اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
    با توجه به اینکه ماژول ها و قطعات مختلفی با کیفیت های بعضا پایین در بازار موجوده و عملا نمیشه به نوشته های خود کالا اطمینان کرد پیشنهاد میکنم نسبت به قطعاتی که اطمینان دارید تست هایی انجام بشه و نتیجه تست ها زیر مشخصات محصول قید بشه
    مثلا ماژول MP1584EN رو اشتیاق چندانی به خریدش نداشتم ولی وقتی تعریفش رو تو فروم خوندم با توجه به قیمت مناسبش خیلی مشتاق بودم که تعدادی تهیه کنم .. ( ولی سری جدید این ماژول ظاهرا کیفیت سری های قبل <حدودا 2 سال پیش> رو نداره و تعداد کمتری تهیه کردم)
    یا مثلا سیم لحیم ها رو میتونید تست کنید و چند پارامتر رو زیر محصول ذکر کنید .. زود ذوب میشن یا نه و یا بعد از سرد شدن شفاف میشن یا کدر یا ...( این مورد بستگی به هویه و توان ش و تمیز بودن نوک هویه و ... داره ولی حداقل برای خریدار یه دید کلی میده ..)
    تست همه اقلام مطمئنا امکان پذیر نیست ولی میشه چند تایی از این ها رو به کاربران مورد اعتماد فرستاد و تست ها توسط ایشون انجام بشه و نتیجه به اطلاع بقیه برسه ..
    همونطور که قبلا عرض کردم در خرید اخیرم فقط به خاطر اینکه کاربر مشخصی فلان ماژول رو تست کرده بود و خیلی خوب ازش جواب گرفته بود قصد خرید حداقل 10-20 تا از اون ماژول رو داشتم .. من نمیدونم حاشیه سود فروشگاه از محصول ها چقدره ولی قطعا هزینه چند ماژول تستی با خرید چند نفر جبران میشه و بقیه افزایش خرید ها سود بیشتری نصیب فروشگاه خواهد کرد .. هم خریدار منفعت میبره هم فروشنده
    سلام
    کاملا پیشنهاد خوب و بجایی دادید
    در واقع خلاصه صحبت دوستمون اینه که یه بازخورد از مشتری ها ( مخصوصا اساتید و با تجربه ها ) در خصوص کالاهای فروشگاه گرفته بشه
    و در اختیار سایر افراد قرار بگیره
    با این کار دقیقا میدونیم چی داریم میخریم و آیا به کارمون میاد یا نه

سپاس
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

اقای بلورچیان به درخاست منم که اصلا توجه نکردید . بالاخره بچه های سایت پیشرفت میکنن خودشون اوستا شدن الان غیر از قطعات ازمایشگاهی به قطعات تعمیراتی هم نیاز دارن شما میتونی کم کم پیش بری یه بخش اضافه کنی (ولی کامل که تمام خریداران اون کالا به شما جذب بشن ) مثلا تجهیزات تعمیراتی پاور / مانیتور / مادربرد // ECU مثلا تو همین بخش ای سی یو یه سایت درست حسابی نیست یا ای سی های پاورو اگه بخای گیر بیاری هر یکیشو از یه جا باید بخری شما اگه میخاین من لیست میکنم بهتون میدمن بخش پاورو حده اعقل راه بندازین باور کنین بخش کم هزینه ای هم هست فقط چند مورد ای سیه شما ندارین اگه واقعا تصمیمتون انجامشه لیست ای سیهای پرکاربرد تو تعمیرات پاور و مادربردو ECU و ... هر کدومو بخواین میتونم در اختیارتون قرار بدم . مثلا همین ای سی یو یه فروشاه درست حسابی در مرودش نیست یه فروشگاه

دیدگاه

سلام جناب مدیر
        لطفا زیر قطعات یه بخش قرار بدین تا خریداران تجربیات و نظرات خودشون را در رابطه با اون قطعه بدهند مثلا اگر یه قطعه خرابی زیاد داره اینطوری با خوندن نظر خریدان قبلی میشه فهمید کیفیت اون قطعه چطور بوده
        من یه هیتر خریدم و یه مولتی متر
        مولتی متر 11 تومنی چند ماه قبل کلا بیزرش قطعه مقدار رو هم اشتباه اندازه میگیره صرفه برگشت هم طبعا نیست
        هیتر هوای داغ هم هویه اش مشکل داره و سرش خرابه بدنه اش هم از هم پاشیده مثل اینکه چند بار لگد شده باشه !!

دیدگاه

سلام
          بنده یک ایراد بسیار مهم تو سایتتون میبینم که در صورت رفع اون هم شما منتفع میشید هم کاربران زیادی از سایت
          اینکه سایت به این بزرگی در کل تهران یک نمایندگی نداره؟ یعنی نمایندگی داره فقط ماژول رو بفروش میرسونه
          اگر شما یک انبار در تهران داشتید و قطعات رو حتی تو ی زیر زمین تو جنوب تهران انبار می کردید و سفارشات رو اونجا اماده می کردید و مراجعان می تونستن حضوری بیان قطعات رو تحویل بگیرند خیلی خوب میشد
          مثلا الان برای تنها یک قطعه کوچک باید از تبریز پست بشه و شاید فردا باز قطعه دیگری نیاز باشه باز هزینه ارسال پست باید بدیم
          حالا اگر قطعات کامل هم نباشه باید این تغییر تو مسافت طولانی تری انجام بشه
          اگر این امکان که تو تهران بشه حضوری قطعات رو تحویل گرفت بنظر من برای خیلی از کاربران تهرانی و خود فروشگاه بهتر هم بشه
          ممنون

دیدگاه

Re: به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام
            من یه نظر درباره فروش ابزار داشتم
            ما توی الکترونیک بیشتر با برق DC کار داریم و شما کلمپ متر های ارزون فقط AC دارید و این زیاد بکار ما نمیاد
            اگه بتونید مولتی متر های انبری ارزون و آمپر کاری dc بیارید خیلی خوب میشه
            بعد یک کاری که به نظرم خوبه که انجام بدین اینه قیمت قبلی قطعات همراه تاریخ آخرین موجودی رو در هنگام ناموجود بودن قطعه نمایش داده بشه و اینجوری کسی که دنبال یه قطعه هست و اون رو ناموجود میبینه میتونه حداقل از قیمتش با خبر بشه و بدونه در چه محدوده قیمتی هست اون قطعه . شایدم بعضی ها بخوان فقط قیمت قطعات رو بگیرن و ببینن پروژه ای که میخوان ببندن چقدر هزینه داره و در صورتی که ناموجود باشه یک قطعه از قیمتش خبردار نمیشن
            با تشکر
            این مشکل رو تجربه کردم
            یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
            بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

لطفا کارت های مایفر بیارید!!!
              هیچ کجا پیدا نکردم
              ارادت داریم!

دیدگاه

با سلام:
                من نقشه یک ترموستات با دمای کارکرد 37 درجه را با ان تی سی 200 اهم را در این سایت قرار دادم. با توجه به این که این مدار بصورت عملی کار می کند، لذا بعضی از دوستان دنبال این قطعه می گردند. لذا خواهشمند است این قطعه را برای دوستان در فروشگاه موجود نمائید. ( لطفا N.T.C با اهم 200 را در فروشگاه فعال کنید. )
                علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

با سلام .
                  اگه امکانش هست ترانس های حلقوی رو برای آمپلی فایر موجود کنید.

دیدگاه

با سلام و احترام

متاسفانه چند مدتی هست در فروشگاه ، مشکل عدم تطبیق قطعات فروخته شده با آن چه در سایت عنوان شده است ، وجود دارد.
                    معلوم نیست مسئول فنی سایت چه کسی هست.
                    همه سایت ها مسئول فنی دارند که هنگام مشکل با بررسی دقیق قطعه در انبار ، مشکل به وجود امده تطبیق داده میشود.
                    وقتی یک مشتری زنگ میزند و با علم و مدرک میگوید فلان قطعه به اشتباه در سایت به فروش میرسد ، نباید این گونه پاسخ داده شود که هیچ کس به جز شما مشکلی نداشته. بلکه با بررسی قطعه مورد نظر توسط مسئول فنی ، باید موضوع به صورت دقیق پیگیری شود. واقعا خسته شده ایم این همه اعتراض این همه مشکل و ...
                    آقای بلورچیان ، یا مشکل را حل کنید یا رسما اعلام کنید که وضعیت غیر قابل کنترل است و ما نیز تکلیف خود را بدانیم.

داستان از این قرار است:

در یک بررسی کلی ، 2 نوع بازر داریم:

1 - بازر الکترومغناطیس

2 - بازر پیزو الکتریک

بازر الکترومغناطیس خود نیز به دو نوع اسیلاتور دار و بدون اسیلاتور نیز تقسیم بندی می شود که به نوع اول بازر اکتیو و به نوع دوم پسیو گفته می شود. بازرهای الکترو مغناطیس پسیو همانند بلندگو ها بوده و هنگام راه اندازی جریان میکشند.

بازرهای پیزو الکتریک همانند بازرهای قاب دار هستند. جریان بسیار کمی مصرف میکنند و راه اندازی آن ها متفاوت میباشد.

به طور معمول آن چه که در سایت های ایرانی به عنوان بازر پسیو فروخته می شود ، در واقع بازر الکترومغناطیس بدون اسیلاتور میباشد. ولی بازر پیزو الکتریک معمولا به عنوان بازر قاب دار فروخته میشود.

دیتا شیت های زیر مطالب فوق با به صورت دقیق به همراه مدار راه انداز نشان می دهد:

بازر الکترو مغناطیس اسیلاتور دار ( بازر اکتیو )

بازر الکترومغناطیس بدون اسیلاتور ( بازر پسیو )

بازر پیزو الکتریک بدون اسیلاتور ( پیزو قاب دار )

آن چه که در فروشگاه ECA به عنوان بازر پسیو 12 ولتی به فروش میرسد در واقع همان پیزو الکتریک قاب دار است که در یک وب سایت خارجی هم به فروش میرسد و دقیقا همان جنس ECA میباشد.

فروش پیزو الکتریک قاب دار در ECA به نام بازر پسیو 12V

فروش پیزو الکتریک در فروشگاه خارجی

آن چه در خرید بازر پسیو 12V از ECA به دست ما میرسد دقیقا شکل زیر است که در واقع پیزو قاب دار میباشد:

لطفا رسیدگی کنید و در صورت امکان ، باز هم بازر پسیو 12 ولتی را در فروشگاه موجود کنید.

با تشکر

دیدگاه

با سلام
                      لطفا STM32F373C8T6 بیارید.
                      خیلی پرکاربرده، ورودی آنالوگ16 بیتی از نوع سیگما دلتا داره که برای کارای آنالوگ خیلی خوبه، گین قابل تنظیم، مقایسه گر داخلی داره و صدتا آپشن دیگه که خیلی به درد میخوره، من تعجب میکنم چرا سری 373 تو بازار نیست. یه مورد فروشگاهتون داره که اونم بیشتر مواقع ناموجوده.
                      همچنین یه گلایه دیگه داشتم و اونم اینه که چرا برا خرید مثلا 2 تا خازن یا مقاومت و...، باید بسته های مثلا 10 تایی بخریم. لطفا یه امکانی فراهم کنید که بتونیم تعداد کمتر هم بخریم، با این روال، برای خرید چند رنج مختلف خازن و مقاومت، قیمت خیلی بالا میره و وسعمون نمیرسه، مخصوصا با قیمتای الان، باز قبلا میشد تعداد خرید و زیاد تفاوتی تو قیمت نداشت. لطفا خریدارهای خرد را هم در نظر بگیرید و همه را به چشم تولید کننده نگاه نکنید.
                      ممنون از توجهتون
                      انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

روغن فلاکس قابل حل با آب وارد کنید تا خیال همه از پاک کردن بردها راحت بشه. راحت با آب میشه بردهای لحیم کاری شده رو شست.

دیدگاه

سلام آقا میخواستم بگم بهتون که جای اسپید کنترلی های براش ریورس دار توی سایتتون خالیه حتما اضافه کنید.
                          در رابطه با ایجاد بهبود قسمت تلفنی تون واقعا مزخرف واقعااا یعنی اولین بار ک زنگ زدم فکر کردن به یه خونه ای چیزی زنگ زدم انگار نه انگار ادم داره به یه فروشگاه زنگ میزنه.

دیدگاه

باسلام.آقا کی این ماژول sim800l موجود میشه؟قیمت جدیدش چقدره؟(خدا بخیر کنه)

دیدگاه

مشکل ایجاد تاپیک حل شد
                              جدیدترین ویرایش توسط hpph2006; ۲۱:۳۹ ۱۳۹۷/۱۱/۰۶.

دیدگاه

میبخشید که واسه سایت ارزش قائلم و هر از چند گاهی یه انتقادی میکنم شما هم جوابی نمیدید به هر حال یه پیشنهاد دارم واسه کمک به فروشگاه .
                                ببینید برتری سایت شما نصبت به سایتهای دیگه رو میشه تو چند مورد برشمرد :
                                +خدمات اینترنتی تهت اینترنت خوب
                                * برای افرادی که آزمایشی کاز میکنند بهترین جا واسه یادگیری و خرید قطعات مخصوص مثل خازنهای مثلا 20 کیلو ولت ( که دیگه موجود نمیکنید ! ) یا پیزو الکتریک و قطعات خاص واسه ازمایشات جالب .

+محیط کاربری ساده برای خرید و دارا بودن لیست سفارشات(*البته این نکته داره که میگم) خدمات پس از فروش خوب یعنی در کل من هر سفارشی دادم واقعا دقیق بسته بندی و ارسال شده بدون مشکل .
                                مشکلات :
                                نبود برخی قطعات عادی ( مثل کریستال 27 مگاهرترز که تو کارت گرافیک و ... به کار میره یا خازن 820 میکرو 6.3 یا 10 ولت یا قطعات خاص تعمیرات همین موارد ریز که با بودجه کم میشه تامینش کرد باعث میه من همیشه مجبور باشم از دو تا فروشگاه یا سه تا خرید کنم !!! یا 7510 پاور . به شخهص تا حالا چند بار شده فقط به خاطر یه دونهای سی از یه سایت مجبور به خرید شدم و به خاطر همون کلی قطعه دیگه هم ازشون خریدم که واسه فروشگاه مزیته .
                                _ من میتونم تو بخش جمع آوری ای سیهایی که تو تعمیرات زیاد به کار میره وهمه واسه تهیش مشکل دارندو واستون اماده کنم یه سری ای سیهای ریزه میزس باوور کتنین اینقدرا که فک میکنین هزینه نداره . ی لیست تمیز تهویلتون میدم که یه تومن نشه ولی تو یه ماه مشتریاتون حده اعقل 3-4 برابر و این روند ادامه پیدا کنه
                                +

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X