اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط saman5949 نمایش پست ها
    سلام
    لطفا ارسال با تیپاکس رو هم اضافه کنید حتی با هزینه پیک هم ارزش داره بعضیا واقعا به پست دسترسی ندارن
    همیشه این گزینه وجود داره.
    تو مراحل خرید نحوه ارسال پرسیده میشه و تیپاکس هم یکی از گزینه ها هست.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

من امروز خرید زدم فقط پست وجود داشت و مجبورا زدم چون تیپاکس کناز مغازم هست و اداره پست وسط شهر
      امکانش هست ارسال رو تغییر بدین؟
      مرجع : 415940

دیدگاه

سلام
        بنظرم مهم صداقت فروشگاه هست ، کافیه نظرات رو بخونید ، و خیلی هم مهمه برای تصمیم گیری مشتری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman5949 نمایش پست ها
          من امروز خرید زدم فقط پست وجود داشت و مجبورا زدم چون تیپاکس کناز مغازم هست و اداره پست وسط شهر
          امکانش هست ارسال رو تغییر بدین؟
          مرجع : 415940
          احتمالا متوجه گزینه تیپاکس نشدید.
          با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید راهنماییتون میکنند.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

متاسفانه ، صداقت فروشگاه زیر سواله ، چند بار به فروشگاه محصول ایرانی معرفی کردم حتی حاضر نشدند جواب ایمیل من رو بدهند .
            1500 عدد میکروکنترلر stm8s003f3p3 حدود حدود دو سال پیش خریدم برای پروژه ای که به علت کنسل شدن اصلا استفاده نشد تصمیم به فروش گرفتم متوجه شدم روی میکرو کنترلر های اثر رنگ وجود داره به نظر میاد که از این مدل های repack هستش ،
            لازم شد بگید همینجا تصویر میکروها رو آپلود کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajadkk نمایش پست ها
              متاسفانه ، صداقت فروشگاه زیر سواله ، چند بار به فروشگاه محصول ایرانی معرفی کردم حتی حاضر نشدند جواب ایمیل من رو بدهند .
              1500 عدد میکروکنترلر stm8s003f3p3 حدود حدود دو سال پیش خریدم برای پروژه ای که به علت کنسل شدن اصلا استفاده نشد تصمیم به فروش گرفتم متوجه شدم روی میکرو کنترلر های اثر رنگ وجود داره به نظر میاد که از این مدل های repack هستش ،
              لازم شد بگید همینجا تصویر میکروها رو آپلود کنم.
              سلام روز خوش
              ما معمولا به همه ایمیل های معرفی کالاها خوب جواب میدیم ولی واقعا کیفیت تولیدات داخلی که ارسال میکنند حدود 80% خیلی خیلی پایین هست. این موضوع انگیزه مارم در حمایت از تولیدات داخلی خیلی کم کرده متاسفانه. میتونید ایمیلتون رو برای من بفرستید تا مجدد بررسی کنم ولی بعیده همکاران بی دلیل پاسخ ندن مگر اشتباه فردی یا قطع و وصلی اینترنت باعث شده باشه.
              در مورد قطعه هم بعد دو سال .... باز شما یه تیکت بزنید رسیدگی میکنن ولی اثر رنگ و اینا به این سادگی قابل شناسایی نیست بدید دوستان حتما چک میکنن.
              همیشه در قبال کیفیت میکروکنترلرهامون پاسخگوییم این رو قویعا میگم.
              موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                سلام روز خوش
                ما معمولا به همه ایمیل های معرفی کالاها خوب جواب میدیم ولی واقعا کیفیت تولیدات داخلی که ارسال میکنند حدود 80% خیلی خیلی پایین هست. این موضوع انگیزه مارم در حمایت از تولیدات داخلی خیلی کم کرده متاسفانه. میتونید ایمیلتون رو برای من بفرستید تا مجدد بررسی کنم ولی بعیده همکاران بی دلیل پاسخ ندن مگر اشتباه فردی یا قطع و وصلی اینترنت باعث شده باشه.
                در مورد قطعه هم بعد دو سال .... باز شما یه تیکت بزنید رسیدگی میکنن ولی اثر رنگ و اینا به این سادگی قابل شناسایی نیست بدید دوستان حتما چک میکنن.
                همیشه در قبال کیفیت میکروکنترلرهامون پاسخگوییم این رو قویعا میگم.
                موفق باشید
                سلام و درود ، از پاسخ شما متشکرم اون اثر رنگ های کاملا با چشم غیر مسلح هم واضح هست شبیه رنگ گچ آبی تخته سیاهه ،
                آدرس ایمیل شما در پروفایلتون نبود اگر محبت کنید ایمیلتون رو ارسال کنید من دوباره محصول رو ایمیلی معرفی کنم ، محصوله با کیفیتیه ،
                متشکرم

دیدگاه

سلام وقتتون بخیر
                  من یک سری قطعات نو الکترونیک دارم در تیراژ های مختلف امکانش هست لیستش رو برای فروش در سایت قرار بدهم ؟ به قیمت توافقی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dj_arasham نمایش پست ها
                    سلام وقتتون بخیر
                    من یک سری قطعات نو الکترونیک دارم در تیراژ های مختلف امکانش هست لیستش رو برای فروش در سایت قرار بدهم ؟ به قیمت توافقی؟
                    لیست رو به ایمیل فروشگاه ارسال کنید.
                    راهنماییتون میکنند
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                      لیست رو به ایمیل فروشگاه ارسال کنید.
                      راهنماییتون میکنند
                      آقای بلورچیان چرا اینقدر طول میکشه تا خرید هامون به دست مون برسه من 29.3 خرداد خرید رو پرداخت زدم. الان 1.4 تیرماه هست هنوز بدستم نرسیده. الان پیگیری رو میزنم هنوز توی اداره پست تبریز هست.
                      چرا اینقدر تاخیر؟ من سال 93 خرید میکردم تا 3 روز اینجا تهران دستم رسیده بود ولی الان در 4 روز هنوز تبریزه
                      جدیدترین ویرایش توسط P.maddah39; ۲۲:۴۷ ۱۴۰۲/۰۴/۰۱.
                      دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط P.maddah39 نمایش پست ها
                        آقای بلورچیان چرا اینقدر طول میکشه تا خرید هامون به دست مون برسه من 29.3 خرداد خرید رو پرداخت زدم. الان 1.4 تیرماه هست هنوز بدستم نرسیده. الان پیگیری رو میزنم هنوز توی اداره پست تبریز هست.
                        چرا اینقدر تاخیر؟ من سال 93 خرید میکردم تا 3 روز اینجا تهران دستم رسیده بود ولی الان در 4 روز هنوز تبریزه
                        تقریبا تمامی سفارشات طبق زمان بندی و همان روز ثبت سفارش ارسال میشند منتها کیفیت پست ایران متاسفانه خیلی عقبگرد داشته.
                        اینکه چک کردید تبریزه احتمال قوی بسته دستتون خواهد رسید بعدا وضعیت بسته تو سایتشون آپدیت خواهد شد !! در این حد دیر آپدیت میکنن وضعیت هارو و همینکه بسته رو برسونن دست مشتری فکر میکنن کافی هست دیگه دیرو زودش خبر دهیش و غیره رو بیخیال هستن !
                        جدیدا هم که باز 30% افزایش قیمت داشته و امیدوارم مقداری کیفیت کارشون بهتر بشه.
                        باز شما جهت پیگیری بیشتر میتونید با پشتیبانی های فروشگاه تماس بگیرید
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                          اگه میشه خود چیپ های XL4016 و XL4015 و XL4005 وارد کنید . کلی مبدل DC به DC دارم که سوخته و این آی سی ها گیر نمیاد جریان خوبی داره و میشه روی برد ها استفاده کرد
                          توی بازار ایران هم فقط با ماژول گیر میاد .ممنون

دیدگاه

تراشه xl4015 که موجوده
                            باقیشون رو هم بررسی میکنیم حتما چشم
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

همه چیز عالیه و جای پیشنهاد نمیذارن یکسری قطعات نسبت به بازار تهران هم قیمتش بهتره البته کیفیت رو نمیدونم باقیه تجهیزاتم قیمتش یکمی بیشتر از بازار تهرانه فقط یه مقداری کسری اجناس هست که متاسفانه خیلی وقته هم موجود نشده (از کامنت دوستان متوجه شدم که خیلی وقته موحود نشدن) و اینکه تنوع اجناس هم کمه.
                              مورد دیگه اینکه جلوی قطعات مشابه اونها و هم قید کنین با لینک که راحت بریم برای خرید اینجوری اگر قطعه ای هم موجودنباشه میتونیم جاش قطعه مشابه پیشنهادی شما رو جایگزین کنیم.
                              راستی پک هدیه که داخل بسته ها میذارین واقعا عالیه من خوشم اومد امروز بسته به دستم رسید.

دیدگاه

ببخشید آقای بلورچیان
                                میشه بگید برای پیدا کردن مقاومت 1 کیلو 1206 توی سایت چی سرچ کنم
                                چند وقته از سایت خرید میکنم مثلا دیروز بالای 2 تومان جنس خریدم مقاومت نتونستم پیدا کنم . چند وقت قبلش نزدیک 10 خرید کردم .مقاومت ها که پیدا نمیشد مجبور شدم از یه جای دیگه مقاومت خرید کنم
                                مثلا توی سایت نیکو شما بزن مقاومت 1 کیلو 1206 قشنگ شناسایی میکنه
                                دوبار بزن 1k-1206 باز شناسایی میکنه . فارسی یا انگلیسی نوشتنش زیاد فرقی نداره راحت میشه پیدا کرد
                                در مورد خازن همینجور بزن 100/1206 شناسایی میکنه باز بزن 100n-1206 شناسایی میکنه توی سایت شما اشک در میاره تا این قطعات پیدا کنیم
                                یا قطعات دیگه مثال بزنم دنبال ماژول رادار بودم . هر چی توی سایت شما سرچ زدم پیدا نکرد . توی سایت آفتاب رایانه زدم ماژول رادار برام چند مدل پیدا کرد ولی بعد فهمیدم که سایت شما هم داشت من پیدا نکردم که اسمش RCWL-0516 زده بودید . یه جورایی اسم تخصصی سرچ پیدا میکنه
                                جدیدترین ویرایش توسط sepehr63; ۱۶:۱۰ ۱۴۰۲/۰۴/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X