اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

یه مطلبی که خیلی وقت پیش میخواستم بگم ولی حالا وقت شد ، این هست که تو فروشگاه هر وقت یه محصولی تمام میشود ، دیگر قیمت نمایش داده نمی شود. همه فروشگاه ها حتی وقتی محصولی را ندارندآخرین قیمت فروش محصول در صفحه نمایش داده می شود. درسته که ممکن هست قیمتهای جدید فرق بکنه ولی بهتره از آخرین قیمت فروش مطلع باشیم تا بتوانیم به سفارش پروژه مشتری قیمت حدودی بدیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOSSEIN_VAKILZADEH نمایش پست ها
      یه مطلبی که خیلی وقت پیش میخواستم بگم ولی حالا وقت شد ، این هست که تو فروشگاه هر وقت یه محصولی تمام میشود ، دیگر قیمت نمایش داده نمی شود. همه فروشگاه ها حتی وقتی محصولی را ندارندآخرین قیمت فروش محصول در صفحه نمایش داده می شود. درسته که ممکن هست قیمتهای جدید فرق بکنه ولی بهتره از آخرین قیمت فروش مطلع باشیم تا بتوانیم به سفارش پروژه مشتری قیمت حدودی بدیم.
      سلام. به این مورد عدم نمایش موجودی انبار رو هم اضافه کنید. اگه تعداد موجودی رو نشون بده میتونیم پیشبینی کنیم که تا کی میتونیم بدون مشکل قطعه رو تهیه کنیم و کی نزدیکه تموم شه که یه فکری بکنیم.

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
      انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

ببخشید که این مشکل را اینجا مطرح میکنم. شاید خنده دار باشه اما من میخواستم الان یک پست جدید ایجاد کنم .یک ساعته دارم میگردم که از کجا میشه پست جدید ارسال کرد البته قبلا پست ارسال کرده بودم ولی الان یادنم نمیاد. فکر میکنم اگه کانفیگ وبسایت جوری باشه که اول صفحه امکان ایجاد پست جدید میسر باشه خیلی بهتره. مثل فیسبوک و تلگرام و بقیه شبکه های اجتماعی

دیدگاه

لطفا از محصولات winstar هم وارد کنید:

LCD کاراکتری,ماژول های LCD کاراکتری,صفحه نمایش های LCD کاراکتری,صفحه نمایش های LCD کاراکتری,کاراکتر LCD,ماژول های کاراکتری LCD,ماژول های کاراکتری,صفحه نمایش کاراکتری,صفحه نمایش کاراکتری LCD

صفحه نمایش TFT با شفافیت بالا,TFT با شفافیت بالا,صفحه نمایش با قابلیت مشاهده زیر نور خورشید,صفحه نمایش های با قابلیت مشاهده زیر نور خورشید

دیدگاه

سلام. کی کیپد 1*4 فلت موجود میکنید؟ کلا هیچکدوم از کیپد ها موجودی نداره. ممنون از توجهتون.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید

این ال سی دی

دیگه تامین نمیشه؟ اگه آره حدودا چقدر طول میکشه؟
              خواهشمندم حداقل به سوالات پاسخ بدید. چندین سوال تو این تاپیک پرسیدم که بدون پاسخ مونده. خواهش میکنم سوالات رو یکی درمیان و با تاخیر جواب ندید، ممنون از لطفتون

جدیدترین ویرایش توسط hamedtaran; ۰۴:۵۲ ۱۳۹۶/۱۱/۱۶.

دیدگاه

با سلام:
                لامپ های ال ای دی 12 ولت خودرو، که پایه لامپ بصورت فابریک و بدون تغیر درجالامپی خودرو ها نصب می شوند.
                علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

STM32F373CCT6 تموم شد؟ یه هفته نبود که آوردید. چقدر زود. من گفتم می مونه که بعدا منم بخرم.
                  برای سری STM32F334 برنامه ای برای واردات ندارید؟ اگه اینم وارد بشه خیلی خوب میشه. تشکر

دیدگاه

میکروهای سری STM هم فروششون بالا رفته هم قیمتشون اونور زیاد شده و گرون شده برا همین زود خرید زدن رفت.
                    انشالا فردا باز یک سریشون میرسن
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                      میکروهای سری STM هم فروششون بالا رفته هم قیمتشون اونور زیاد شده و گرون شده برا همین زود خرید زدن رفت.
                      انشالا فردا باز یک سریشون میرسن
                      یه فکری هم هم برای lpc1768 , lpc1343 ,sim800c هم بکنید. خیلی وفته منتظر تجدید موجودیشون هستم

دیدگاه

سلام
                        خاهشا مولتیمتر UNI-T 61E رو بیارید خیلی از سری A که موجوده بهتره حاضرم پیشپرداخت هم بدم هرچی هم میگردم تو نت برای فروش نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amindevil نمایش پست ها
                          سلام
                          خاهشا مولتیمتر UNI-T 61E رو بیارید خیلی از سری A که موجوده بهتره حاضرم پیشپرداخت هم بدم هرچی هم میگردم تو نت برای فروش نیست
                          ما UNI-T رو تازه شروع کردیم و زیاد وارد نیستیم چیش خوبه چیش نیست ....
                          هرچی لازم هست بگید بیاریم از این برند.
                          هفته بعد باز یه تعدادشون میرسه البته
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
                            یه فکری هم هم برای lpc1768 , lpc1343 ,sim800c هم بکنید. خیلی وفته منتظر تجدید موجودیشون هستم
                            جنس که گرون میشه هرچی ارزون هست رو درجا میخرن !
                            همشون رسیدن فردا قیمتشون باز میشه تو سایت شایدم امشب.
                            متاسفانه سال نوی چین هم شروع شده و هرچند ما زیاد خریدیم ولی باز کم خواهیم آورد.
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                              جنس که گرون میشه هرچی ارزون هست رو درجا میخرن !
                              همشون رسیدن فردا قیمتشون باز میشه تو سایت شایدم امشب.
                              متاسفانه سال نوی چین هم شروع شده و هرچند ما زیاد خریدیم ولی باز کم خواهیم آورد.
                              هر نیم ساعت یه بار دارم سایت رو چک میکنم!!!!
                              با این وضع پیش بره معلوم نیست چی میشه!!!!!

لطفا کانکتور usb C هم بیارید

دیدگاه

سلام دوستان
                                جنسای جدید رسیدن و تو فروشگاه فعال شدن میتونید تهیه کنید
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X