اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    اخر سر مدارو هم گذاشتی تو همون ؟
    چقدر هم واقعا دقیق عکس گذاشتی قشنگ معلومه که چه کار کردی
    نه هنوز یه کار کنترولر دستمه که توی مرحله PCB هستش و یکمی برنامه نویسیش مونده اون تموم بشه میرم سراغ همین مدار. ولی هنوز راه حل این تعین سطح آب رو پیدا نکردم.
    اگه شما امر کنید میرم یه 2 تا عکس دیگه میگیرم! :icon_razz:

دیدگاه

درجواب اقای r_sal من فکر کنم به خاطر اینه که ترانزیستورت زیادی داغ می کنه اخه هرچی بیشتر داغ میشند جریاندهی شون پایین تر میاد
      ولی درجواب اقای " ولتاژ زیاد" من نمی دونم منظورتون از صحبت زیر چیه من چندین بار این فروم رو زیروروکردم چندتا سلف عوض کردم ولی جواب نگرفتم
      البته احتمالا اگر کسی کپی کنه و بره شاید نتونه درست کنه و این اون قسمتیه که تو مدارای من زیبایی داره :-))
      راستی من نمی تونم عکس بردم رو قرار بدم یکی یه کمک بکنه .
      X-(
      من دیگه دارم دیونه میشم :angry: :angry:

دیدگاه

اگه شما امر کنید میرم یه 2 تا عکس دیگه میگیرم! :icon_razz:
        نه اون کاری که واجبه رو انجام بده /
        درجواب اقای " ولتاژ زیاد" من نمی دونم منظورتون از صحبت زیر چیه
        البته احتمالا اگر کسی کپی کنه و بره شاید نتونه درست کنه و این اون قسمتیه که تو مدارای من زیبایی داره :-))
        شوخی کردم / یه مقاومت در نکته ای وارد کردم که اگر کسی مدارش بالانس نبود و سلف هارو خوب نپیچیده بود و پیزو درست تغذیه نمیشد اون مقاومت حلال مشکلش باشه . البته هر کاری بکنی یه کم اب به سیم های پیزو میخوره و یه جورایی خودش ....بی خیال

دیدگاه

:wow: :wow: :wow:
          جواب داد ای جواب داد.
          :nice: :wow: :biggrin:
          امروز صبح با بی حوصلگی تمام نشستم پاش و دیدم که برای اولین بار ترانزیستورداغ می کنه فهمیدم خبرایی اب رو که ریختم توی ظرف شد انچه باید میشد.
          ولی قدرتش به اندازه ی اون چیزی که اقای اروین ساخته بود نمی رسید که به احتمال زیاد از تغذیه است .(تغذیه ی جالبی ندارم) ولی نکاتی که طی یک سری عملیات شیطونی بهشون رسیدم:
          1-این مدار به ولتاژ حساس است در حدود 30 ولت اصلا جواب نمی ده اگر محدودیت 2sd313دستم رو نبسته بود تا 70 الی 80 بالا میرفتم.کلا این مدار با ولتاژ بالا حال میکنه.
          2- مدار با bu406 اصلا حال نمی کنه .
          3- حرارت بالای تولیدی توسط ترانزیستور جلوی حال کردن مدار رو میگیره.چون تا وقتی ترانزیستور خنکه مدار خوب کار می کنه ولی وقتی داغیش خیلی بالا گرفت قاتی می کنه و از کار می افته. بهتره دو یا سه تا sd313 رو با هم موازی کنیم . داخل اینورتر که این ترفن عالی جواب میده اینجا رو باید تست کنم.
          4- ترانزیستوره به ولتاژ بالا حساسیت داره درحین کار ییهو (ناگهان) یه صدای تققی کرد واز کار افتاد وقتی تست کردم دیدم پیوند بیس کلکتور اتصال کوتاه شده درحالی که بیس امیتر سالمه.اگر بشه یه ولتاژ بالاتر جایگزین کنیم خیلی بهتره.2sd1313طبق کاتالوگ حداکثر 60 ولت متحمل میشه.
          5-جناب کریستال از دوری خیلی بدشون میاد و در صورت زیادشدن طول سیمشون به جای بخار کردن اب فقط اب رو بالا پایین می کنند.پس بهترین کار نزیکتر کردن اون به مداره.
          6- برای اب بندی هم من کلی چسب اکواریوم ریختم کف ظرف و بعد کریستال و با سیمهاش گذاشتم روش .هم اب بند شد و هم چسبید به ظرف. قوطی فیلم و کنسرو و... استفاده نکردم. خوب هم کار میکنه.
          7-بهترین کار اینه البت به نظر من که مدار رو با هیت سینک و کریستال فوقالعاده کوچیک و تودل هم (فشرده) بسازیم بعدبذاریمش داخل یه ظرف و از این چسب های اپوکسی یا فایبرگلاس داخل ظرف بریزیم جوری که فقط قسمتی از هیت سینک و سر کریستال بیرون باشه و بقیه مدار و برد و ... داخل چسب غرق بشند اونوقت خیلی راحت می اندازیش داخل ظرف و ...
          :read: :read: :read:فعلا بزرگترین مشکل این حرارت بالاست که باید یه جوری باهاش کنار بیایم.
          بدجور اذیت میکنه از کارکردن طولانی مدت مدار جلوگیری می کنه. :sad: :sad:
          ولی خاطر مان بسیار شاد گشت. :wow:
          دست اقای ولتاژ زیاد درد نکنه. خییییییییییییییییییییلی .اگه پیشم بودی چندتا ماچ آبدار بهت میکردم.

دیدگاه

:read: :read: :read:فعلا بزرگترین مشکل این حرارت بالاست که باید یه جوری باهاش کنار بیایم.
            تو مدلهای تجاری پیزو با مدارش داخل یک تیکه فلزه زد آب شده است و می ندازندش تو آب و به همین طورت خنک میشه و گرم نمی کنه البته مدار هم باید خوب طراحی شده باشه که گرما غیر معقول نباشه .این مدلهای تجاری یک سنسور هم دارند که اگه آب سطحش بیاد پایین اتوماتیک ختموش میشه .که هرچی بحث شد کسی نفهمید دقیقا چه سنسوری است و اصول کاریش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtaba-S
              :wow: :wow: :wow:
              جواب داد ای جواب داد.
              :nice: :wow: :biggrin:
              امروز صبح با بی حوصلگی تمام نشستم پاش و دیدم که برای اولین بار ترانزیستورداغ می کنه فهمیدم خبرایی اب رو که ریختم توی ظرف شد انچه باید میشد.
              ولی قدرتش به اندازه ی اون چیزی که اقای اروین ساخته بود نمی رسید که به احتمال زیاد از تغذیه است .(تغذیه ی جالبی ندارم) ولی نکاتی که طی یک سری عملیات شیطونی بهشون رسیدم:
              1-این مدار به ولتاژ حساس است در حدود 30 ولت اصلا جواب نمی ده اگر محدودیت 2sd313دستم رو نبسته بود تا 70 الی 80 بالا میرفتم.کلا این مدار با ولتاژ بالا حال میکنه.
              2- مدار با bu406 اصلا حال نمی کنه .
              3- حرارت بالای تولیدی توسط ترانزیستور جلوی حال کردن مدار رو میگیره.چون تا وقتی ترانزیستور خنکه مدار خوب کار می کنه ولی وقتی داغیش خیلی بالا گرفت قاتی می کنه و از کار می افته. بهتره دو یا سه تا sd313 رو با هم موازی کنیم . داخل اینورتر که این ترفن عالی جواب میده اینجا رو باید تست کنم.
              4- ترانزیستوره به ولتاژ بالا حساسیت داره درحین کار ییهو (ناگهان) یه صدای تققی کرد واز کار افتاد وقتی تست کردم دیدم پیوند بیس کلکتور اتصال کوتاه شده درحالی که بیس امیتر سالمه.اگر بشه یه ولتاژ بالاتر جایگزین کنیم خیلی بهتره.2sd1313طبق کاتالوگ حداکثر 60 ولت متحمل میشه.
              5-جناب کریستال از دوری خیلی بدشون میاد و در صورت زیادشدن طول سیمشون به جای بخار کردن اب فقط اب رو بالا پایین می کنند.پس بهترین کار نزیکتر کردن اون به مداره.
              6- برای اب بندی هم من کلی چسب اکواریوم ریختم کف ظرف و بعد کریستال و با سیمهاش گذاشتم روش .هم اب بند شد و هم چسبید به ظرف. قوطی فیلم و کنسرو و... استفاده نکردم. خوب هم کار میکنه.
              7-بهترین کار اینه البت به نظر من که مدار رو با هیت سینک و کریستال فوقالعاده کوچیک و تودل هم (فشرده) بسازیم بعدبذاریمش داخل یه ظرف و از این چسب های اپوکسی یا فایبرگلاس داخل ظرف بریزیم جوری که فقط قسمتی از هیت سینک و سر کریستال بیرون باشه و بقیه مدار و برد و ... داخل چسب غرق بشند اونوقت خیلی راحت می اندازیش داخل ظرف و ...
              ولی خاطر مان بسیار شاد گشت. :wow:
              دست اقای ولتاژ زیاد درد نکنه. خییییییییییییییییییییلی .اگه پیشم بودی چندتا ماچ آبدار بهت میکردم.
              تبریک میگم
              من از Bu406 نتیجه خوبی گرفتم ولی خوب داغ میکنه . در مورد ولتاژ هم حق با شماست منم روی 48 ولت بخار معرکه ای ازش گرفتم. که توی فیلم نیست و توی عکسا هست.
              فقط فکر قرق کردن توی آبش باشید.

یه عکس هم از نحوه آببندیت بزاری ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtaba-S
                فعلا بزرگترین مشکل این حرارت بالاست که باید یه جوری باهاش کنار بیایم.

نوشته اصلی توسط arvinfx
                من از Bu406 نتیجه خوبی گرفتم ولی خوب داغ میکنه .

روی صحبتم با جناب HI VOLTAGE عزیزه ؛ به نظرت با گذاشتن یه منبع جریان مشکل گرم شدن ترانزیستور حل میشه؟!

ممنون میشم جواب بدی...

دیدگاه

روی صحبتم با جناب HI VOLTAGE عزیزه ؛ به نظرت با گذاشتن یه منبع جریان مشکل گرم شدن ترانزیستور حل میشه؟!

ممنون میشم جواب بدی...
                  راه حل مشکل داغ شدن ترانزیستور در دست منه و قبل از اینکه شما سوال کنی میخواستم دوباره بگم گفتم ولش کن کیه که گوش کنه

دیدگاه

اقای ولتاژ زیاد جان خوب بگو چرا اینقدر ناز می کنی .ما که اینقدر قربون صدقت رفتیم.چیکارت کنیم بگو ما همه جوره مخلص و چاکرو .... هستیم . اینقدر اذیت نکن عزیییییییییییییییزم !کاکل زری ! چشم عسلی ! اون ولتاژهات به قربونت برند !خدانکنه یه وقت اتصال کوتاه کنی!

دیدگاه

آخه چند بار بگم تو چند صفحه قبل بزرگ و با یه رنگ دیگه نوشتم /
                      1-این 2SD313 فقط برای راه اندازی و تست بود و حداکثر ولتاژ 60 هست . زیاد به درد این کار نمیخوره / و راه حلش اینه که از 2SD با ولتاژ و وات بالاتر استفاده کنید . البته من BU406 رو تضمین نمیکنم و اصلا باهاش حال نمیکنم (فرقشو عینا دیدم که میگم )

برید تو دیتاشیت 2SD ها چند تا وات بالا پیدا کنید که با فرکانس 5 مگاهرتز مشکلی نداشته باشن و ببینید کدوم تو بازار پیدا میشه .

از ترانزیستور فرکانس بالا (2SC ) هم استفاده نکنید .

2-یک هیت سینگ مناسب ببندید .
                      3-اببندی سیم های پیزو رو رعایت کنید . تماس اب با سیم های پیزو در ولتاژی که پیزو نوسان میکنه همانند اتصال میمونه و کلی تلفات ایجاد میکنه . (این اتصال در ازمایش من جریان رو از 300 میلی امپر به 1200 میلی امپر افزایش میداد)

یه کم داغ شدن در کل تو همشون هست و کاریش نمیشه کرد ولی باید حتما قطعات وات بالا استفاده کنید / ببینید اینا از چه ترانزیستورهایی استفاده کردن

دیدگاه

من یه D1047 گرفتم که اصلم هست ولی بهره جریان این ترانزیستور مثل Bu406 نیست و بخار رو نمیتونست تولید کنه فقط یکم جوش میزد البته من با مدار دیگه ور نرفتم ببینم تغییری میکنه یا نه فقط بستمش جای BU406 که دیدم کار نکرد انداختمش کنار. ممکنه مقادیر رو عوض کنیم راه بیفته؟

دیدگاه

دوستان این پیزو ها را دونه ای چند می خرند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بر اساس توانشون تقسیم بندی می شوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا اینکه فقط یک مدل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند وات هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

ببخشید این همون هستش که باهاش برد های موبایل رو می شورند دیگه ؟؟؟
                            میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

آفرین :applause: :applause:
                              ولی نمیدونم چرا احساس میکنم مدار شما اب رو بخار نمیکنه و فقط قطره قطره بالا پرتاب میکنه :redface:

دیدگاه

آفرین :applause: :applause:
                                ولی نمیدونم چرا احساس میکنم مدار شما اب رو بخار نمیکنه و فقط قطره قطره بالا پرتاب میکنه :redface:
                                جناب ولتاژ زیاد جون حس ششمت نویزی شده چون هم اب رو بالا می پروند وهم بخار تولید میکر د بازم میگم من چون تغذیه ام رگوله شده نیست بخار تولیدی کم بود چون وقتی مدار به تغذیه وصل نیست ولتاژش 47 ولته ولی تا متصل میشه میاد روی 28 ولت ودرست هم حدس زدم که مشکلم از ولتاژه.مشکل اینجاست که نمی دونم چه طوری فیلم و عکسشو براتون بذارم. از دوستان هم پرسیدم کسی جواب نداد. موقعی که ایکون اضافه کردن عکسو میزنی چه طور باد عکسو اضافه کنی؟ هیچ منوی brows باز نمی شه؟ بگید تا عکسشو براتون بذارم. برای Tr این مدارهم متاسفانه چیزی که هم ولتاژ بالا باشه هم جریان بالا و هم فرکانس بالا کم گیر میاد. سری BUاز نظر ولتاژ جریان و فرکانس عالی هستند ولی به دلیل بهره ی پایینشون کارو خراب میکنند درواقع اکثر TR های قدرت بهرشون پایینه.البته من سعی کردم این بهره پایین رو با دارلینگتون کردن دوتاBU407 درست کنم که انگار بهره زیادی بالا رفت و کریستال راه نیافتاد ولی سلف 80 میکرو شروع به سرو صدا کرد.سراغ TR های طبقه HV تلوزیون هم رفتم از نظر ولتاژ و جریان و فرکانس عالی هستند ولی بهرشو پایینه مثلا در حد 8 برای 2sd1555 حالا بازهم میگردم. :read

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X