اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط atefe.fallah
    توی نرم افزار PI EXPERT یه قسمت داره که نوشته LED DRIVE این قسمت برای طراحی دارایور لامپ های ال ای دی است؟
    اگه بله چطوری می تونم ازش استفاده کنم؟خودم وقتی تیک می زنم این گزینه رو ERRORمی ده
    سلام.اونطور نیست که شما اون تیک رو فعال کنی و بتونی باهش منبع خوبی برای ال ای دی بسازی اگه میخوای درایور ال ای دی بسازی باید از فیدبک جریان استفاده کنی که یک تاپیک همینجا در موردش صحبت شده ظاهرا خوب تاپیک ها رو نخوندید.
    وقتی این گزینه رو تیک میزنید توان خروجی کمی بیشتر میشه و اگه شما قبلش نهایت توان (نسبت به آی سی انتخابی) رو انتخاب کرده باشین این تیک زدن باعث میشه که توان خروجی از آخرین مقدار توان آی سی بیشتر بشه و ارور بگیره.
    شما دقیقا بگید که چی میخواهین که اگه یاد داشتم کمکتون کنم اون موقع که گفتین cc/cv رو تیک زدم احتمال دادم که دنبال ال ای دی درایور باشین ولی مطمئن نبودم لطفا واضح بگید که چی میخواهین.با تشکر.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

درست حدس زدید من دنبال ال ای دی درایور هستم :redface:
      و خصوصیاتش هم اینه که جریان ثابت در ولتاژ ورودی بین 110-230ولت ،کار در دمای حدود 50 درجه که جریانش تغیر نکنه
      حجم مدار هم خیلی برام مهمه
      تو نمونه های خارجی از آسی های خاصی استفاده می شه که معمولا بهشون رگولاتور سویچینگ می گن مثل lm3402,lm3404بستگی به تعداد ال ای دی ها داره
      و جریان مورد نیاز
      چون نخوه ی طراحی با این ای سی رو فعلا بلد نیستم و منم عجله دارم متوسل شدم به piexpert :mrgreen:
      پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

درست حدس زدید من دنبال ال ای دی درایور هستم :redface:
        و خصوصیاتش هم اینه که جریان ثابت در ولتاژ ورودی بین 110-230ولت ،کار در دمای حدود 50 درجه که جریانش تغیر نکنه
        حجم مدار هم خیلی برام مهمه
        تو نمونه های خارجی از آسی های خاصی استفاده می شه که معمولا بهشون رگولاتور سویچینگ می گن مثل lm3402,lm3404بستگی به تعداد ال ای دی ها داره
        و جریان مورد نیاز
        چون نخوه ی طراحی با این ای سی رو فعلا بلد نیستم و منم عجله دارم متوسل شدم به piexpert :mrgreen:
        سلام آی سی های lm3404 , lm3402 ورودیشون نهایت 42 ولته پس اگه هم پیدا بشه به درد کار شما نمیخوره.
        شما میتونی از فیدبک جریان استفاده کنی که چند تا نمونه اش در همین سایت هست یکی رو هم استاد احمد زحمتش رو کشیدن و چند تا هم نمونه های خود سایت powerint هستش که من هر دوشو چک کردم و خوب کار میکنه من با همین آی سی ال ای دی درایور ساختم اندازه نصف یک سیخ کبریت اندازه اش خوبه برات؟

دیدگاه

یه سایت هست به نام بیا حالشو ببر
          http://www.poweresim.com

به هر روشی که خواستید از انواع روشهای سوئیچینگ انالوگ براتون طراحی میکنه

دیدگاه

:eek:واقعاً؟؟؟؟؟؟؟؟
            عالیه ،لطف کنید لینک رو برام بفرستید نمی دونم کجا بایددنبالش بگردم
            خودم یه مداری دارم که براتون لینکش رو گداشتم،اگه یه نگاهی بهش بندازید و نطرتون رو بگید ممنون می شم

http://www.upload4files.tk/download.php?file=9dacdcd944b8d8f6578ea06043edbacf
            سلام
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51347.45
            من با آی سی lnk کار نکردم زمانی دنبالش بودم ولی اونموقع پیدا نکردم و بعدش هم که پیدا کردم کمی گرون بود نسبت به توانش (البته به نظر من)
            اینم عکس یکی از منابعی که من بستم (درایور ال ای دی)

دیدگاه

[quote author=ms2000 link=topic=47318.msg298196#msg298196 date=1317928589]
              سلام
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51347.45
              من با آی سی lnk کار نکردم زمانی دنبالش بودم ولی اونموقع پیدا نکردم و بعدش هم که پیدا کردم کمی گرون بود نسبت به توانش (البته به نظر من)
              اینم عکس یکی از منابعی که من بستم (درایور ال ای دی)

این عالیه
              می شه خواهش کنم شماتیکش رو برام بفرستید و مشخصات منبع رو؟؟؟؟؟؟؟؟
              مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meraj61
                سلام دوستان، یه سوال داشتم. می خواستم یک منبع تغذیه با خروجی های 51+ و 51- ولت با جریان 1 آمپر به همراه 5+ و 5- ولت با جریان 1 آمپر با PI طراحی کنم. سوالم اینه که بهتره دو تا مدار طراحی کنم مثلا 51+ و5+ را در یک مدار و 51- و5- را در یک مدار دیگه یا مثلا 4 تا مدار طراحی کنم؟ لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
                سلام دایی جان
                اینکار بسته به نیاز شما داره. اگه بخوای هر چهار ورودی رگوله باشه مجبوری 4 تا منبع جدا بسازی. اما اگه رگولاسیون یکی از خروجی ها برات مهمه، می تونی هر چهارتا رو از یک برد بگیری.
                خود من گاهی نیاز به چندین ولتاژ رگوله دارم و جا هم ندارم چندین برد جدا بسازم. در این مواقع یه منبع با یک خروجی رگوله آمپر بالا می سازم و باقی ولتاژ ها رو با مبدل های DC-DC می سازم. مثلا اگه 12 و 5 ولت بخوام فقط تغذیه 5 ولت می سازم و 12 ولت رو با آی سی MC34063 از 5 ولت میسازم.
                با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

می شه خواهش کنم شماتیکش رو برام بفرستید و مشخصات منبع رو؟؟؟؟؟؟؟؟
                  مرسی
                  سلام من اینو خیلی وقت پیش بستم و الان شماتیک دقیقش رو ندارم ولی حدودش مدار زیره فقط فیدبک ولتاژ رو بردارین و بجاش فیدک جریان بذارین مدار فیدبک جریان هم که در همون لینکی که گذاشتم هست یکی رو استاد احمد زحمت کشیدن و گذاشتن و چندتا هم مربوط به سایت www.powerint.com است با تغییر مقاومت سنس جریان خروجی کم و زیاد میشه در ضمن این منبعی که من عکسش رو گذاشتم 3 در یک واته که با حفظ همین اندازه ها خروجی بیشتر هم میتوان با تغییرهای جزئی گرفت.
                  http://www.4shared.com/file/Bhkz1fpr/pi_online.html

دیدگاه

این عکس یه لامپ ال ای دی که با سویچینگ های معمولی ساختم ولی حجم تغذیع بزرگه
                    http://up.iranblog.com/images/niz3d590wyjfwb8dsqlu.jpg
                    [URL=http://up.iranblog.com/][IMG]http://up.iranblog.com/images/n

دیدگاه

این عکس یه لامپ ال ای دی که با سویچینگ های معمولی ساختم ولی حجم تغذیع بزرگه
                      http://up.iranblog.com/images/niz3d590wyjfwb8dsqlu.jpg
                      [URL=http://up.iranblog.com/][IMG]http://up.iranblog.com/images/n
                      سلام عکس لامپ رو که سانسور کردین چرا؟؟؟؟؟ اینطوری که من متوجه نمیشم که چند تا لامپ ال ای دی رو سری یا موازی کردین
                      در هر صورت این کار شما درست کردن درایور ال ای دی نیست شما ظاهرا یک منبع تغذیه 12 ولت برداشتین و با مقاومت ال ای دی رو روشن کردین البته اینم راهیه ولی باعث اتلاف انرژی میشه و اون منبع برای اون ال ای دی درست نشده.
                      در منبع تغذیه درایور ال ای دی هیچ مقاومتی بین تغذیه و ال ای دی نیست و مستقیم ال ای دی ها به منبع وصل میشن و متناسب با مکان درایور ساخته میشه و اگه ال ای دی کمتری هم به منبع وصل بشه مدار جریان رو کنترل میکنه و جواب میده اون مداری که من در بالا عکسش رو گذاشتم مربوط به این لامپهای 3 در یک ال ای دی است که منبع تغذشه شون بین پاترم و هیت سینک لامپ قرار میگیره و محلی بسیار کوچک و با حرارت بالاییه پس حرارت اونجا رو هم باید در نظر گرفت که من در نظر گرفتم و الان بعد از مدت طولانی در حالت دائم کار خوب کار میکنه

دیدگاه

منم می دونم اتن منبع تغذیه که گذاشتم یه درد درایو کردن لامپ های ال ای دی نمی خوره به خاطر همین دنبالشم که که نمونه خوب بسازم :redface:
                        البته به کمک های شما به نتیجه ی خوبی رسیدم
                        مجبو بودم برای امروز برای یه شرکتی یه نمونه لامپ ببرم منم دیدم اینا که سر در نمی یارن از همین مبنع های معمولی واسشون گذاشتم برای تغیرات ناگهانی جریان واسه خاطر دما هم یه مقاومت آجری گذاشتم
                        فقط یه مشکل عجیب داشت وقتی رو فیکسچر نصب کردم؟؟؟؟ :eek:
                        اول یه چشمک می زد بعد روشن می شد عین لامپ های مهتابی که استارت می زنه
                        بعدش خوب کار می کنه
                        دلیلش چی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek:

دیدگاه

فقط یه مشکل عجیب داشت وقتی رو فیکسچر نصب کردم؟؟؟؟ :eek:
                          اول یه چشمک می زد بعد روشن می شد عین لامپ های مهتابی که استارت می زنه
                          بعدش خوب کار می کنه
                          دلیلش چی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek:
                          سلام منظورتون از فیکسچر همون فریمشه؟ یعنی بیرون فریمش خوب کار میکنه و وقتی که روی قابش نصب میشه ابتدا چشمک میزنه؟ اگه اینطوریه که احتمالا در شیوه نصب مشکلی هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                            سلام منظورتون از فیکسچر همون فریمشه؟ یعنی بیرون فریمش خوب کار میکنه و وقتی که روی قابش نصب میشه ابتدا چشمک میزنه؟ اگه اینطوریه که احتمالا در شیوه نصب مشکلی هست.
                            بله منظورم همون فریمش هست
                            شیوه ی نصب چه مشکلی می تونه داشته با شه؟؟؟که اول چشمک می زنه بعد روشن می شه؟؟؟؟؟؟؟؟همه چیو چک کردم طاهرن که مشکلی نبود
                            از دیروز هم که نصب کردم داره کار می کنه فعلا هم که مشکلی داشته و کسی صداش در نیومده :mrgreen: :mrgreen:
                            انشاالله که خیره (منظورم چشمک زدنشه)

دیدگاه

بله منظورم همون فریمش هست
                              شیوه ی نصب چه مشکلی می تونه داشته با شه؟؟؟که اول چشمک می زنه بعد روشن می شه؟؟؟؟؟؟؟؟همه چیو چک کردم طاهرن که مشکلی نبود
                              سلام یعنی بدون فریم اولش چشمک نمیزنه؟

دیدگاه

نه هیچ چشمکی نمی زنه :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X