اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد

نوشته اصلی توسط Bahman.SNH
    ممنون....
    پس میگین ، اون سلف و خازن ، نقش فیلتر رو دارن؟ چرا از فیلتر RC استفاده نکرده؟
    یه سوال رو هم اگه میشه جواب بدین... مقادیر رو چه طور به دست آوردین؟ من هر جور فکر میکنم که مقادیر رو چه طور به دست آوردین نمی فهمم..... نمیشه خب.... فرض کنیم 5 تا عنصر مجهول رو..... چه طور بدون داشتن مقادیر یه تقریب از مدار بایاس شده ارائه بدیم؟
    یه سوال دیگه هم پیش اومد.... پارامتر تعیین کننده ی ترانزیستور قدرت مورد استفاده مون چیه؟ بتا؟ میزان جریان؟ پایداری حرارتی؟ پایداری فرکانسی؟ چی؟ به هر حال همینجوری ترانزیستور نذاشتن که..... همینطوری گذاشتن؟ :eek: یه ملاکایی برای انتخاب ترانزیستور داشتین خب...
    خوب فیلتر RC تلفات داره اما LC نداره
    با توجه به فرکانس مشخصه مقدار خازن باید در حد چند نانو باید باشه و میشه با سعی و خطا مقدار دقیق رو به دست آورد
    سلف ها هم که یکیش با دست پیچیده شده کاملا مشخصه با سعی و خطا به دست اومده
    و اون سلف صد میکرو هانری هم که برای فیلتر هست همه جا به کار میره
    در انتخاب ترانزیستور بتا و فرکانس و ولتاژ و جریان همگی مهم هست به همین خاطر بعضی ترانزیستور ها خیلی بهتر کار می کنن.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

آقا مهران عالی بود صبر ،حوصله و پشتکار شما ستودنی است . :applause:

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

آقا مرسی بسیار عالی،ساختم ،جواب گرفتم،کیف کردم،ممنون
        فقط میشه برای ساخت محفظه استاندارد هم فکری کنید که بشه خونگی استفاده کرد
        بسیار ممنون

دیدگاه

سلام من ساختم بخار نمیکنه اول یکم جریان میکشه بعد قطع میشه خازنش 2200 100 ولت هست از این بزرگا ترانزیستور اصلآ داغ نمیشه مشکل از کجاست ؟مدارم آخرین مدار هست ولتاژ ورودی 32 ولت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter
            سلام من ساختم بخار نمیکنه اول یکم جریان میکشه بعد قطع میشه خازنش 2200 100 ولت هست از این بزرگا ترانزیستور اصلآ داغ نمیشه مشکل از کجاست ؟مدارم آخرین مدار هست ولتاژ ورودی 32 ولت
            مقدار ولتاژ کمه باید 45 ولت دی سی باشه

sigpic

دیدگاه

سلام دوستان عزیز می خوام بسازم فقط آیا این مدار طولانی مدت جواب میده مثلا واسه میشه جوجکشی استفاده کرد؟
              هزینه ساخت چند در میاد؟دستگاه بخار ساز فکنم سی پنج چل تومن باشه

دیدگاه

دوستان جواب داد اینم ویدئوش :wow:
                http://s5.picofile.com/file/81341043..._1041.mp4.html
                فقط کسانی که درست میکنن بخار نمیکنه با اون مقاومت 20 کیلو کار کنید هرچی مقاومت برای من کمتر شد بخار بیشتر مقاومت من 1.6 کیلو هست و اینم نتیجش خیلی راحته ساختش ترانس هم تهرانی پاساژ فتوت طبقه 3وم یه ترانس 33 ولت 5 آمپر پیچیدواسم 55 تومان

دیدگاه

دوستان یه سوال مقدار بخار من خیلی زیاده و پاشش آب به 10 سانت میرسه ولی ترانزیستور با اینکه هیت سینک 4 سانتی داره خیلی داغ میشه یعنی دست که به هیت سینک میزنی دست میسوزه مدار جریان 1 آمپر میکشه آیا این داغی مشکلی نداره؟ترانزیستور نمیسوزه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter
                    دوستان یه سوال مقدار بخار من خیلی زیاده و پاشش آب به 10 سانت میرسه ولی ترانزیستور با اینکه هیت سینک 4 سانتی داره خیلی داغ میشه یعنی دست که به هیت سینک میزنی دست میسوزه مدار جریان 1 آمپر میکشه آیا این داغی مشکلی نداره؟ترانزیستور نمیسوزه؟
                    طبیعی هست
                    اگر خواستی می تونی یکم ولتاژ رو کم کنی

sigpic

دیدگاه

سلام دوستان عرض ادب
                      بنده مدار و بستم ولی بخاری تولید نمیکنه داخل آب که میره فقط یکم آبو مثل فواره پرت میکنه بیرون ولی از بخار آب خبری نیست
                      وقتی هم با قطره چکون آب میریزم روش فقط میلرزونه آبو
                      اینکاراراو واسه عمقای مختلف و جهات مختلف پیزو داخل آب هم انجام دادم ولی نتیجه این نگرفتم
                      مقادیر سلف و خازن هارو هم کم و زیاد کردم بازم نشد
                      ولتاژ مدارمم ترانس 36 ولتیه و حدود 50 ولت دی سی
                      به نظرتون چه کنم؟؟؟؟؟تورو خدا بگید قارچام داره از بین میره ها :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشادع
                        سلام دوستان عرض ادب
                        بنده مدار و بستم ولی بخاری تولید نمیکنه داخل آب که میره فقط یکم آبو مثل فواره پرت میکنه بیرون ولی از بخار آب خبری نیست
                        وقتی هم با قطره چکون آب میریزم روش فقط میلرزونه آبو
                        اینکاراراو واسه عمقای مختلف و جهات مختلف پیزو داخل آب هم انجام دادم ولی نتیجه این نگرفتم
                        مقادیر سلف و خازن هارو هم کم و زیاد کردم بازم نشد
                        ولتاژ مدارمم ترانس 36 ولتیه و حدود 50 ولت دی سی
                        به نظرتون چه کنم؟؟؟؟؟تورو خدا بگید قارچام داره از بین میره ها :cry2:
                        دوست عزیز مقاومتت چقدره ؟ اگه 18 هست کمش کن 100 % جواب میگیری

دیدگاه

حاجی مقاومت رو نصف کردیم ولی سلف 100نانومون سوخت!البته قبلش هیچ بخاری ام ساطع نشد
                          چکنیم دوستان؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشادع
                            حاجی مقاومت رو نصف کردیم ولی سلف 100نانومون سوخت!البته قبلش هیچ بخاری ام ساطع نشد
                            چکنیم دوستان؟
                            من مقاومت 1.6 کردم خیلی خوب جواب داد سلفت از چه نوعی هست ؟بازم اساتید بیشتر واردن

دیدگاه

سلام
                              باور کنین نمیخام تعریف الکی کنم ولی میشه گفت کل مطالبه این تاپیکو نگا کردم,واقعا معرکس.ایول به همتون.
                              خب الان منم میخوام درستش کنم.از جایی که چندین مدار گذاشتسن رو سایت،بنظرتون کدومش بهترینه،کم مصرف ترینه و همچنین با دوام تره؟
                              من اگه بتونم اینو خودم درست کنم خیلی اعتماد به نفسم میره بالا.
                              تروخدا کمک کنید.مرسی.من هر روز این تاپیکو چکش میکنم.مرسی

دیدگاه

سلام.مدار ناصر رو درست کن چیز خاصی نداره و ارزون تموم میشه !فقط پول ترانسش زیاد میشه!کلاً زیر30ت میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X