اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط aliila نمایش پست ها
    می دونم جاش اینجا نیست و آقای بلورچی حتما سایت رو برگردونید به سایت قدیمی .بی تعارف این سایت درفبال سایت فبلی واقعا آشغال هست .
    ازم 10 تا سوال پرسیدن تو خصویصی به اولیش جواب دادم به دومیش جواب میدم پیام میاد باید 60ثانیه بین هر پیام صبر کنی ؟ مگه من بیکارم ؟ یا برای جواب پول می گیرم ؟ تا حالا از خودتون پرسیدین کسی که لطف میکنه به سوالات جواب میده چرا باید یک کورنومتر دستش بگیره 60 ثانیه صبر کنه ؟
    سلام،
    هرچند مخاطبتون صراحتاً شخص دیگری بوده،
    ولی من هم خواستم یه اظهار فضلی کنم!!!:
    ... .
    اگه یکی یه ربات نوشت که هی پشت سر هم پیام خصوصی (با هر نوع محتوایی) واسه ملت ارسال کرد چی؟؟؟
    ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
      سلام،
      ... .
      اگه یکی یه ربات نوشت که هی پشت سر هم پیام خصوصی (با هر نوع محتوایی) واسه ملت ارسال کرد چی؟؟؟
      مگه الان این ربات نمیتونه هر 1 دقیقه هر پیامی با هر محتوایی برای ملت ارسال کنه ؟؟؟ . . . ؟
      فکر کنم این کارشون مرتبط با سئوی سایت باشه ( صرفا جهت اطلاع به شخص شما )
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
        مگه الان این ربات نمیتونه هر 1 دقیقه هر پیامی با هر محتوایی برای ملت ارسال کنه ؟؟؟ . . . ؟
        بین ارسال با سرعت هر دقیقه یکی، یا هر دقیقه N تا خیلی فرقه!!
        ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

بین ارسال با سرعت هر دقیقه یکی، یا هر دقیقه N تا خیلی فرقه!!
          ظرفیت جعبه پیام خصوصی محدود هست در حد شاید 30 تا یا همین چیزا
          این طور نیست که شما بتونی 100 تا پیام رو بفرستی
          همین ربات که شما میگی با تاخیر 1 دقیقه میتونه مشکل خودش رو درست کنه

دیدگاه

مهندس جان مگه همون ربات نمیتونه پوشه ارسال و دریافت خودش رو خالی کنه!
            همین ربات که شما میگی با تاخیر 1 دقیقه میتونه مشکل خودش رو درست کنه
            این رو قبول دارم ولی قطعا با سرعت کم، مشکل کمتری ایجاد میکنه!
            ... .
            حالا ممکنه این ایجاد تأخیر 100 تا دلیل دیگه هم داشته باشه، ولی مطمئن باشید یکی از مهمترین دلیلهاش همین بحث امنیت و کنترل ترافیک سایت هست!!

دیدگاه

سلام

یه انتقاد به فروشگاه این که سلف ها ی
              مناسب (دقت کنید عرض کردم مناسب)
              برای رگولاتور های سویچینگ نداره .
              یعنی ما حتما باید سلف ها مون رو از یه فروشگاه دیگه خرید کنیم ؟؟!!

دیدگاه

سلام

یه انتقاد به فروشگاه این که سلف ها ی
                مناسب (دقت کنید عرض کردم مناسب)
                برای رگولاتور های سویچینگ نداره .
                یعنی ما حتما باید سلف ها مون رو از یه فروشگاه دیگه خرید کنیم ؟؟!!
                تعجب میکنم همچین حرفی میزنید!!!!
                الان انواع سلف با ظرفیت های مختلف تا 8آمپر توی فروشگاه موجود هست. به خصوص توی سلف های smd تنوع بالایی وجود داره که توی کمتر فروشگاه آنلاینی همچین تنوعی توی سلف smd با این رنج گسترده جریان وجود داره

دیدگاه

بنده عرض میکنم خدمت شما
                  شما رگولاتور های سویچینگ رو نگاه کنید
                  تو دیتاشیتشون مثلا ذکر شده سلف 150 میکرو بعدش میای هر چی نگاه میکنی 150 میکرو هانری 3 آمپر نمیبینی
                  درسته سلف زیاده من نمیگم که کمه اما از بین این همه سلف اون سلف مناسب برای رگولاتور پیدا نمیشه
                  من انتظار داشتم برای مثلا رگولاتور lm2576 سلف 150 میکروهانری 4 یا 5 یا 6 آمپر موجود باشه ولی میبینی که فقط 2.5 آمپری موجوده خوب این به چه درد میخوره ؟؟؟؟
                  سایر رگولاتور ها هم به همین صورت
                  شما خودتون مستحضر هستید اگه دیتاشیت ذکر کرده سلف 3 آمپر خیلی بهتره که فروشگاه آمپر بالاتر رو موجود کنه
                  سلف های smd هم که می فرمایید به دلیل گرون بودنشون معمولا برای مدار های آزمایشی و از این قبیل استفاده نمیشه مگر تو بردهای صنعتی و تولید بالا . . .
                  یعنی من خودم باشم از نمونه بشکه ای استفاده میکنم و نمیام چند برابر پول بدم و نمونه smd رو خرید کنم تازه رو برد برد و برد های سوراخ دار هم نمیشه ازشون استفاده کرد و یکم دردسر داره

در کل انتظار داریم متناسب با رگولاتور های سویچینگ موجود سلف های مناسب و البته دیود های مناسبی هم آورده بشه
                  از این که میبینم این طور نیست واقعا متعجبم
                  الان من در حال تهیه قطعات هستم و نیاز به یه سلف 150 میکرو هانری 5 یا 6 آمپر دارم اما فروشگاه نداره مجبور شدم یه 47 و یه 100 بگیرم تا با سری کردنشون کارم را بیوفته
                  این که میگم سلف مناسب اون طور که باید موجود نیست به این دلیله

با تشکر از توجه شما

دیدگاه

بنده عرض میکنم خدمت شما
                    شما رگولاتور های سویچینگ رو نگاه کنید
                    تو دیتاشیتشون مثلا ذکر شده سلف 150 میکرو بعدش میای هر چی نگاه میکنی 150 میکرو هانری 3 آمپر نمیبینی
                    درسته سلف زیاده من نمیگم که کمه اما از بین این همه سلف اون سلف مناسب برای رگولاتور پیدا نمیشه
                    من انتظار داشتم برای مثلا رگولاتور lm2576 سلف 150 میکروهانری 4 یا 5 یا 6 آمپر موجود باشه ولی میبینی که فقط 2.5 آمپری موجوده خوب این به چه درد میخوره ؟؟؟؟
                    سایر رگولاتور ها هم به همین صورت
                    شم....................
                    با تشکر از توجه شما
                    مقادیری که دیتاشیت پیشنهاد داره برای شرایط خاص هست و بهتر هست مقادیر سلف و خازن رو براساس ولتاژو جریان های ورودی و خروجی محاسبه کنید تا به بهترین نتیجه برسید.
                    اگر نمیخواید دستی حساب کنید سایت زیر ماشین حساب برای lm25xx داره

اگر مقادیر رو براساس نیاز وارد کنید خواهید دید که قطعات مورد نظرتون رو میتونید از لیست فروشگاه انتخاب کنید.

در ضمن بهتره سلف های دمبلی (بشکه ای) به دلیل تششع مغناطیسی استفاده نکنید و از سلف های smd یا تورویدی استفاده کنید

دیدگاه

این خازنی که ما میزاریم مقدار حداقل هست ؟ یعنی میشه بیشتر از این هم گذاشت و مشکلی پیش نیاد ؟

دیدگاه

این خازنی که ما میزاریم مقدار حداقل هست ؟ یعنی میشه بیشتر از این هم گذاشت و مشکلی پیش نیاد ؟
                        بهتره موضوع رو در یک تاپیک دیگه ادامه بدید .
                        برای روشن تر شودن موضوع انتخاب مقدار قطعات بهتر به کتاب الکترونیک قدرت نوشته NED MOHAN صفحات 43 به بعد(طراحی مبدل باک) مراجعه کنید.(زبان اصلی)

از لینک زیر دانلود کنید
                        کتاب الکترونیک قدرت مولف : ند موهان http://cdn.persiangig.com/download/wQtpIy0gmK/Mohan-Power-Electronics.pdf/dl
                        جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۹:۲۱ ۱۳۹۷/۰۱/۲۲.

دیدگاه

سلام،
                          ... .
                          من خودم برنامه نویس هستم مشکل حملات DOS تقریبا 25 سال پیش حل شده است

جدیدترین ویرایش توسط aliila; ۲۰:۰۸ ۱۳۹۷/۰۱/۲۲.
                          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام خدمت شما
                            مشکلی در مورد فروشگاه هست که باید خدمت شما عرض کنم
                            یه قطعه هست به شماره 2120001014 که مربوط به یه سلف 150mH و 3 آمپر هست
                            که با توجه به فاکتور فروش بنده همین شماره مربوط به سلف 150

u
                            H و 3 آمپر هست
                            1_ دلیل این امر چی هست ؟؟
                            2_ بالاخره کدومش درسته ؟؟؟؟؟؟

با تشکر از شما

ضمنا بهم ریختگی در نوشته بالا از جانب بنده نبوده بلکه مشکل نرم افزاری میباشد که بنده هر کاری کردم درست نشد لذا به این مورد رسیدگی کنید

جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۲۲:۰۳ ۱۳۹۷/۰۱/۲۲.

دیدگاه

سلام خدمت آقای بلورچیان که این روزا دیگه اصلا به این تاپیک سری نمیزنند
                              انتقادی داشتم

فروشگاه رگولاتور سویچینگ LM2596 رو میاره اما دیود شاتکی 1N5824 رو که توصیه دیتاشیت این آی سی هست اصلا نداره
                              چرا برای ساختن یه ماژول بعضی قطعاتش رو دارید بعضی هاش رو نه
                              حالا یه دیود ساده چیه که موجود نمیکنید
                              سوال من اینه : اگه یه نفر بخواد این رگولاتور رو بگیره دیودش رو از کجا گیر بیاره . . . یعنی برای تهیه دیود باید بریم از یه فروشگاه دیگه خرید کنیم ؟ !!!!!!
                              البته میشه دیود های مشابه رو استفاده کرد اما بهترین دیود برای این آی سی همینی هست که دیتاشیت توصیه کرده

مواردی از این قبیل زیاد هست که بهتره رسیدگی بشه . . .

دیدگاه

سلام خدمت شما
                                مشکلی در مورد فروشگاه هست که باید خدمت شما عرض کنم
                                یه قطعه هست به شماره 2120001014 که مربوط به یه سلف 150mH و 3 آمپر هست
                                که با توجه به فاکتور فروش بنده همین شماره مربوط به سلف 150

u
                                H و 3 آمپر هست
                                1_ دلیل این امر چی هست ؟؟
                                2_ بالاخره کدومش درسته ؟؟؟؟؟؟

با تشکر از شما

ضمنا بهم ریختگی در نوشته بالا از جانب بنده نبوده بلکه مشکل نرم افزاری میباشد که بنده هر کاری کردم درست نشد لذا به این مورد رسیدگی کنید
                                سلام دوست عزیز
                                حتما با شماره های دفتر تبریز تماس بگیرید راهنماییتون میکنن من اینجا نمیتونم کاری بکنم.
                                موفق باشید
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X