پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}
سلام.وقتی که جریانه مورد نیازه ال ای دیه ی رو بهش بدی که برای یک وات حدوده سیصد تا 340 میلی آمپره خودش ولتاژه دو سرش میاد رویه حدوده سه و یکی دو یا سه دهم ولت باید به ال ای دی جریان ثابت بدی و بهتره از درایوره مخصوصش استفاده کنی.اگه بخوای بهش ولتاژ بدی باید از مقاومت استفاده کنی تا جریان رو نسبتا ثابت نگه داره که در این صورت رویه مقاومت خیلی توان هدر میره و باید از مقاومت گچی استفاده کنی که اصلا این روش رو توصیه نمیکنم.
بسته به مقدار نوری که میخوای و مقدار هیت سینکی که برای دفعه گرمایه ال ای دی ها گذاشتی میتونی تعداد مورد نیاز ال ای دی بذاری بهتره سعی کنی که وقتی ال ای دی ها مدت زمانی روشن هست دماشون بیشتر از60 یا 65 درجه نشه. من بعضا تویه یک متر 9 تا یا 12 تا یا حتی اگه هیت سینکم خوب باشه کمی بیشتر کار میکنم.
نوشته اصلی توسط aminkhan_913
بسته به مقدار نوری که میخوای و مقدار هیت سینکی که برای دفعه گرمایه ال ای دی ها گذاشتی میتونی تعداد مورد نیاز ال ای دی بذاری بهتره سعی کنی که وقتی ال ای دی ها مدت زمانی روشن هست دماشون بیشتر از60 یا 65 درجه نشه. من بعضا تویه یک متر 9 تا یا 12 تا یا حتی اگه هیت سینکم خوب باشه کمی بیشتر کار میکنم.
دیدگاه