اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ah rad
    سلام بچه ها
    یادتونه یه لامپ 35 وات بود که میگفتم شب اگه خاموشش کنی روشن نمیشه! :eek: مشکلشو فهمیدم.بعدا براتون قصشو میگم
    اماحالا
    ...............................................
    یه لامپ 150 وات برام اوردن.بله درسته 150 وات این قضیش سر روکم کنی هم که شده باید درستش کنم
    اما شرح حال
    بازش کردم یه المانش کاملا سوخته در واقع بهتره بگم پودر شده(که احتمالا دیوده!)بردم زده سوزونده
    در اثر سوختن مس هم کنده ویدون از ترمینالهای فیلمان هم پودر کرده :mrgreen:
    دوسر هرفیلمان بعد ازکم کردن مقامت سیم های مولتی متر،حدود 1 اهمه! آیا برای 150 وات 1 اهم درسته؟
    خازن یکسوساز سالم
    ترانزیستور ها پکیده
    حالا بگید ارزش خرج کردن داره؟
    عکسم گذاشتم
    http://s4.picofile.com/file/8100088776/Lamp1.jpg
    http://s4.picofile.com/file/8100088892/Lamp2.jpg
    سلام
    اگه فیلاامانت وصله پس ردیفش کن
    2تا ترانزیستور میشه حدودا 1500تومن
    یه خازن صافی هم بگیرو حتما عوضش کن 500 600 تومن
    دیودهای یکسوشو چک کن سالم باشه ،
    اها این سلف دایرهای 6 پایتم پودر شده !!!من اینو نمیدونم دقیق ولی فک کنم با این 40 واتیا بشه تعمیرش کرد (تعویضش کرد )
    اون دیودم احتمالا 4007بوده
    تست دیودی رو خازنای غیر الک بزن و حتما یه خازن استارتر نو بخر ،به ولتازش دقت کنی
    بقیشم که واردی
    مقومتات سالمه عوض نکن و همه دیودا رو تست کن

خیلی بد شانس باشی مث من احتمال 99 درصد گاز حبابیت تموم شده و روشن نمیشه (البت خودم به این نتیجه رسیدم)
    قبل درست کردنش از سالم بودن فیلامان و تعویض اون سلف دایرهای مطمئن شو
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
      سلام
      اگه فیلاامانت وصله پس ردیفش کن
      2تا ترانزیستور میشه حدودا 1500تومن
      یه خازن صافی هم بگیرو حتما عوضش کن 500 600 تومن
      دیودهای یکسوشو چک کن سالم باشه ،
      اها این سلف دایرهای 6 پایتم پودر شده !!!من اینو نمیدونم دقیق ولی فک کنم با این 40 واتیا بشه تعمیرش کرد (تعویضش کرد )
      اون دیودم احتمالا 4007بوده
      تست دیودی رو خازنای غیر الک بزن و حتما یه خازن استارتر نو بخر ،به ولتازش دقت کنی
      بقیشم که واردی
      مقومتات سالمه عوض نکن و همه دیودا رو تست کن

خیلی بد شانس باشی مث من احتمال 99 درصد گاز حبابیت تموم شده و روشن نمیشه (البت خودم به این نتیجه رسیدم)
      قبل درست کردنش از سالم بودن فیلامان و تعویض اون سلف دایرهای مطمئن شو
      خازن استارتر رو که عوض میکنم اما خازن یکسوساز سالمه
      اما اون سلف دایره ایه! اون یادم بود که 3رنگ داشت این همه رنگاش سیاه شده :cry:معلوم نیست کدوم به کدومشه.در ظمن دست بهش میزنی روکشش که سوخته میریزه :cry2: تستش چطوریه؟
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        خازن استارتر رو که عوض میکنم اما خازن یکسوساز سالمه
        اما اون سلف دایره ایه! اون یادم بود که 3رنگ داشت این همه رنگاش سیاه شده :cry:معلوم نیست کدوم به کدومشه.در ظمن دست بهش میزنی روکشش که سوخته میریزه :cry2: تستش چطوریه؟
        تستش فایده نداره چون سوخته ،تستشم مثل سلفه دیگه
        خازن صافی رو عوض کنی بهتره

دیدگاه

تستش فایده نداره چون سوخته ،تستشم مثل سلفه دیگه
          خازن صافی رو عوض کنی بهتره
          خازن صافی 68میکرو-400ولته.اون چشم عوض میکنم.اما الان بزرگترین مشکل همون سلفس.اونو میفروشن؟اگه اره ترتیب پایه هاشو چطور پیدا کنم.رنگش معلوم نیست :cry2:
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
            خازن صافی 68میکرو-400ولته.اون چشم عوض میکنم.اما الان بزرگترین مشکل همون سلفس.اونو میفروشن؟اگه اره ترتیب پایه هاشو چطور پیدا کنم.رنگش معلوم نیست :cry2:
            ببین یه لامپ کم مصرف سوخته گیر بیاری حله توش داره
            اگرم نیس که باید بری فریت بخری و بپیچی ولی من پیچیدم بلد نیستم فقط تعداد دورشو میتونم بگم بت
            بچه ها اینجا یاد دارن شما شروع کن و یه فریتم بخر مثل خودش ( وقتی لحیمو باز کردی سیم های داخلشو که خواستی دراری به جهت چرخش و تعداد دور دقت کن میتونه کمکت کنه )

دیدگاه

یه سوال برام پیش اومده بود چند وقت پیش الان توفیق اجباری شدش بپرسم
              میشه ازاین بالاستهای الکترونیکی واسه لامپ کم مصرف استفاده کرد؟
              اگه اره برم مغازه بگم یه بالاست 150 وات بده.چیز دیگه ای نمیخواد بگم :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                یه سوال برام پیش اومده بود چند وقت پیش الان توفیق اجباری شدش بپرسم
                میشه ازاین بالاستهای الکترونیکی واسه لامپ کم مصرف استفاده کرد؟
                اگه اره برم مغازه بگم یه بالاست 150 وات بده.چیز دیگه ای نمیخواد بگم :mrgreen:
                همونی هم که میخوای تعمیر کنی بش میگن بالاست دیگه
                منظورتو دقیق نفهمیدم

دیدگاه

همونی هم که میخوای تعمیر کنی بش میگن بالاست دیگه
                  منظورتو دقیق نفهمیدم
                  یعنی دیگه انقد وضعم خرابه :mrgreen:
                  نه منظورم امادشه!شما اونورشو بزن220.اینورشم بزن به چهارتا سر لامپ وتمام!حالا دوتا سوال دارم
                  واسه مهتابیه یا واسه کم مصرف هم هست؟
                  دوما150 واتش اگه هست چنده؟
                  چون این سلفه 6پایه که ترکیده.میدونم کارمن نیست درس کردنش .گفتم ریسک نکنم یه اماده بخرم
                  سرچ کن"بالاست الکترونیکی"تو گوگل عکسشو ببینی ،منظورم رو میگیری.

دیدگاه

من بالاست مهتابی دیدم بفروشن ولی فک نکنم 150 وات باشه و لامپ کم مصرف تا حالا ندیدم :eek:
                    بابا کاری نداره فوقش 5نومن ضرر میکنی اگه راه نیافتاد ، ارزششو داره بخوای بپیچی

دیدگاه

من بالاست مهتابی دیدم بفروشن ولی فک نکنم 150 وات باشه و لامپ کم مصرف تا حالا ندیدم :eek:
                      بابا کاری نداره فوقش 5نومن ضرر میکنی اگه راه نیافتاد ، ارزششو داره بخوای بپیچی
                      الان یه سر به الکتریکی ها زدم
                      یه مدل بود18تا20وات
                      بزرگترشم دوتا36 وات داشت
                      150 وات که کسی نداشت!اما یه نفر گفت لاله زار شاید باشه
                      پس میریم سر سیم پیچی
                      من میخوام این کارو بکنم
                      رو همون فریت یه سیم رو باز کنم وجاش سیم نو بپیچم.بعد سیم بعدی و....
                      اینطوری هم جهت رعایت میشه.هم تعداد دور هم در پیدا کردن سرش مشکلی نیست
                      اما حالا دوتا سوال این سیمش رو ازکجا پیدا کنم؟این همون سیم ایفونی یا تلفنی هستش؟
                      در ضمن انگار سیم ها تو هم پیچیده شده اونو چکار کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                        الان یه سر به الکتریکی ها زدم
                        یه مدل بود18تا20وات
                        بزرگترشم دوتا36 وات داشت
                        150 وات که کسی نداشت!اما یه نفر گفت لاله زار شاید باشه
                        پس میریم سر سیم پیچی
                        من میخوام این کارو بکنم
                        رو همون فریت یه سیم رو باز کنم وجاش سیم نو بپیچم.بعد سیم بعدی و....
                        اینطوری هم جهت رعایت میشه.هم تعداد دور هم در پیدا کردن سرش مشکلی نیست
                        اما حالا دوتا سوال این سیمش رو ازکجا پیدا کنم؟این همون سیم ایفونی یا تلفنی هستش؟
                        در ضمن انگار سیم ها تو هم پیچیده شده اونو چکار کنم.
                        اره
                        فک کنم سیم تلفن باشه
                        سه تارنگ زردو ابی و قرمز
                        یهجوری درش ار از هم دیگه جهت پیچش و تعداد رو 2باره میگم یادت نره (یا یه دونه 40واتشو بزار ، فک کنم مشکل نداشته باشه )

دیدگاه

اره
                          فک کنم سیم تلفن باشه
                          سه تارنگ زردو ابی و قرمز
                          یهجوری درش ار از هم دیگه جهت پیچش و تعداد رو 2باره میگم یادت نره (یا یه دونه 40واتشو بزار ، فک کنم مشکل نداشته باشه )
                          یدونه40 وات دارم از قدیم که ترانزیستور وخازن400ولتیش خراب بود ومقاوتاشهم سیاه شده بود اون موقع بعد تعویض ترانزیستوراش دوباره سوخت وولش کردم الان سلف اونو دیدم کلا 2دور ابی 2دورزرد و4دورقرمز دور فریتش بودیعنی کلا8دور اما این11 دور سیمه.
                          اگه مطمنی با سیم تلفن میشه برم توکارش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                            یدونه40 وات دارم از قدیم که ترانزیستور وخازن400ولتیش خراب بود ومقاوتاشهم سیاه شده بود اون موقع بعد تعویض ترانزیستوراش دوباره سوخت وولش کردم الان سلف اونو دیدم کلا 2دور ابی 2دورزرد و4دورقرمز دور فریتش بودیعنی کلا8دور اما این11 دور سیمه.
                            اگه مطمنی با سیم تلفن میشه برم توکارش.
                            ffdk sdlhzسیم های همون لامپت چه نوعیه از همون نوع استفاده کن
                            والا من هنو خودم به این مشکل نخوردم ولی قصد دارم یکی رو عوض کنم

اساتید ترانس پیچ کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question: :question:

دیدگاه

متاسفانه دوستان صفحات کل تاپیک رو مطالعه نمیکنن..فقط اینو میگم که درتعمیر لامپ کم مصرف و بالاست مهتابی در واقع تعمیر یک مدار سویئچینگ که ولتاژی نزدیک 2000 ولت داره ..هدف فقط روشن شدن لامپ نیست بلکه هدف ماندگاری و طول عمره ... اینکه هر قطعه رو بی دلیل جایگزین کنید مطمئن باشید از عمر بالاست کاسته میشه
                              دوسه مطلب دیدم در صفحات آخر ... درمورد سیم سلف دایره ای یا همون ترویید از هرنوع سیم تلفن یا سیم لاکی میشه استفاده کرد فقط باید تعداد دورشو رعایت کنین (ضخامت مهم نیست) در مورد موازی کردن مقاومت با فیلامان هم قبلا چندین بار گفتم و عکسی از بالاست کارخونه هم گذاشتم که این مقاومت فقط باید نزدیک صفر باشه و هیچ ارتباطی به اهم فیلامان نداره و هدف از گذاشتن اون وارد کردن یک طرف لامپ که بی نهایت شده در مدار هست :read:
                              جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
                              دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                                متاسفانه دوستان صفحات کل تاپیک رو مطالعه نمیکنن..فقط اینو میگم که درتعمیر لامپ کم مصرف و بالاست مهتابی در واقع تعمیر یک مدار سویئچینگ که ولتاژی نزدیک 2000 ولت داره ..هدف فقط روشن شدن لامپ نیست بلکه هدف ماندگاری و طول عمره ... اینکه هر قطعه رو بی دلیل جایگزین کنید مطمئن باشید از عمر بالاست کاسته میشه
                                دوسه مطلب دیدم در صفحات آخر ... درمورد سیم سلف دایره ای یا همون ترویید از هرنوع سیم تلفن یا سیم لاکی میشه استفاده کرد فقط باید تعداد دورشو رعایت کنین (ضخامت مهم نیست) در مورد موازی کردن مقاومت با فیلامان هم قبلا چندین بار گفتم و عکسی از بالاست کارخونه هم گذاشتم که این مقاومت فقط باید نزدیک صفر باشه و هیچ ارتباطی به اهم فیلامان نداره و هدف از گذاشتن اون وارد کردن یک طرف لامپ که بی نهایت شده در مدار هست :read:
                                نظرتو در مورد لامپ 85واتی من نگفتی
                                مشکلش از چیه همش تست شده موندم ترانس مربعیشه(اینو گرفتم و درشت بود ) یا سلفه تیروئیده (دایره ای)یا گازلامپ خالی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                به پستهای قبلی یک نگا میندازی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X