اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

با سلام
    یه لامپ 23 وات هست ( لامپ یارانه ای هست )
    .

4 تا مقاومت smd بایاسینگ ترانزیستورها سوخته و مقدارشون رو نمیشه خوند .

چیکار میشه کرد ؟
    به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست
    عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

دیدگاه

سلام
      بنظرم با توجه به 23 وات بودن لامپ و قدیمی بودن آن تعمیرش نکنی. و بیخیالش بشی چون اگه مقاومت ها سوخته باشه 100% ترانزیستور هم سوخته. باز هم باید توی مدارش بررسی کنی لامپ ها معمولا 2تا مقاومت حدود 560کیلو دارن و 2تا 20اهمی ویا 33اهمی. ببین عکس زیر بدردت میخوره؟
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

ذوستان همنطور که خودتون میدونید برد لامپ کم مصرف 4 تا خروجی شماره گذاری شده از 1 تا 4 تا . من این برد رو وقتی به سرپیچ وصل میکنم و با فاز متر چک میکنم هر 4 تا هروجی برق داره . کسی میدونه چجوری میشه با مولتی متر مقدار ولتاژ خروجی اینو بدست آورد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dastanjahan
          ذوستان همنطور که خودتون میدونید برد لامپ کم مصرف 4 تا خروجی شماره گذاری شده از 1 تا 4 تا . من این برد رو وقتی به سرپیچ وصل میکنم و با فاز متر چک میکنم هر 4 تا هروجی برق داره . کسی میدونه چجوری میشه با مولتی متر مقدار ولتاژ خروجی اینو بدست آورد
          با فاز متر چک کردن نشانه اینه که مدارت توی خروجی برق داره و سالمه. حالا اگه میخوای ولتاژ رو بگیری یه مقاومت 1.5اهمی توی خروجی بذار و ولتاژ دو سرشو اندازه بگیر البته مراقب باش فکر کنم ولتاژ بالایی داشته
          برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

سلام بدون حباب این کار رو نکن بالاست میسوزه.احتمال قوی
            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

این خازن رو هم عوض کن بادکرده
              البته اگه عکس لامپ خودته
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                با فاز متر چک کردن نشانه اینه که مدارت توی خروجی برق داره و سالمه. حالا اگه میخوای ولتاژ رو بگیری یه مقاومت 1.5اهمی توی خروجی بذار و ولتاژ دو سرشو اندازه بگیر البته مراقب باش فکر کنم ولتاژ بالایی داشته
                خوب اگه مدارات سالم باشه : پس چرا لامپ روشن نمیشه . از سلامت لام اطمینان دارم :::
                البته یکی از دوستان گفت که خازن باد کرده و درست هم گفته . اگر خازن باد کرده باشه بازم هر 4 طرف مدار خروجی میده یا نه ؟

دیدگاه

خوب اگه مدارات سالم باشه : پس چرا لامپ روشن نمیشه . از سلامت لام اطمینان دارم :::
                  البته یکی از دوستان گفت که خازن باد کرده و درست هم گفته . اگر خازن باد کرده باشه بازم هر 4 طرف مدار خروجی میده یا نه ؟
                  دلیل نمیشه. اتفاقا من هنگام نوشتن مطلب قبلی به همین قضیه فکر میکردم که در نهایت نوشتمش. ممکنه مدار جایی مشکل داشته باشه ولی لامپ سالم هم با فاز متر چک کنی خروجی ها برق داره.
                  پس بهتره بجای جمله پست قبلی بگم:
                  با فاز متر چک کردن نشانه اینه که مدارت توی خروجی برق داره و جایی قطعی برق نداره. :mrgreen:

فکر نکنم اون خازن سوخته باشه خازن ها توی طولانی مدت بر اثر کارکرد زیاد یکم باد میکنن

دیدگاه

سلام
                    اینی که من میبینم اگر ترانزیستورا و چهار تا مقاومتای بیس و امیترش مشکل نداشته باشن با تعویض خازن الکترولیتی و دیاک مشکلش حله.
                    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام به همه راه اسون برای فهمیدن اینکه ترانزیستورا سوختن یا نه چبه؟از روی شکل ظاهر منظورمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Detector68
                        سلام به همه راه اسون برای فهمیدن اینکه ترانزیستورا سوختن یا نه چبه؟از روی شکل ظاهر منظورمه
                        سلام دوست عزیز باید مقاومت بیس امیتر -بیس کلکتور راندازه بایذ یگیرد (همان طور مدار معادل ترانزیستور معادل دودیود میباشد)
                        اگر مقاومت های اندازه گیری خیلی کم باشد ترانزیستور سوخته است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SORONA99
                          سلام دوست عزیز باید مقاومت بیس امیتر -بیس کلکتور راندازه بایذ یگیرد (همان طور مدار معادل ترانزیستور معادل دودیود میباشد)
                          اگر مقاومت های اندازه گیری خیلی کم باشد ترانزیستور سوخته است
                          منظور دوستمون این بود که راهی که دیگه نیاز به خارج کردن ترانزیستور از مدار نباشه آیا شما هم بدون خارج کردن و داخل مدار مد نظرتون هست؟ یا باید بیرون از مدار این کار رو بکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                            منظور دوستمون این بود که راهی که دیگه نیاز به خارج کردن ترانزیستور از مدار نباشه آیا شما هم بدون خارج کردن و داخل مدار مد نظرتون هست؟ یا باید بیرون از مدار این کار رو بکنیم
                            سلام
                            اگر بدنه فلزی ترانزیستور داغ زده شده باشه یا مقاومتای بیس و امیترش سوخته باشن 100% ترانزیستور سوخته.
                            ولی پیش میاد هیچ کدوم اینا نباشه و ترانزیستور سوخته باشه پس عاقلانه اینه که از مدار جدا کنید و با اهم متر پایه هاش رو تست کنید که زیر مگا اهم راه ندن.
                            امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                            از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
                              سلام
                              اگر بدنه فلزی ترانزیستور داغ زده شده باشه یا مقاومتای بیس و امیترش سوخته باشن 100% ترانزیستور سوخته.
                              ولی پیش میاد هیچ کدوم اینا نباشه و ترانزیستور سوخته باشه پس عاقلانه اینه که از مدار جدا کنید و با اهم متر پایه هاش رو تست کنید که زیر مگا اهم راه ندن.
                              من با تست بیزر میزنم :mrgreen:
                              ممنون :job:

دیدگاه

یه لامپ 100 وات گل به دستم رسیده پل دیود و فیوز سوخته بود عوض شد ntcهم داشت ترک خورده بود درش اوردم اتصال کوتاهش کردم خازن هم عوض کردم باد کرده بود ولی الان مشکلم اینه که لامپ کم نور روشن میشه و حدود 60 ولت فقط میفته دو سر خازن بعد پل دیود البته با تست لامپ مستقیم روشنش کنم فیوز میسوزونه بعد ده ثانیه بقیه قطعات سالمه نمیدونم مشکلش چیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X