اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

با سلام

با توجه به مطالب چند پست قبل باید بگم من هم نظرم نسبت به این موضوع منفی هست و غیر ممکن

ببینید ما اینجا دو تا فرکانس داریم یکی فرکانس کرییر یا همون فرکانس خود فرستنده هست که معمولا در یه فرکانس 315 یا 433 یا 915 مگاهرتز هست که هیچ شکی درش نیست که دریافت این فرکانس با میکروفن گوشی ممکن نیست اما اینجا فرکانس دومی که داریم فرکانس کلاک دیتامون هست همون که به مقاومت اسیلاتور ایسی eV1527 بستگی داره و توسط مقاومت پین یک این ایسی کنترل میشه و در نهایت این فرکانس در خروجی ایسی eV1527 به دیتا تبدیل میشه و با مودوله کردن روی فرکانس اول به ماژول گیرنده انتقال پیدا میکنه حالا کدوم گوشی میتونه یه همچین کاری (مودولاسیون دیتا) رو انجام بده ؟؟؟؟؟؟ oo:

اصلا گیریم که این میکروفن گوشی ما همون فرکانس اولمون رو دریافت کرد و به گوشی دوم انتقال داد حالا مگه اونطرف خروجی گوشی دوم ما به یه انتن وصل شده که بتونه این فرکانس رو به ماژول گیرنده روی ماشین انتقال بده و باز در این هم شک نیست که یه بلندگو نمیتونه این فرکانس رو انتقال بده

در ضمن در تستی که بنده کردم وقتی یه گوشی موبایل نزدیک این ماژولهای ما باشه حتی کار خود ماژول مختل میشه و دیگه حتی نمیتونه دیتای خود ریموت رو دریافت کنه چه برسه به یه دیتایی که معلوم نیست چطور انتقال پیدا میکنه
    در واقع چون توان گوشی بیشتر هست و در صورتی که در حال صحبت با گوشی هستید گیرنده رو به کل از کار میندازه و خروجی ماژول همون دیتایی میشه که وقتی گوشی رو کنار یه امپلیفایر ببرید تولید میکنه و یه کلاک یکنواخت تولید میکنه توی فایل فشورده ای که در پست قبل قرار دادم فایل Phon.scp مربوط به این حالت هست

البته باید بگم احتمال اینکه این مورد در ریموتهای کد فیکس و گیرنده هاشون درست باشه شک دارم چون فرکانس این ریموتها پایین بود و احتمال میدم این مورد از اونجا نشات گرفته البته این ریموتها دیگه منصوخ شده و استفاده نمیشه

به همین سادگی :nice:
    مرسی خیلی دنبال جوابش بودم خودمم رفتم تست کردم همش الکی بود دیتا انتقال پیدا نکرد.

دیدگاه

سلام :bye
      یه ریموت دارم توش یه قطعه داره به نام RTC دو پایه هست به اندازه 2mm کارش چیه ؟؟ از برد جدا شده چه جوری وصلش کنم
      منظورم اینه که مثل دیود جهت داره ؟؟؟؟
      عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♥♫ حمید خان ♫♥
        سلام :bye
        یه ریموت دارم توش یه قطعه داره به نام RTC دو پایه هست به اندازه 2mm کارش چیه ؟؟ از برد جدا شده چه جوری وصلش کنم
        منظورم اینه که مثل دیود جهت داره ؟؟؟؟
        دوست من اینطوری که نمیشه یه عکسی چیزی ازش بزار تا بهت بگم
        در ضمن این RTC که میگی میشه Real Time clock که بنده شک دارم توی یه ریموت به کار بره اگر هم استفاده شده باشه که دیگه روش نمینویسن RTC که
        RTC در واقع یه ایسی هست مثل DS1307 یا MC146818 که ممکن نیست توی یه ریموت باشن

تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
        به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

:bye از هر دوطرف تقریبا 0.5 اهم میده یه خورده مخدوش شده شاید ric باشه
          ریموت کنترول پراید 132
          چون خیلی ریزه با دوربین موبایل عکسش خوب نمی افته
          منتظرم :applause:

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

:bye از هر دوطرف تقریبا 0.5 اهم میده یه خورده مخدوش شده شاید ric باشه
            ریموت کنترول پراید 132
            چون خیلی ریزه با دوربین موبایل عکسش خوب نمی افته
            منتظرم :applause:
            برادر با این مشخصات که شما میفرمایید که نمیشه
            در ضمن هیج پرایدی تولید نشده که به صورت فابریک ریموت داشته باشه همه ریموتها و دزدگیرها رو بعدا خود خریدار روش وصل میکنه

حالا شما بگید یه قطعش که حدود 2 میلیمتره از ریموت دزدگیر مغاذه ما چیه ؟؟
            موارد معلوم :
            1 - نوع دزد گیر : همونی که روی مغاذه ما وصل شده !!!!
            2 - نوع قطعه : همونی که 2 میلیمتر داره و نمیدوم اسمش چیه !!!
            موارد مجهول :
            1 - اسم قطعه مذکور چیه ؟
            2 - ایا جهت داره یا نه ؟
            عجب سوالی هست ها نه ؟؟؟ حالا حتما باید پیدا کنیم پرتغال فروش را ؟؟ خدارشکر میکنم که شما طراح سوالای کنکور نشدید !!! و گرنه .....

تازه من گیج و مبهوت این جمله اخر شما هستم "منتظرم :applause:"

دیدگاه

با سلام

با توجه به مطالب چند پست قبل باید بگم من هم نظرم نسبت به این موضوع منفی هست و غیر ممکن

ببینید ما اینجا دو تا فرکانس داریم یکی فرکانس کرییر یا همون فرکانس خود فرستنده هست که معمولا در یه فرکانس 315 یا 433 یا 915 مگاهرتز هست که هیچ شکی درش نیست که دریافت این فرکانس با میکروفن گوشی ممکن نیست اما اینجا فرکانس دومی که داریم فرکانس کلاک دیتامون هست همون که به مقاومت اسیلاتور ایسی eV1527 بستگی داره و توسط مقاومت پین یک این ایسی کنترل میشه و در نهایت این فرکانس در خروجی ایسی eV1527 به دیتا تبدیل میشه و با مودوله کردن روی فرکانس اول به ماژول گیرنده انتقال پیدا میکنه حالا کدوم گوشی میتونه یه همچین کاری (مودولاسیون دیتا) رو انجام بده ؟؟؟؟؟؟ oo:

اصلا گیریم که این میکروفن گوشی ما همون فرکانس اولمون رو دریافت کرد و به گوشی دوم انتقال داد حالا مگه اونطرف خروجی گوشی دوم ما به یه انتن وصل شده که بتونه این فرکانس رو به ماژول گیرنده روی ماشین انتقال بده و باز در این هم شک نیست که یه بلندگو نمیتونه این فرکانس رو انتقال بده

در ضمن در تستی که بنده کردم وقتی یه گوشی موبایل نزدیک این ماژولهای ما باشه حتی کار خود ماژول مختل میشه و دیگه حتی نمیتونه دیتای خود ریموت رو دریافت کنه چه برسه به یه دیتایی که معلوم نیست چطور انتقال پیدا میکنه
              در واقع چون توان گوشی بیشتر هست و در صورتی که در حال صحبت با گوشی هستید گیرنده رو به کل از کار میندازه و خروجی ماژول همون دیتایی میشه که وقتی گوشی رو کنار یه امپلیفایر ببرید تولید میکنه و یه کلاک یکنواخت تولید میکنه توی فایل فشورده ای که در پست قبل قرار دادم فایل Phon.scp مربوط به این حالت هست

البته باید بگم احتمال اینکه این مورد در ریموتهای کد فیکس و گیرنده هاشون درست باشه شک دارم چون فرکانس این ریموتها پایین بود و احتمال میدم این مورد از اونجا نشات گرفته البته این ریموتها دیگه منصوخ شده و استفاده نمیشه

باور کنید جواب میده. :wow: :wow:
              اصلا باور نمیشه.
              خودمم اول جواب نگرفتم.
              فک کنم همون شکتون درس بود.
              اینجام شاید یه سری از بچه ها دلایلی اورده باشن بدرد بخوره:http://forum.techno-electro.com/thread-2182-page-2.html

دیدگاه

سلام
                این اطلاعات با اون چیزهایی که تو دیتاشیت ev1527 هست مطابقت نداره(شاید از نظر من)
                آخه اول از همه نمیتونم start bit وجود نداره
                بعدش اینکه timing ها یکسان نیست مثلا 0 عبارت اند از 1 کلاک high و 3 کلاک low با احتساب مقاومت 330 هر کلاک هم 1.48 میلی ثانیه است
                در صورتی که تو فایل data اسیلوسکوپ هر کلاک حدود 300 us است

این مشکل از کجاست ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ShahiMV

سلام
                  این اطلاعات با اون چیزهایی که تو دیتاشیت ev1527 هست مطابقت نداره(شاید از نظر من)
                  آخه اول از همه نمیتونم start bit وجود نداره
                  بعدش اینکه timing ها یکسان نیست مثلا 0 عبارت اند از 1 کلاک high و 3 کلاک low با احتساب مقاومت 330 هر کلاک هم 1.48 میلی ثانیه است
                  در صورتی که تو فایل data اسیلوسکوپ هر کلاک حدود 300 us است

این مشکل از کجاست ؟؟؟؟
                  با سلام
                  به خدا همه چی مشخصه فقط باید دقت کنید
                  خوب دیدن بهترین راه موفقیت هست فرق بین دیدن و نگاه کردن در این است (نگاه کن ، نگاه کن ، دیدی)!!! گاهی بعد از هزار بار نگاه کردن هم نمیبینیم !!!

اما در مورد زمان کلاک ها باید بگم که زمان هر کلاک مهم نیست فقط اگر زمان 1 بودن هر بیت 3 برابر 0 باشه بیت 1 هست و اگر زمان 0 هربیت 3 برابر 1 باشه بیت 0 هست و در نهایت اگر زمان 0 هربیت بیشتر 3 برابر 1 باشه استارت بیت هست

دیکه از این ساده تر نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرن

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                    برادر با این مشخصات که شما میفرمایید که نمیشه
                    در ضمن هیج پرایدی تولید نشده که به صورت فابریک ریموت داشته باشه همه ریموتها و دزدگیرها رو بعدا خود خریدار روش وصل میکنه

حالا شما بگید یه قطعش که حدود 2 میلیمتره از ریموت دزدگیر مغاذه ما چیه ؟؟
                    موارد معلوم :
                    1 - نوع دزد گیر : همونی که روی مغاذه ما وصل شده !!!!
                    2 - نوع قطعه : همونی که 2 میلیمتر داره و نمیدوم اسمش چیه !!!
                    موارد مجهول :
                    1 - اسم قطعه مذکور چیه ؟
                    2 - ایا جهت داره یا نه ؟
                    عجب سوالی هست ها نه ؟؟؟ حالا حتما باید پیدا کنیم پرتغال فروش را ؟؟ خدارشکر میکنم که شما طراح سوالای کنکور نشدید !!! و گرنه .....

تازه من گیج و مبهوت این جمله اخر شما هستم "منتظرم :applause:"
                    باید بهتون بگم که در این مورد سخت در اشتباهید شاید هم شرکت سایپا یکیشو اختصاصی برای ما درست کرده باشه اینم عکسش

در مورد اون قطعه هم گفتم شاید شما با این اطلاعات در ضمینه ریموت شاید شاید با چنین چیزی کار کرده باشی که در این مورد من سخت در اشتباهم چون ضاهرا اصلا چنین چیزی رو ندیدید (بنا به گفته خودتون)

این هم عسش برا کسایی که ریموت فابریک پراید ندیدن

به هر حال نمیشه از زحمات بی دریغتون شما چشم پوشی کرد هر چند ...

:NO: به همین سختی :NO:

دیدگاه

باید بهتون بگم که در این مورد سخت در اشتباهید شاید هم شرکت سایپا یکیشو اختصاصی برای ما درست کرده باشه اینم عکسش
                      در مورد اون قطعه هم گفتم شاید شما با این اطلاعات در ضمینه ریموت شاید شاید با چنین چیزی کار کرده باشی که در این مورد من سخت در اشتباهم چون ضاهرا اصلا چنین چیزی رو ندیدید (بنا به گفته خودتون)

این هم عسش برا کسایی که ریموت فابریک پراید ندیدن

به هر حال نمیشه از زحمات بی دریغتون شما چشم پوشی کرد هر چند ...
                      :NO: به همین سختی :NO:
                      با سلام
                      اقا واقعا شرمنده اگر به شما و ماشین ریموت دارتون بی احترامی کردم
                      خود من پراید 131 دارم که مدل همین امساله ولی انقدر ازش راضی هستم که شک داشتم (یعنی تاحالا ندیده بودم و فکر هم نمیکردم) که سایپا اینطور دست و دلبازی کنه و دزدگیر یا ریموت رو ماشین وصل کنه راستش انقدر دلم از سایپا و ماشینهاش پره که نگو امیدوارم درک کنی (هرچند با این واکنش تند و شدید و متعصبانه شما شک دارم)

اما در کل از وضعیت برد و مونتاژ این ریموت معلومه که توسط یه تعداد کاراموز تازه کار با کمترین تجهیزات و کمترین اطلاعات تولید شده حالا با اینهاش کاری نداریم ولی تا اونجا که از این عکس معلومه و بنده تشخیص دادم این قطعه مجهول 2 میلیمتری شما باید سلف یا خازن تانتالیوم باشه حالا مقدار یا نوع شو دیگه نمیدونم البته احتمال میدم و مطمئن نیستم

راستی کار من که تعمیر یا نصب دزدگیر یا این جور چیزها نیست که انواع ریموت رو دیده باشم کار بنده طراحی ونمونه سازی هست پس مصلمه اکثرا کارها و بردهایی که خودم طراحی کرم رو ببینم

اما به شما قول میدم اگر بتونبد یه شماتیک حدودی از این ریموت بدید دقیقتر میتونم کمکتون کنم

بازم اگر حرفهای بنده به شما یا ماشین ریموتدارتون برخورده پوزش میطلبم حتما از ماشینتون از طرف من معذرت خواهی کنید خدایی قصد بی احترامی نداشتم

در ضمن این به همین سادگی:nice: برای اینه که توی این دنیای فانی هیچ چیزی سخت نیست مگر اینکه خودمون سختش کنیم لااقل برای من یکی که سخت نگرفتمش تاحالا سخت نبوده حالا بازم شما بگید :NO: به همین سختی :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR

در ضمن این به همین سادگی:nice: برای اینه که توی این دنیای فانی هیچ چیزی سخت نیست مگر اینکه خودمون سختش کنیم لااقل برای من یکی که سخت نگرفتمش تاحالا سخت نبوده حالا بازم شما بگید :NO: به همین سختی :NO:

کاملا درسته

دیدگاه

آقای این ماژول با کنترل ضبط JVC کار میکنه ؟
                          اینم عکسش :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinastar
                            آقای این ماژول با کنترل ضبط JVC کار میکنه ؟
                            با سلام
                            دوست من ریموتهای تلوزیون و پخش و اکثر سیستم های صوتی و تصویری مادون قرمز هستند نه رادیویی
                            این ماژولها و پروژه و پروتکل مطرح شده در این تاپیک رادیویی هستند
                            برای این نوع ریموتها نیازی به ماژول نیست بلکه باید از گیرنده سنسورهای مادون قرمز استفاده بشه در ضمن پروتکل هم کلا فرق میکنه و به این سختی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                              با سلام
                              دوست من ریموتهای تلوزیون و پخش و اکثر سیستم های صوتی و تصویری مادون قرمز هستند نه رادیویی
                              این ماژولها و پروژه و پروتکل مطرح شده در این تاپیک رادیویی هستند
                              برای این نوع ریموتها نیازی به ماژول نیست بلکه باید از گیرنده سنسورهای مادون قرمز استفاده بشه در ضمن پروتکل هم کلا فرق میکنه و به این سختی نیست

با سلام
                              آقای اسدی امکانش هست روش encode کردن رو هم توضیح بدید ؟
                              decode کردن رو که قبلا خوندم و اشاره کرده بودید ولی encode رو توی پست ها پیدا نکردم
                              البته اشاره کردید که همون دیکد کردن رو برعکس کنیم میشه اینکد ولی زیاد نفهمیدم :redface:
                              با تشکر
                              مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                              [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

سلام
                                با آرزوی موفقیت برای شما اقای اسدی و همه دوستان
                                من مدار شمارو ساختم ولی چنتا مشکل دارم
                                1- من چنتا remot دارم که ic اونا pt2264 و مقاومت اسیلاتور اونا 4.7مگ و ماژول گیرندم از اون کوچیک های چهارپایه هست که دوتای وسطشون بهم متصل(swrf)
                                2-وقتی learn می کنم learn میشه با توجه به چراغ چشمک زن ولی زمانی که دکمه هارو می زنم هیچ کدوم از پایه های attiny رله ها عکس العملی نشان نمیده
                                3-زمانی که مقاومت اسیلاتور را 330k میکنم دیگه اصلا learn نمیشه
                                سوال
                                میشه از همین remot ها استفاده کرد؟
                                در یک remote میبایست تمامی کلیدهای ان learn شود؟
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X