اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مراحل ساخت پروگرامر AVR واقعا عالی (4 - پروگرامری بدون نیاز به کامپیوتر)

نوشته اصلی توسط POLESTAR
    چی بگم شما که خودتون خیلی مهندسین دیگه چه نیازی به من هست
    به همین سادگی :nice:
    مهندس بودن یه سری شرایط داره که من مهمترین هاشو حتی ندارم .
    یه هفته هست که یه سوال تو PM پرسیدم ولی هنوز جواب ندادید . اگه ممکنه جواب اون سوال کزایی رو بدید یا حداقل یه لینک برای راهنمایی بدید .
    دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

سلام .
      من تازه میخوام کار با پروگرامر ها رو یاد بگیرم...
      برد STK500 دوست گلمون رو هم زدم(فعلا PCB)
      الان میخوام قطعات بگیرم...
      من پروگرامر ندارم.میخوام بدیم جای دیگه میکرو این مدارو پروگرام کنه. به جر فایل هگز چه چیز دیگه ای باید به اونی که میکرو رو پروگرام میکنه بگم.
      این میکرویی که قراره با این پروگرامر پروگرام کنیم کجاش باید بزاریم... یعنی بعد از ساخت IC میکرویی که داریم رو کجا یاد بزاریم تا پروپرام بشه..
      کامپیوترم فقط USB داره
      اون یکی پروت رو نداره..
      این پارالل چیه؟
      و فایل PCB رو با Atium وقتی پریننت گرفتم جای سوراخ ها مشخص نبود. برای کارای بعدی باید چی کار کنم که معلوم باشه؟؟؟
      در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
      و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
      و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

دوست عزیز اگه لینوکس کارید مشکل نخواهید داشت ولی در غیر این صورت باید این فایل پایین رو به همراه PCB ببرید نزد کسی که در لینوکس و برنامه نویسی اطلاعات خوبی داشته باشه و با Command کاملا آشنا باشه . اطلاعات لازم برای پیاده سازی در فایل readme آمده و باید بگویم که اصلا کار سختی نیست و کل پروسه به صورت اتوماتیک انجام خواهد شد , فقط کافیست با لینوکس آشنا باشید .

اضافه شده در تاریخ :
        لینک رو فراموش کردم :
        http://tuxgraphics.org/common/src2/article05101/avrusb500-1.7.tar.gz

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldperson2005
          دوست عزیز اگه لینوکس کارید مشکل نخواهید داشت ولی در غیر این صورت باید این فایل پایین رو به همراه PCB ببرید نزد کسی که در لینوکس و برنامه نویسی اطلاعات خوبی داشته باشه و با Command کاملا آشنا باشه . اطلاعات لازم برای پیاده سازی در فایل readme آمده و باید بگویم که اصلا کار سختی نیست و کل پروسه به صورت اتوماتیک انجام خواهد شد , فقط کافیست با لینوکس آشنا باشید .
          والا من که متوجه نشدم اینا که شما فرمودید چه ربطی به سوالات من داشت. oo:
          به هرحال ممنون
          [لینوکس هم ubuntu و centOS کمی بلدم. MIKROTIK هم کامل بلدم]
          و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
          و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
            والا من که متوجه نشدم اینا که شما فرمودید چه ربطی به سوالات من داشت. oo:
            به هرحال ممنون
            [لینوکس هم ubuntu و centOS کمی بلدم. MIKROTIK هم کامل بلدم]
            نمی دونم چرا بچه های این دوره همه دعوا دارن [-X
            1-فایل Hex رو باید بریزید روی چیپ برای اطمینان میتونید main رو یکبار خودتون کامپایل کنید 2-بعد از رفتن به دایرکتوری مربوطه دستور Make رو اجرا کنید .
            مراحل انجام کار در فایل Readme اومده .

دیدگاه

نمی دونم چرا بچه های این دوره همه دعوا دارن [-X
              فایل Hex رو باید بریزید روی چیپ برای اطمینان میتونید main رو یکبار خودتون کامپایل کنید و بعد از رفتن به دایرکتوری مربوطه دستور Make رو اجرا کنید .
              مراحل انجام کار در فایل Readme اومده .
              نه دوست من . برداشتتون اشتاه بوده.کاملا دوستانه هست..
              چون کامل متوجه منظورتون نشدم .

دیدگاه

نه دوست من . برداشتتون اشتاه بوده.کاملا دوستانه هست..
                چون کامل متوجه منظورتون نشدم .
                کجا رو متوجه نشدید ؟

دیدگاه

با سلام
                  دوستان این توضیحاتی که شما فرمودید جواب سوال این دوست ما نبود
                  این اینکی هم که گزاشتید درسته که با پروتکل STK500 کار میکنه ولی اونی نیست که به درد کسایی که معمولا برای استفاده از قسمت پارالل این پروگرامر مبادرت به ساخت یا خرید اون میکنند بخوره
                  یکی از امکانات مهم پروگرامر STK500 امکان پروگرام کردن پارالل اون هست که این پروگرامر این امکان رو نداره
                  در واقع فقط با همین امکان هست که میشه فیوزبیتهای میکرو رو هر جوری که خواستید تغییر بدید حتی فیوز بیتهای SPIEN و RESETEN
                  منظور دوستمون از این سوال پروگرامر اراعه شده در پست اول این تاپیک هست که با این پروگرامر شما فرق اساسی داره
                  به همین سادگی:nice:
                  تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
                  به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

توجه کردید که دستگاه دوستمون تنها پورت USB داره ؟
                    STK500 جای خود من با USBASP آی سی رو روی اسیلاتور خارجی میذارم و بر می دارم .

ولی فهمیدم چرا ایشون متوجه منظورم نشدن : به خاطر اینکه من تصور می کردم ایشون در مورد پروگرامری صحبت می کنن که من در پاسخ 127 صفحه ی قبل نوشتم . از قرار معلوم ایشون یه پروگرامر دیگه مد نظرشون بوده .

اضافه شده در تاریخ :
                    و فایل PCB رو با Atium وقتی پریننت گرفتم جای سوراخ ها مشخص نبود. برای کارای بعدی باید چی کار کنم که معلوم باشه؟؟؟
                    از PDFCreator استفاده می کنید ؟

دیدگاه

توجه کردید که دستگاه دوستمون تنها پورت USB داره ؟
                      STK500 جای خود من با USBASP هم فیوزبیت ها رو هر جور بخوام تغییر میدم . حتی IC رو از قفل در میارم .

ولی فهمیدم چرا ایشون متوجه منظورم نشدن : به خاطر اینکه من تصور می کردم ایشون در مورد پروگرامری صحبت می کنن که من در پاسخ 127 صفحه ی قبل نوشتم . از قرار معلوم ایشون یه پروگرامر دیگه مد نظرشون بوده .
                      با سلام
                      دوست من همه پروگرامر ها میتونن این فیوز بیت های مد نظر شما رو تغییر بدن ولی تاحالا خواستین مثلا توی میکروی mega8 فیوزبیت SPIEN رو غیر فعال یا فیوز بیت RSTDISBL رو فعال کنید یا مثلا منبع کلاک میکرو (CKSEL) رو روی کلاک خارجی یا RC بزارید؟
                      در صورتی که هرکدام از فیوز بیت های فوق رو تغییر بدید دیگه میکرو شما غیر قابل پروگرام شده و دیگه پروگرامرهای معمولی امکان پروگرام و برگردوندن اون رو نخواهند داشت و میکرو رو دیگه نمیشناسند مگر با یک پروگرامر هایولتاژ یا پارالل که ساده ترینش میشه همون STK500 خودمون
                      منظور این دوستمون و دیگر دوستانمونی که مبادرت به ساخت این پروگرامر میکنند فاعق امدن به این مشکل است
                      امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه

دیدگاه

دوست خوبم جناب polestar
                        من با پروگرامر USBasp قادر هستم منبع کلاک رو اسیلاتور و کریستال 16M خارجی تنظیم کنم و بدون هیچ مشکلی دوباره و به کرات میتونم هر تغییری انجام بدم .

به قول شما : به همین سادگی :nice:

دیدگاه

در ارتباط موازی ( پارالل ) هر چهار سیگنال RX , TX , SCK , Reset مستقیما منتقل می شوند ولی همانطور که می دانید USB1.0 و USB2.0 غیر از VCC و GND تنها دو سیگنال RX , TX رو دارند بنابراین IC واسط علاوه بر اجرای پروتکل USB دو سیگنال دیگر را نیز شبیه سازی می کند .

از PDFCreator استفاده می کنید ؟
                          اما در مورد این توضیحات شما باید بگم همه این توضیحات شما در مورد پارالل اشتباه بوده
                          و استفاده از این نرم افزار برای فعال کردن سوراخ های پدها مشکلی رو حل نمیکنه
                          توصیه میکنم از پست زیر برای گرفتن صحیح پرینت از نرم افزار التیوم دیزاینر استفاده کنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=52063.msg331077#msg331077

در ضمن برای گرفتن خروجی PDF خود نرم افزار التیوم دیزاینر در منوی file ابزاری داشته و در صورت استفاده از نرم افزار دیگر اندازه دقیق کار رو از دست خواهید داد و کار شما کوچکتر یا بزرگتر اندازه واقعی خواهد بود

اضافه شده در تاریخ :
                          دوست خوبم جناب polestar
                          من با پروگرامر USBasp قادر به تغییر تمام فیوزبیت ها هستم . منبع کلاک رو اسیلاتور و کریستال 16M خارجی تنظیم میکنم و بدون هیچ مشکلی دوباره و به کرات میتونم هر تغییری انجام بدم .

به قول شما : به همین سادگی :nice:
                          میدونم دوست من
                          شما یکی از فیوز بیتهای که در پست قبل توضیح دادم رو تغییر بده تا دقیقا موضوع رو درک کنی
                          روی یک میکروی mega8 فیوزبیت SPIEN رو غیر فعال یا فیوز بیت RSTDISBL رو فعال کنید یا کلاک رو روی RC تنظیم کنید

با تشکر البته قبلا بگم که در این صورت دیکه میکروی شما قابل استفاده نیست مگر اینکه یک پروگرامر پارالل داشته باشید

دیدگاه

درستش رو شما بفرمایید !
                            من پرسیدم که از اون نرم افزار استفاده می کنند یا نه و پیشنهاد ندادم که از اون استفاده کنن .
                            اگه کار قراره به شرکتی برای چاپ ارائه بشه نیازی به گرفتن PDF نیست فقط کافی است فایل PCB رو با رعایت قوانین ساده ای برای شرکت بفرستید یعنی کاری که من تا حالا بیش از صد بار انجام دادم . در مورد SmartPDF هم باید بگم که بعضی اوقات به دلایلی ظریف که در قسمت SmartPDF قابل تنظیم نیست فایل خروجی دچار مشکل میشه .

عزیز من شوخی ندارم به راحتی این کار قابل انجامه ( فیوزبیت ها رو میگما ) - من خیال میکردم شما بلدید !!!

دیدگاه

درستش رو شما بفرمایید !
                              من پرسیدم که از اون نرم افزار استفاده می کنند یا نه و پیشنهاد ندادم که از اون استفاده کنن .
                              اگه کار قراره به شرکتی برای چاپ ارائه بشه نیازی به گرفتن PDF نیست فقط کافی است فایل PCB رو با رعایت قوانین ساده ای برای شرکت بفرستید یعنی کاری که من تا حالا بیش از صد بار انجام دادم . در مورد SmartPDF هم باید بگم که بعضی اوقات به دلایلی ظریف که در قسمت SmartPDF قابل تنظیم نیست فایل خروجی دچار مشکل میشه .

عزیز من شوخی ندارم به راحتی این کار قابل انجامه ( فیوزبیت ها رو میگما ) - من خیال میکردم شما بلدید !!!
                              دوست من در مورد PDF باید بگم برای کسایی هست که خودشون پرینتر ندارند و میخوان بدن بیرون براشون پرینت بزنن
                              اما در مورد چاپ فیبر هم اکثر دوستان خودشون توی خونشون فیبر رو چاپ کنن نه اینکه بدن بیرون براشون بزنن
                              اگر قرار به چاپ فیبر در بیرون باشه چه نیازی به پرینت گرفتن هست فقط کافیه فایل PCB رو بدن به طرف همین

در مورد جمله اخرتون هم باید بگم شما یه تستی بکن ضرر نداره قول میدم دقیقا متوجه منظور بنده بشین !!!

دیدگاه

در مورد PCB شما حرف من رو تکرار کردین !

در مورد فیوزبیت ها باز هم اکیدا تاکید می کنم - همین الان هم تست کردم - که این کار رو با USBasp انجام میدم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X