اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

برد آموزشی STM32F429 با LCD 4.3 که استفاده از Chrom-Art رو یاد بده (انقلابی در کرافیک Embedded :mrgreen: )
    البته قطعاتش رو لطفا تو فروشگاه بذارین

دیدگاه

والا دوستان من مجدد جنسم تو گمرک گیر کرد ! همون جنس دریایی
      هر بار سر یه موضوعی گیر میدن......
      واسه همین تا مدتی (حدودا 1ماه) نمیتونم تراشه های گرون و کم مصرف رو بیارم . پیشنهاداتی که تو بازار برو داشته باشه بدید تا خواب پول فعلا کم باشه تا اینکه به شرایط عادی برگردیم.

در ضمن بخش طراحیمون رو نیروهاش رو عوش کردیم و خیلی بردهای جالبی در حال طراحی هستند. انشالا تا آخر ماه همشون آماده فروش باشند. خیلی بردهایی که الان چینیش رو داریم رو خودمون خواهیم ساخت.
      موفق باشید
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        والا دوستان من مجدد جنسم تو گمرک گیر کرد ! همون جنس دریایی
        هر بار سر یه موضوعی گیر میدن......
        چرا گمرک اینقدر سخت گیری بیش از حد میکنه ؟ اگه قرار باشه واسه هر باری که به داخل کشور وارد میشه 1 ماه تاخیر باشه که نمیشه.
        [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
        درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

چون ما تعرفخ درست حسابی و مشخص برا وسایل نداریم. بسته به نظر یک نفر میتونه پول گمرک 10 برابر بشه
          بعد باید ببینیم کدوم بندر مسولش کی هست و چقدر خرج داره و بپیچونیم به اون سمت و .....
          داستانی داریم !
          I ❤️ ECA

دیدگاه

اگه براتون مقدور هست، لطفآ AtMega168 TQFP هم وارد کنید،
            + ازین سون سگمنت های 3تایی ریز (مثل ماژول ولت متر)

ی تعداد از آنتن ها و کانکتور های GSM اطلاعاتی در مورد نری مادگی ندارن و الان چند تا آنتن و کانکتور بی استفاده دست ما مونده.

http://eshop.eca.ir/%D8%A2%D9%86%D8%...%86%D8%AF.html

http://eshop.eca.ir/%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-wifigsmgpsgprs/1711-%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-GSM-%D8%A8%D9%84%D9%86%D8%AF-105-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA.html

http://eshop.eca.ir/%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-wifigsmgpsgprs/2176-%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-gpsgsmgprs-%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D9%88-10-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AA.html

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان
              خسته نباشید ~x(
              لطفا آی سی های سوئیچینگ و قطعات پرکاربرد زیر رو هم وارد کنید خیلی نیاز هست
              IR2113
              LM2576-adj
              LM2576-adj HV
              SG3525
              TL4949
              UC3842
              TOP250YN
              IR2153
              IR2130
              IR2101
              IR2104
              BU407
              قسم می خورم به خاطر پیشنهاد های قبلی که دادم یکی از رقبای شما به من گفت که چرا به سایت ECA پیشنهاد میدی ؟!!!
              و خودتون هم دیدید که ترانزیستوری که گفتم بیارید در روز اول همش فروش رفت.
              این قطعات هم پر کاربرده و هم ارزون فقط شما بهترین کیفیت رو بیارید قول میدم زود فروش بره :job:
              ممنون و متشکر :redface:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                قسم می خورم به خاطر پیشنهاد های قبلی که دادم یکی از رقبای شما به من گفت که چرا به سایت ECA پیشنهاد میدی ؟!!!
                ECA رقیب نداره :mrgreen:
                سوای شوخی من خیلی از پیشنهادای شما و بقیه دوستان استفاده کردم . واقعا از وقتی این تاپیک ایجاد شده خیلی قطعات محبوبمون زیاد شدن.
                من 3-4 مورد از لیست شمارو تو سفارش این هفته میذارم تا بیاد.
                وقتی رسید اطلاع میدم.

موفق باشید
                I ❤️ ECA

دیدگاه

آقا این رو کی میارین :cry2:
                  http://eshop.eca.ir/بردهای-تبدیل/545-تبدیل-SMD-به-DIP-ساده-64-پایه-پکیج-LQFP.html

راستی چرا 1313 از 1343 (lpc) گرون تره؟؟؟

دیدگاه

سلام
                    چند پیشنهاد داشتم.
                    1- فوت پرینت قطعاتی که فروشگاه میاره را برای راحت تر شدن کار کاربران کنار محصول برای دانلود قرار بده.
                    2- محصولاتی که تمام میشن را مجددا بیاره. حتی اگه فروشش کم بوده یا خوب نبوده به صورت محدود چند ده تا باز داشته باشه داخل فروشگاه. چون یک زمانی آدم روی یک چیزی کار میکنه و بعد از مثلا چند ماه کارش تمام میشه و حالا میخواد اونو سفارش بده ولی میره تو سایت میبینه دیگه نیست. به نظر من فروشگاهی که به صورت موقتی یک چیزی میاره و بعد از چند وقت دیگه اون محصول توش نیست فروشگاه خوبی نمیتونه باشه. فروشگاهی خوبه که یک محصول قدیمی هم توش پیدا بشه.
                    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

حراج

جریان این قطعات حراجی چیه ؟
                      امید وار باشیم بقیه قطعات هم این جوری بشن یا نه ؟ :job:
                      من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
                        جریان این قطعات حراجی چیه ؟
                        امید وار باشیم بقیه قطعات هم این جوری بشن یا نه ؟ :job:
                        والا این یک طرح آزمایشی هست.
                        اینجور بسته هارو ما به فروشگاه ها پیشنهاد میدیم و رو هوا میقاپنشون به دلیل قیمت کمشون ولی خواستیم یک بار تو انجمن امتحان کنیم ببینیم مشتری های نهایی خودشون حاضرند که این جوری خرید بکنند یا خیر.
                        شاید مداری که شما داری 1 کیلو اهم با 1.1 کیلو اهم اصلا براش فرق نکنه ! اونقوت میتونید به جای دونه ای 7 تومن دونه ای 4 تومن بخرید و کلی تخفیف بگیرید ولی این بستگی به این داره که کاربرا استقبال بکنند یا خیر.
                        مثلا ممکن هست برای 1 هفته کانکتور USB مدل خاصی حتی دونه ای 50 تومن فروش بره ! به نظر شما آیا حیف نیست که این جور حراج هارو فقط فروشگاه ها سود کنند و شما خیر؟
                        این رو زمان مشخص خواهد کرد که آیا استقبال میشه و همه قطعات رو میتونیم حراج کنیم و یک شاخه جداگانه براشون ایجاد کنیم یا خیر.....

موفق باشید
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

مرد مومن این که دیگه امتحان نمیخواد
                          البته بگم تا دیدم خواستم رنج مقاومتامو تکمیل کنم ولی بعد دیدم خیلی کامل نیست ولی بازم عاالیه :mrgreen:
                          صد البته که حیفه اتظار داشتیم زود تر از اینا این کار انجام بشه
                          اگه بقیه قطعات پر مصرف هم اضافه بشن که نورانی میکنید میز کار مارو
                          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

از این بردهای تبدیل بازم تولید کنید:
                            http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84/617-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-SMD-%D8%A8%D9%87-DIP-%D9%85%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-64-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D9%BE%DA%A9%DB%8C%D8%AC-TQFP.html
                            فقط اگه ممکنه اسم شرکت رو روش ننویسید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
                              فقط اگه ممکنه اسم شرکت رو روش ننویسید!
                              چرا ؟

------------------------
                              دوستان خازن های سرامیکی ولتاژ بالا هم اضافه شدند.
                              فکر کنم دیگه کاملترین مجموعه خازن هارو الان داریم
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                چرا ؟
                                مشخصه! من هزینه این برد رو پرداخت میکنم و نمیخوام اسم یه شرکت دیگه روی بردم و کارم زده شده باشه.هرچند ECA هم از خودمونه :biggrin: .ولی این برد ها با بردهای اموزشی و... که شرکت شما طراحی میکنه و باید اسم شرکتش مشخص باشه تفاوت داره این یه برد خام هست! و جای تبلیغات نیست. همین بوردها رو در فروشگاه های رقیب بدون هیچ نوشته و نشانی برای فروش موجود هست.ولی خوب ما ترجیح میدیم از ECA خرید کنیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...