اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

با خودت حرف میزنی ؟ :icon_razz:

نوشته اصلی توسط majid.4206
    ما هر موقه به گوشی زنگ میزنیم تو hyper terminal مینویسه ring ولی موقعی که sms میفرستم برا گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده :sad:

ایا باید چیزی بنویسه؟

فکر کنم اینطوری مشکلت حل بشه :
    کد:
    AT+CMGF=1
    OK
    AT+CNMI=1,2,0,0,0
    OK

حالا هر موقع SMS بیاد :
    کد:
    +CMT "Number",,"Date"
    SMS Body

http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_AThelp.pdf
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

حمیدا اقا دستت درد نکنه خیلی گلی :icon_razz:

الان که امتحان کردم همونطور که فرمودین sms که میاد شماره و تاریخ و متنو مینویسه ...درست بود ولی دیگه گوش هیچ صدایی از خودش در نمیاره (منظور زنگ sms ) ایا باید همینطور باشه؟

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

یه چیزه دیگه که یادم رفت بگم ...
        الان که اون تغیراتو دادمsms که برای گوشی میفرستم یه راست میاد تو هایپرترمینال و دیگه تو گوشی تو قسمت پیام های دریافتی اثری ازش نیست ...

راستی الان من دارم با کابل رابط DKU-5 فرامین at-common رو میفرستم و داخشم نمیدونم چیه نه اینکه ندونم همینو میدونم که از max232 استفاده شده

حالا اگه بخوام گوشی رو به میکرو وصلش کنم ایا فقط باید پایه های TX و RX و GND رو به میکرو وصل کنم یا روی بقیه پایه های گوشی باید تغیراتی بدم؟
        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

الان که امتحان کردم همونطور که فرمودین sms که میاد شماره و تاریخ و متنو مینویسه ...درست بود ولی دیگه گوش هیچ صدایی از خودش در نمیاره (منظور زنگ sms ) ایا باید همینطور باشه؟
          بله همینطوره ، برای برگردوندن به حالت عادی یکبار ببین مقدار پیشآ‌فرض AT+CNMI چند هست. هر وقت خواستی روی گوشی SMS بخونی اونو وارد کن.
          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

حمید جان در مورد ارتباط با میکرو ...

دستور انتقال صدای گوشی به بلند گو چیه؟
            * پایهآ‌های RX, TX, GND رو وصل کن و آزمایش کن.
            * نمیآ‌دونم

الان این گوشی که من استفاده میکنم روی صفه نمایش جایی که هستیم رو مینویسه که البته فکر کنم مربوط به اپراتو سیم کارت میشه نه به گوشی ..
            حالا چطور میتونم مثلا اسم خیابون یا کوچه ایی که روی صفه گوشی هست رو بفرسه روی hayper terminal یهنی با چه دستوری at common ؟ اصلا همچین چیزی میشه ؟
            می خوام اگه بشه یه جورایی نقش gps رو بازی کنه ... :rolleyes:
            پس یا علی مدد...
            یه کدی بود که بسته به جایی که موبایل قرار داشت یک ID میداد. متاسفانه الان دقیقا حضور ذهن ندارم.
            چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

یه کدی بود که بسته به جایی که موبایل قرار داشت یک ID میداد. متاسفانه الان دقیقا حضور ذهن ندارم.
              پس با این حساب میشه اسم خیابونی که روی صفه نمایش گوشی هست رو بفرستم به هایپر ترمینال ...

پس من الان دونبال چه کدی بگردم ؟ :cry:
              یه چنتا pdf دارم می خونمشون اگه به نتیجه رسیدم حتما خبر میکنم :nerd:

بازم ممنونم حمید اقا ....
              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

شرمنده اینقدر سوال میکنم ... :redface:

من هرچی دونبال دستوری که بشه اون نوشته روی صفه گوشی رو باره تو هایپر ترمینال گشتم :read:

چیزی پیدا نشد که نشد ... :cry:

این ID که فرمودین برای جاهای مختلف فرق میکنه یعنی هر محلی یه ID مخصوص داره یا نه؟

حمید جان انشا ا... خدا خیرت بده میشه یه لطفی کنی این کدی که فرمودی رو پیدا کنی...
                ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

من هرچی دونبال دستوری که بشه اون نوشته روی صفه گوشی رو باره تو هایپر ترمینال گشتم :read:

چیزی پیدا نشد که نشد ... :cry:

این ID که فرمودین برای جاهای مختلف فرق میکنه یعنی هر محلی یه ID مخصوص داره یا نه؟
                  نوشته رو که نمیآ‌دونم چطوری باید آورد ، ولی فکر کنم این به کارت بیاد :
                  کد:
                  AT+CREG=1

بعد از زدن این دستور هر موقع که مکان گوشی عوض میشه بصورت خودکار همچین خروجیآ‌ای رو میآ‌بینی :
                  کد:
                  +CREG: <stat>[,<lac>,<cid>]

در توضیح lac اومده که :

string type, two-byte location area code in hexadecimal format (e.g. "00C3" equals 193 in decimal)

برای توضیحات بیشتر صفحهٔ ۴۱ این PDF رو نگاه کن :
                  http://www.thaieasyelec.net/archives/Manual/Nokia_30_AT_Command_Guide.pdf
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

تو این عکس بالایی Mbus رو به کجا وصل کرده؟

اخه طرف گوشی رو میخواسه به میکرو وصل کنه... RX , TX , GND قبول
                    این وصط Mbus از کجا اومد و به کجا میره...

پشت گوشی رو که نگاه کردم 12 تا پین بودش که mbus , gnd, rx,tx توشون مشخص بود و می خوام میکرو رو از این طریق به گوشی وصل کنم نه به وسیله اون 14 پینی که در زیر گوشی هست که الان با DKU-5 به PC وصل شده ...
                    قاعدتا مشکلی که نباید پیش بیاد؟

در ضمن حمید جان اون دستوری و pdf که زحمتشو کشیدید خوندم و اجرا کردم یه کدی میداد...
                    کد:
                    at+creg=2     
                    OK 

+CREG: 1,"0904","28B0"
                    البته تو این جایی که ما هستیم این کدو داد جای دیگه رو نمیدونم .
                    .حال این کدو من چیکارش کنم مثلا به میکرو بگم هر موقه این کدو دیدی بفهم که الان تو خونه ایی :icon_razz:
                    راه حل بهتری سراغ ندارید؟

نظرتون درباره ستفاده از GPS چیه ؟

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نمیدونم چرا هر کاری میکنم ارتباط بین میکرو و گوشی برقرار نمیشه ...

من فکر کنم غیر از rx,tx,gnd که به میکرو وصل میشه یه پین دیگه یا یه کاره دیگه ایی باید رو گوشی انجام بدم تا ارتباط برقرار بشه. ..
                      چون وقتی گوشی رو با میکرو ارتباط میدم ارتباطشون قطع ولی همینکه اون کابله DKU-5 رو میزنم به گوشی ارتباط گوشی و میکرو برقرار میشه و دستوری که از میکرو صادر میشه رو گوشی بدرستی انجام میده.. یه نکته دیگه هم این که اون سر کابل DKU-5 رو به pc وصل نکرده بودم ...

به نظر شما این اشکال نمیتونه از متفاوت بودم ولتاز گوشی و میکرو باشه اخه گوشی 3.3v ولی میکرو 5v یعنی تو ارتباط سریال مشکلی بوجود نمیاره؟
                      حتی من و لتاز خروجی TX میکرو رو با تقسیم مقاومتی به 3.3v تغیر دادم ولی فرقی نکرد که نکرد :cry:
                      http://www.edaboard.com/ftopic379405.html

هر چی هست تو این کابله DKU_5 اخه نمیشه هم درشو باز کرد .....
                      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

اقا من به یه نتیجه دیگه ایی رسیدم با اون پینای روی گوشی که نشد هر کاری کردم...
                        ولی با این کابل DKU-5 انگاری یه کارایی میشه کرد...

من TX میکرو رو وصل کردم به پین شماره 7 از پورت COM کابل dku-5 و اونطرف کابلو هم زدم به گوشی ...

این کارو که کردم فرامین به راحتی از میکرو به گوشی منتقل میشه ولی یه مشکلی که هست من نمی خوام از این کابل استفاده کنم بلکه می خوام بطور مستقیم rx, tx, gnd رو به گوشی وصل کنم و جواب بگیرم اخه میدونید که کابله یکم گرونه

به نظر شما چه اتفاقی داره میوفته که با کابل جواب میده ولی بدون اون نه.......... :angry: :angry:
                        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nh2600
                          این دستورهای AT را چطور باید برای ماژول بفرستیم؟
                          یا با میکروکنترولر و یا با کامپیوتر یعنی با HyperTerminal
                          lماژول sim300 من هرچی بهش زنگ میزنم میگه خاموشه
                          هنگام شماره گیری با دستور atd77777میگه no dialtone
                          این ماژول قبلا خیلی خوب کار میکرد.
                          مدت 4 ماهه که از کار افتاده گفتند کد مخصوصش را باید تغییر داد بردیم rfphone تغییر داد تست گرفت گفت سالمه
                          اما در منزل کار نمیکنه .لطفا کمک کنید بیچارم کرده!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

کد مخصوص منظورت چیه؟ IMEI منظورته؟

RFPHONE چه کارش کرد؟ چطوری گفت سالمه؟ آیا نشونه ای برات آورد که سالمه یا همینطوری گفت سالمه.

منم یه همچین مشکلی دارم و دارم برطرفش میکنم به نتایجی دارم میرسم اما تا وقتی قطعی نیشه نمیتونم در موردش چیزی بگم
                            توی این فروم کمک خواستم اما کسی جواب نداد و جوابهایی هم که اومد کمکی نکرد. حالا شما اطلاعاتت را بده شاید مشکل شما را با اطلاعاتی که در این مدت کسب کردم بتونم حل کنم.
                            موفق باشی

دیدگاه

سلام

علامت " (جفت کتیشن) رو چطوری با میکرو تو ارتباط سریال میشه فرستاد

کد:
                              printf("AT+CMGS="???????"\r");
                              این " " که بین شماره تلفن قرار میگیره کد اسکای داره یا کلا چطور باید بفرستم هر کار میکنم نمیشه error میده :cry:
                              ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hne573
                                کد مخصوص منظورت چیه؟ IMEI منظورته؟

RFPHONE چه کارش کرد؟ چطوری گفت سالمه؟ آیا نشونه ای برات آورد که سالمه یا همینطوری گفت سالمه.

منم یه همچین مشکلی دارم و دارم برطرفش میکنم به نتایجی دارم میرسم اما تا وقتی قطعی نیشه نمیتونم در موردش چیزی بگم
                                توی این فروم کمک خواستم اما کسی جواب نداد و جوابهایی هم که اومد کمکی نکرد. حالا شما اطلاعاتت را بده شاید مشکل شما را با اطلاعاتی که در این مدت کسب کردم بتونم حل کنم.
                                موفق باشی

بله منظورم همین کد است
                                من حرفش را قبول دارم و دیگر چیزی ازش نپرسیدم

من چی را باید توضیح بدم
                                تمام کارهایم را با هایپر ترمینال انجام میدم .همانطور که گفتم قبلا بخوبی کار میکرد.
                                الان هم دستورات را میگیرد و آنهایی که مستقیما به اتصال شبکه موبایل ربط ندارد را اجرا می کند و پاسخ میدهد اما دستورات مربوط به ارسال و دریافت و یا شدت سیگنال و غیره را پاسخ نمیدهد و پیغام خطا و اغلب 515 را اعلام میکند.
                                لطفا اگر بخشی از مشکل را هم حل کرده ایی بگو شاید بدرد من هم بخورد.
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X