اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

سلام
    من یه زمانی می خواستم با یه ماژول که تی سی پی آیپی بود ارتباط بر قرار کنم تا دمای یه محل رو کنترل کنم و براش محدوده مجاز تعریف کنم . می دونید که ارتباط فوق نیاز به یه آیپی و یه پورت داره . اگه سخت افزارتون رو به کامپیوتر وصل کنید و وارد قسمت زیر بشید ، می تونید آیپی و پورت رو وارد کرده و اطلاعاتی که دستگاهتون می فرسته رو ببینید ( البته بصورت متنی )
    start menu / all programs / accessoris/comunication/hyper terminal /
    تو صفحه باز شده از نوار پایینی که بصورت پیشفرض com رو نشون میده ، tcp رو انتخاب می کنید و ip و port رو بهش میدید.
    اگه اطلاعات شما درست میاد اونجا حالا می تونید برید سراغ نرم افزار کامپیوتر
    من برای حل این موضوع از یک نرم افزار open source استفاده کردم و اونطور که می خواستم تغییرش دادم . با visual basic نوشته شده .
    اول اینو تست کنید بعد سورس رو . اگه هم خودتون نتونستید اونطور که می خواین تغییر بدید بگید تا واستون درستش کنم :smile:
    لینک دانلود برنامه از پرشین گیگ
    http://daily-news2000.persiangig.com/sanatgar%20tcp-ip.rar
    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user

منم از همین برنامه استفاده کردم فقط میکرو و فیوزبیتهای MAKEFILE و _MAKEFILE رو عوض کردم مگا88 با 8 مگ داخلی
      با یک مرورگر دیگر تست کنید ، مثلا FireFox

یادمه قبلا یک نفر دیگه هم این مشلکو با IE داشت ، بعدا بهم گفت مشکل از تنظیمات امنیتی! مرورگر یا ویندوزش بوده ، حالا نمیآ‌دونم چیو عوض کردن ایشون.
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

با firefox تست کردم جواب نداد یه سوال دیگه چرا من وقتی میکرو رو از مدار در میارم باز هم ping دارم یعنی ارتباط من هیچ ربطی به میکرو نداره .
        میکرو رو بردارم یا بزارم فرقی به حالم نمیکنه
        reply هم که دارم تو 0ms انجام میشه این یعنی یه جای کار داره میلنگه، درسته؟
        چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
          با firefox تست کردم جواب نداد یه سوال دیگه چرا من وقتی میکرو رو از مدار در میارم باز هم ping دارم یعنی ارتباط من هیچ ربطی به میکرو نداره .
          میکرو رو بردارم یا بزارم فرقی به حالم نمیکنه
          reply هم که دارم تو 0ms انجام میشه این یعنی یه جای کار داره میلنگه، درسته؟
          بله! شما احتمالا به کامپیوتر خودتون دارید ping میآ‌کنید.
          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

وقتی هیچ کابل شبکه ای به سیستمم وصل نیست تنطیمات IP ADDRESS کامپیوتر رو روی 192.168.1.10 تنظیم میکنم و در COMMAND PROMPT دستور PING 192.168.1.10 رو میزنم destinasion hast unreachable میده وقتی کابل شبکه مدارم رو (با میکرو یا بدون میکرو فرقی نمیکنه) وصل میکنم و در COMMAND PROMPT پینگ میگیرم REPLY دارم
            حالا اینی که شما میگید دارم به کامپیوتر خودم ping میکنم یعنی چی؟؟
            چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
              وقتی هیچ کابل شبکه ای به سیستمم وصل نیست تنطیمات IP ADDRESS کامپیوتر رو روی 192.168.1.10 تنظیم میکنم و در COMMAND PROMPT دستور PING 192.168.1.10 رو میزنم destinasion hast unreachable میده وقتی کابل شبکه مدارم رو (با میکرو یا بدون میکرو فرقی نمیکنه) وصل میکنم و در COMMAND PROMPT پینگ میگیرم REPLY دارم
              شما اصلا چیزی که من بالا نوشتم رو خوندید؟؟؟ یه سر به hyper بزنید دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
                IP کامپیوتر شما و دستگاه هر دو 192.168.1.10 است ؟؟
                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
                  quote]

IP کامپیوتر شما و دستگاه هر دو 192.168.1.10 است ؟؟

IP برنامه میکرو و کامپیوتر هر دو تا 192.168.1.10 هست البته همانطور که گفتم میکرو تو مدار من هیچ نقشی نداره
                  فقط کافیه کابل شبکه مدار (با میکرو یا بدون میکرو ) رو وصل کنم و ادرس PING که تو COMMAND PROMPT مینویسم با ادرس PING کامپیوتر یکی باشه

دیدگاه

خب اگه هر دو تا ip رو مثل همدیگه بذارید که خودتون رو ping می کنید
                    باید رنج اونا یکی باشه نه کل اونا
                    مثلا اگه میکرو 192.168.1.10 باشه مال کامپیوترتون رو بذارید 192.168.1.17

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user

IP برنامه میکرو و کامپیوتر هر دو تا 192.168.1.10 هست البته همانطور که گفتم میکرو تو مدار من هیچ نقشی نداره
                      فقط کافیه کابل شبکه مدار (با میکرو یا بدون میکرو ) رو وصل کنم و ادرس PING که تو COMMAND PROMPT مینویسم با ادرس PING کامپیوتر یکی باشه
                      همانطور که آقای کسرایی فرمودند ، IP کامپیوتر و میکروکنترلر باید متفاوت باشند.
                      مثلا IP کامپیوتر رو روی 192.168.1.11 و IP دستگاه را روی 192.168.1.10 تنظیم کنید.
                      در کامپیوتر مقدار subnet mask را هم روی 255.255.255.0 بگزارید.
                      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

ip کامپیوتر رو 192.116.1.10 و میکرو رو 192.116.1.11 قرار دادم حالا دیگه وقتی ping میگیرم Request time out میده
                        با برنامه Step 40 سایت بن تونستم جواب بگیرم (بیسکام) و تو موزیلا تونستم خروجی بگیرم اینترنت اکسپلورر disconnect میده
                        منتها چرا برنامه آقای رستمی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.user
                          ip کامپیوتر رو 192.116.1.10 و میکرو رو 192.116.1.11 قرار دادم حالا دیگه وقتی ping میگیرم Request time out میده
                          با برنامه Step 40 سایت بن تونستم جواب بگیرم (بیسکام) و تو موزیلا تونستم خروجی بگیرم اینترنت اکسپلورر disconnect میده
                          منتها چرا برنامه آقای رستمی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟
                          بعد از ادیت کردن Makefile باید یکبار دستور make clean را اجرا کنید و سپس make all
                          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام بالاخره برنامه آقای رستمی جواب داد اول make clean رو اجرا کردم بعد make all درست شد !!
                            من با کدویژن و بیسکام کار میکنم ظاهرا برای زندگی بهتر باید winavr رو هم یاد گرفت
                            از راهنماییهای همه دوستان ممنونم

اضافه شده در تاریخ :
                            سلام
                            کد winavr برنامه رو به کدویژن تبدیل کردم ولی PING ندارم
                            تغییرات برنامه هم include کردن mega88.h و تعریف پایه ها مثل PORTB.1 به جای PORTB1 ویا تعریف پایه های spi
                            #define SPE 6
                            #define SPIF 7
                            #define MSTR 4
                            #define SPI2X 0
                            تنها تفاوت فاحش تابع DELAY هست به جای توابع <util/delay.h> , <avr/delay.h> <util/delay_basic.h> استفاده شده تو برنامه از تابع delay.h کدویژن استفاده کردم ممکنه زمان تاخیر این تابع با توابع winavr متفاوت باشه؟

دیدگاه

آیا میشه از این برد شما بعنوان کلاینت هم استفاده کرد آقای رستمی ؟
                              منظورم اینه که خودش به یه آیپی مشخص درخواست وصل شدن بده ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
                                آیا میشه از این برد شما بعنوان کلاینت هم استفاده کرد آقای رستمی ؟
                                منظورم اینه که خودش به یه آیپی مشخص درخواست وصل شدن بده ...
                                بله ، این هم امکان پذیر هست.
                                این لینک رو مطالعه بفرمائید.
                                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X