اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)

نوشته اصلی توسط POLESTAR
    با سلام
    این هم STK500 اون هم با USB خود STK500 اتمل USB نداره
    http://www.4shared.com/file/uj0Mgu55/STK500.html
    در مورد پینهاش هم اینارو داشته باشین

HV-Seriel:

Pin name uC pin
    SWCLK XTAL1
    TRST Reset (High Voltage Enable Jumper must be set)
    PPD0 'Serial Data Input' (usually PB0)
    PPD1 'Serial Instr. Input' (usually PB1)
    PPD2 'Serial Data Output' (usually PB2)

HV-Parallel:

Pin name uC pin
    VCC target supply voltage uC
    GND ground
    TRST Reset (High Voltage Enable Jumper must be set)
    SWCLK XTAL1
    PPC0 If BSEL2 then connect to PortA.0 otherwise not needed
    PPC1 PortD.1: Rdy/Bsy
    PPC2 PortD.2: OE
    PPC3 PortD.3: WR
    PPC4 PortD.4: BS1
    PPC5 PortD.5: XA0
    PPC6 PortD.6: XA1
    PPC7 PortD.7: PAGEL
    PPD0 PortB.0
    PPD1 PortB.1
    PPD2 PortB.2
    PPD3 PortB.3
    PPD4 PortB.4
    PPD5/MOSI PortB.5
    PPD6/MISO PortB.6; if PJUMP connect it to PortC.0
    PPD7/SCK PortB.7; if PJUMP connect it to PortC.1
    مهندس خسته نباشی
    الان این پروگرامر فقط spi داره با پارالل
    دیگه jtag واسه دیباگ کردن نداره ؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و اساتید
      و تشکر از آقای اسدی عزیز

1خواهش دارم

میشه لطف کنید و بعد از این همه بحث های پراکنده 1نفر از اساتید 1جمع بندی کلی انجام بده و فایل های دانلود را مرتب کنه؟؟؟!!! :angry: :angry:

ممنون میشم.
      Regards,
      Foad.R

دیدگاه

با سلام
        یه لطفی بکنید سوالهای تکراری نپرسید همه اینها قبلا توضیح داده شده ولی در مورد جمع بندی باشه میکنیم
        این لینک دانلود فایل PCB و هگز هر پروگرامر
        http://www.4shared.com/file/WfWqptQS/AVR_ISP.html AVRISP
        http://www.4shared.com/file/_tcfQEtJ/JTAG_ICE.html JTAG ICE
        http://www.4shared.com/file/uj0Mgu55/STK500.html STK500
        این هم شماتیک همه پروگرامرها
        http://www.4shared.com/file/MdGk0LEu/SCHEMATIC.html
        این هم لینک دانلود درایور USB
        http://www.ftdichip.com/Drivers/CDM/CDM20814_Setup.exe
        توضیح و مشخصات مشترک این پروگرامرها کپی شده از پاسخ اول همین پست
        کاملا با AVR Studio Atmel سازگاره در سه مدل JTAG ICE و AVR ISP و STK500 هست
        با پرت USB کار میکنه و نیازی به تغذه نداره و سرعتش هم تا 1.8MHz قابل افزایشه
        از چیپ مخصوص USB FT232 استفاده شده
        دقیقا مشخصات پروگرامر مشابه ATMEL رو داره
        یه پرت برای استفاده از پروگرامر به عنوان USB به سریال داره
        ومیتونید به دو صورت USB یا سریال مونتاژ کنید (چند تا قطعه منتاژ بشه میشه USB یا نه اونارو منتاژ نکنید چندتای دیگه رو منتاژ کنید میشه سریال و با پرت کام کامپیوتر کار میکنه)
        این پروگرامر رو من تولید میکنم و به قیمت 250,000 ریال میفروشم تا حالا هم یه 500 تایی به فروش رسوندم واقعا هیچ مشکلی نداره و کاملا تست شده. (یه پروگرامر تجاری هست تا اسباب بازی)
        شما برای ساخت هرکدوم از این پروگرامرها به دو فایل نیاز دارین یکی PCB هست (البته متالیزه هست) و دومی فایل هگزه میکروشه
        لیست قطعات هم رو PCB هست
        این هم توضیح در مورد امکانات پروگرامر ها کپی شده پاسخ 53 همین پست
        1 - AVRISP
        با USB کار میکنه نیاز به تغذیه نداره سرعت بالایی داره 1.8MHz همه AVR هارو ساپورت میکنه مگر اینکه فیوز بیت های SPIEN غیر فعال یا RSTDISBL فعال شده باشه
        2 - AVRISP MKII
        همه امکانات و محدودیت های AVRISP داره با این تفاوت که PDI هم داره یعنی XMEGA هارو هم میتونه پروگرام کنه
        3 - STK500 یا HVAVRISP
        باز هم همه امکانات AVRISP رو داره ولی این بار محدودیتی در فیوزبیت ها نداره و در دو مد پارالل و سریال کار میکنه
        4 - JTAG ICE
        فقط میکروهایی رو ساپورت میکنه که JTAG دارن (16 کیلو فلش به بالاها) سرعت بالا و قابلیت منحصربه فرد دیباگ (اجرای خط به خط برنامه ها بر روی سخت افزار) رو داره این در صورتیه که فیوز بیت JTAG فعال باشه از دست دادن چهار بیت تو پرت C به نامهای (TCK - TMS - TDO - TDI) که JTAG این پینهارو مشغول نگه میداره
        البته یه JTAG ICE MKII هم داریم که شاهکاره ATMEL هست و همه امکانات بالا رو یکجا داره البته بجز پارالل این دیگه واقعا اخرشه فقط 350 دلار قیمتشه که تو ایران من ندیدمش
        باز اگر سوالی باشه در خدمت هستم
        تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
        به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام دوست من
          این پروگرامر همون USBISP خودمونه سرعتش خیلی از این پروگرامر کمتره حتی خود اتمل هم این پروگرامر رو نمیشناسه :biggrin:
          من نمیگم بده ولی وقتی میشه پروگرامری درست کرد که بشه دقیقا به جای پروگرامرهای خود اتمل گذاشت چرا باید به چیزه دیگه فکر کنیم
          این پروگرامرهایی که من اینجا گذاشتم نتنها تمام امکانات پروگرامر اصلی اتمل رو داره بلکه میتونه با فریمور خود اتمل اپدیت بشه !!!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
            با سلام
            ولی در مورد جمع بندی باشه میکنیم
            بابت جمع بندی خوبتون ممنون
            با این کار دیگه کسی از دوستان احتیاجی به مطرح کردن سوال تکراری ندارد
            Regards,
            Foad.R

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
              حتی خود اتمل هم این پروگرامر رو نمیشناسه 1-
              میشه پروگرامری درست کرد که بشه دقیقا به جای پروگرامرهای خود اتمل گذاشت 2-
              این پروگرامرهایی که من اینجا گذاشتم نتنها تمام امکانات پروگرامر اصلی اتمل رو داره بلکه میتونه با فریمور خود اتمل اپدیت بشه !!!!!!!!! 3-
              اگه میشه بیشتر توضیح بدید ، ممنون
              راستش مشکل اصلی من با اون ft232 که smd هستش می باشد :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                اگه میشه بیشتر توضیح بدید ، ممنون
                راستش مشکل اصلی من با اون ft232 که smd هستش می باشد :cry2:
                دوست من میشه در مورد مشکلت بیشتر توضیح بدی مشکل اصلی شما چی هست ؟
                اگر نمی تونید مونتاژ کنید یا با PCB مشکل دارید میتونید پروگرامر اماده رو از خود من بخرید قیمتش 270000 ریال است اماده و تست شده و داخل یک جعبه شیک. :agree:

دیدگاه

نه بنده قصد ساخت رو دارم اما با این قطعه SMD و مونتاژش مشکل دارم و گرنه که مشکل خاصی نیست
                  اگر قصد خرید هم داشتم خوب کی بهتر از شما ! ولی میخواستم خودم مونتاژ بکنم
                  آقای اسدی درخواست اصلیم این بود که در مورد دلایلی که ذکر کردید بیشتر توضیح دهید ممنون می شم
                  این پروگرامرهایی که من اینجا گذاشتم نتنها تمام امکانات پروگرامر اصلی اتمل رو داره بلکه میتونه با فریمور خود اتمل اپدیت بشه !!!!!!!!! 3-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                    نه بنده قصد ساخت رو دارم اما با این قطعه SMD و مونتاژش مشکل دارم و گرنه که مشکل خاصی نیست
                    اگر قصد خرید هم داشتم خوب کی بهتر از شما ! ولی میخواستم خودم مونتاژ بکنم
                    آقای اسدی درخواست اصلیم این بود که در مورد دلایلی که ذکر کردید بیشتر توضیح دهید ممنون می شم
                    ببینید دوست من نرم افزار استاندارد اتمل AVR Studio پروگرامر های استانداردی که میشناسه از جمله AVRISP یا JTAG ICE یا STK500 , .... هستند که طراح اصلی خود شرکت اتمل بوده
                    از پروگرامرهای یونیورسال که بگزریم چون این پروگرامرها اکثر میکروهارو مینسن و پروگرام میکنن که نرم افزار خاصی دارن
                    اینجا یه سوالی دام و اون اینه که منظور از یه پروگرامر خوب چی هست ؟ من جوابشو هم میدم مگر نه اینکه
                    یه پروگرامر خوب باید سرعت بالایی داشته باشه
                    یه پروگرامر خوب باید خطای کمی داشته باشه و در بدترین شرایط نویزی هم کار کنه (یعنی مثلا اگر ما داریم فلان فیوز بیت رو تغییر میدیم یه فیوزبیت دیگه تغییر پیدا نکنه) شما از کسایی که این پروگرامر USBISP استفاده میکنن بپرسین چند تا مثلا MEGA8 دارن که فیوز بیتهای ISPEN غیر فعال شده یا RSTDISBL فعال شده یا کلاک اونها رفته رو RC یا امثال اینها شده که موجب نشناختن پروگرامر یا به قول خودشون سوختن میکرو شده؟
                    این پروگرامر های من به قدری شبیه به پروگرامر اصلی داره که حتی با اپدیت خود اتمل هم اپدیت میشه
                    من نیخوام توضیح رو تخصصی کنم ولی من در واقع فقط یه بوت نوشتم که تونستم اپدیت اصلی پروگرامر رو روی میکروی پروگرامرم پروگرام کنم

دیدگاه

با سلام
                      هموطوری که قبلا در مورد یه پروگرامر بدون کامپیوتر صحبت کرده بودم تقریبا اماده شده ولی چون نرم افزار کامپیوترش تموم نشده نتونستم تو سایت بزارم اما براتون یه فیلم ازش اپلود کردم که فکر میکنم دیدنش خالی از لطف نباشه
                      این هم لینکش
                      http://www.4shared.com/file/4HkusZ8R/PROGRAMMER.html

دیدگاه

واقعا عالی بود :applause:
                        جسارتا یک پیشنهاد داشتم که البته شاید این رو هم در نظر داشته باشید
                        روی برد پروگرامر یک lcd تعبیه کنید که تمام عملیات پروگرام رو به کاربر نشون بده
                        با تشکر مجدد از اطلاعاتی که خالصانه در اختیار دیگران می گذارید !

دیدگاه

سلام آقای اسدی

واقعاً 1دونه ای :job: :nice:
                          دست گلت درد نکنه
                          Regards,
                          Foad.R

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Foad-EMR
                            سلام آقای اسدی

واقعاً 1دونه ای :job: :nice:
                            دست گلت درد نکنه
                            خواهش میکنم شما همگی لطف دارین
                            از کسایی که VB.NET بلدند لطفا یکی در راه خدا به من کمک کنه تا نرم افزار کامپیوترشو تموم کنیم من یه جاهاش گیر کردم !!!!!!!!!

دیدگاه

با سلام
                              جناب آقای اسدی , من فیلمی که در رابطه با پروگرامر بدون نیاز به کامپوتر گذاشته بودبد رو دیدم , حقیقتاً و واقعاً عالی بود.
                              منتظر تکمیل شدن اون هستم و امیدوارم بتونبن هرچه زودتر برنامه اون رو پلود کنید.
                              یه خواهش هم داشتم : اگه امکان داره در مورد فارسی نویسی روی ال سی دی گرافیکی و ساخت منو با اون کمی توضیح بدین.
                              راستی من دوستانی دارم که در زمینه برنامه نویسی دات نت تبحر زیادی دارند , اگه مشکلی دارید شاید بتونن کمکتون کنند .

دیدگاه

کجاش گیری
                                ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X