اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط alisam1 نمایش پست ها
    اداپتور امپر بالاتر وصل کردم..................

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
    بنده این برد که ساختم بستم رو دستگاه هم 1300تا هم تخم بلدرچین گذاشتم داخل دستگاه همچیز خوب کار میکنه به جز یک مورد که وقتی lcd خاموش میشه دما 7دهم با دمای واقعی اختلاف داره به محض اینکه کلیدی بزنی lcd روشن بشه دوباره دما به حالت عادی برمیگرده و رله غیر فعال میشه این مشکل خیلی جدی هستش لطفا راهنمایی کنید حل بشه.
    چطوری میشه ال سی دی رو یکسره روشن نگه داشت؟
    میشه لطف کنید از سنسور مادون قرمز عکس بگیرید ببینم دقیقا باید چطور نصب بشه،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali573381 نمایش پست ها
      میشه لطف کنید از سنسور مادون قرمز عکس بگیرید ببینم دقیقا باید چطور نصب بشه،
      من از تایمر و سیستم چرخش این مدار استفاده نکردم چون ظرفیت دستگاه من زیاده و باید از موتور چپ گرد راستگرد استفاده میکردم براش یک تایمر چپ گرد راست گرد هم خریدم

ولی یکی دیگه هم دارم میسازم اون کوچک هستش از همین استفاده میکنم بعدا عکساشو میزارم

به چند صفحه قبل مراجعه کنید عکسای دستگاه هایی که بچه ها درست کردن هست

دیدگاه

سلام برای بار دوم این دستگاه رو میسازم ولی نمیدونم چرا دومی درس کار نمیکنه؟
        مثل عکس زیر هست و هر چند دقیقه باز درس کار میکنه باز قطع میشه
        جدیدترین ویرایش توسط Ali573381; ۱۲:۱۹ ۱۳۹۵/۰۸/۱۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali573381 نمایش پست ها
          سلام برای بار دوم این دستگاه رو میسازم ولی نمیدونم چرا دومی درس کار نمیکنه؟
          مثل عکس زیر هست و هر چند دقیقه باز درس کار میکنه باز قطع میشه
          http://uupload.ir/files/tlec_img_20161102_121039.jpg
          به احتمال زیاد اتصالی دارید و باید رفع کنید.....

دیدگاه

به احتمال زیاد اتصالی دارید و باید رفع کنید.....
            وااااااااااااای که چقدر الکترونیک ظریف کاری داره،با مولتی متر چک کردم ولتاژ به ای سی نمیرسید تا یک میلی متری vcc پنج ولت بود خود پایه نداشت با چشم اصلا مشخص نبود لحیم کردم درست شد

دیدگاه

آقا تا امروز ۳۳ جوجه از ۵۰ تخم بیرون اومدن...!
              دم آقا محمد و خودم گرم......!!!

دیدگاه

سلام من یک برد دیگه هم ساختم حالا مشکلی که دارم سنسور ds18b20 رو وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و رله فن اظطراری هم کار نمیکنه
                رله اصلا وقتی داخل منو ها روشن میکنیش از پایه ایی که باید برق بده به ترانزیستور اصلا ولتاژ نداره

دیدگاه

سلام من یک برد دیگه هم ساختم حالا مشکلی که دارم سنسور ds18b20 رو وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و رله فن اظطراری هم کار نمیکنه
                  رله اصلا وقتی داخل منو ها روشن میکنیش از پایه ایی که باید برق بده به ترانزیستور اصلا ولتاژ نداره
                  سلام
                  مشکل احتمالا از قطعی ترک ها یا سیم های ارتباطی هست اینا رو دقیقا چک کن

اگر رله کار نمی کنه باز ممکنه که عاملش قطعی ترک باشه ولی اگر ترک ها مشکلی نداشته باشند شما باید ترانزیستور رو تعویض کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sbz956 نمایش پست ها
                    سلام
                    مشکل احتمالا از قطعی ترک ها یا سیم های ارتباطی هست اینا رو دقیقا چک کن

اگر رله کار نمی کنه باز ممکنه که عاملش قطعی ترک باشه ولی اگر ترک ها مشکلی نداشته باشند شما باید ترانزیستور رو تعویض کنید
                    مگه وقتی هر رله فعال باشه نباید از پایه ایسی که دستور وصل میده 5 ولت بره به ترانزیستور؟
                    الان وقتی دستور فعال سازی رله میده 5 ولت از پایه ایسی وصل نمیشه
                    مسیر کامل چک کردم و ترانزیستور هم 3بار عوض کردم وتست گرفتم با مولتی متر سالمه

سلام
                    بنده این برد که ساختم بستم رو دستگاه هم 1300تا هم تخم بلدرچین گذاشتم داخل دستگاه همچیز خوب کار میکنه به جز یک مورد که وقتی lcd خاموش میشه دما 7دهم با دمای واقعی اختلاف داره به محض اینکه کلیدی بزنی lcd روشن بشه دوباره دما به حالت عادی برمیگرده و رله غیر فعال میشه این مشکل خیلی جدی هستش لطفا راهنمایی کنید حل بشه.
                    چطوری میشه ال سی دی رو یکسره روشن نگه داشت؟
                    اقا محمد اینو چکار کنم چطوری ال سی دی رو یکسره روشن نگه دارم؟

دیدگاه

اقا مشکل رله اظطراری با تعویض ای سی حل شد....
                      اما این مشکل اختلاف دما در زمان خاموش شدن دما رو حل کنید لطفا /خیلی مهمه........

دیدگاه

مگه وقتی هر رله فعال باشه نباید از پایه ایسی که دستور وصل میده 5 ولت بره به ترانزیستور؟
                        الان وقتی دستور فعال سازی رله میده 5 ولت از پایه ایسی وصل نمیشه
                        مسیر کامل چک کردم و ترانزیستور هم 3بار عوض کردم وتست گرفتم با مولتی متر سالمه

اقا محمد اینو چکار کنم چطوری ال سی دی رو یکسره روشن نگه دارم؟
                        یه منوی چک برای رله ها گذاشته شده می تونی همه رله ها رو تو این منو چک کنی

در مورد روشن موندن ال سی دی هم امکانش وجود ندارد شما باید علت مشکل ایجاد شده را پیدا کنید
                        والا تا جایی که من می دونم دما هیچ ربطی به نور ال سی دی ندارد مگر اینکه یه معجزه ای این وسط رخ داده باشد

اقا مشکل رله اظطراری با تعویض ای سی حل شد....
                        اما این مشکل اختلاف دما در زمان خاموش شدن دما رو حل کنید لطفا /خیلی مهمه........
                        شما منوی کالیبره دما رو دستکاری نکردین که؟
                        دما چه ربطی به نور ال سی دی داره چی بگم اخه

چرا قبل اینکه دستگاه رو کامل تست کنی ۱۳۰۰ تا تخم گذاشتی

دیدگاه

یه منوی چک برای رله ها گذاشته شده می تونی همه رله ها رو تو این منو چک کنی

در مورد روشن موندن ال سی دی هم امکانش وجود ندارد شما باید علت مشکل ایجاد شده را پیدا کنید
                          والا تا جایی که من می دونم دما هیچ ربطی به نور ال سی دی ندارد مگر اینکه یه معجزه ای این وسط رخ داده باشد

شما منوی کالیبره دما رو دستکاری نکردین که؟
                          دما چه ربطی به نور ال سی دی داره چی بگم اخه

چرا قبل اینکه دستگاه رو کامل تست کنی ۱۳۰۰ تا تخم گذاشتی
                          تستش کردم درست بود بعد از یک روز اینطور شد حالا فیلم میگیرم میبینی چطوره
                          این سنسور ds18b20 طول سیمش مهمه؟ چون یک دونه از این سیم دار ها گرفتم 90 سانتی هرکارش میکنم ارتباط نمیگیره

دیدگاه

تستش کردم درست بود بعد از یک روز اینطور شد حالا فیلم میگیرم میبینی چطوره
                            این سنسور ds18b20 طول سیمش مهمه؟ چون یک دونه از این سیم دار ها گرفتم 90 سانتی هرکارش میکنم ارتباط نمیگیره
                            سلام
                            نه سنسور دما اگر تا بیست متر هم از مدار دور باشه باز ارتباطش با برد قطع نمیشه
                            اون چسبایی که زدی و خورده به سیم ها
                            تا جایی که من می دونم این نوع چسب های حرارتی باعث مختل شدن دیتا میشن

من فقط امروز اینجاما
                            از فردا فک کنم برا دو یا سه ماه نباشم
                            ببین عزیز
                            من این برنامه رو قبل اینکه اینجا بزارم خودم عملی تست کردم اونم برای چندین روز
                            پس خیالت از جانب برنامه و مدار راحت باشه

در ضمن همون سیم نود سانتی که گرفتی با مولتی منر چک کن تا قطعی نداشته باشه

دیدگاه

سلام
                              نه سنسور دما اگر تا بیست متر هم از مدار دور باشه باز ارتباطش با برد قطع نمیشه
                              اون چسبایی که زدی و خورده به سیم ها
                              تا جایی که من می دونم این نوع چسب های حرارتی باعث مختل شدن دیتا میشن

من فقط امروز اینجاما
                              از فردا فک کنم برا دو یا سه ماه نباشم
                              ببین عزیز
                              من این برنامه رو قبل اینکه اینجا بزارم خودم عملی تست کردم اونم برای چندین روز
                              پس خیالت از جانب برنامه و مدار راحت باشه

در ضمن همون سیم نود سانتی که گرفتی با مولتی منر چک کن تا قطعی نداشته باشه
                              نه اینی که داریم در موردش صحبت میکنیم یک مدار دیگه هستش نه اون قبلی

دیدگاه

نه اینی که داریم در موردش صحبت میکنیم یک مدار دیگه هستش نه اون قبلی
                                سلام
                                این مداری که دارید در موردش صحبت میکنید کودمه بفرمایید شاید ما هم برامون قابل استفاده باشه انشالله

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X