر دایره مشکی (البته زیاد هم شبیه دایره نیست :mrgreen: ) محل آسانسور هست در این صورت محل های ضربدر مشکی در نقشه چی هستن و قرار خالی باشن . در صورت خالی بودن بهترین محل نصب جعبه فیوز واحد اینجاست . در غیر این صورت محل پیشنهادی بعدی ضربدر قرمز است.

موفق باشید .
                        - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرد نامرئی
                          سلام
                          یه مدتی نبودم . می بینم بحث هنوز داغ داغ . و خیلی خوب پیش میره و با تشکر از دوست عزیز mdf123 از مطالبتون استفاده کردم .

در مورد نقشه ای که گذاشتید یه نکاتی رو بگم امیدوارم بدرد بخوره .
                          1 - در محل مستطیل قرمز برای لوله برق چه اتفاقی افتاده . سه راه خورده . لوله آب که نیست ؟!
                          2- برای حل اون می تونید در محل مشخص شده با رنگ آبی اتصال رو برقرار کنید .
                          3- اگر آشپزخانه در محل سبز رنگ هست پیشنهاد میکنم تا جایی که راه داره پریز برق براش در نظر بگیرید فقط حواستون به ظرفشویی باشه . ماشین لباس شویی و یخچال فراموش نشه .
                          4 - رنگ بنفش محل پیشنهادی من برای آیفن هست که می تونه لوله از همان جا تا طبقه همکف پائین بره و بعد توی تقسیم خودش بره .
                          5- رنگ زرد محل پیشنهادی من برای تقسیم راه پله است که می تواند یکی در هر طبقه باشد و لوله ها بصورت عمودی از همان جا تا پائین ساختمون می ره .
                          6- رنگ آبی کم رنگ برای محل کلید چراغ راه پله در صورتی که بخواهید از تایمر استفاده کنید . که اون هم دوباره لوله اش تا پائین می ره .
                          7- رنگ نارنجی نشان می ده که شما می تونید از روی پله لوله خرطومی رو بخوابونید و لامپ های راه پله رو تغذیه کنید و همین طور از پله ها با لا میره .
                          8 - اگر دایره مشکی (البته زیاد هم شبیه دایره نیست :mrgreen: ) محل آسانسور هست در این صورت محل های ضربدر مشکی در نقشه چی هستن و قرار خالی باشن . در صورت خالی بودن بهترین محل نصب جعبه فیوز واحد اینجاست . در غیر این صورت محل پیشنهادی بعدی ضربدر قرمز است.

موفق باشید .
                          سلام واقعا از اسمت پیداس نامرئی هستی ها و بعد یهو ظاهر میشین جای تعجب نداره !!!
                          برای اونجا که گفتین دوتا اتاق خواب البته با لوله های مجزا با هم میرن به یه فیوز تو جعبه فیوز البته میشد از اتاق خواب 1 بره به خواب 2 و از اونجا یه لوله بره به فیوز که فرقی نداره ولی اصولی تره . تا دوتا لوله بره . فقط چون میخواستم بعدا لازم شد هر اتاق را به یه فیوز بدم که جالب تر باشه و بهتر

در مورد اشپزخانه بله درسته همه موارد درسته و لحاظ شده .

در مورد ایفون هم که محلش را پیشنهاد دادین خوبه اما اگر قراره لوله هاش از همین نقطه که فرمودین ارتباط بده مستقیم از کف الی اخر . باید وسط سقف را سوراخ کنم و از هم کف تا طبقه اخر سوراخ بخوره که یه کم ناجوره !!!!

در مورد جعبه تقسیم . یعنی میفرمایین یه باکس طبقاتی کلی برای هر طبقه بزارم همونجایی که علامت ضربدر گذاشتین . که در این صورت نزدیک درب اسانسور هست موردی نداره و البته باید تو ارتفاع 1/60 باشه ها ..

در مورد روشنایی راه پله . خوب یعنی میشه لوله ها را از روی راه پله همینطور ببرم تا اخر و در این صورت به تابلو اشتراکی وارد بشه ؟
                          خ.وب ضبدر قرمز که نمیشه .جون طبق استاندارد جهبه فیوز باید یا در اشپزخانه نصب بشه یا در ورودی هر واحد نزدیک ترین مکان . که نقطه قرمز در روی دیوار حمام میشه که خیلی فاصله با ورودی داره . اما بله دایره مشکی محل نصب اسانسوره و دوتا ضربدر مشکی هم محل قرار دادن جا کفشی و غیره خالی هست ولی بقول شما شاید اینجا محل خوبی باشه برای نصب جعبه فیوز .
                          در مورد ابی کم رنگ و کلید راه پله . قراره که از سنسور هوشمند راه پله استفاده کنم تا بصورت خود کار چراغ ها روشن وخاموش بشن .
                          در هر صورت از پیشنهادتون ممنون . اگه باز پیشنهادی داشتین در مورد کولر کازی هم نظر بدین . :applause:

دیدگاه

سلام
                            تشکر از اقای نامرئی بابت نقشه چون من واقعا فرصتش رو نداشتم.
                            تجهیزات ماهواره مرکزی شامل اینهاست:دیش-مولتی سویچ-امپلی فایر خط(لاینر)-اسپلیتر-تپ آف-کابل(کرمان یا امل)و پریز.شما هم میتونید از ال ان بی استفاده کنید هم ال ان سی.ال لن بی 4 وضعیت
                            vertical low
                            horizontal low
                            vertical high
                            horizontal high
                            با هم دریافت میکنه ولی ال ان سی به صورت مجزا که هم کیفیت بهتره وهم گرونتره.ال ان بی ها یک سوزنه داره تا 8 سوزنه یعنی یک ال ان بی 8تا رسیورو جواب میده که معمولا از کیفیت پایینی برخوردارن.روی ال ان سی 4 وضعیت بالا با 4 تا خروجی مشخصه که به 4 تا ورودی سویچ وصل میشه و از خروجی سویچ میره برای واحدها.سویچ ها هم از 4 شروع میشه تا 16 ورودی که باز هم اون 4 وضعیت روش نوشته شده.بعضی از سویچ ها یه ورودی برای انتن هوایی(کانال های داخلی)هم داره.اینا رو صرفا جهت بالا بردن اطلاعات عمومیتون گفتم.
                            برای نقشتون هم چند مورد هست که میگم الان باید برم.

دیدگاه

سلام
                              و اما بعد...
                              برای اشپزخونه 3 تا فیوز قرار دادید؟
                              حموم پریز نداره؟
                              فیوز دستشویی و اشپزخونه رو یکی قرار دادید؟
                              بهتره که مسیر پریزاتون برای پذیرایی از پریز اول شروع بشه چون تو لوله گذاریتون به مشکل بر میخورید.
                              بهتره که مسیر پریزاتون برای خوابا از همن جاییکه اقای نامرئی خواب 1و2 رم به هم وصل کردن ببرید.
                              اندازه پذیرایی و خواباتون چند متره؟
                              پیریزای انتن و تلفن رو چیکار کردید؟
                              10 تا فیوز دارید درسته؟برای کجاها گذاشتید؟
                              از روی تجربه میگم:برای راه پله حتما غیر از سنسور کلید هم بزارید چون بعد از مدتی این سنسورها یا خراب میشن یا حساسیتشون کم میشه(سنسورها رو میتونید برای روشنایی تزئینی راه پله استفاده کنید).روشنایی راه پله رو می تونید بطور موازی از پایین تا بالا بکشید.از اسانسور تا میتونید فاصله بگیرید :mrgreen:من تو یه ساختمون یه کلید تبدیل و زنگ گذاشته بودم و تو حالتی که در اسانسور کامل باز میشه حدودا 30 الی 40 سانت از کلیدا فاصله داشت ناظر اسانسور که اومده بود بهش گیر داد هرچی براش توضیح دادم تو کتش نرفت که نرفت.
                              پلان روشنایی رو هم صحبت میکنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                                سلام
                                و اما بعد...
                                برای اشپزخونه 3 تا فیوز قرار دادید؟
                                حموم پریز نداره؟
                                فیوز دستشویی و اشپزخونه رو یکی قرار دادید؟
                                بهتره که مسیر پریزاتون برای پذیرایی از پریز اول شروع بشه چون تو لوله گذاریتون به مشکل بر میخورید.
                                بهتره که مسیر پریزاتون برای خوابا از همن جاییکه اقای نامرئی خواب 1و2 رم به هم وصل کردن ببرید.
                                اندازه پذیرایی و خواباتون چند متره؟
                                پیریزای انتن و تلفن رو چیکار کردید؟
                                10 تا فیوز دارید درسته؟برای کجاها گذاشتید؟
                                از روی تجربه میگم:برای راه پله حتما غیر از سنسور کلید هم بزارید چون بعد از مدتی این سنسورها یا خراب میشن یا حساسیتشون کم میشه(سنسورها رو میتونید برای روشنایی تزئینی راه پله استفاده کنید).روشنایی راه پله رو می تونید بطور موازی از پایین تا بالا بکشید.از اسانسور تا میتونید فاصله بگیرید :mrgreen:من تو یه ساختمون یه کلید تبدیل و زنگ گذاشته بودم و تو حالتی که در اسانسور کامل باز میشه حدودا 30 الی 40 سانت از کلیدا فاصله داشت ناظر اسانسور که اومده بود بهش گیر داد هرچی براش توضیح دادم تو کتش نرفت که نرفت.
                                پلان روشنایی رو هم صحبت میکنیم.
                                بله
                                نه نداره
                                بله یکی قرار دادم
                                بله درسته از همین جا شروع میشه
                                فرقی نداره میخوام برای هر اتاق بعدا یه فیوز قرار بدم
                                پیریزای انتن و تلفن هر کدوم جدا در پلان های جدا کشیدم که اگه فرصت شد میزارم
                                خوب ده تا فیوز مال دو واحد و اونم فقط برای پلان پیرزها هست نه روشنایی و غیره
                                شما درست میفرمایین ولی چون فعلا قرار دست خودمون باشه اگه مشکلی براش شد برای سنسور ها سه سوت حلش میکنم ولی اصولیش همونه که فرمودین یه کلید هم براشون بزارم
                                بله درسته بخاطر همین بود که علامت هایی که جناب نامرعی در کنار انسانسور گذاشتن و گفتن تابلو باکس را اینجا نصب کنید گفتم مورد داره و نمیشه . :nerd:
                                دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X