اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون

با سلام خدمت دوستان عزیز
    ببخشید از اینکه بعد از چندین پست دوباره مباحث قبلی رو پیش کشیدم
    به قول شما دوستان مبحث جریان پوستی و مفاهیم مربوط به جریان الکتریکی که من گفتم تحلیل های عجیب و غریبه
    من حرف عجیبی نمی زنم. جریان سطحی یک جریان انتقالی هست که ربطی به عایق بودن و یا رسانا بودن جسم نداره
    تابع قانون اهم هم نیست .
    من نمی دونم ما دانشجو های رشته برق با روابط کلی برق می خوایم کل روابط پیچیده ی فیزیکی رو تحلیل کنیم
    یه تصویر از جریان سطحی قرار می، روابطش رو هم می زارم و فقط امیدوارم نگید که روابط کوانتومی اشتباه هستن و یا اینکه
    من باید اول با آزمایش پدیده های پیچیده فیزیکی رو به صورت کامل اثبات کنم تا باور کنید...
    این دو تصویر از 9 اتم مغناطیسی تشکیل شده و جریان در سطح ماده مورد بررسیه!
    حریان هدایتی:

جریان سطحی :

این دو جریان به لحاظ مغناطیسی کاملا اثر یکسانی دارن فقط یکی تابع قانون اهمه و به رسانش ربط داره
    و دیگری به قانون اهم و رسانش ربط نداره و واحد هر دو هم آمپره !!!
    روابط حاکم جهت محاسبه جریان سطحی و مغناطیس شدگی :

v: حجم ماده
    M: مغناطیس شدگی
    mk: گشتاور ذرات مغناطیسی
    an: بردار یکه عمود به سطح
    Jms:چگالی جریان سطحی
    این هام توضیحات تکمیلی که معیار بررسی مغناطیس اطراف مواد هستش:
    براساس مدل مقدماتی اتمی ماده ، تمام مواد از اتم هایی با هسته بار مثبت و تعدادی الکترون بار منفی ، در حال گردش به دور آن تشکیل می شوند. الکترون های مداری باعث تولید جریان گردان شده و دو قطبی های مغناطیسی میکروسکوپی را تشکیل می دهند. الکترون روی محور خود با گشتاور دو قطبی مغناطیسی معینی می چرخدآنالیز تاثیرات مغناطیسی ذرات در مکانیک کوانتوم مورد بررسی قرار می گیرد که بر این اساس اعمال یک میدان مغناطیسی باعث هم امتداد شدن گشتاور مغناطیسی الکترون های چرخان و هم باعث یک گشتاور مغناطیسی القا شده ناشی از تغییر حرکت مداری الکترون ها می گردد.
    چگالی جریان ناشی از مغناطیس شدگی مواد مغناطیسی از بر آیند جریان سطحی و جریان داخلی استخراج می گردد که در روابط به آن اشاره شد.
    همین طور که در روابط دیده میشه هیچ عاملی مربوط به رسانش در محاسبه این جریان دخالت ندارد.
    آهنربا نیز در سطح خود دارای چگالی جریان خطی می باشد که سبب ایجاد فوران مغناطیسی در اطراف آن است. که واحد اندازه گیری اون هم آمپره

نمی دونم دلیل مخالفت دوستان با نظر من چیه؟؟؟
    من حرفی بدون منطق فیزیکی نزدم

اضافه شده در تاریخ :
    نقل قول از آقای قاصد
    ببخشید دعوای اصلی سر تقابل و تعامل میدانهای مغناطیسی و نقش هسته بود که به اتمام رسید
    این نظر شماس که نقش هسته به طور کامل بیان شد ولی نظر من چیز دیگه اه
    من صحبتام رو با ریفرنس انجام دادم تا بحث پیچ نخوره ولی بنا به هر دلیلی مفاهیمی که گفتم پذیرفته نشد
    من رابطه ارائه کردم رابطشم پایه علمی داره
    راستی چرا قانون اهم رو همه قبول دارن؟ جوابش مشخصه چون خیلی سادس ولی بعضی وقت ها روابطی وجود داره که باید بیشتر در موردش تعمیق بشه
    واحد جریان سطحی که من معرفی کردم آمپر هست و یه رابطه فیزیکی پایس
    لطفا دوستان دیگر هم نظر بدن آیا این روابط رو قبول دارین؟
    هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
    بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

در مورد توان یک ترانس فریت که سیم پیچی نقش موثری در ابعاد ترانس دارد مثال دیگری میزنم --دوستانی که میگویند ترانس اشباع میشود توجه کنند.حتما منبع تغذیه های یک کیلو واتی در اندازه بسیار کوچک دیده اید در انجا با بالا بردن فرکانس تعداد دور هم کم میشود تا بهتر بتوان از ترانس توان بالایی گرفت این هم یک لینک که ابعاد ترانس را میتوانید با ای سی و نوک خودکار مقایسه کنید.http://www.cpes.vt.edu/public/showcase/2013_T4.1.php
      http://i.ytimg.com/vi/wtcn6rZE1Eg/0.jpg
      این هم لینکی که تو.ضیح میدهد که ابعاد یک ترانس بیشتر به چگالی جریان (که با تلفات سیم مسی ارتباط دارد وو در اینجا باعث از بین رفتن علیق ها میشود)ارتباط دارد.http://www.freepapers.ir/PDF/10.1109...02.1177731.pdf
      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
        جناب جبراییلی و دیگر دوستان عزیز
        من اعتقاد دارم اگه معقوله فوران گذرنده از سیم ها حل بشه میشه به راحتی به توان های بالا در ترانس دست پیدا کرد.
        همون طور که جناب جبراییلی فرمودن فرکانس یکی از عواملی هست که سبب کاهش تعداد دور در سیم پیچ میشه و این
        ما رو در طراحی یک ترانس با توان بسیار بالا یاری خواهد کرد.
        ولی اعتقاد من بر این هست که ما می توانیم با تعداد دور بسیار کم و با دیدی باز تر به اندکتانس بسیار بالا برسیم که این امر هم
        سبب کاهش دور خواهد شد که ما رو در دستیابی به توان های بالا کمک خواهد کرد.
        یکی از نتایج آزمایش هایی که من انجام دادم رسیدن به اندکتانس 1 هانری با 10 دور سیم پیچی هست و این نتیجه تحلیل هست که
        از جانب خیلی لز دوستان پذیرفته نشد...
        من می خوام بحث رو به این نقطه برسونم...
        بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

علت اینکه پای فرکانس را به میان اوردم این بود که بعضی از دوستان اعتقاد داشتند که با بالا رفتن جریان هسته اشباع میشود و به این شکل میخواستم نشان دهم که چنین نیست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
            با سلام خدمت دوستان عزیز
            این نتیجه تحلیل هست کهاز جانب خیلی لز دوستان پذیرفته نشد...
            سلام
            والا اینکه چی قبول شده چی نشده خبر ندارم ولی مطالبی که شما هم گفتید درست بودند مخصوصا در مورد فوران و مقایسه ی ان با طرح اقای قاصد دل!
            همونطور که یه مدتی اقای قاصد دنبال گوش برای شنیدن میگشتند -الان هم من به شخصه منتظر شنیدن نکات شما هستم و استفاده میکنم و منتظر میمونم تا مطالبتون رو به سرانجام برسونید! البته اگر قابل بدونید! همینکه این تاپیک رو زدید و مطالبی رو که میدونستید در اختیار دوستان قرار دادید یا حتی چالش ایجاد کردید خیلی کمک بزرگی به درک یه سری از مفاهیم در من و دوستان و حتی شاید خودتون کرده!
            و همه از این بابت راضی هستند! و بالطبع منتظر ادامه ی ماجرا!
            اینکه توسط دوستان قبول شده یا نشده - فقط یه سری نکات ریز و بیشتر مچگیری ها بود که مشکل دار شده- وگرنه هنوز به نظر من بحث درست و حسابی در مورد نظرات شما و اقای جبرئیلی نشده! و شما مطالبتون رو به صورت منسجم ارائه ندادید- و البته یه سری سوالات هم مطرح میشد که جواب درستی داده نمیشد و بحث پیچیده میشد!
            انی وی !
            در صورت امکان از شما تقاضا داریم بحثتون رو از ابتدا و به صورت کامل اگر قابل میدونید در اینجا ادامه بدید و در نهایت سوالاتی مطرح خواهد شد برای من و سایر دوستان که مطرح میکنیم و امیدواریم که بحث خوبی بشه و همگی استفاده کنیم -البته اگر مایل بودید!

دیدگاه

با سلام مجدد خدمت دوستان
              ادامه می دم با دو سوال ...
              عامل ایجاد مغناطیس چیه ؟ حرکت و جابجایی الکترون
              حرکت و جابجایی الکترون سبب چی میشه؟ ایجاد مغناطیس
              یعنی ما می تونیم از شکل فوران مغناطیسی به چگونگی حرکت الکترون پی ببریم و از شکل جریان الکتریکی تعیین کنیم فوران مغناطیسی به چه شکله(قانون علیت)
              حالا فوران اطراف یک کویل به چه صورت و جریان عبوری از اون به چه شکله؟

فوران اطراف آهنربا و یا یک تکه آهن مغناطیس شده به چه شکل و جریان در اون به چه صورته؟

آیا فوران این دو مورد به یک شکل نیست؟
              آیا نمی شه از این دو مورد نتیجه گرفت که جریان عبوری از این دو حالت مثل همه ؟
              البته جریان کویل جریان هدایتیه و جریان آهن مغناطیسی جریان انتقالی و سطحی هستش!!!
              من از همین نتیجه می گیرم که شکل جریان سطحی در آهن مغناطیسی به این صورته:

که فوران این جریان انتقالی دقیقا چیزی هست که در واقعیت دیده میشه!!!

دیدگاه

جناب حیدری
                خودتون حتما واقفید اینکه دو چیز نتیجه یکسانی داشته باشند دلیل نمیشه که ماهیت یکسانی هم داشته باشن ...
                جریان الکتریکی به معنای انتقال الکترون های ازاد در رسانایی که اختلاف پتانسیلی به دوسرش اعمال نشده همونطور که استاد قاصد گفتن رندم هست و در حالت تعادل ...(البته واقعا رندم که نیست ، به عوامل محیطی بسیار متعدد و بسیار ریز و جزئی بستگی داره .... )
                مسیر حرکت جریان در کویل طوری هست که برایند میدان های مغناطیسی الکترون ها در اون مسیر خواهد بود
                زاویه و مسیر حرکت الکترون ها در اوربیتال خودشون و حرکت وضعی الکترون ها در اهنربای دائم طوری هست که بر ایند میدان های مغناطیسی به اون صورت در می اید
                به قول شاعر گفتنی این کجا و ان کجا :biggrin:
                البته بنده اخرش هم نفهمیدم بحث سر چی هست ... شما در صفحه قبل از جریان سطحی در هسته فریت صحبت کردید و الان هم از جریان سطحی در اهنربا حرف میزنید
                ولی با توجه به اولین سوال تاپیک شما به نظر میرسه شما عمیق به مسئله نگاه نمیکنید و در عوض با فرمول های پیچیده قصد دارید مفاهیم پایه ای و ساده رو نقض کنید
                با سپاس

دیدگاه

سلام--البته مسئله بسیار پیچیده تر از این حرفهاست و مفاهیم ساده نیستند و انچه که تا کنون ما مطالعه کرده و یاد گرفته ایم صورت ساده شده و حالت خاص انها بوده.تا کنون ماهیت بعضی از پدیده ای فیزیکی ناشناخته مانده و تئوریهای زیادی برای توضیح انها داده شده که هر یک نواقصی دارد مثلا تئوری دره ای نور و تئوری موجی ان و تئوریهای دیگری که همچنان از راه میرسند.در مورد انچه که اقای حیدری میگویند هم نظریه جدیدی نیست و اقای دیراک در سال 1931 به ان پرداخته و از ان زمان تا کنون دانشمندان زیادی بر روی ان کار کرد ه اند.که اخرین انها هم در سال 2014.نظر من این است که اقای حیدری به طور کامل حرفشان را ادامه دهند و نتیجه گیری کنند تا ببینیم کلام اخر چیست؟ سپس سوالها مطرح شود تا بحث به بیراهه نرود.لینکهایی میگذارم تا دوستان انها را مطالعه کنند.
                  http://cosmoquest.org/forum/showthre...5ff65895b6cfd8
                  http://en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_monopole
                  http://www.nature.com/nature/journal...ture12954.html
                  http://cph-theory.persiangig.com/english.htm

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                    جناب جبراییلی و دیگر دوستان عزیز
                    من اعتقاد دارم اگه معقوله فوران گذرنده از سیم ها حل بشه میشه به راحتی به توان های بالا در ترانس دست پیدا کرد.
                    همون طور که جناب جبراییلی فرمودن فرکانس یکی از عواملی هست که سبب کاهش تعداد دور در سیم پیچ میشه و این
                    ما رو در طراحی یک ترانس با توان بسیار بالا یاری خواهد کرد.
                    ولی اعتقاد من بر این هست که ما می توانیم با تعداد دور بسیار کم و با دیدی باز تر به اندکتانس بسیار بالا برسیم که این امر هم
                    سبب کاهش دور خواهد شد که ما رو در دستیابی به توان های بالا کمک خواهد کرد.
                    یکی از نتایج آزمایش هایی که من انجام دادم رسیدن به اندکتانس 1 هانری با 10 دور سیم پیچی هست و این نتیجه تحلیل هست که
                    از جانب خیلی لز دوستان پذیرفته نشد...
                    در مورد اینکه بحث سر چی هست جناب حیدری در بالا توضیح دادند ، پس لطفا اجازه بدیم که آقای حیدری ادامه بدهند تا نتیجه ی بحث مشخص بشه و پس از اینکه نتیجه مشخص شد اظهار نظر کنیم .

دیدگاه

جناب علی پور ریکنده
                      من بار ها توضیح دادم و تصویر آوردم
                      وقتی بحث از جریان هدایتی هست حرکت ضربانی الکترون های آزاد که از لایه ای به لایه دیگر می روند این جریان رو تشکیل می دن
                      وقتی بحث از جریان سطحی هستش دیگر حرکت ضربانی وجود نداره ! همسو حرکت کردن الکترون ها چگالی جریان سطحی رو ایجاد میکنه
                      که در آن الکترون ها از لایه خود خارج نمی شوند!!!
                      این دو جریان سطحی و هدایتی خاصیت مغناطیسی یکسانی ایجاد می کنن ولی جریان سطحی تابع قانون اهم نیست و تابع مغناطیس شدگی ماده
                      مغناطیسی هستش...

اضافه شده در تاریخ :
                      دوستان در ادامه می خوام نقدی به مکانیزمی که جناب قاصد فرمودن ارائه کنم...
                      باز هم می گم من کلیات مکانیزم ایشون رو قبول دارم ولی تحلیل ایشون ناقص هست!
                      ایشون در تصویر که آوردن دو قطبی های مجاور هم رو نشون دادن که با تغییر جهتی که دارند
                      شکل مغناطیس اطراف خودشون رو به گونه ای تغییر می دن که سبب القا در سیم پیچ اطراف هسته میشه...
                      باید ذکر کنم که حرکت حوزه ها در هسته به دلیل تنش مکانیکی که توسط مواد در بر گیرنده ی حوزه وارد میشه
                      بیشتر حالت صفر و یک دارند یعنی:
                      1- تا یک گشتاور خاصی که به یک حوزه وارد میشه حوزه حرکتی نخواهد داشت.
                      2-در مرز یک گشتاور خاص ماده اطراف حوزه دفورمه میشه واین سبب چرخش ناگهانی حوزه میشه.
                      3-با کاهش گشتاور وارد شده به حوزه دوباره تا یک مرزی حوزه ثابته
                      4- با کاهش بیش از حد گشتاور وارده به حوزه حوزه به صورت ناگهانی بازگشت میکنه(البته بازگشت به نقطه ی اول نیست که این پسماند رو سبب میشه)
                      خوب پس این پروسه ای که رخ میده نشون میده حرکت حوزه به هیچ عنوان خطی نیست و حرکت حوزه به صورت خطی تابع تغییرات فوران هم نیست!!!
                      پس بر این اساس مکانیزم القایی که جناب قاصد تشریح کردن مشکلاتی خواهد داشت!!!
                      مکانیزمی که من تشریح کردم:
                      این بر آیند حرکت حوزه ها هست که جریان سطحی رو ایجاد میکنه که این جریان به صورت خطی تابع تغییرات فوران هستش در نتیجه شکل ولتاژ القا شده در حالت
                      عملکرد خطی هسته کاملا مثل فوران عبوری از هسته خواهد بود...

دیدگاه

پاسخ : ماجرای سه تا سیم مهربون(اندکتانس،القاء،ترانسفورماتور)

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
                        سلام--البته مسئله بسیار پیچیده تر از این حرفهاست و مفاهیم ساده نیستند و انچه که تا کنون ما مطالعه کرده و یاد گرفته ایم صورت ساده شده و حالت خاص انها بوده.تا کنون ماهیت بعضی از پدیده ای فیزیکی ناشناخته مانده و تئوریهای زیادی برای توضیح انها داده شده که هر یک نواقصی دارد مثلا تئوری دره ای نور و تئوری موجی ان و تئوریهای دیگری که همچنان از راه میرسند.در مورد انچه که اقای حیدری میگویند هم نظریه جدیدی نیست و اقای دیراک در سال 1931 به ان پرداخته و از ان زمان تا کنون دانشمندان زیادی بر روی ان کار کرد ه اند.که اخرین انها هم در سال 2014.نظر من این است که اقای حیدری به طور کامل حرفشان را ادامه دهند و نتیجه گیری کنند تا ببینیم کلام اخر چیست؟ سپس سوالها مطرح شود تا بحث به بیراهه نرود.لینکهایی میگذارم تا دوستان انها را مطالعه کنند.
                        http://cosmoquest.org/forum/showthre...5ff65895b6cfd8
                        http://en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_monopole
                        http://cph-theory.persiangig.com/english.htm

حرف شما رو قبول دارم
                        تمام نظریات فعلی بر اساس دید ما از پدیده هاست ، نه ماهیت واقعی پدیده ها
                        ولی چیز هایی که جناب حیدری میفرمایند نه فقط با فرضیه ها و نظریه ها در تناقض هست ، بلکه با دید فعلی ما از پدیده ها هم در تناقض هست
                        ناقص بودن نظریه ها دلیل نمیشود که هر چیزی که جناب حیدری میفرمایند صحیح باشه ....
                        جناب حیدری اگه رفرنسی دارید که اشاره کرده باشه جریانی سطحی در اهن مغناطیسی شده به اون شکل که شما میفرمایید ممنون میشم معرفی کنید
                        جناب علی پور ریکنده
                        من بار ها توضیح دادم و تصویر آوردم
                        وقتی بحث از جریان هدایتی هست حرکت ضربانی الکترون های آزاد که از لایه ای به لایه دیگر می روند این جریان رو تشکیل می دن
                        وقتی بحث از جریان سطحی هستش دیگر حرکت ضربانی وجود نداره ! همسو حرکت کردن الکترون ها چگالی جریان سطحی رو ایجاد میکنه
                        که در آن الکترون ها از لایه خود خارج نمی شوند!!!
                        این دو جریان سطحی و هدایتی خاصیت مغناطیسی یکسانی ایجاد می کنن ولی جریان سطحی تابع قانون اهم نیست و تابع مغناطیس شدگی ماده
                        مغناطیسی هستش...
                        این چیزی که شما میفرمایید رو بنده نمیگم وجود نداره ، اصلا اگه وجود نداشته باشه فرومغناطیسی نخواهیم داشت ....
                        تمام حرف بنده این هست که این جریان( به معنای حرکت اوربیتالی و وضعی الکترون و همسو شدن و ...) در تمام اتم های اون فرومغناطیس وجود داره
                        دلیلی نداره فقط در سطحش باشه ....
                        با سپاس

دیدگاه

این مطالب سطح علمی بالایی دارن و بالاتر از کتابهای دبیرستان هستند-امیدوارم دوستان دچار اشتباه نشن و اینکه
                          اجازه بدید اقای حیدری صحبتشون رو بکنن و توضیحاتشون رو بدن!
                          ----

البته منظور اصلی من چیز دیگریه !! امیدوارم متوجه باشید دوست من که آدم با تعریف یکی دیگه زود خودش رو نمیبازه!
                          واضح تر از این دیگه نمیشه توضیح داد!

دیدگاه

کسی خودش رو نباخته
                            جناب حیدری مطلبی رو فرمودن ، بنده منبعش رو خواستم ...
                            اگه شما ناراحتید اشکالی نداره ، بنده ساکت میشم تا ایشون توضیحاتشون تموم بشه و بعد ازشون سوالاتمون رو میپرسیم ...

دیدگاه

جناب علی پور ریکنده
                              میشه بگید با کدام فرضیه و نظریه تناقض دارد...
                              هزار بار گفتم حرف هایی که می زنم ریفرنش فیزیک چنگ و مکانیک کوانتوم ذرات هست صفحاتشم معرفی کردم حالا شما نمی خواین مطالعه کنین مشکل من چیه؟؟؟
                              در مورد وجود جریان در تمامی نقاط از هسته مغناطیسی توضیح دادم در حالت اشباع هسته جریان های اوربتالی داخلی همدیگر رو خنثی می کنن و فقط جریان سطحی
                              در مکزیمم حالت خود خواهد بود و در حالت غیر اشباع جریان های داخلی با جریان سطحی جمع می شوند یا از هم کم می شوند که بر آیند اون ها مدل خواهد شد.
                              در موردی نقدی که برای مکانیزم آقای قاصد مطرح کردم:
                              باید ذکر کنم که حرکت حوزه ها در هسته به دلیل تنش مکانیکی که توسط مواد در بر گیرنده ی حوزه وارد میشه
                              بیشتر حالت صفر و یک دارند یعنی:
                              1- تا یک گشتاور خاصی که به یک حوزه وارد میشه حوزه حرکتی نخواهد داشت.
                              2-در مرز یک گشتاور خاص ماده اطراف حوزه دفورمه میشه واین سبب چرخش ناگهانی حوزه میشه.
                              3-با کاهش گشتاور وارد شده به حوزه دوباره تا یک مرزی حوزه ثابته
                              4- با کاهش بیش از حد گشتاور وارده به حوزه حوزه به صورت ناگهانی بازگشت میکنه(البته بازگشت به نقطه ی اول نیست که این پسماند رو سبب میشه)
                              خوب پس این پروسه ای که رخ میده نشون میده حرکت حوزه به هیچ عنوان خطی نیست و حرکت حوزه به صورت خطی تابع تغییرات فوران هم نیست!!!

این نکته ی خیلی مهمی هست که باید بهش دقت بسیار عمیقی بشه!!!
                              دو باره به رابطه دقت کنین:

در این رابطه هر گشتاور هم راستا سبب افزایش جریان سطحی در هسته می شود.
                              مطرح شدن چریان سطحی سبب راحت شدن تحلیل القاء هم میشه
                              نقد بعدی به مکانیزم القاء جناب قاصد
                              جناب قاصد این مکانیزم رو معرفی کردن:

این مکانیزم با ایراداتی پذیرفتس ولی من و آقای جبراییلی بار ها گفتیم عامل القاء فورانی هست که از اطراف هسته عبور میکنه نه فورانی که از هسته عبور میکنه
                              اگر اندازه ی این دو قطبی رو به اندازه ی بسیار کوچک میل بدیم فوران اطراف هسته مثل خط های موازی با هسته خواهند بود که مقدارش متغییر و تابع فوران هستس!!!
                              آیا این فوران که جناب قاصد معرفی کردن از هوا عبور نمی کنه؟؟؟
                              آیا در مسیر این فوران رلکتانس بسیار بالای هوا وجود نداره؟؟؟
                              از ابتدا تاپیک گفته شد که فوران گذرنده از سیم ها فوران بسیار ناچیز پراکندگی هستش!!! ولی هیچ کس قبول نکرد!!!
                              کسی می تونه بگه مقدار فوران گذرنده از سیم ها با این رلکتانس بسیار بالا چقدر هست؟؟؟
                              این تصویری که جناب قاصد با لبخند از کنارش رد شد!!!

تفاوت این تصویر و تصویر جناب قاصد در چیست؟؟؟ آیا شکل این دو فوران مثل هم نیست و معقوله ی رلکتانس این دو مسیر مغناطیسی مثل هم نیست؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                              جناب علی پور ریکنده من ازتون خیلی ممنونم که در بحث ما شرکت کردین
                              و عذر خواهی می کنم که فایل کتاب رو ندارم تا لینکش رو قرار بدم
                              ولی یه عکس از کتاب قرار می دم که برای محاسبه ی جریان سطحی هستش

از همه ی دوستان ممنونم

دیدگاه

اقای حیدری پس اگر یه هسته ی تو خالی ولی با سطح مقطع برابر با یه هسته ی تو پر هم داشته باشیم باید همان توان رو بتونیم ازش بگیریم؟! چون عامل القا که سطح و نزدیکی اون هست برابره!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X