اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

عکس انداختن و نوشته های این عکس ها هیچ کمکی نمیکند.

به عنوان مثال در مورد smdled موارد زیر کافی هست :

پکیج : مثال 1206

ولتاژ : مثال 1.9v

جریان : مثال 10mA

دیگه چی نیاز داری؟ نکنه تاریخ ساخت و ارسال هم به درد میخوره؟!!!

دیدگاه

آخه خوشتیپ بارکد ها هم همون نوشته ها هستند. چه اطلاعات بیشتری می دن؟
      [/quote]
      نه بابا این مدل خاص اینجوری هست و گر نه خیلی هاشون فرق میکنن مثلا برای آی سی و غیره فرق میکنن :nerd:
      حالا باز هم اطلاعات بدی نیستن

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
      عکس انداختن و نوشته های این عکس ها هیچ کمکی نمیکند.

به عنوان مثال در مورد smdled موارد زیر کافی هست :

پکیج : مثال 1206

ولتاژ : مثال 1.9v

جریان : مثال 10mA

دیگه چی نیاز داری؟ نکنه تاریخ ساخت و ارسال هم به درد میخوره؟!!!
      مگه با مثال میشه!!!!!!!!!!!!!!
      قطعات الکترونیکی طیف خیلی وسیعی دارن (البته شما بهتر میدونید)

منظورم از گذاشتن عکس برای این بود که بتونم به اطلاعات بیشتری در مورد قطعه خریداری شده پی ببیریم
      در ضمن بله من زمان خرید و ارسال رو میخوام تو بعضی جاها مهم هست :mrgreen:
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

ولی در کل من با گذاشتن عکس های زیاد و با کیفیت و یا از زوایای مختلف از اجناس در خرید اینترنتی بسیار موافقم.
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

وقتی میخوای از فروشگاه خرید کنی .دهن من سرویس میشه .نمیدونم مشکل منه یا فروشگاه

میخوای یه قطعه رو حذف کنی یا تعداد رو کم یا زیاد کنی .کلا یک ماه کار میبره

فک کنم فقط من این مشکلو دارم

لطفا دوستان کمک کنند تا بدونم مشکلم چیه

از سایت ایران میکرو خیلی خیلی سریعتر تمام قطعاتی رو که میخوام انتخاب وکاهش یا افزایش میدم . ام این یکی
          ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

برای من هم سرعت کم هست
            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
            3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

تو قسمت سبد خرید شرعتتون کم میشه ؟
              البته چون از سیستم آجاکس استفاده شده وقتی تعداد اقلام سبد زیاد باشه و هی بخواید با +- تعداد رو کم و زیاد کنید حتما کند میشه. شما تعداد رو با کیبورد وارد کنید این مشکل رو مقدار خیلی زیادی حل خواهید کرد
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                من پیشنهاد میکنم تعداد اقلام موجود در فروشگاه را افزایش بدید ، برای مثال آیسی ، جعبه ، آداپتور و خیلی موارد دیگه.....
                هرچه طیف وسیع تری را پوشش بدید مشتری ها افزایش پیدا میکنن ، برای مثال من میخواستم آداپتور 24 ولت 3 آمپر بخرم ولی موجود نبود:( البته منابع تغذیه سوئیچینگ صنعتی هست ولی من آداپتور میخواستم.
                یا انواع فیش و کانکنتورها هم کامل نیست.
                خلاصه این موضوع خیلی مهمه به خصوص برای کسانی که تو شهر های کوچیک هستن و قطعات گیر نمیاد و میخوان یه دفعه از سایت eca همه قطعات رو تهیه کنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8
                  سلام
                  من پیشنهاد میکنم تعداد اقلام موجود در فروشگاه را افزایش بدید ، برای مثال آیسی ، جعبه ، آداپتور و خیلی موارد دیگه.....
                  هرچه طیف وسیع تری را پوشش بدید مشتری ها افزایش پیدا میکنن ، برای مثال من میخواستم آداپتور 24 ولت 3 آمپر بخرم ولی موجود نبود:( البته منابع تغذیه سوئیچینگ صنعتی هست ولی من آداپتور میخواستم.
                  یا انواع فیش و کانکنتورها هم کامل نیست.
                  خلاصه این موضوع خیلی مهمه به خصوص برای کسانی که تو شهر های کوچیک هستن و قطعات گیر نمیاد و میخوان یه دفعه از سایت eca همه قطعات رو تهیه کنند.
                  وقت بخیر

بنظر من تعدد و اقلام بلای کالا مزیت و باعث افزایش مشتری نیست ! کیفیت کالا و خدمات فروشگاه باعث رونق و فزونی مشتری است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe
                    وقت بخیر

بنظر من تعدد و اقلام بلای کالا مزیت و باعث افزایش مشتری نیست ! کیفیت کالا و خدمات فروشگاه باعث رونق و فزونی مشتری است .
                    تمام نکاتی که گفتید درست هست
                    ولی ممکن هست تو 1000 مورد یک مورد به مشکل بخوذه که نیاز به خدمات و غیره بشود

در ضمن کیفیت اجناس به نسبت قیمت آن مورد قبول است
                    مثلا یه مگا32 قیمت زده ده تومن
                    در حالی که قیمت شرکت اتمل در فروشگاه آمازون $18.27 هست
                    http://www.amazon.com/Atmel-ATMEGA32...ords=atmega32a
                    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taktrashe
                      وقت بخیر

من میگم هست ، میدونید چرا؟ چون من وقتی دیدم از بین 100 قطعه که میخوام بخرم 5 تاش نیست ترجیح دادم از فروشگاه دیگه ای خرید کنم!! اگر بنده رو به عنوان مشتری به رسمیت بشناسید :|
                      اگر ریاضیتون هم مثل اقتصادتون اینقدر قویه ، باید بدونید a<a+1 یک رابطه همیشه صحیح هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                        تمام نکاتی که گفتید درست هست
                        ولی ممکن هست تو 1000 مورد یک مورد به مشکل بخوذه که نیاز به خدمات و غیره بشود

در ضمن کیفیت اجناس به نسبت قیمت آن مورد قبول است
                        مثلا یه مگا32 قیمت زده ده تومن
                        در حالی که قیمت شرکت اتمل در فروشگاه آمازون $18.27 هست
                        http://www.amazon.com/Atmel-ATMEGA32...ords=atmega32a
                        نسخه ی pu ساپورت usb داره و منطقی تره که گرونترم باشه اما برای مقایسه دو تا هم نوع رو مقایسه می کنن
                        اون وقت می بینین که کالاهای این شکلی با 200 تا 300 در صد سود دارن به فروش می رسن. (و می بینین چه نونی تو دلالیه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid_22002
                          نسخه ی pu ساپورت usb داره و منطقی تره که گرونترم باشه اما برای مقایسه دو تا هم نوع رو مقایسه می کنن
                          اون وقت می بینین که کالاهای این شکلی با 200 تا 300 در صد سود دارن به فروش می رسن. (و می بینین چه نونی تو دلالیه)
                          یعنی سری PU یو اس بی پشتیبانی میکنن
                          اونوقت همه مگا32های بازار که پشتیبانی میکنن و سری PU16هستن oo:
                          اگه بشه سری رو دوباره چک کنید من متوجه نشدم :cry2:

منظورت از دلال فروشگاه آمازون که نیست؟؟؟؟
                          در ضمن اون لینکی که گفتم توسط حود سایت اتمل فروخته میشه
                          اما اگه منظورتون همین ECA خودمون هست باید بگم درسته پس چرا باید چنین سرمایه ای رو بخوابونه تو این کار پس سودش عادلانه هست البته تا حدی
                          یکبار قیمت گرفتم برای صد عدد مگا32 قیمت 2 یوان بوده درسته؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                            یعنی سری PU یو اس بی پشتیبانی میکنن
                            اونوقت همه مگا32های بازار که پشتیبانی میکنن و سری PU16هستن oo:
                            اگه بشه سری رو دوباره چک کنید من متوجه نشدم :cry2:

منظورت از دلال فروشگاه آمازون که نیست؟؟؟؟
                            در ضمن اون لینکی که گفتم توسط حود سایت اتمل فروخته میشه
                            اما اگه منظورتون همین ECA خودمون هست باید بگم درسته پس چرا باید چنین سرمایه ای رو بخوابونه تو این کار پس سودش عادلانه هست البته تا حدی
                            یکبار قیمت گرفتم برای صد عدد مگا32 قیمت 2 یوان بوده درسته؟؟؟
                            سلام به همه
                            اول از همه قراره که اینجا صرفا پیشنهاد قطعات و از این قبیل به eca داده بشه و نه اینکه سره چیزهای حاشیه صحبت بشه
                            اما دور از انصاف دیدم که جوابی ندم:
                            دوستان از مسایل خرید و فروش قطعات اطلاعات دقیق ندارید لطفا قضاوت نکنید و بقیه رو هم گمراه نکنین
                            قیمت خرید از چین رو هم با خرید از خود اتمل مقایسه نکنید
                            همچنین قیمت خرید از چین رو با خرید از کشور های اروپایی و امریکایی مقایسه نکنید(بحث tax بالا هستش که غربی ها باید بدن)(tax همون مالیاته)
                            از طرفی فروشنده های چینی چندین مدل برای یک جنس دارن که میفروشن و باعث میشه به قول دوستمون مگا32 رو یکی بگه 2 یوان (هر یوان تقریبا امروز 500 تا تک تومن هست) و یکی دیگه به چند یوان اما تفاوت در نوع مدلی هست که به شما میفروشن و تازه کارها نمیدونن که چی به چیه و میگن که بعضی از فروشنده های ایرانی عجب تیغی به جیب خریدارانشون میزنن
                            اینقدر راحت فعالیت و تلاش یه گروه رو با یه حرفای بی پایه خراب نکنین
                            من هیچ ارتباط خاصی با مسولین eca ندارم که بخوام ازشون طرفداری کنم اما از روزی که عضو eca شدم (میتونین برید سال عضویتم رو ببینین) خیلی کارها دیدم که یه جورایی eca برای اولین بار توی ایران انجام داد که ثمرش جلو افتادن صنعت الکترونیک ایران شده
                            ----------------------------
                            در مورد اضافه کردن تنوع محصولات من هم نظرم اینه که اگر بیشتر بشه بهتره ، هم بازار شما بیشتر میشه و هم کار ما راحت تر میشه
                            خود من قبلا تقریبا تمام جنس مورد نیازم رو از شما تهیه میکردم اما الان حدودا یک سومش رو از شما و بقیه رو از جاهای دیگه تهیه میکنم
                            نکته برای eca : هیچ قانونی نگفته که شما فقط بر روی محصولات الکترونیکی تمرکز کنین!

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                            شهید دکتر مصطفی چمران
                            اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                            ; C is not for children

دیدگاه

با اجازه یک پیشنهاد هم من دارم و اون هم اینکه شاید بد نباشه اگر فروشگاه ECA و سایر فروشگاههای هم رده، علاوه بر محصولات وارداتی و تولیدات خودشون؛ در توزیع سراسری برخی تولیدات مفید، مبتکرانه، استاندارد و با قیمت مناسب شرکتهای گمنام و استارت پ های ایرانی هم همکاری کنند تا هم سود دهی و تنوع محصول بهتری داشته باشند و هم از تولیدات خوب بچه های ایرانی نیز حمایت کرده باشند.

البته در موارد کمیابی، این کار شروع شده مثل

Link

دیدگاه

باسلام
                                اولا یک خسته نباشید به دوستان eca و همه اون مهندسایی که علم الکترونیک رو پیش میبرن یک تشکر ویژه بکنم
                                و این رو بگم که از ecaخرید بالای 1 ملیون تومن داشتم.
                                و این رو بگم که انتقاد باید اصولی باشه و منطقی.
                                اولا اینجا ایرانه نه swed دوستان قبول کنید که تو این شرایط تغییر قیمت های ارز روز به روز اینکه ecaیک چیزو اول سال قیمت زده و هنوز داره با همون قیمت شاید هم پایین تر تهیه میکنه انصاف رو رعایت کنیم و حمایت کنیم.
                                و اینکه توقع ما از eca بالا هست هم دلیل کیفیت خوب شماست. :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X