اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

نوشته اصلی توسط med0098
    سلام
    با آرزوی موفقیت برای شما اقای اسدی و همه دوستان
    من مدار شمارو ساختم ولی چنتا مشکل دارم
    1- من چنتا remot دارم که ic اونا pt2264 و مقاومت اسیلاتور اونا 4.7مگ و ماژول گیرندم از اون کوچیک های چهارپایه هست که دوتای وسطشون بهم متصل(swrf)
    2-وقتی learn می کنم learn میشه با توجه به چراغ چشمک زن ولی زمانی که دکمه هارو می زنم هیچ کدوم از پایه های attiny رله ها عکس العملی نشان نمیده
    3-زمانی که مقاومت اسیلاتور را 330k میکنم دیگه اصلا learn نمیشه
    سوال
    میشه از همین remot ها استفاده کرد؟
    در یک remote میبایست تمامی کلیدهای ان learn شود؟
    با تشکر
    با سلام
    دوست من این pt2264 کلا با eV1527 فرق داره
    1- ای سی pt2264 دارای 12 بیت هست در صورتی که eV1527 دارای 24 بیت دیتا هست
    2 - اسیلاتور pt2264 کاملا با eV1527 فرق میکنه و محاصبه کلاک اسیلاتور دیتای فرمول متفاوتی داره
    3 - ای سی pt2264 در واقع یه ایسی کد فیکس هست در صورتی که ایسی eV1527 کد لرن هست
    4 - برای استفاده از pt2264 ارزونترین را استفاده از دیکدر های خود شرکت PT هست و نیازی به میکرو نداره و اگر بخواید از میکرو استفاده کنید باید برنامه دیگه ای بنویسید و با این برنامه کار نمیکنه
    برای استفاده از این برد حتما باید از ریمونتهایی استفاده کنید که در ان از ایسی eV1527 یا ایسی های مشابه استفاده شده

Datasheet eV1527

Datasheet PT2264

به همین سادگی :nice:
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

نوشته اصلی توسط jervis
      با سلام
      آقای اسدی امکانش هست روش encode کردن رو هم توضیح بدید ؟
      decode کردن رو که قبلا خوندم و اشاره کرده بودید ولی encode رو توی پست ها پیدا نکردم
      البته اشاره کردید که همون دیکد کردن رو برعکس کنیم میشه اینکد ولی زیاد نفهمیدم :redface:
      با تشکر
      با سلام
      انشالله سعی میکنم یه برنامه نمونه در روز های اینده در تاپیک قرار بدم البته اگر جناب عزرائیل فرصت بده

ولی کار چندان دشواری نیست
      1 - یکی از تایمرهارو با فرکانس کلاک دیتا تون تنظیم میکنید
      2 - بیت به بیت دیتا رو از حافظه خونده و یکی از پینهارو به نصبت دیتا صفر یا یک میکنید

من قبلا یه ریموت اتوماتیک دست کردم که میتونه دیتای مختلف تولید کنه به این صورت که مثل ریموتهای معمولی 4 تا کلید داره هرکدوم رو که فشار بدید یکی یکی دیتا رو افزایش میده و دیتای مذکور رو به ماژول فرستنده انتقال میده
      در واقع با این ریموت دیگه فرقی نمیکنه که دیتا چی باشه فقط کافیه 30 ثانیه دگمه باز رو فشار بدید تا در یا هر چیز دیگه که ریموت داره و فرکانسش با این ریموت من
      برابره باز بشه
      البته بنده هیج مسئولیتی رو در قبال این گونه کارها قبول نمیکنم و ساخت همچین چیزی رو برای کارهای قانونی یا غیر قانونی توصیه نمیکنم

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن&#1

نوشته اصلی توسط POLESTAR
        با سلام
        دوست من این pt2264 کلا با eV1527 فرق داره
        1- ای سی pt2264 دارای 12 بیت هست در صورتی که eV1527 دارای 24 بیت دیتا هست
        2 - اسیلاتور pt2264 کاملا با eV1527 فرق میکنه و محاصبه کلاک اسیلاتور دیتای فرمول متفاوتی داره
        3 - ای سی pt2264 در واقع یه ایسی کد فیکس هست در صورتی که ایسی eV1527 کد لرن هست
        4 - برای استفاده از pt2264 ارزونترین را استفاده از دیکدر های خود شرکت PT هست و نیازی به میکرو نداره و اگر بخواید از میکرو استفاده کنید باید برنامه دیگه ای بنویسید و با این برنامه کار نمیکنه
        برای استفاده از این برد حتما باید از ریمونتهایی استفاده کنید که در ان از ایسی eV1527 یا ایسی های مشابه استفاده شده

Datasheet eV1527

Datasheet PT2264

سلام از اینکه جواب دادید ممنون
        دو تا سوال
        1- چون من از این ریموتا زیاد دارم می تونم برنامه شمارو طوری تغییر بدم که با این ها کار کنه؟
        2- در این راه چطور می تونم از کمکتون استفاده کنم؟

دیدگاه

سلام آقای اسدی
          با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک به مناسبت عید سعید فطر
          بنده و چند تن از دوستان درخواستی از شما داشتیم :
          میشه لطف کنید و این برنامه رو طوری تغییر بدهید که بشود با 4 تا دکمه ریموت، 4 وسیله رو روشن و خاموش کرد ؟این خواسته تمام دوستانی هست که این پروژه رو کار کردند.
          البته ناگفته نماند که بنده و یکی از دوستان چند بار این درخواست رو از شما داشتیم. :nerd:
          با تشکر
          منتظر جوابتون هستیم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط med0098
            سلام از اینکه جواب دادید ممنون
            دو تا سوال
            1- چون من از این ریموتا زیاد دارم می تونم برنامه شمارو طوری تغییر بدم که با این ها کار کنه؟
            2- در این راه چطور می تونم از کمکتون استفاده کنم؟
            با سلام
            بله میشه و میتونید هیچ چیزی توی این الکترونیک نشد نداره
            بنده تاجایی که بتونم درخدمتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohandes_elc90
              سلام آقای اسدی
              با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک به مناسبت عید سعید فطر
              بنده و چند تن از دوستان درخواستی از شما داشتیم :
              میشه لطف کنید و این برنامه رو طوری تغییر بدهید که بشود با 4 تا دکمه ریموت، 4 وسیله رو روشن و خاموش کرد ؟این خواسته تمام دوستانی هست که این پروژه رو کار کردند.
              البته ناگفته نماند که بنده و یکی از دوستان چند بار این درخواست رو از شما داشتیم. :nerd:
              با تشکر
              منتظر جوابتون هستیم :rolleyes:
              با سلام تبریک عید فطر
              بله حتما این کار رو میکنم
              فکر کنم منظور شما اینه که خروجی ها به صورت ON/OFF باشه (با زدن کلید ریموت رله متناظر روشن بشه و فشار مجدد خاموش بشه) ؟؟؟؟

ولی دوست داشتم خودتون یه تلاشی میکردید بعد از بنده کمک میگرفتید !!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                با سلام
                بله میشه و میتونید هیچ چیزی توی این الکترونیک نشد نداره
                بنده تاجایی که بتونم درخدمتم

ممنون
                یه سوال دیگه
                چطور میشه فهمید ماژول گیرنده چه فرکانسی داره؟ راستش از این ماژولهای چهار پایه گیرنده هم یه چنتایی دارم
                چون شما گفته بودید فرکانس فرستنده و گیرنده می بایست یکسان باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط med0098
                  ممنون
                  یه سوال دیگه
                  چطور میشه فهمید ماژول گیرنده چه فرکانسی داره؟ راستش از این ماژولهای چهار پایه گیرنده هم یه چنتایی دارم
                  چون شما گفته بودید فرکانس فرستنده و گیرنده می بایست یکسان باشه
                  با سلام
                  باید تست کنید
                  انوتع مختلف دارن و من نمیدونم مال شما دقیقا از کدوم یکیشونه پس نمیشه علمی توضیح داد

دیدگاه

با سلام
                    بله دقیقا منظورم همون چیزی بود که شما فرمودید آقای اسدی.
                    خروجی ها به صورت ON/OFF باشه (با زدن کلید ریموت رله متناظر روشن بشه و فشار مجدد خاموش بشه).
                    ممنون میشیم که این کارو برای ما دوستان انجام بدهید .
                    البته به همین سادگی :nice:
                    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohandes_elc90
                      با سلام
                      بله دقیقا منظورم همون چیزی بود که شما فرمودید آقای اسدی.
                      خروجی ها به صورت ON/OFF باشه (با زدن کلید ریموت رله متناظر روشن بشه و فشار مجدد خاموش بشه).
                      ممنون میشیم که این کارو برای ما دوستان انجام بدهید .
                      البته به همین سادگی :nice:
                      با تشکر
                      با سلام
                      من واقعا برای خودم متاسفم :NO: :angry: :cry2: خدایی ادمو نا امید و دلسرد میکنید :cry2:
                      لینک دانلود ریموت رو کلا پاک کردم لطفا دیگه در مورد لینک جدید حرفی نزنید

با اینکه این تاپیک 311 تا پست داشته تا حالا و یه 20 نفر در مورد این ریموت نظر دادن و ایراد گرفتن و تحسین کردن و حدود 100 بار دانلود شده و .....
                      ولی تا حالا هیچ کسی نیومده این برنامشو یه نگاه کوچیک بندازه ببینه چی نوشتم و چه امکاناتی داره و چی کار میتونه بکنه
                      یکی از امکانات این ریموت اینه که شما میتونید برای هر یک از 4 خروجیش انتخاب کنبد که ON/OFF باشه یا تاخیری برای تغییر دادن حالت خروجی ها میتونید با صفر کردن پینهای test یعنی PINA.0 و PINA.1 و PIND.1 و PIND.0 که به ترتیب پینهای 2 تا 5 میکرو هست این امکان رو فعال کنید

یعنی
                      اگر پین PINA.0 صفر باشه (به زمین وصل شده باشه) خروجی 1 که به حالت ON/OFF تغییر میکنه و در غیر اینصورت به صورت تایم دار هست
                      اگر پین PINA.1 صفر باشه (به زمین وصل شده باشه) خروجی 2 که به حالت ON/OFF تغییر میکنه و در غیر اینصورت به صورت تایم دار هست
                      اگر پین PIND.1 صفر باشه (به زمین وصل شده باشه) خروجی 3 که به حالت ON/OFF تغییر میکنه و در غیر اینصورت به صورت تایم دار هست
                      اگر پین PIND.0 صفر باشه (به زمین وصل شده باشه) خروجی 4 که به حالت ON/OFF تغییر میکنه و در غیر اینصورت به صورت تایم دار هست

در ضمن برای تغییر دادن مقدار زمان حالت تایم دار خروجی ها میتونید در لرن کردن اولین ریموت تنظیم کنید به این صورت که
                      اگر ریموت اول رو با کلید A لرن بشه این زمان حدود 1/8 ثانیه خواهد بود
                      اگر ریموت اول رو با کلید B لرن بشه این زمان حدود 1/4 ثانیه خواهد بود
                      اگر ریموت اول رو با کلید C لرن بشه این زمان حدود 1/2 ثانیه خواهد بود
                      اگر ریموت اول رو با کلید D لرن بشه این زمان حدود 1 ثانیه خواهد بود

دیدگاه

سلام جناب اسدی
                        بنده یکی ار همون افرادیم که شما رو ناامید کردم البته در پست های ابتدایی !!

به دلیل اینکه پس از راهنمایی های ساده شما ! موفق شدم رسیور ریموت رو با برنامه ای که خودم نوشته بودم بسازم

(البته که بدون راهنمایی های جناب عالی و نمونه برنامه شما ابدا امکان نداشت)

واقعیت اینه که خیلی از دوستان مثل خود من حرفه ای این کارا نیستن و به صورت آماتوری یا دانشجویی و تفننی فعالیت میکنند

برای همین امیدوارم از طرح برخی سوالات بی مورد مثل سوال های خود بنده دلسرد نشید

با تشکر از راهنمایی های شما :nerd:

دیدگاه

با سلم و احترام خدمت جناب مهندس
                          ببخشید من میخواستم تعداد رله ها رو بیشتر کنم,چطوری این کار رو انجام بدم؟
                          دوم اینکه من میخوام با فشردن کلید در فرستنده,در گیرنده رله به صورت دایمی وصل بمونه[/b] تا وقتی که خودم بهش دستور قطع رو بدم,یعنی نمیخوام بعد از یک مدت زمان رله قطع بشه, لطفا کامل راهنمایی کنید.
                          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahnazjoon
                            با سلم و احترام خدمت جناب مهندس
                            ببخشید من میخواستم تعداد رله ها رو بیشتر کنم,چطوری این کار رو انجام بدم؟
                            دوم اینکه من میخوام با فشردن کلید در فرستنده,در گیرنده رله به صورت دایمی وصل بمونه[/b] تا وقتی که خودم بهش دستور قطع رو بدم,یعنی نمیخوام بعد از یک مدت زمان رله قطع بشه, لطفا کامل راهنمایی کنید.
                            با تشکر
                            خدایی دو تا پست بالاتر رو خوندی؟؟؟؟؟؟
                            شما با کدوم ریموت میخواید به رله های بشتر فرمان بدید ؟؟؟ مگه ریموت معمولی با بیشتر از 4 تا کلید هم داریم ؟
                            البته این امکانش هست به این صورت که 2 یا چند تا کلید رو با هم فشار بدید
                            با سلام
                            من واقعا برای خودم متاسفم :NO: :angry: :cry2: خدایی ادمو نا امید و دلسرد میکنید :cry2:
                            لینک دانلود ریموت رو کلا پاک کردم لطفا دیگه در مورد لینک جدید حرفی نزنید

با اینکه این تاپیک 311 تا پست داشته تا حالا و یه 20 نفر در مورد این ریموت نظر دادن و ایراد گرفتن و تحسین کردن و حدود 100 بار دانلود شده و .....
                            ولی تا حالا هیچ کسی نیومده این برنامشو یه نگاه کوچیک بندازه ببینه چی نوشتم و چه امکاناتی داره و چی کار میتونه بکنه
                            یکی از امکانات این ریموت اینه که شما میتونید برای هر یک از 4 خروجیش انتخاب کنبد که ON/OFF باشه یا تاخیری برای تغییر دادن حالت خروجی ها میتونید با صفر کردن پینهای test یعنی PINA.0 و PINA.1 و PIND.1 و PIND.0 که به ترتیب پینهای 2 تا 5 میکرو هست این امکان رو فعال کنید

یعنی
                            اگر پین PINA.0 صفر باشه (به زمین وصل شده باشه) خروجی 1 که به حالت ON/OFF تغییر میکنه و در غیر اینصورت به صورت تایم دار هست
                            اگر پین PINA.1 صفر باشه (به زمین وصل شده باشه) خروجی 2 که به حالت ON/OFF تغییر میکنه و در غیر اینصورت به صورت تایم دار هست
                            اگر پین PIND.1 صفر باشه (به زمین وصل شده باشه) خروجی 3 که به حالت ON/OFF تغییر میکنه و در غیر اینصورت به صورت تایم دار هست
                            اگر پین PIND.0 صفر باشه (به زمین وصل شده باشه) خروجی 4 که به حالت ON/OFF تغییر میکنه و در غیر اینصورت به صورت تایم دار هست

در ضمن برای تغییر دادن مقدار زمان حالت تایم دار خروجی ها میتونید در لرن کردن اولین ریموت تنظیم کنید به این صورت که
                            اگر ریموت اول رو با کلید A لرن بشه این زمان حدود 1/8 ثانیه خواهد بود
                            اگر ریموت اول رو با کلید B لرن بشه این زمان حدود 1/4 ثانیه خواهد بود
                            اگر ریموت اول رو با کلید C لرن بشه این زمان حدود 1/2 ثانیه خواهد بود
                            اگر ریموت اول رو با کلید D لرن بشه این زمان حدود 1 ثانیه خواهد بود

دیدگاه

سلام بر جناب polestar
                              از زحماتتون تشکر می کنم
                              میخام بدونم میشه این برنامه رو جوری تغییر داد که اگه کلیدی نگه داشته بشه اتفاق خاصی رخ بده؟!
                              (بجای این که یک بار بزنیم،نگه داریم) اصلا این ماژولا این قابلیت رو دارن یا نه؟
                              یعنی اگه یه کلید برای چند ثانیه نگه داشته بشه دقیقا چه اتفاقی میفته؟کد مربوط به اون کلید مرتبا ارسال میشه؟
                              اگه میشه یه توضیح بدید که با چه الگوریتمی توی کدنویسی میشه این کارو کرد؟
                              راستش من با سازو کار ارسال و دریافت داده تو این ماژول آشنا نیستم و تا حالا باهاش کار نکردم.اگر مقاله یا منبع خاصی هست که من بتونم دقیقا با سازو کارش آشنا بشم تا بتونم خودم برنامه رو تغییر بدم ممنون میشم.

دیدگاه

دوست عزیز منظور من این بود که میشه با یک کلید چندتا رله را قطع و وصل کرد؟
                                یعنی چندتا رله رو باهم موازی کرد,آیا میشه این کار رو کرد؟ یعنی وقتی کلید A رو فشار میدیم به جای یک رله همزمان چندتا رله وصل بشه. از پاسخ فوری و دقیق شما متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X