اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

آقای بــــــلــــــورچـــــیــــــــان این tt2148 چی شد ؟
    بابا به جون خودم یکشنبه با دوستم رفتیم امجد یه دستگاه رادیویی بگیریم که دوستم گفت : امید بزار من برم از سعید(طبقه دوم امجد ) چندتا tt2148 بگیرم بیام :angry: خداوکیلی نزاشتم بگیره کم مونده بود وسط خیابون بزنمش.اینجوری =>
    بهش گفتم بابا فروشگاهِ انجمن می خواد این و بیاره،ولش کن از اونجا باهم میگیریم خلاصه راضی کردم و نگرفت #:S
    حالا خواهشن بگید قرار هست به این زودیا این ترانزیستور بیاد یا این که ما جلوی دوستمون ضایع شدیم ~x(

دیدگاه

آقای بلورچیان فکر میکنم زیاد تو کار وات بالا نباشید وگرنه خودم میتونستم براتون در حد توان درایو و سروو و اینورتر جور کنم

دیدگاه

دوستان حدود 30 کارتن جنس رسیده .....
        من هم نشستم صبح تا شب قیمت در میارم و کم کم به سایت اضافه میکنم. هنوزم نمیدونم چه وسایلی رسیدن ! فقط هرچی میرسن به سایت اضافه میشه.
        فقط این رو میدونم که سری اسپیسر ها و سلف ها تقریبا کامل شدند و رو تعداد قیمت های کاملا رقابتی میتونیم بدیم.

-----------------------
        نوشته اصلی توسط علی سعیدی
        آقای بلورچیان فکر میکنم زیاد تو کار وات بالا نباشید وگرنه خودم میتونستم براتون در حد توان درایو و سروو و اینورتر جور کنم
        تمایل دارم که روشون کار کنم ولی فعلا سرمایه جداگانه برای وارد شدن به این بخش گرون رو ندارم ! اگر شما یا هر فرد دیگه ای خواستار فعالیت در این زمینه باشه میتونیم همکاری کنیم

متشکرم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمود حسینی پور دیزگاه
          دو ایراد عمده فروشگاه به نظر من :
          قیمت غیر رقابتی در مقایسه با فروشگاههایی مثل جوان
          2-تکمیل نبودن قطعات مکمل : مثلا وقتی شما یه آرم 1768 میخواید به احتمال زیاد رگولاتور 3.3 و مبدل2323 رو هم میخواید و وقتی حتی یکی از این لیست هم نباشه بدلیل هزینه بالای پستی مجبورید از جایی تهیه کنید که کل لیست رو براتون تامین کنه
          موفق باشید
          نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          ببینید فروشگاه جوان از سال 69 تو این کار بوده و ما تازه 3-4 سال هست حق بدید که نمیتونیم شاخ به شاخ جوان بشیم ولی در قیمت های عمده کاملا میتونیم قیمت های رقابتی نسبت به جوان و همه جا ارائه بدیم. فقط مشکل هین هست که مشتری بعضا اعتماد نمیکنه و 10 روز صبر کنه تا جنس با قیمت ارزونتر مستقیم وارد بشه براش و ترجیه میده که جنس موجود تو بازار رو خرید کنه.
          دور از دسترس نیست ولی یکم زمانبر هست.
          در مورد رنج تکمیل قطعات همین 3 قلمی که فرمورید هر 3 موجوده ولی قبول دارم که رنج قطعات ما بسیار بسیار ناقص هست فعلا ولی خوب سرمایه میلیاردی جوان رو که تو این 25 سال جمع کرده رو با سرمایه ECA مقایسه نکنید. فعلا راه داریم برای رقابت کامل.

ما کاری که میتونیم بکنیم این هست که واردات بهتری داشته باشیم و قیمت منصفانه بدیم ولی اینکه همه چی رو انبار داشته باشیم که خرید بزنید و همون روز ارسال بشه فعلا وجود نداره. کم کم رو به افزایش و تکمیل شدنیم امیدوارم دوستان هم حمایت بکنند.

متشکرم
          موقع ارسال این پست lpc1768 رو جوان میداد 16 و فروشگاه 21 تومن که به هر حال آدم رو سوق میداد به سمت خرید جوان
          تو سایر قطعات هم تقریبا همین بود ولی در حال حاضر قیمتای فروشگاه خیلی نزدیک و تقریبا برابر شده
          ممنون که از نظرات فیدبک میگیرین
          : ))
          زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان :redface:
            آقا ما یه سه روزی میشه که آنلاین نبودیم (مسافرت بودیم)
            الان که آنلاین شدم یه سر رفتم فروشگاه از خوشحالی بال درآوردم! :surprised: :eek: :smile: :applause: :wow:
            چون که تو همین سه روز کلّی جنس براتون اومده!: (انواع آیسی ، سلف ، پیچ گوشتی ، رله ، یه جور سیم لحیم مرغوب و پر کاربرد و .....) :wow:
            بیشتر بخاطر سلف و قلع خوش حال شدم :wow:
            ممنون :applause:
            اگه همین طوری ادامه بدید هم فروشگاه کامل میشه ، هم مشتری راضی میشه و هم جیب شما پر پول میشه! :applause:
            آقا ما همیشه دعا گوی شما هستیم :smile: :redface: :rolleyes:
            ------
            در ضمن اون لیست که برای مقاومت دادم خوب بود؟
            امیدوارم مفید باشه :rolleyes:
            :bye :rolleyes:
            -----------======-----------
            یه پیشنهاد خوب و عالی: میشه بردی تولید کنید که سلف بسنجه؟!
            خیلی پرکاربرده ها !!! :biggrin:
            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
            !Electronic On! Programming On
            هوشمندانه سوال بپرسیم!
            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
              اگه همین طوری ادامه بدید هم فروشگاه کامل میشه ، هم مشتری راضی میشه و هم جیب شما پر پول میشه! :applause:
              آقا ما همیشه دعا گوی شما هستیم :smile: :redface: :rolleyes:
              oo:
              گیرم پدر تو بود فاضل، از فضل پدر تو را چه حاصل!؟
              نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
              یه پیشنهاد خوب و عالی: میشه بردی تولید کنید که سلف بسنجه؟!
              خیلی پرکاربرده ها !!! :biggrin:
              اگه جستجو کنی هم پروژه کاملش با AVR هست و هم اگه بخوای RLC سنج هم هست.

دیدگاه

یک مدل تستر قطعات داریم تو سایت که تولید یک شرکت ایرانی هست .... کارشم خوبه انصافا من خودم شرکت ازش استفاده میکنم.
                ---------

در مورد کامل شدن قطعات هم خیلی لطف دارید. متشکر از شما دوستان که همیشه پیشنهادات خوب میدید.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                  oo:
                  گیرم پدر تو بود فاضل، از فضل پدر تو را چه حاصل!؟.
                  :eek: oo:
                  اینو به خودت بگو!
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

آقای بلورچیان لطفا در مورد هسته های فریت هم فکری کنید بد نیست چند نوع بیارید که کار کسایی که نیاز دارن راه بیفته
                    چون توی تبریز فقط 2 مغازه برای خرید فریت هستش که از 24 ساعت 25 ساعت بسته هستند

دیدگاه

چجور هسته هایی میخواین؟ لطفا نمونه بگید چون من وارد نیستم اصلا
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا tftlcdسایز 4.3اینچ وارد کنید سایزش خیلی مناسبه :agree:
                        در ضمنn96 تموم کردین کی وارد میشه؟
                        در ضمن تاچ پد مخصوص ال سی دی 128*64رو هم وارد کنید
                        :bye
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                          چجور هسته هایی میخواین؟ لطفا نمونه بگید چون من وارد نیستم اصلا
                          ~x( ~x( ~x( ~x( ~x( :-(( :-(( X-( X-( X-(
                          تنوع هسته ها زیاده و دارای وزن زیاد هستن و فکر کنم وارد کردن هسته فعلا واجب نیست (البته شما باید تصمیم بگیرید)
                          چون اگه بخواید در حوزه سوئیچینگ کار کنید اول باید ای سی های پرکاربرد زیر وارد بشه :
                          اگر بتوانید ای سی های زیر را وارد کنید خیلی خیلی فروش خواهند داشت فقط لطفا نوع درجه 1 را وارد کنید حتی اگر گران باشد
                          IR2113
                          IR2104
                          IR2101
                          IR2110
                          IR2153
                          SG3525
                          TL494
                          ممنون :applause: :wow:

sigpic

دیدگاه

آقای بلورچیان خازنهای نوع مرغوب دیگه اضافه نمیشه؟؟؟؟؟؟

LED SMD 5730با توان نیم وات بررسی بفرمایید به نظر برای مصارف روشنایی مورد نو و مناسبی باشه مخصوصا نور گرم یا همون آفتابی
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

پاسخ : به فروشگاه ECA پشنهاد دهد

سلام
                              لطفاً قطعات

LME49830 *
                              LME49810 *
                              2SK1530
                              2SJ201
                              2SC5200
                              2SA1943
                              2SC5171
                              2SA1930
                              LM4702B

رو هم وارد کند.

به جز دو مورد که ستاره داره "PAYA" همه رو داره. همه هم اصل.
                              بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

بخش ترانزیستور و رباتیک و زیف سوکت و ...خیلی ضعیفه
                                لطفا پیگیری کنید
                                در ضمن مقاومت ها که لیست داده بودم چیشد؟
                                هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X