اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط نا صر
    سلام جناب atakh خسته نباشید
    ممنون از تست مدار و عکس ها و نتایج بسیار خوب و عالی
    و ممنون از اینکه این قدر به من لطف دارید.
    چند تا نکته به ذهنم رسید که باید بهش اشاره کنم و از دوستان می خوام که اگه جایی رو اشتباه گفتم اصلاح نمایند.
    همه ی مداراتی که برای پیزو به کار رفته اند پیزو بین بیس و کلکتور قرار دارد اما چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
    اول اینکه سیگنالی که به دوسر پیزو اعمال میشه تقریبا یک موج سینوسی هست با فرکانس 1.6 مگاهرتز و دامنه حدود 150 ولت پیک تا پیک،
    که این موج به این راحتی ها توسط اسیلاتورهای معمولی ساخته نمی شود.
    دوم فکر می کنم که خود پیزو یک فرکانس دقیق دارد که باید حتما در آن فرکانس سیگنال اعمال شود و اگر اندکی مقدار فرکانس جابه جا شود عملکرد پیزو مختل خواهد شد و ممکن است هر پیزو کمی با پیزوی دیگر متفاوت باشد پس وجود فیدبک فرکانسی نیز لازم است
    سوم برای پیزو باید ولتاژ بالا و مناسب ایجاد شود ( دامنه ای بالای 150 ولت پیک تا پیک )
    اگر این سه شرط را دقیق بررسی کنیم می فهمیم که تحت هیچ شرایطی نمی شود پیزو را به کلکتور و یا امیتر انتقال داد من تا به حال حدود 10 مدار مختلف برای پیزو را دیده ام که همگی آنها مثل مدار ما پیزو را در بیس قرار داده بودند حتی مدارهای بخار آب سرد صنعتی و همچنین نوع کوچک خانگی را دیده ام که انها هم مداری مشابه مدار ما داشت و پیزو بین بیس و کلکتور بودو البته در بررسی بیشتر متوجه شدم به دلیل شرایط فرکانسی و ولتاژی پیزو حتی اگر پیزو در کلکتور و یا امیتر استفاده شود باز هم راندمان بالاتر نخواهد رفت و این کار یک اشتباه است زیرا برای درست کار کردن آن مدار حتما باید فیدبک فرکانس ، ولتاژ بالا در حدود 200 ولت و همچنین یک درایور فرکانس بالا و یک ترانزیستور فرکانس بالا قرار بگیرد تا شاید مدار درست کار کند. اما این مدار با چند المان ساده و استفاده از خود پیزو نوسانی ایجاد می کند با دامنه بالای 150 ولت و همچنین یک فرکانس بالا و دقیق و ثابت و البته طبیعتا کمی هم حرارت ناشی از فرکانس بالا پس بهترین راه ایجاد تغییرات در این مدار و گرفتن پاسخ مناسب است.

ممنون بابت توضیحات کاملتون . فکر کنم بلاخره بیخیال طرح قرار دادن پیزو توی کلکتور شده باشم . خودم هم بعد از اینکه این مطلب را گفتم کلی سرچ کردم و همونطور که شما گفتید همه مدارات پیزو را در بیس قرار دادن مگر اینکه مداری وجود داشته باشه که توی اینترنت نباشه( :rolleyes: اینجور مطمئن به نتایج جستجو!) من باز هم روی همین مدار کار میکنم تا پایدار ترش کنم.

نوشته اصلی توسط arvinfx
    ممنون atakh ولی این آب بندی اشکال داره. بلخره از بقل زیر پیزو میره. این پیزو ها رو با این واشر ها میتونی به راحتی زیر ظرف رو سوراخ کنی و با فشار کم ببندیش زیر ظرفت و مطمعا باش هیچوقت آب ازش عبور نمیکنه.
    بله اون آب بندی که خودم گفتم برای تست هست و خیلی به درد نخوره . فکر کن دورش ساچمه ریختم بره زیر آب . بعد پس فردا این ساچمه ها میخواد زنگ هم بزنه
    اتفاقا در مورد آب بندی سوال داشتم . آیا جعبه ای وجود داره که بشه این پیزو ها را زیرش پیچ کرد ؟. مثل دستگاه های بخار خانگی . من مغازه بهار (توی جمهوری) را گشتم چیزی به چشمم نخورد . میخوام یه چیز شیک باشه . اگه جعبه آماده نیست آیا جایی هست که سفارش بدیم یه جعبه را برامون تمیز سوراخ کنند ؟. تمیزاااااا ! . برش لیزری چیه ؟. آیا هر جعبه پلاستیکی را برامون برش میدن یا فقط طلق های آماده ی خودشون را ؟ کجا برش لیزری خوب پیدا میشه ؟ خیلی سوال شد .

راستی بچه ها یه چیز مهم . حتما موقع تست سعی کنید یه جوری آب کامل روی پیزو باشه تا بفهمید دقیقا کی جواب میگیرید . اصلا جواب هایی که با ریختن آب روی سطح واشر پیزو میگیرید قابل اتکا نیستند . من خودم بارها روی پیزو آب میریختم و بخار میشد ولی وقتی سطح آب بیشتر میشد میلرزوند . از اول یه جوری پیزو را آب بندی کرده و داخل آب قرار بدید . به طوری که حداقل یک سانت آب روش باشه تا بفهمید کی جواب میگیرید . منم اگه از اول این کار را میکردم خیلی زودتر از اینها به جواب میرسیدم .شما اشتباه من را نکنید .
    برای تغییر مقاومت با پتانسیومتر یک مقاومت وات بالا مثلا 180 اهم (چون مال خودم 180 هست گفتم ) با یک پایه اون سری کنید تا وقتی ولوم را میچرخونید به مقاومت صفر که رسید یه دفعه اتصال کوتاه نشه که هم ممکنه ترانزیستور بسوزه هم ولوم . بعد یه نکته هم هست اینکه با ولوم معمولی که من تست کردم یه لحظه بخار تولید میشه و سریع بوی مقاومت بلند میشه و بخار قطع میشه ولی نمیسوزه .

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

سلام به دوستان خلاق و عزیز خودم :mrgreen: اقا می خواستم در مورد اب بندی یه توضیح بدم :nerd: به نظر من واشر دور پیزو رو بندازید اون ور چون بلاخره از زیر واشر اب میره زیرش من خودم پیزو رو مستقیماً به ته سطل چسبوندم. :twisted: خیلی هم خوب جواب داده :mrgreen: عکسهاشم میزارم هر کی خواست ببینه.
      http://upload7.ir/imgs/2014-03/44838620239545873152.jpg
      http://upload7.ir/imgs/2014-03/21412297469005494334.jpg
      ببخشید ظرفش کثیفه گذاشتم خشک بشه،خونه نبودم و پنجره هم باز بود :redface:
      یه سوال هم داشتم :redface: داداش من میخام مثل رفیقت چند تا پیزو رو با هم ببندم :twisted: .می خوام ابر درست کنم :twisted:.گفتم تو تهران جایی هست که پیزو و ترانزیستور رو ارزونتر بده.قیمت الان پیزو 6 تومن و ترانزیستور هم 3 تومنه (کلاً از فروش اینترنتی خوشم نمی اید)

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط amir894
        سلام به دوستان خلاق و عزیز خودم :mrgreen: اقا می خواستم در مورد اب بندی یه توضیح بدم :nerd: به نظر من واشر دور پیزو رو بندازید اون ور چون بلاخره از زیر واشر اب میره زیرش من خودم پیزو رو مستقیماً به ته سطل چسبوندم. :twisted: خیلی هم خوب جواب داده :mrgreen: عکسهاشم میزارم هر کی خواست ببینه.
        http://upload7.ir/imgs/2014-03/44838620239545873152.jpg
        http://upload7.ir/imgs/2014-03/21412297469005494334.jpg
        ببخشید ظرفش کثیفه گذاشتم خشک بشه،خونه نبودم و پنجره هم باز بود :redface:
        یه سوال هم داشتم :redface: داداش من میخام مثل رفیقت چند تا پیزو رو با هم ببندم :twisted: .می خوام ابر درست کنم :twisted:.گفتم تو تهران جایی هست که پیزو و ترانزیستور رو ارزونتر بده.قیمت الان پیزو 6 تومن و ترانزیستور هم 3 تومنه (کلاً از فروش اینترنتی خوشم نمی اید)
        سایت eca از همه جا داره ارزون تر میده میده 3900
        بعدش جهان کیت میده 5000
        جهان کیت یه مدل داره 15 تومنه خیلی باهاله فقط حیف که گرونه

sigpic

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز مخصوصا ناصر جان. :mrgreen: امروز پیزو های خریداری شده از فروشکا eca برام رسید
          خداوکیلی من چه بگم خودتون قضاوت کنید

پیزو راستیه مال فروشگاهه 3900 ت پیزو چپیه از امجد خریدم 6000

آقای x میاد میگه پیزو های ما خوبه و فلان

حالا باز می بندم ببینم چتور جواب میده.بعید می دونم مثل بزرگه جواب بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر۸۹۴
            سلام به دوستان عزیز مخصوصا ناصر جان. :mrgreen: امروز پیزو های خریداری شده از فروشکا eca برام رسید
            خداوکیلی من چه بگم خودتون قضاوت کنید

پیزو راستیه مال فروشگاهه 3900 ت پیزو چپیه از امجد خریدم 6000

حالا باز می بندم ببینم چتور جواب میده.بعید می دونم مثل بزرگه جواب بده
            هر ارزونی بی حکمت نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر۸۹۴
              آقای X اگر منظورتون من هستم ...
              من نگفتم پیزو من خوبه !!! مگه من تولید کننده پیزو هستم !
              پیزوهای خریداری شده از شرکت معتبری هستند و درصد سوختن پیزو و همچنین مشخصات فنیش کاملا ایده آل این کار هست.
              پیزو به اندزه فروخته نمیشه که شما عکس میگیری و مثلا بنده رو خراب میکنی ! هر محصول مشخصات فنی داره که اگر مطالعه بفرمایید ابعاد پیزو هم داخلش نوشته شده.
              بهتر هست قبل ورود به مرحله ساخت برد مرحله مطالعه مشخصات رو فرابگیرید که اینجوری عصبانی نشید.

موفق باشید
              I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                هر ارزونی بی حکمت نیست
                من قصد متقاعد کردم کسی رو ندارم چون شدنی نیست .
                ولی اگر شما ابعاد بزرگتر فقط براتون مهم هست میتونم با قیمت حدودی 1000 تومن براتون سایز 30 میل رو خرید کنم ولی نه با مشخصه های فنی ایده آل. و احتمالا با قیمت 6 تا 8 تومن همکارا به شما به عنوان جنس خوب خواهند فروخت و شما راضی ازشون تشکر خواهید کرد.

قیمت جنس به فاکتور های زیادی ربط داره که قطعا با جمله زیبا و کوتاه شما قابل توصیف نخواهد بود !
                اگر دوستان کوچکترین مشکی با این پیزو ها داشتند به من PM بدند که محصول رو حذف کنم وگرنه لطفا دوستانتون رو در اشتباهات خودتون شریک نکنید.

متشکرم
                I ❤️ ECA

دیدگاه

اگه پیزو داخل سایت از این دور سفید ها باشه ابعادش کوچکتره اما نمی دونم چرا قدرتش بهتره من هر دو رو تست کردم
                  البته مال من رو که از بقل نگاه م کنی پیزوش تحت زاویه نصب شده

sigpic

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                    من قصد متقاعد کردم کسی رو ندارم چون شدنی نیست .
                    ولی اگر شما ابعاد بزرگتر فقط براتون مهم هست میتونم با قیمت حدودی 1000 تومن براتون سایز 30 میل رو خرید کنم ولی نه با مشخصه های فنی ایده آل. و احتمالا با قیمت 6 تا 8 تومن همکارا به شما به عنوان جنس خوب خواهند فروخت و شما راضی ازشون تشکر خواهید کرد.

قیمت جنس به فاکتور های زیادی ربط داره که قطعا با جمله زیبا و کوتاه شما قابل توصیف نخواهد بود !
                    اگر دوستان کوچکترین مشکی با این پیزو ها داشتند به من PM بدند که محصول رو حذف کنم وگرنه لطفا دوستانتون رو در اشتباهات خودتون شریک نکنید.

متشکرم
                    اقای امیر علی بلورچیان
                    اگر این مدلی که شما دارید لاستیک دور سفید داشته باشد و تحت زاویه نصب شده باشد نوع خوبی است که من قبلا تست کرده ام.
                    لطفا فکری به حال ترانزیستور پرکاربرد TT2148 کنید که هم در پاور کامپیوتر مورد استفاده قرار می گیرد و هم در مدار ما
                    با تشکر

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                      اقای امیر علی بلورچیان
                      اگر این مدلی که شما دارید لاستیک دور سفید داشته باشد و تحت زاویه نصب شده باشد نوع خوبی است که من قبلا تست کرده ام.
                      لطفا فکری به حال ترانزیستور پرکاربرد TT4128 کنید که هم در پاور کامپیوتر مورد استفاده قرار می گیرد و هم در مدار ما
                      با تشکر
                      بله لاستیکش سفید هست (البته رنگ لاستیک نمیتونه ضامن کیفیت باشه)
                      در مورد ترانزیستور هم چشم من تو لیست خریدم قرار میدم انشالا تا 17 دستمون برسه
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

اقای بلورچیان من اون موقع خیلی عصبانی بودم :redface: و درحدی نیستم که بخام شما رو خراب کنم :redface: البته اخر پیام هم گفتم که می بندم و شاید جواب بده! عکسم که چیز بدی نگفته!داره پیزو تو فروشگاه رو با یه پیزو معمولی از نظر اندازه مقایسه می کنه :biggrin: عذر خواهی من رو بپذیرید ^^

ناصر یعنی باید این پیزوها رو با زاویه نصب کنی تا جواب بده! oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر۸۹۴
                          ناصر یعنی باید این پیزوها رو با زاویه نصب کنی تا جواب بده! oo:
                          سلام نه اینا خودشون تحت زاویه قرار دارن اگه دقت کنی و دلیلش رو من قبلا گفتم به خاطر اینه که بتونه تو دستگاه بخار آب سرد

به عکس ها دقت کن
                          و نکته دیگه اینه که اندازه اینا چون کوچیکه سطح تماسشون با آب کمتر و همین باعث میشه دیرتر خراب بشن ولی قدرتشون واقعا با اون بزرگ ها فرقی نداره حتی بهتر آب رو بخار می کنه و جای نگرانی برای کار شما نیست.

sigpic

دیدگاه

اره پسر چرا خودم دقت نکرده بودم :surprised: چند دقیقه پیش یکی بستم تست کردم :agree: هیچ فرقی با اون بزرگ تره نداره :nice: حداقل تو تست سره پایی خوب جواب داد :mrgreen: در مورد عمر پیزو فکر میکنم حرف شما درسته و منتطقیه :agree: ما که رفتیم تو کار ساخت ابر :mrgreen: نظرتون راجع به منبع تغذیه چیه :read: خودم میخام یه ترانس بزرگ ۳۶ ولت ۶ امپر بگیرم?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر۸۹۴
                              اره پسر چرا خودم دقت نکرده بودم :surprised: چند دقیقه پیش یکی بستم تست کردم :agree: هیچ فرقی با اون بزرگ تره نداره :nice: حداقل تو تست سره پایی خوب جواب داد :mrgreen: در مورد عمر پیزو فکر میکنم حرف شما درسته و منتطقیه :agree: ما که رفتیم تو کار ساخت ابر :mrgreen: نظرتون راجع به منبع تغذیه چیه :read: خودم میخام یه ترانس بزرگ ۳۶ ولت ۶ امپر بگیرم?
                              عالیه این ترانس
                              البته اگه دیدی خیلی گرونه می تونی یه منبع سوئیچینگ 48 ولت 5 آمپر بخری که ارزون تر در بیاد
                              فقط محفظه اشو طوری طراحی کن که از یک طرف باد وارد بشه و از طرف دیگر ابر خارج بشه اگه بتونی هیت سینک ها رو بزاری تو آب تا خنک شه که خیلی بهتره البته به شرطی که اتصالی نکنه و پیزو ها پایه هاش کاملا از آب دور باشه
                              برای محفظه اش اگه تونستی مثل کولر یه شناور بزار که آب رو در یک سطح خاص همیشه ثابت نگه داره
                              موفق باشی

sigpic

دیدگاه

سلام،سال نو بر همه شما مبارک،خیلی از مطالبتون استفاده کردم،بالاخره با ماژول و پیزویی که از جهانکیت گرفتم تونستم بخار تولید کنم،اما اولا انگار به جنس ظرف حساسه،یعنی حتما باید توی ی ظرف چینی باشه،و فقط تو ی زاویه خاص بخار میده وگرنه فقط آب رو میلرزونه)دو ساعت قبل میخواستم بگم چرا کار نمی کنه و فقط آب رو میلرزونه آما یهو تونستم سه تا آدابتورو سری کنم تا بتونم برق این مجموعه رو فراهم کنم،و یکمی که با حالت قرار گرفتن پیزو ور رفتم بخار اومد بیرون منم کلی ذوق کردم،انگار جاذبه رو کشف کردم(

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X