اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام دوستان من باز به مشکل برخوردم
    یه تابلو دارم با 3500 تا الیدی که باید حتما 2-3 روزه تحویل بدم
    می خوام از مقاومت وات بالا استفاده کنم ولی نمی دونم مقاومت چی بخرم!؟ و چون مولتی مترم خراب شده اون آموزشی که آقای باغبانزاده گذاشته رو نمی تونم اجرا کنم
    چون تو شهر خودمون از این مقاومتا نایابه! و امکان آزمون و خطا ندارم می خواستم دوستان منو راهنمایی کنن
    هر کلمه تابلوم تقریبا 450 تا الیدی داره
    هم قرمز دارم هم شبز
    ممنون میشم منو راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
      سلام دوستان من باز به مشکل برخوردم
      یه تابلو دارم با 3500 تا الیدی که باید حتما 2-3 روزه تحویل بدم
      می خوام از مقاومت وات بالا استفاده کنم ولی نمی دونم مقاومت چی بخرم!؟ و چون مولتی مترم خراب شده اون آموزشی که آقای باغبانزاده گذاشته رو نمی تونم اجرا کنم
      چون تو شهر خودمون از این مقاومتا نایابه! و امکان آزمون و خطا ندارم می خواستم دوستان منو راهنمایی کنن
      هر کلمه تابلوم تقریبا 450 تا الیدی داره
      هم قرمز دارم هم شبز
      ممنون میشم منو راهنماییم کنید
      روش بستن LED ها رو بگید تا بشه نظر داد.
      * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
      * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
      *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
      حضرت علی(ع)
      آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان نوری
        روش بستن LED ها رو بگید تا بشه نظر داد.
        قرمزا رو 3 تا 3تا و سبزا رو هم 3 تا 3تا با هم موازی کردم که گفت باید 2 روزه تحویل بدی!
        ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
          قرمزا رو 3 تا 3تا و سبزا رو هم 3 تا 3تا با هم موازی کردم که گفت باید 2 روزه تحویل بدی!
          ممنون میشم کمکم کنید
          سه تا سه تا موازی ؟!
          اگه منظورتون سه تا سه تا سری هست که اصلا مقاومت وات بالا نیاز نیست !
          مقاومت وات بالا مخصوص روشهای دیگه است !
          حضرت علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
            ممنون میشم کمکم کنید
            اگه از روش موازیو بعد سری کنی تعداد مقاومت کمتری میبره باید از مقاومتهای وات بالا استفاده کنی و اینکه میگی 3 تا 3 تا موازی کردی که جور در نمیاد معمولا میشه قرمزا رو تا 5 تا سری کرد و از مقاومت 100 اهم استفاده کنی و هر حرف که گفتی 450 تا ال ای دی میبره تقریباً اگه اشتباه نکنم 1 آمپر جریان میکشه
            و سبزا رو هم میتونی 3 تا 3 تاسری کنی و مقاومت 220 اهم بزاری هر حرف سبز 1800 میلی آمپر جریان میکشه
            اما همون که اول گفتم واسه اینکه بتونی سریع تر تمومش کنی به نظر من موازی کردنشون تندتر انجام بشه .

دیدگاه

ا نوشتم موازی؟ :icon_razz: آقا سری نه موازی
              ببینید من چون کارو می خوام دو روزه تحویل بدم می خوام به جای اینکه برا هر سه تا سری یه مقاومت بزارم بیام همه اون دسته های 3تا 3تا رو با هم موازی کنم
              بعد یه وات بالا برا کل کلمه بزارم!
              یه چیزایی فهمیدم ببینید درسته؟

یه کلمم 420 تا الیدی داره که تقسیم به 3 میشه 140 تا دسته سه تا سه تا سری
              حالا اگه همه دسته ها رو موازی کنم این دسته نهایی من کلا 6 ولت ولتاژ می خواد
              و 140 تا 12 میلی آمپر هم میشه 1.7 آمپر
              خب توان مقاومت 1.7 در 6 ولتی که باید دوسر مقاومت بیفته میشه 10.2 وات تا اینجا مقاومت شد 15 وات
              مقدار مقاومت هم که 6 ولت تقسیم بر 1.7 آمپر میشه 3.5 اهم

خب این محاسبات من درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                اگه از روش موازیو بعد سری کنی تعداد مقاومت کمتری میبره باید از مقاومتهای وات بالا استفاده کنی و اینکه میگی 3 تا 3 تا موازی کردی که جور در نمیاد معمولا میشه قرمزا رو تا 5 تا سری کرد و از مقاومت 100 اهم استفاده کنی و هر حرف که گفتی 450 تا ال ای دی میبره تقریباً اگه اشتباه نکنم 1 آمپر جریان میکشه
                و سبزا رو هم میتونی 3 تا 3 تاسری کنی و مقاومت 220 اهم بزاری هر حرف سبز 1800 میلی آمپر جریان میکشه
                اما همون که اول گفتم واسه اینکه بتونی سریع تر تمومش کنی به نظر من موازی کردنشون تندتر انجام بشه .
                من الیدی ها رو 3تا 3تا با هم سری کردم لحیم هم کردم که قرار تحویل این شده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
                  ا نوشتم موازی؟ :icon_razz: آقا سری نه موازی
                  ببینید من چون کارو می خوام دو روزه تحویل بدم می خوام به جای اینکه برا هر سه تا سری یه مقاومت بزارم بیام همه اون دسته های 3تا 3تا رو با هم موازی کنم
                  بعد یه وات بالا برا کل کلمه بزارم!
                  یه چیزایی فهمیدم ببینید درسته؟

یه کلمم 420 تا الیدی داره که تقسیم به 3 میشه 140 تا دسته سه تا سه تا سری
                  حالا اگه همه دسته ها رو موازی کنم این دسته نهایی من کلا 6 ولت ولتاژ می خواد
                  و 140 تا 12 میلی آمپر هم میشه 1.7 آمپر
                  خب توان مقاومت 1.7 در 6 ولتی که باید دوسر مقاومت بیفته میشه 10.2 وات تا اینجا مقاومت شد 15 وات
                  مقدار مقاومت هم که 6 ولت تقسیم بر 1.7 آمپر میشه 3.5 اهم

خب این محاسبات من درسته؟

دوستان کسی نمی دونه این روش من درسته یا نه؟

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط mak3798

دوستان کسی نمی دونه این روش من درسته یا نه؟
                    این روش اشتباهه.
                    1-اول همه ال ای دی ها رو موازی کن.همه رو با سیم موازی کن !
                    2-بعد بیا و 20 تا 20 تا جدا کن ! ==> میشه 3500/20=175 ==> میشه 175 تا دسته 20 تایی که در هر دسته 20 تا LED با هم موازی شدند.
                    3-حالا بیا 3 تا دسته،3 تا دسته باهم سری کن.(دسته ها رو باهم سری کن 3 تا 3 تا)
                    4-ولتاژ و جریان رو حساب کن.بعد بگو مقادیر رو تا توان رو حساب کنیم.
                    حضرت علی(ع)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط احسان نوری
                      این روش اشتباهه.
                      1-اول همه ال ای دی ها رو موازی کن.همه رو با سیم موازی کن !
                      2-بعد بیا و 20 تا 20 تا جدا کن ! ==> میشه 3500/20=175 ==> میشه 175 تا دسته 20 تایی که در هر دسته 20 تا LED با هم موازی شدند.
                      3-حالا بیا 3 تا دسته،3 تا دسته باهم سری کن.(دسته ها رو باهم سری کن 3 تا 3 تا)
                      4-ولتاژ و جریان رو حساب کن.بعد بگو مقادیر رو تا توان رو حساب کنیم.
                      ممنون از پاسختون ولی چون الیدی ها رو لحیم کردم امکان این کارو کردن رو ندارم
                      بازم ممنون

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط mak3798
                        ممنون از پاسختون ولی چون الیدی ها رو لحیم کردم امکان این کارو کردن رو ندارم
                        بازم ممنون
                        پس دیگه چی رو سوال میکنید ؟
                        همون مقاومت 1/4 جواب میده.نیازی به مقاومت وات بالا نیست.
                        حضرت علی(ع)

دیدگاه

دوستان سلام خسته نباشید
                          برای یه تابلو led ثابت میخوام چشمک زن درست کنم که نوشته ها یکی درمیان چشمک بزنه
                          از یه 555 استفاده کردم و خروجیشو با یه مقاومت 4.7k دادم به یه 2n60 با یه مقاومت 4.7k دیگه هم دادم به 2n2222 و از کلکتور 2n2222 دوباره وصل کردم به یه 2n60 دیگه حالا مدار کار میکنه ولی رو 2n60 حدود 2.8 ولت افت ولتاژ دارم که نور led هارو به شدت کاهش میده چرا ؟
                          دانی که چرا خدا تورا داده دو دست من معتقدم که اندر آن سری هست
                          یک دست به کار خویشتن پردازی زان دست دگر ز دیگران گیری دست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_amiri
                            دوستان سلام خسته نباشید
                            برای یه تابلو led ثابت میخوام چشمک زن درست کنم که نوشته ها یکی درمیان چشمک بزنه
                            از یه 555 استفاده کردم و خروجیشو با یه مقاومت 4.7k دادم به یه 2n60 با یه مقاومت 4.7k دیگه هم دادم به 2n2222 و از کلکتور 2n2222 دوباره وصل کردم به یه 2n60 دیگه حالا مدار کار میکنه ولی رو 2n60 حدود 2.8 ولت افت ولتاژ دارم که نور led هارو به شدت کاهش میده چرا ؟
                            در صفحه 20 همین تاپیک نقشه مدار چشمک زن با 555 رو قرار دادم.میتونید ازش استفاده کنید.

در ضمن این مداری هم که بستید سخت افزارش صحیح نیست !
                            مدارتون الکی پیچیده شده.
                            2n60 یک آمپر در خروجی میدهد و 2n2222 هم 0.8 آمپر
                            بعد از اون هم دقت کنید که جریانی که از مدار میکشید متناسب با سخت افزاری باشه که بستید.

موفق باشید
                            حضرت علی(ع)

دیدگاه

آقا احسان ممنون ولی فکر کنم متوجه مدار من نشدید 2n2222 رو من برای این گذاشتم که بین دوتا خروجی هام 180 درجه اختلاف فاز درست کنم تا وقتی یکی از ترانزیستورا فعال اون یکی خاموش بشه و برعکس در ضمن 2n60 جریان 1.2 آمپرمو تامین میکنه
                              من این مدارو قبلا با irfz44n بستم جواب داد ولی نمیدونم چرا با 2n60 افت ولتاژ دارم
                              بذار اینجوری بگم خروجی 555 با یه مقاومت 4.7k به گیت 2n60
                              سورس 2n60به زمین
                              درین هم به منفی led ها
                              افت ولتاژ 2.8 دارم چرا؟ :eek:
                              دانی که چرا خدا تورا داده دو دست من معتقدم که اندر آن سری هست
                              یک دست به کار خویشتن پردازی زان دست دگر ز دیگران گیری دست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_amiri
                                آقا احسان ممنون ولی فکر کنم متوجه مدار من نشدید 2n2222 رو من برای این گذاشتم که بین دوتا خروجی هام 180 درجه اختلاف فاز درست کنم تا وقتی یکی از ترانزیستورا فعال اون یکی خاموش بشه و برعکس در ضمن 2n60 جریان 1.2 آمپرمو تامین میکنه
                                من این مدارو قبلا با irfz44n بستم جواب داد ولی نمیدونم چرا با 2n60 افت ولتاژ دارم
                                بذار اینجوری بگم خروجی 555 با یه مقاومت 4.7k به گیت 2n60
                                سورس 2n60به زمین
                                درین هم به منفی led ها
                                افت ولتاژ 2.8 دارم چرا؟ :eek:
                                بنظرم بهتره که مدارتون رو قرار بدید و همچنین بگید که از هر کانال چقدر جریان میخواین.
                                من حالت اول رو دقیقا متوجه نشدم.احتمالا میخواین با یه کانال ، در خروجی 2 کانال داشته باشید !
                                در مدار دومی هم که فرمودید با ماسفت،باز هم باید ببینیم استفاده از ماسفت بصرفه هست یا نه ؟!
                                راه اندازی ماسفت یکسری نکاتی داره که باید به کارمون به دردسرش بیارزه.ضمن اینکه تلفات هم داریم.
                                حضرت علی(ع)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X