اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط Mojtaba-S
    عرفان جان شما مدارت رو روی pcb بستی یا برد بورد روی برد بور من هم جواب نگرفتم. به احتمال زیاد عیب از تغذیه ات هست تغذیه شما رگوله هست یانه؟
    روی برد بورد بستم

تغذیم هم فقط یه خازن 4.7uF داره :mrgreen:

البته برای تست روی امپلی فایرم دوتا خازن 4700uF داره تغذیه رو به اون وصل کردن بازم کار نکرد :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
      اتفاقا من که جوابشو میدونستم میخواستم شما بدونی
      خدایی چی کار کنم اینجا فقط میتونم بخندم و خودمو ناراحت نکنم .
      به قول آقای قاصد دل .غصه شو نخور اینجا که کسی به حرف ما گوش نمیکنه پس فرقی هم نداره :redface: وا... شما جواب نگرفتی چون حرف گوش کن نیستی / من که مدتها میذاشتم کار میکرد ترانزیستورم کلا 2 سانت هیت سینگ داشت و هیچ اتفاقی نمیفتاد / در جواب نهایی مدار من بین 250 تا 320 میلی امپر جریان میکشید و با راندمان بالا و بدون هیچ نقصی کار میکرد که قبلا هم گفته بودم /
      شما برو یه نقشه دیگه پیدا کن و فقط مستقیم از روی اون نقشه بساز و جواب بگیر بیا اینجا هر چی خواستی بگو
      شما داری در مورد مداری اظهار نظر میکنی که باید از آقای arvinfx بپرسی که قبلا چند نفر سعی کردن بسازن ..... /
      و البته خود ایشون براحتی ساخت و حتی از واس من هم بهتر شد /
      خوب مسلما هر کس به اندازه تجربه و میزان کار عملی که کرده از یک مدار بهره میبره .
      با همین مدار چندین افکت بخار سازی بدست اوردم که بسیار جالب بود ولی فرصت نشد بگم یا بذارم
      تمام مشکلات در یک دقیقه گشتن تو alldatasheet یا حتی برنامه VRT حل میشه و در یک کلمه خلاصه میشه .
      و قطعا اون کسی که میگرده من نیستم . چون گفتم قبلا جوابشو دادم اونم چند بار :biggrin:
      این اقای ولتاژ زیاد می خواد اذیت بکنه. خوب توکه مدارت حداکثر 320 میلی جریان میکشه چرا مارا دنبال ترانزیستور یابی می فرستی بگو الا وبالله مدارتون معیوبه . به هرحال من رفتم یه نمونه درست و حسابی ازاین مدار بسازم که اینقدر مشکل اب بندی نداشته باشیم. :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
        دوستان این پیزو ها را دونه ای چند می خرند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بر اساس توانشون تقسیم بندی می شوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه فقط یک مدل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند وات هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        یکی جوا منم بده
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
          یکی جوا منم بده
          همونطور که های ولتاژ گفت ؛ توی ایران همه واتیش نیست ، فکر کنم 30 واتش بیشتر باشه !

پارسال یکی از دوستان یه سی وات ، چهارهزار تومن ، از اصفهان خریده بود ، الان رو نمیدونم...

دیدگاه

یه چیزی بگم مال منم زیاد داغ میکنه! فکر کردم طبیعیه! ولی 2 روز پیش رفتم خونه فامیلمون یه 23 واتی خریده بود خوب بخاری هم میداد!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
              من که مدتها میذاشتم کار میکرد ترانزیستورم کلا 2 سانت هیت سینگ داشت و هیچ اتفاقی نمیفتاد / در جواب نهایی مدار من بین 250 تا 320 میلی امپر جریان میکشید و با راندمان بالا و بدون هیچ نقصی کار میکرد
              دوستان یه نکته ای به ذهنم رسید ؛ میگم ، شاید پیزوهایی که توی بازار هست ، هر کدوم ، از نظر ظرفیت خازن و مقاومت موازی با کریستال پیزو ، متفاومت باشن و این تفاوت باعث عدم کارکرد بعضی از اونها با مدار طراحی شده جناب "هایآ‌ولتاژ آ‌" میشه ! به نظرتون این طور نمیتونه باشه ؟! "های ولتاژ" جان ، خودت چی میگی ، نظرت چیه؟

دیدگاه

یکی جواب منم بده
                من یه ماه پیش از پاساژ فرشته 4500تومن خریدم وبه اسم پیزو بخارسرد میشناسنش (از واتش هم خبر ندارن)
                مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

یکی هم جواب منو بده :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                    یکی هم جواب منو بده :mrgreen:
                    ظاهراً "های ولتاژ" بیخیال این تاپیک شده !

دیدگاه

ظاهراً "های ولتاژ" بیخیال این تاپیک شده
                      آقا مهدی -نه بابا 2 روزه منتظر فرصتی هستم تا جواب 2 صفحه قبل شما رو بدم :biggrin:
                      دوستان یه نکته ای به ذهنم رسید ؛ میگم ، شاید پیزوهایی که توی بازار هست ، هر کدوم ، از نظر ظرفیت خازن و مقاومت موازی با کریستال پیزو ، متفاومت باشن و این تفاوت باعث عدم کارکرد بعضی از اونها با مدار طراحی شده جناب "هایآ‌ولتاژ آ‌" میشه ! به نظرتون این طور نمیتونه باشه ؟! "های ولتاژ" جان ، خودت چی میگی ، نظرت چیه؟
                      دقیقا به همین خاطر نوع دیگه اش رو هم خریدم تا تغییرات با اون رو هم بگم / که البته کوچکترین تغییری تو مدار بدتر کار نمیکرد .
                      دوستان فکر میکنم کلا 2 مدل پیزو اینجا داریم / یکی همون واشر لاستیکی / یکی هم قاب دار که کیفیت خیلی بهتری داره (اسم فروشگاهش رو قبلا گفتم الان یادم نیست)
                      اون لاستیکیه به نظرم تقلبی باشه / قبلا گفتم :biggrin: حالا خود دانید
                      آره این یکی بهتر جواب میده .

چرا مارا دنبال ترانزیستور یابی می فرستی بگو الا وبالله مدارتون معیوبه . به هرحال من رفتم یه نمونه درست و حسابی ازاین مدار بسازم که اینقدر مشکل اب بندی نداشته باشیم
                      خوشحال میشویم
                      والا من هنوز نمیدونم بازاری هاش ترانزیستور رو کجا کجاشتن :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        یه چیزی بگم مال منم زیاد داغ میکنه! فکر کردم طبیعیه! ولی 2 روز پیش رفتم خونه فامیلمون یه 23 واتی خریده بود خوب بخاری هم میداد!
                        آقای اروین مرده بودی تواین چند وقته اینو بگی من رو تک و تنها درمقابل این ولتاژ زیاد گذاشتی تا حسابی بهم شوک بده!
                        اقایون من اصفهانم این پیزو ها دومدل هستند هر دومدل هم دارای واشر لاستیکی هستند فقط بزرگ و کوچیکند یعنی مدلی که داخل عکسه بزرگش هست قیمت هر دوتاش هم 2500 تومان هست . الهی این تهرون رو سیل و زلزله ببره که اینقدر گرون جون هستند همین پیزویی که داخل عکس بالاهست رو من خریدم 2500 یک هفته پیش.
                        خیلی چیزها تهران گرون هست. چند وقت پیش اومدم چندتا قطعه بخرم انگار راهزنا بهم زدن!

دیدگاه

خیلی چیزها تهران گرون هست. چند وقت پیش اومدم چندتا قطعه بخرم انگار راهزنا بهم زدن!
                          دقیقا / حالا اونی که تو عکس بالا هست من 6000 تومن خریدم و بعد جنس خوبشو 5000 تومن خریدم .
                          در حالی که میدونستم قیمتشون 2500 هست . تا فروششون زیاد میشه ....از طرفی چون فروشگاه رضا الکترونیک همه پیزوهاش رو داده به فروشگاه (.....) طرف مطمئن شد فقط خودش داره و گرون کرد :angry:
                          نگو یه جای دیگه هم داره خبر نداره :biggrin:

ولی 2 روز پیش رفتم خونه فامیلمون یه 23 واتی خریده بود خوب بخاری هم میداد!
                          آروین جان شما دست زدی به ترانزیستورش -داغ نمیکرد ؟
                          اسم ترانزیستورش چی بود ؟

دیدگاه

تغذیه حتما باید صاف صاف باشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtaba-S
                              آقای اروین مرده بودی تواین چند وقته اینو بگی من رو تک و تنها درمقابل این ولتاژ زیاد گذاشتی تا حسابی بهم شوک بده!
                              اقایون من اصفهانم این پیزو ها دومدل هستند هر دومدل هم دارای واشر لاستیکی هستند فقط بزرگ و کوچیکند یعنی مدلی که داخل عکسه بزرگش هست قیمت هر دوتاش هم 2500 تومان هست . الهی این تهرون رو سیل و زلزله ببره که اینقدر گرون جون هستند همین پیزویی که داخل عکس بالاهست رو من خریدم 2500 یک هفته پیش.
                              خوبه به دعای گربه سیا بارون نمیاد وگرنه ...

منم همون 2500 خریدم ولی 6 ماه پیش ، 3 روز پیش رفتم خریدم 4 تومن دونه ای. یه واشر هم براش پیدا کردم که برای آب بندیش معرکس حالا یه برد رو بزنم تموم کنم میرم سراغ این پیزو ها میخام 3 تا شو بزارم توی یه پکیچ :twisted:

دیدگاه

یه خازن 1000 میکرو فاراد بذار /

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X