اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)

ای ول مهندس :wow: :wow: :wow:
    خیلی باحالی. :nice: :nice: :nice:
    حیف. کاش میشد دکمه تشکر رو روزی صدبار بزنی!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbari.maj
      ای ول مهندس
      خیلی باحالی. :nice:
      حیف. کاش میشد دکمه تشکر رو روزی صدبار بزنی!!
      شما همون یک بار رو بزن صد بارشو پیش کش :icon_razz: :rolleyes: :redface:
      موفق و پیروز و سربلند باشید
      تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
      به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

شما همون یک بار رو بزن صد بارشو پیش کش
        بخدا هرچی گشتم دکمه تشکر رو پیدا نکردم :eek: :eek: :eek: :eek:

ما تشکر زبانی میکنیم باز
        خیلی ارادتمندیم مهندس :agree:

دیدگاه

سلام
          درایور USB رو چطوری تولید میکنید :-/
          دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
            سلام
            درایور USB رو چطوری تولید میکنید :-/
            دوست من بعد از خارج کردم فایل exe داخل این فایل زیپ
            http://s2.picofile.com/file/7141321070/driver_USB.zip.html
            فقط کافیه یک بار روی ویندوز اجراش کنید همین

به همین سادگی :nice:

دیدگاه

آقای اسدی خسته نباشید!!
              با تشکر از زحماتتون می خواستم بپرسم که این پروگرامری که داشتید درست میکردید که از روی مموری میکرو رو پروگرام می کرد هنوز تکمیل نشده؟؟
              تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
              موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahanb
                آقای اسدی خسته نباشید!!
                با تشکر از زحماتتون می خواستم بپرسم که این پروگرامری که داشتید درست میکردید که از روی مموری میکرو رو پروگرام می کرد هنوز تکمیل نشده؟؟
                چرا دوست من تموم شده ولی هنوز در نرم افزار کامپیوترش مشکل داریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                  چرا دوست من تموم شده ولی هنوز در نرم افزار کامپیوترش مشکل داریم
                  سلام مهندس
                  من امروز این تاپیک را دیدم و باید بگم که کارتون واقعا عالی هست. فیلمتون هم دانلود کردم و دیدم که آن هم صحت عملکرد شما بود. من شخصا منتظر عرضه پروگرامر شما هستم. اما در جستجویی که قبلا انجام دادم به مطالب جالبی رسیدم. این پروگرامر که لینکش را در اینجاhttp://diy.elektroda.eu/uprog-maly-s...-z-sd/?lang=en می بینید هم مشابه همان است که شما طراحی کردید، با lcd گرافیکی گوشی نوکیا 3310. فکر کنم ایده خوبی به شما بده، در عین حال بسیار مختصر طراحی شده.
                  باز هم از ارسال های شما متشکرم.
                  حل المسایل آلتیوم
                  قطعات درخواستی آلتیوم
                  و آنچه در مورد آلتیوم نیاز دارید...
                  Altium 3D Lib

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SaeidJorablo
                    سلام مهندس
                    من امروز این تاپیک را دیدم و باید بگم که کارتون واقعا عالی هست. فیلمتون هم دانلود کردم و دیدم که آن هم صحت عملکرد شما بود. من شخصا منتظر عرضه پروگرامر شما هستم. اما در جستجویی که قبلا انجام دادم به مطالب جالبی رسیدم. این پروگرامر که لینکش را در اینجاhttp://diy.elektroda.eu/uprog-maly-s...-z-sd/?lang=en می بینید هم مشابه همان است که شما طراحی کردید، با lcd گرافیکی گوشی نوکیا 3310. فکر کنم ایده خوبی به شما بده، در عین حال بسیار مختصر طراحی شده.
                    باز هم از ارسال های شما متشکرم.
                    این لینک رو من در چند پست قبل هم گذاشتم!!
                    آقای اسدی هم پاسخم رادادند بهتره اول نگاه کنید! :دی
                    تشکر لازمه! دکمه رو فشار بده دیگه!!
                    موفق باشیدددددد!!

دیدگاه

سلام
                      این لینک رو دیدید ؟
                      http://tuxgraphics.org/electronics/200510/article05101.shtml

اضافه شده در تاریخ :
                      با عرض سلام خدمت جناب اسدی
                      تو پوشه ی بعضی از آموزش ها علاوه بر فایل HEX یه فایل MakeFile و یه پوشه Firmware هم هست .

makefile رو چطوری میشه ریخت روی میکرو ؟
                      اونطوری که من متوجه شدم باید علاوه بر فایل hex محتویات پوشه firmware هم روی میکرو ریخته بشه . درسته ؟
                      نمیشه طراح بیخود این فایلهای داخل Firmware رو گذاشته باشه که ؟

دیدگاه

با عرض سلام خدمت جناب اسدی
                        تو پوشه ی بعضی از آموزش ها علاوه بر فایل HEX یه فایل MakeFile و یه پوشه Firmware هم هست .

makefile رو چطوری میشه ریخت روی میکرو ؟
                        اونطوری که من متوجه شدم باید علاوه بر فایل hex محتویات پوشه firmware هم روی میکرو ریخته بشه . درسته ؟
                        نمیشه طراح بیخود این فایلهای داخل Firmware رو گذاشته باشه که ؟
                        با سلام
                        دوست من این فایل MakeFile که میفرمایید تقریبا کار همون فایل prj رو در کدویژن انجام میده و در داخلش یه تعداد از تنظیمات میکرو و فایل های انکلود شوده داخل پروژه رو تنظیم میکنه و در پروژه هایی که با کامپایلر WINAVR یا GCC نوشته شده باشه استفاده میشه
                        وبرای پروگرام روی میکرو نیست
                        شما توی هر پروژه ای با هرر کامپایلری که باشه فقط کافیه فایل HEX یا فایل BIN تولید شده توسط کامپیلر رو روی میکرو پروگرام کنید و فایل های دیگه که معمولا پیش پروژه های هست سورس برنامه هست .

به همین سادگی:nice:

دیدگاه

تو بعضی پروگرامر ها نحوه ی تنظیم فیوزبیت ها وبسیاری دیگر از تنظیمات در makefile انجام میشه . که به همراه فایل Hex تو پوشه Bin قرار میدن و خود طراح تاکید میکنه که اونو روی میکرو بریزید . اینطور که من فهمیدم باید با یه چیزی به اسم AVR Toolchain این کار رو کرد .
                          چند سوال : این فایل هدری که توسط اتمل ارائه میشه رو توی برنامه اینکلود میکنید ؟
                          ...
                          باتشکر

دیدگاه

تو بعضی پروگرامر ها نحوه ی تنظیم فیوزبیت ها وبسیاری دیگر از تنظیمات در makefile انجام میشه . که به همراه فایل Hex تو پوشه Bin قرار میدن و خود طراح تاکید میکنه که اونو روی میکرو بریزید . اینطور که من فهمیدم باید با یه چیزی به اسم AVR Toolchain این کار رو کرد .
                            چند سوال : این فایل هدری که توسط اتمل ارائه میشه رو توی برنامه اینکلود میکنید ؟
                            ...
                            باتشکر
                            با سلام
                            دوست من نیازی به این چیزها و نرمافزارها نیست
                            شما میتونید این فایل رو با Notepad ویندوز باز کنید و با توجه به مقادیر فیوزبیتهای تنظیم شده در این فایل فیوزبیتهای میکرو رو تنظیم کنید
                            اما در مورد هدر های اتمل من منظور شمارو نفهمیدم بیشتر توضیح بدید (کدوم هدر در چه برنامه یا پروژه ای و در چه زبانی)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                              با سلام
                              دوست من نیازی به این چیزها و نرمافزارها نیست
                              شما میتونید این فایل رو با Notepad ویندوز باز کنید و با توجه به مقادیر فیوزبیتهای تنظیم شده در این فایل فیوزبیتهای میکرو رو تنظیم کنید
                              اما در مورد هدر های اتمل من منظور شمارو نفهمیدم بیشتر توضیح بدید (کدوم هدر در چه برنامه یا پروژه ای و در چه زبانی)
                              سلام
                              Makefile ممکنه فقط شامل فیوزبیتها نباشه . بلکه اطلاعات دیگری هم داخلش نوشته شده باشه به خاطر همین بعضی طراح ها تاکید میکنند که اونو رو توی میکرو بریزیم .
                              منظورم همون فایل ها و لایسنس هایی هست که با پسوند h ذخیره میشن .
                              بعضی از این تنظیمات اگه انجام نشن روی سرعت و همچنین عملکرد پروگرامر تاثیر دارند .
                              لینک بالا رو دیدید ؟ ( نظرتون چیه ) از کتابخونه ی AVR068 استفاده کرده و آی سی واسط اون در مد Bit Bang کار میکنه که خیلی جالبه .
                              بی زحمت جواب PM مارو هم بده .
                              با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
                              آقای اسدی ما رو دیگه تحویل نمیگیری ؟

دیدگاه

آقای اسدی ما رو دیگه تحویل نمیگیری ؟
                                چی بگم شما که خودتون خیلی مهندسین دیگه چه نیازی به من هست

به همین سادگی :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X