اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط aminkhan_913
    ممنون بابت پاسختون.یه سوال دیگه!!!
    ال ای دی 1وات نور سفید تا چند ولت تحمل ولتاژ داره؟بستگی به جریان داره؟مثلا 5 ولت با 200 میلی آمپر جریان که بشه 1وات؟
    اگه اینجوری باشه پس منبع تغذیه باید بتونه جریانای بالا رو به مصرف کننده بده.درسته؟اگه اینطوری باشه خودم منبع تغذیشو درست میکنم.
    تو طول دو متر چند تا از این ال ای دیا باید کار بذارم تانور فضا رو تامین کنه؟
    ببخشید اگه سوالا یه کم زیاد شد
    سلام.وقتی که جریانه مورد نیازه ال ای دیه ی رو بهش بدی که برای یک وات حدوده سیصد تا 340 میلی آمپره خودش ولتاژه دو سرش میاد رویه حدوده سه و یکی دو یا سه دهم ولت باید به ال ای دی جریان ثابت بدی و بهتره از درایوره مخصوصش استفاده کنی.اگه بخوای بهش ولتاژ بدی باید از مقاومت استفاده کنی تا جریان رو نسبتا ثابت نگه داره که در این صورت رویه مقاومت خیلی توان هدر میره و باید از مقاومت گچی استفاده کنی که اصلا این روش رو توصیه نمیکنم.
    بسته به مقدار نوری که میخوای و مقدار هیت سینکی که برای دفعه گرمایه ال ای دی ها گذاشتی میتونی تعداد مورد نیاز ال ای دی بذاری بهتره سعی کنی که وقتی ال ای دی ها مدت زمانی روشن هست دماشون بیشتر از60 یا 65 درجه نشه. من بعضا تویه یک متر 9 تا یا 12 تا یا حتی اگه هیت سینکم خوب باشه کمی بیشتر کار میکنم.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

ممنون بابت پاسختون.یه کم بحث تخصصی شدا.این هیت سینک کجا باید کار گذاشته بشه؟واسه هر ال ای دی یه دونه هیت سینک؟اگه بخوام تو دو متر 18 تا 20تا دونه کار کنم چه هیت سینکی بگیرم؟
      واسه این ال ای دیا باید از منبع جریان استفاده کنم؟چون جریان ثابت هست و ولتاژ خودش میاد دو سر ال ای دی.درست میگم؟
      رفتم تو فکر ساختن درایور ولی منصرف شدم.واسه 18تا دونه ال ای دی چه درایوری بگیرم؟درایور همون منبع جریانه؟
      شرمنده یه کم مبتدیم واسه همین خیلی سوال واسم پیش میاد.

دیدگاه

ممنون بابت پاسختون.یه کم بحث تخصصی شدا.این هیت سینک کجا باید کار گذاشته بشه؟واسه هر ال ای دی یه دونه هیت سینک؟اگه بخوام تو دو متر 18 تا 20تا دونه کار کنم چه هیت سینکی بگیرم؟
        واسه این ال ای دیا باید از منبع جریان استفاده کنم؟چون جریان ثابت هست و ولتاژ خودش میاد دو سر ال ای دی.درست میگم؟
        رفتم تو فکر ساختن درایور ولی منصرف شدم.واسه 18تا دونه ال ای دی چه درایوری بگیرم؟درایور همون منبع جریانه؟
        جالبه !
        کلیه جواب های سوالات پیش پا افتاده شما تو انجمن وجود داره.
        درسته که دوستان اینجا لطف میکنند و بدون هیچ چشم داشتی به شما پاسخ میدند اما شما هم یه تلاشی انجام بده برادر !
        یه کم دقت کنید داخل انجمن تاپیک های مربوط به بحث مورد نظر شما وجود داره !

موفق باشید
        * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
        * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
        *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
        حضرت علی(ع)
        آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

اول سلام خدمت آقا احسان همشهری خودمون.از همه هم به خاطر پستای تکراری عذر خواهی میکنم.رفتم پستا رو خوندم ولی در مورد هیت سینک چیزی به چشمم نخورد.درمورد درایورم به خاطر قیمت بالا ترجیح میدم از همون ترانس کاهنده و تبدیل کننده به dc استفاده کنم.تصمیم گرفتم دو تا دسته که تو هر کدوم 10 تا ال ای دی سری شده رو با هم موازی کنم تا نه ولتاژ زیاد بره بالا نه جریان.

دیدگاه

سلام.خب اگه ال ای دی ها نزدیک به هم هستن نه دیگه لازم نیست برای هر کدوم یک هیت سینک جدا بذاری خلاصه اینکه نباید بذاری دمایه ال ای دی خیلی بالا بره.برای 18 تا ال ای دی یک وات سری شده باید یک درایور 18 در یک وات بخری.قیمتشم حدوده 15 یا 16 هزار تومانه.
            ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام به تمومه دوستان گرامی. من دو تا سون سگمنت سه دیجیت دارم که با میکرو و 7447 روشنشون میکنم. برای تقویت جریان از bc556 استفاده کردم. ولی بعد از گذاشتن ترانزیستورا 7سگمنتا همشون روشن میشدن. به نظرتون چرا؟

دیدگاه

سلام من یه تابلو در حدود 400 ال ای دی درست کردم مشکل این تابلو اینجاست زمانی که تمام ال ای دی ها روشن میشند نورشون خیلی کم میشه اما زمانی 1 یا 2 کانال روشن میشه نورش خوبه . آداپتو مورد استفاده 3آمپر 12 ولتی و ال ای دی ها رو 3 تا 3 تا سری کردم در فلشر از ترانزیستور tip41 استفاده کردم در بیس ترانزستورها از مقاومت 220اهم مشکل از چیه؟ دوستان لطفاراهنمایی کنید

دیدگاه

سلام دوستان
                  شما واسه تابلو هایی که می سازید واسه مشتری گارانتی هم میدید . در صورت سوختن تعویض کنید یا نه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                    سلام دوستان
                    شما واسه تابلو هایی که می سازید واسه مشتری گارانتی هم میدید . در صورت سوختن تعویض کنید یا نه ؟
                    سلام
                    گارانتی کردنش که مشکلی نداره
                    بگی گارانتی میکنم مشتری خیلی دلش خوش میشه
                    وقتی به کار خودت اطمینان داشته باشی گارانتی بکنی دیگه خیالت راحته
                    فوقش مشکلی واسه ش پیش بیاد یکی دوتا از ال ای دی هاش میسوزه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidnm
                      سلام من یه تابلو در حدود 400 ال ای دی درست کردم مشکل این تابلو اینجاست زمانی که تمام ال ای دی ها روشن میشند نورشون خیلی کم میشه اما زمانی 1 یا 2 کانال روشن میشه نورش خوبه . آداپتو مورد استفاده 3آمپر 12 ولتی و ال ای دی ها رو 3 تا 3 تا سری کردم در فلشر از ترانزیستور tip41 استفاده کردم در بیس ترانزستورها از مقاومت 220اهم مشکل از چیه؟ دوستان لطفاراهنمایی کنید
                      شما از TIP42 استفاده نکن . من قبلا استفاده میکردم جواب کارمو نمی داد. بهتره از TIP127 با یه C945 واسه سوییچ کردن tip و مقاومت 1کیلو استفاده کنی.
                      اگه هم نخوای میتونی از ترانزیستور BD139 استفاده کنی
                      نکته دیگه هم که باید توجه کنی اینه که جریان کل LED ها رو حساب کن و برا انتخاب آداپتور حداقل یه 1آمپر بالاتر از جریان کل مدارت اداپتورتو انتخاب کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_browser
                        سلام
                        گارانتی کردنش که مشکلی نداره
                        بگی گارانتی میکنم مشتری خیلی دلش خوش میشه
                        وقتی به کار خودت اطمینان داشته باشی گارانتی بکنی دیگه خیالت راحته
                        فوقش مشکلی واسه ش پیش بیاد یکی دوتا از ال ای دی هاش میسوزه
                        درسته
                        آخه میدونی چیه توی شهر ما بیشتر تابلو ال ای دی ها نصف و نیمه سوختن واسه همن مردم یه کم رو این مسئله حساس شدن اینجا فقط به غیر از ما دوتا شرکت دیگه هست که تابلو ال ای دی میزنه یکیشون که تعطیله همیشه میمونه ما با اون یکی ما هم که کارمونو تازه شروع کردیم .
                        یه قرارداد دانلود کردم واسه تابلو توش نوشته 6 ماه گارانتی من کردمش 2 ماه خوبه یا زیاده ؟ البته کارمونم خوبه . از ال ای دی های جنس خوب هم استفاده میکنیم .

دیدگاه

بچه ها هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟؟!!!!!!!!!!!!! :cry:

دیدگاه

سلام دوستان
                            من ساخت فلاشر تا 8 کانال رو بلدم
                            اگه بیشتر از 8 تا باشه چطوریه 9 تا 10 تا یا بیشتر
                            با ATmega 8 یه نمونه برنامه و نقشه مدار میزارید که متوجه بشم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                              درسته
                              آخه میدونی چیه توی شهر ما بیشتر تابلو ال ای دی ها نصف و نیمه سوختن واسه همن مردم یه کم رو این مسئله حساس شدن اینجا فقط به غیر از ما دوتا شرکت دیگه هست که تابلو ال ای دی میزنه یکیشون که تعطیله همیشه میمونه ما با اون یکی ما هم که کارمونو تازه شروع کردیم .
                              یه قرارداد دانلود کردم واسه تابلو توش نوشته 6 ماه گارانتی من کردمش 2 ماه خوبه یا زیاده ؟ البته کارمونم خوبه . از ال ای دی های جنس خوب هم استفاده میکنیم .
                              2ماه خیلی کمه 6 ماه هم کمه
                              خب وقتی از جنس وسایلی که استفاده میکنی مطمئنی چرا از گارانتی میترسی؟
                              احتمالا اون یکی ها که درست میکنن یه جایه کارشون میلنگه
                              شما بگو من 6ماه گارانتی میکنم برات
                              وقتی مشتری اینو میشنوه به بقیه مغازه دارها هم میگه بابا فلانی کارش درسته فلان قدر برام گارانتی کرد
                              ولی بهشون بگو که نباید به تابلو دست بزنن - اینم بگو هرمشکلی داشت با خودت در میون بزارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_browser
                                2ماه خیلی کمه 6 ماه هم کمه
                                خب وقتی از جنس وسایلی که استفاده میکنی مطمئنی چرا از گارانتی میترسی؟
                                احتمالا اون یکی ها که درست میکنن یه جایه کارشون میلنگه
                                شما بگو من 6ماه گارانتی میکنم برات
                                وقتی مشتری اینو میشنوه به بقیه مغازه دارها هم میگه بابا فلانی کارش درسته فلان قدر برام گارانتی کرد
                                ولی بهشون بگو که نباید به تابلو دست بزنن - اینم بگو هرمشکلی داشت با خودت در میون بزارن
                                ok پس 6 ماه گارانتی میدم . من از ال ای دی اچ جی استفاده میکنم کلاهی از همین سایت میخرم ال ای دیهاش خوبه ولی من هنوز در دراز مدت تستش نکردم اونا خوب هستن یا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنین . من لایت باکسو میدم کابینت سازی واسم میسازه واسه بالاشم در داره روی درش برچسب گارانتی میچسبونم با لوگو خودمون ( خودم چاپخونه دارم ) تاریخ میزنم البته تازه اینکار به فکرم رسیده تا حالا اینکارو نکردم اما وقتی درش باز بشه مشخص میشه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X