سلام
امکانش وجود داره یک نفر قابل بدونه و موضوع هزینه جمع اوری (در اصل بسته بندی ) که در فروشگاه وجود داره را برای من تفهیم کنه ؟
خیلی ساده خواستم از بیشتر قطعات نمونه بگیرم که بعید میدونم وزن نهایی حتی به 1 کیلو گرم هم میرسید ولی هزینه ارسال اصلا به نظرم منطقی نبود
در اصل سیاست فروشگاه به این صورت که هر چی بیشتری خرید بشه باید هزینه بیشتری برای ارسال هم پرداخت بشه ؟
ببخشید اگر توی این 300 صفحه قبلا گفته شده .
سلام و با ارزوی سلامتی و خوشی برای همه جناب امیرعلی بلورچیانواقعا نمی دونم این کار فروشگاه روی چه منطقی بوده
سفارش 182036
امروز ساعت 9:10صبح دیدم هنوز سفارش در حالت در دست اقدام و 1 قلم کالا فراموش کرده بودم و تماس گرفتم که اگر مقدور بود همراه سفارش برام ارسال بشه و پشتیبانی اعلام کرد که سفارش بسته بندی شده .
در حدود ساعت 9:50 صبح تحویل واحد حمل گردید مطابق ایمیل و 6:45 شماره پیگیری پیشتاز ارسال شد که هیچ مشکلی نبود ولی !
سفارش بدون اطلاع تغییر پیدا کرده و مهم ترین موردی که در سفارش داشتم خود سرانه حذف شده و بدتر از همه هیچ اطلاعی نشده و اگر قصد سفارش جدید نداشتم نمی فهمیدم فاکتور تغییر کرده تا زمانی که بسته برسه دستم ! تلفن ثابت هم در پنل ثبت شده و هیچ تماس از دست رفته ای نداشم یا ایمیلی یا در قسمت توضیحات هم هیچ پیامی داده نشده و فقط فاکتور داخل پنل اصلاح شده بدون هیچ اثری که اصلا کار درستی هم نبوده !
این مورد حتی داخل قوانین سایت درج کردید ولی حداقل تو این سفارش دیدم اصلا بهش اهمیتی داده نشده حتی زمانی که زنگ زدم و وضعیت سفارش پشتیبان چک کرد حرفی زده نشد
واقعا نمی دونم اسم این کار چی میشه گزاشت !
این مورد به صورت ایمیل نتوستم بگم چون 1 مشکل خرید به صورت ایمیل گفتم ولی هیچ زمان جوابی داده نشد و بیخیال شدم
پوزش اگر طولانی شد.
لطفا بعد از اینکه دوباره واردات از چین داشتید این محصول
esr metesr meser_100 v2 را. بیارید
خازن سنج داخل مدار ظرفیت و esr خازن هست با فرکانس 100mhz و مو ج سینوسی که واقعا عالیه
mesr-100 v2
سه نظام مناسب برای موتور با شفت 3.17mm سه نظام مینیاتوری 0.3mm-3.2mm اتوماتیک شفت 3.17 میلیمتر قطر خارجی قسمت رزوه دار M8 برای موتوهای: 540،550،555 مناسب است.
آقا سلام. من که تا اینجا ایراد خیلی فجیعی ندیدم ولی چند تا مشکل هست: یکی این که قطعات ریز نا مرتب هستن تو سایت مثلا مقاوت اول 10 کیلو مقاومت دوم 1 اهم مقاومت چهارم یک مگا اهم. خب این الان من یه مقدار مشخص بخوام باید کل صفحه رو جارو کنم یه کاری کنید اینا به ترتیب بیان مثلا از کم به زیاد یا از زیاد به کم. مورد دوم سرعت انبار و سفارشات هست من شنبه سفارش دادم فردا سه شنبه هست هنوز ارسال نکردنشانس آوردم پست پیشتاز زدم وگرنه ارث میرسید به نوه هام. مورد سوم جزییات دسته بندی باید بیشتر بشه تعداد دسته بندی هارو بیشتر کنید زیر گروه های دسته بندی رو مثلا شما یه قسمت دارید سون سگمت و ماتریس( دقیقا هرچی سون سگمنت و ماتریسه همینجوری ریختید تو بخش)خب بیایید ببینیم این چطوره: سون سگمنت بخش جدا ماتریس بخش جدا. حالا سون سگمت آند مشترک و کاتد مشترک و مالتی پلکس. حالا بخش مالتی پلکس دوباره خودش آند و کاتد داره تو بخش بندی ولی مشتری میدونه کجاست و کالا ها سریع تر پیدا میشن. یه مورد دیگه: گروه پرسش پاسخ بزنید برای تلگرام اگر خواستید ما خودمون کانال داریم و من تیم ادمین دارم برای کمک. مورد بعد: پروگرامر هاتل رو هم موجود کنید انصافا عجب چیزیه. و مورد آخر کتاب های انتشارات چرتکه عالی ترین هستن فعلا تو ایران و یه بخش جدا براشون تعیین کنید و تعدادشون رو بیشتر کنید. باز هم ممنون که نشستید خوندید و بابت زحماتتون متشکر
جای این محصولات توی سایت خالیه:
1-انواع منبع تغذیه
2- انواع ترانس
3- انواع LEDهای چند رنگ و RGB
4- سیم وایرپ
5- بردبورد جنس مرغوب
6- انواع جعبه مدار
از همه اینها بدتر ناموجود بودن مداوم بسیاری از کالاها هست به طوری که یه کالا دو روز موجوده و 6 ماه ناموجود اونم یه کالای پرمصرف. نمی دونم مدیریت موجودی کالاها با سیستم کامپیوتری موجود اینقدر سخته اون هم با تجربه ای که دوستان در فروشگاه دارند؟
بر خلاف بردهای آماده ی eca که کیفیت مطلوبی دارند . تجربه خرید 3 مدل استارتر کیت (از روی کنجکاوی) نشانگر کیفیت بسیار پایین آنهاست چه از نظر نرم افزار چه سخت افزار
طراحی مدارچاپی نه به درد مبتدی ها (که قاعدتا مشتری استارترکیت هستند) می خوره نه کیفیت مدارات به درد حرفه ای ها
نرم افزارها هم حتی حداقل کارایی را پاسخگو نیست
درخواست ایسی ic RZ7896 مربوط به درایو موتور که جدید است و بسیار کاربردی که در فروشگاه موجود شود و همچنین سروو sg90 معمولی که ارزان ترین و بهترین است و همچنین درایو موتور های براش ارزان قیمت براشلس همه جا موجود است اما براش که برای ماشین و قایق کنترلی و خیلی کاربردهای دیگر است نیست یا کم است نمونه همه این محصولات و قطعات با یک سرچ ساده در سایت علی بابا یا بنگود یا امازون و.... است
با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مهمانی خدا ماه مبارک رمضان
اول تقدیر و تشکر بابت راه اندازی این سایت که این امکان را به عزیزانمان می دهد که دانش خودشون را به اشتراک بزارن و همچنین جواب سوالاتشون را بیابند.
زمانیکه در سایت جستجو میکنی متوجه میشی که در گذشته این سایت خیلی فعال تر و پر شور تر بوده و میل و رغبت متخصصین حوزه الکترونیک به جواب دادن به سوالالت عزیزان بیشتر بوده.جا داره که با در نظر داشتن تدابیری این زندگی را به سایت برگردونید.
یک قطعه هم که من هر جا گشتم پیداش نکردم فلنج فلزی سروو موتور هست مربوط به سری های MG9xx که انواعش در سایت موجود هست.
با سلام
بنظرم خیلی خوبه که در مشخصات مربوط به قطعات و بخصوص نیمه هادیها و آیسی های موجود در فروشگاه؛ ذکر بشه که قطعه اورجینال هست یا کپی.
با توجه به اینکه چندین ساله که قطعات کپی وارد بازار شدن و تشخیص شون از روی ظاهر هم تقریبا ممکن هست مگه اینکه کپی خیلی بدی باشه. و در خرید اینترنتی عملا دسترسی به همون ظاهر قطعه هم نیست.
و اینکه از نظر فروش اینترنتی میشه گفت فروشگاه ECA و جوان الکترونیک تنها فروشگاههایی هستن که به مفهوم واقعی فروش اینترنتی و قابل اعتماد دارن چقدر خوب میشه که این اطلاعات هم در اختیار کاربران و مشتریان قرار بگیره تا با اطمینان بیشتری خرید کنن.
شک ندارم افزودن فیلد درجه کیفی محصول به اطلاعات قطعه باعث افزایش اعتبار فروشگاه ECA پیش مخاطبین و مشتریان خواهد شد.
کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
دیدگاه