اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
    داداش کتابخونه نرم افزارت ناقصه
    خوب باید چطوری کتابخونشو تکمیل کنم ، من تا حالا کتابخونه ای اضفه نکردم ، سورشو از کجا بیارم؟
    مرسی داداشم/.
    وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHAMADUSEFI
      خوب باید چطوری کتابخونشو تکمیل کنم ، من تا حالا کتابخونه ای اضفه نکردم ، سورشو از کجا بیارم؟
      مرسی داداشم/.
      با سلام نه برادر ربطی به کتابخونش نداره

احتمالا ورژن نرم افزارتون از ورژن من پایینتره در روزهای اینده یه فایل دیگه براتون میزارم تا بتونید بازش کنید

به همین سادگی :nice:
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

مرسی داداشم/.
        دانلود نرم افزار و کتابخانه ها
        احتمال خیلی زیاد از کرک هم میتونه باشه
        http://www.techno-electro.com/46-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-Altium-Designer-10.7.html

نوشته اصلی توسط POLESTAR
        با سلام نه برادر ربطی به کتابخونش نداره

احتمالا ورژن نرم افزارتون از ورژن من پایینتره در روزهای اینده یه فایل دیگه براتون میزارم تا بتونید بازش کنید

البته حرف مهندس متین هست
        شاید هم از کرک باشه
        من همین مشکل رو با stk 500داشتم به محض اضافه کردن کتابخانه ها درست شد
        چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
          دانلود نرم افزار و کتابخانه ها
          احتمال خیلی زیاد از کرک هم میتونه باشه
          http://www.techno-electro.com/46-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-Altium-Designer-10.7.html
          البته حرف مهندس متین هست
          شاید هم از کرک باشه
          من همین مشکل رو با stk 500داشتم به محض اضافه کردن کتابخانه ها درست شد
          مرسی POLESTAR جان همون طور که صادق ابراهیمی عزیز گفت کرک مشکل داشت ، رفتم درستش کردم ، اما باز یه مشکل دیگه دارم ، لایبراریشو از سمت راست گزینه ضربدرشو زدم و دیگه نمیبینمش و نمیدونم از کجا بیارمش؟
          راستی صادق جان دست گلت دردنکنه ، عالی بود پسر/.

اضافه شده در تاریخ :
          ای خداااااااااااااااااااااا :wow:

چه نرم افزار خوفیه!!!!!!!!!! :angry:

دیگه باید با پروتئوس خداحافظی داشته باشم/.

بچه ها بخوام شماتیک رو بکشم و بعد برم مستقیم تو pcb مراحلشو تیتر وار معرفی کنین ممنونم/.

راستی اگه بخوام مستقیم برم تو pcb بدون شماتیک کشیدن باید چیکار کنم ، اینم تیتروار باشه ، خدا قبول میکنه،که شمام تو زحمت نیفتین :nice:

بازم دوباره راستی

راستی اینکه من خازن و قطعات دیگه رو بخوام تو شماتیک داشته باشم نسبت به پروتئوس خیلی کم داره ؛ کتابخونه های لینک بالایی رو هم دانلودش کردم و اضافه کردم ، بازم نمیشه که نمیشه :nice:
          وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگ

بچه ها بخوام شماتیک رو بکشم و بعد برم مستقیم تو pcb مراحلشو تیتر وار معرفی کنین ممنونم/.

راستی اگه بخوام مستقیم برم تو pcb بدون شماتیک کشیدن باید چیکار کنم ، اینم تیتروار باشه ، خدا قبول میکنه،که شمام تو زحمت نیفتین :nice:

بازم دوباره راستی

راستی اینکه من خازن و قطعات دیگه رو بخوام تو شماتیک داشته باشم نسبت به پروتئوس خیلی کم داره ؛ کتابخونه های لینک بالایی رو هم دانلودش کردم و اضافه کردم ، بازم نمیشه که نمیشه :nice:
            با سلام
            دوست من این نرم افزار نزدیک 1 گیگ لایبرری داره اصلا ممکن نیست قطعه توی لایبرریها پیدا نکنید اگر هم نباشه به راحتی میشه دستش کرد

به نظر من پروتئوس بچه بازیه و در ضمن بیشتر به درد این دانشجوهای تازه کار میخوره اگه قراره شبیه سازی بشه اورکد یا پی اس پایس رو پیشنهاد میدم البته این نرم افزار ها میکرو رو ساپورت نمیکنن

لطفا توی لایبریش یه جستجو بکنید ببینید چه خبره
            در ضمن این سوالا جاش اینجا نیست یه تاپیک جدید ایحاد کنید و سوالای مربوط به التیوم رو اونجا مطرح کنید
            البته اگه قبلا ایجاد نشده باشه و قبلا مطرح نشده باشه
            لطفا منو هم در جریان قرار بدید تا اگه وقت داشتم راهنمایی کنم

دیدگاه

بازم دوباره راستی

داداش همونطور که مهندس عرض کردن تمام این سوالات شما تکراری هست و در سایت موجوده
              این رو بخون تقریبا البته بیشتر از تقریبا کارتو راه میندازه!
              جواب تمام سوالاتت داخلش هست
              http://www.4shared.com/document/fFSq2ysi/DXP.html
              چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

سلام
                مهندس یه پی سی بی واسه این stk 500 zif بزنی خیلی خوب میشه مهشر میشه
                اگه لطف کنی
                لیست قطعاتشو میشه بدید دستتون تو کار اگه ممکنه بدید
                با تشکر
                هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

آقا این پروگرامر با پروگرامری که اصطلاحا AVR910 توی کدویژن نصب میشه فرقی داره یا همونه؟
                  اگه فرق میکنه از لحاظ سرعتی چطوره نسبت به AVR910?
                  هر سری یه فکری داره! :read:
                  ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
                    آقا این پروگرامر با پروگرامری که اصطلاحا AVR910 توی کدویژن نصب میشه فرقی داره یا همونه؟
                    اگه فرق میکنه از لحاظ سرعتی چطوره نسبت به AVR910?
                    با سلام

دوست من اصلا با هم قابل مقایسه نیست
                    این پروگرامر تا 1.8 مگا هرتز متونه سرعت داشته باشه
                    علاوه بر سرعت تفاوت کلی داره پست های قبلی رو مطالعه کنید

دیدگاه

باسلام.
                      من همین الان PCB وقطعاتشو خریدم میخام مونتاژو شروع کنم فقط 1 سوال؟؟؟؟؟
                      میشه نحوه پروگرام فیوزبیت های میکروی این پروگرمر رو توی محیط کدویژن توضیح بدید. ممنون میشم. ترجیحا تصویری باشه :smile:
                      باتشکر فراوان از زحماتتون واقعا خسته نباشید میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
                        باسلام.
                        من همین الان PCB وقطعاتشو خریدم میخام مونتاژو شروع کنم فقط 1 سوال؟؟؟؟؟
                        میشه نحوه پروگرام فیوزبیت های میکروی این پروگرمر رو توی محیط کدویژن توضیح بدید. ممنون میشم. ترجیحا تصویری باشه :smile:
                        باتشکر فراوان از زحماتتون واقعا خسته نباشید میگم
                        پست های قبلی رو مطالعه کنید

دیدگاه

سلام خدمت آقای اسدی
                          آقا من این پروگرامر STK500 رو با تلفاتی که داشت :biggrin: بالاخره ساختم ولی یه مشکلی هست
                          زمانی که میخام پروگرام کنم (بانرم افزار کدویژن) این پیغام رو نشون میده. مشکل از کجاس؟
                          قسمت سریالش نصب شده و یک پورت هم اضافه شده و توی دیوایس منیجر نشونش میده.

آی سی TTMEGA8535 پروگرمر روهم با این فیوزبیت ها پروگرام کردم

اضافه شده در تاریخ :
                          یکی اینجا نیست بداد ما برسههههههه کممممککککککککککک :cry: :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
                          سلام خدمت دوستان و آقای اسدی
                          من این پروگرمر رو وقتی طبق چیزایی که گفتین راه اندازی میکنم (فیوزبیت هایmega8535) فقط LED TXD اونم وقتی عملیات پروگرم رو انجام میدم خاوش و روشن میشه و بدش هم اون ارور بالا رو نشون میده
                          حالا برداشتم فیوزبیت های میکرو رو روی کلاک 8مگاهرتز داخلی پروگرام کردم این دفه LED RXD و LED HGHE.V چشمک میزنه. درهر دوحالت هم یه پورت میشناسه و اضافه میشه. میتونه اشکال از کریستال باشه؟ خواهشا کمک کنید :cry2: :cry2: :cry2: :cry:

دیدگاه

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                            ماشاالله چقدر طرفدار داره این پروگرامرهای من :wow:
                            یادم رفته درایور FT232 رو بزارم
                            این هم لینک دراور یه فایل EXE هست فقط اجراش کنید و خلاص
                            http://www.ftdichip.com/Drivers/CDM/CDM20802_Setup.exe

مهندس لینکش خراب شده
                            لطفا تصحیح کنید
                            هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

سلام

میگم میشه یه پورت ZIF به PCB اضافه کرد تا اتصال میکرو به پروگرامر راحت تر باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edris.noei
                                سلام

میگم میشه یه پورت ZIF به PCB اضافه کرد تا اتصال میکرو به پروگرامر راحت تر باشه؟
                                بله دوست من میشه که این هم به سلیقه خودتون بستگی داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X