اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
    کجاش گیری
    دوست من سلام
    من زیاد با VC++ کار نکردم همینطوری خواستم ببینم میتونم برنامشو بنویسم یانه که توی همون اوایلش گیر کردم با مشغله کاری هم که دارم اصلا نمی تونم زیاد روش وقت بزارم ولی در کل اگر کسی بتونه برنامه PC پروگرامر رو بنویسه از خجالتش در میام

کل کار اینه که بتونم یه محیطی مثل محیط پروگرام AVR Studio 4 بنویسم با این تفاوت که فایل رو ذخیره کنه نه پروگرام کنه.
    یه کم تو کار این دوستای برنامه نویس PC دست بردم و فقط قالب برنامرو تونستم تو VC++ بنویسم اما اینجا هم نتونستم توی جدول نوار پاین افتادنی (مثل مال AVR Studio 4 ایجاد کنم)
    تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
    به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

سلام جناب اسدی

با پروگرمر stk500 کدوم سری از avr ها رو می شه پروگرم کرد؟
      همشون یا بعضیاشون؟ :-/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
        سلام جناب اسدی

با پروگرمر stk500 کدوم سری از avr ها رو می شه پروگرم کرد؟
        همشون یا بعضیاشون؟ :-/
        همه AVRها بجز Xmega ها

دیدگاه

با سلام آقا هادی من فیلم پروگرامرتون را دیدم خیلی جالب بود و از اون جالبتر lcd گرافکیتون بود اون lcd سیاه سفید بود؟براتون امکان داره کتابخونه اش را در سایت بذارید؟اگر نه بفرمایید تا من چند تا سوال درباره اش بپرسم ممنون از پاسختون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
            با سلام آقا هادی من فیلم پروگرامرتون را دیدم خیلی جالب بود و از اون جالبتر lcd گرافکیتون بود اون lcd سیاه سفید بود؟براتون امکان داره کتابخونه اش را در سایت بذارید؟اگر نه بفرمایید تا من چند تا سوال درباره اش بپرسم ممنون از پاسختون
            با سلام
            بله اون lcd همون ks108 یا gdm64x128 خودمونه
            در مورد سورسش شرمنده نمیتونم تو سایت بزارم ولی اگر سوالی باشه در خدمتم

دیدگاه

ممنون از پاسخت اما سوالها
              1- برای اون منوی اولیه که فکر عکس قفل و چند تای دیگه بود از نمایش عکس استفاده کردی به نظر میومد رنگی باشه؟2-اون نواری که برای select متن گذاشته بودی که در صفحه بالا پایین میرفت را چه جوری ساخته بودی؟3-فونت فارسی را ازکجا کدشا آوردی؟4-برنامه را با چه زبونی نوشتی ؟

دیدگاه

آقای اسدی من سی شارپ بلدم
                اگه کمک میکنه رو ما هم میتونی حساب کنین
                ما منتظر این پروگرمر عالی هستیم
                http://imenbazar.com

دیدگاه

سلام جناب مهندس اسدی عزیز
                  خیلی دوست داشتم یه روزی منم یه پروگرمر STK500 داشتم، که لااقل خودم هم یه چیزهاییش رو بسازم.
                  بالاخره این پروگرمر STK500 رو که تو صفحات قبل گذاشته بودین رو ساختم.
                  و اینم عکسش:

حالا سوالی که داشتم از خدمتون اینه الان چه جوری یه دونه آی‎سی رو پروگرم کن؟
                  منظورم اینه که شماره پایه‎های هدر باکس‎های روی برد چه جوری هستند؟
                  قبلا از بذل و عنایتی که خواهید داشت، سپاسگزارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_80
                    سلام جناب مهندس اسدی عزیز
                    خیلی دوست داشتم یه روزی منم یه پروگرمر STK500 داشتم، که لااقل خودم هم یه چیزهاییش رو بسازم.
                    بالاخره این پروگرمر STK500 رو که تو صفحات قبل گذاشته بودین رو ساختم.
                    و اینم عکسش:

حالا سوالی که داشتم از خدمتون اینه الان چه جوری یه دونه آی‎سی رو پروگرم کن؟
                    منظورم اینه که شماره پایه‎های هدر باکس‎های روی برد چه جوری هستند؟
                    قبلا از بذل و عنایتی که خواهید داشت، سپاسگزارم.
                    سلام سینا جان
                    این پینهای HVPROG
                    HV-Seriel:

Pin name uC pin
                    SWCLK XTAL1
                    TRST Reset (High Voltage Enable Jumper must be set)
                    PPD0 'Serial Data Input' (usually PB0)
                    PPD1 'Serial Instr. Input' (usually PB1)
                    PPD2 'Serial Data Output' (usually PB2)

HV-Parallel:

Pin name uC pin
                    VCC target supply voltage uC
                    GND ground
                    TRST Reset (High Voltage Enable Jumper must be set)
                    SWCLK XTAL1
                    PPC0 If BSEL2 then connect to PortA.0 otherwise not needed
                    PPC1 PortD.1: Rdy/Bsy
                    PPC2 PortD.2: OE
                    PPC3 PortD.3: WR
                    PPC4 PortD.4: BS1
                    PPC5 PortD.5: XA0
                    PPC6 PortD.6: XA1
                    PPC7 PortD.7: PAGEL
                    PPD0 PortB.0
                    PPD1 PortB.1
                    PPD2 PortB.2
                    PPD3 PortB.3
                    PPD4 PortB.4
                    PPD5/MOSI PortB.5
                    PPD6/MISO PortB.6; if PJUMP connect it to PortC.0
                    PPD7/SCK PortB.7; if PJUMP connect it to PortC.1
                    ولی پینهای SPI استاندارد اتمل هست همون stk500 اصلی
                    متونید برای اطلاعات بیشتر یوزر گاید stk500 رو بخونید هیچ فرقی با این نداره

http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc1925.pdf

دیدگاه

سلام
                      خیلی مخلصیم آقای مهندس اسدی
                      از پاسخ سریع و وقتی که گذاشتید ممنونم.
                      من چند وقت پیش یه ATmega16 رو از دست دادم،
                      به این صورت که نمی‎دونم کلاکش، رو چی تنظیم شده.
                      امیدوارم با استفاده از این مدار شما و البته باز کمک شما زنده‎اش کنم
                      و یه تجربه‎ آموزنده‎ای هم باشه برای خودم.
                      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                        ممنون از پاسخت اما سوالها
                        1- برای اون منوی اولیه که فکر عکس قفل و چند تای دیگه بود از نمایش عکس استفاده کردی به نظر میومد رنگی باشه؟2-اون نواری که برای select متن گذاشته بودی که در صفحه بالا پایین میرفت را چه جوری ساخته بودی؟3-فونت فارسی را ازکجا کدشا آوردی؟4-برنامه را با چه زبونی نوشتی ؟
                        نه رنگی نیست و فقط عکسه تو KS108 که زنگی نیست
                        یه تابع هست برای هایلایت یک سطر یا بعضی جاها نوشته میروره
                        خودم نبدیل کردم و دونه دونشو ساختم
                        توی سی نوشتم با کامپیلر کدویژه این عکس فونتی هست که من درست کردم حروف و شکلک
                        میتونید با برنامه های مختلف به هگز تبدیلش کنید

دیدگاه

ممنون از پاسخت یعنی برای فونتها از عکس استفاده کردی یا فونت ساختی؟با چه نرم افزاری این کاررا کردی؟میشه اون تیکه از برنامه ات که برای اون نوارselect نوشتی را بزاری ببینم چه جوری نوشتی ممنونم

دیدگاه

سلام مهندس اسدی
                            من امروز خواستم میکروی ATmega16 خودمو به حالت اولش برگردونم ولی تو کدویژن
                            ارور زیر ظاهر میشه. به نظرتون چیکار کنم؟

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_80
                              سلام مهندس اسدی
                              من امروز خواستم میکروی ATmega16 خودمو به حالت اولش برگردونم ولی تو کدویژن
                              ارور زیر ظاهر میشه. به نظرتون چیکار کنم؟

با تشکر
                              سلام
                              دوست من شما با کدویژن نمیتونید از سیستم HVPROG این پروگرامر استفاده کنید
                              بهترین برنامه ای که من توصیه میکنم خود AVRStudio هست یه توضیحی در این مورد میدم احتمالا یه فیلمی هم بزارم

دیدگاه

سلام مهندس
                                اگه بتونید یه فیلم هم از نحوه پروگرام کردن بذارید که دیگه خیلی محبت می‎کنید.
                                و در ضمن خیلی هم عالی میشه.
                                از کمک و وقتی که می‎ذارید واقعا ممنونم.
                                منم باید avrstudio رو از بین نرم‎افزارام پیداش کنم و نصبش بکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X