اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایورهای LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایورهای LED

نوشته اصلی توسط r-el
    اقا ممنون
    خوب با این اوصاف اگه قراره که الان بالای هزار دربیاد نمیصرفه شما کدومو برامون پیشنهاد میدیدکه بسازیم اونی که با وایپر ساختید خوبه ؟راستش من چون زیاد میخوام شاید بصرفه در بیاد بسازم جنس خوبم میخوام که ترجیها این خازن رو نداشته باشه چون تا اینجا همشون دیدم که دارن خوب حالا با وایپریه چقد در میاد
    سلام. این دایور های سه در یک که تو بازاره که اکثرا خیلی خب نیست و همون مشکل خازن ورودی و عمر کم خازن رو داره اگه نوعی دیگه تو بازار هست من ندیدم. الان همین ال ای دی درایورهایی که powerint برای آی سی های lnk مثال زده اصلا ورودیش خازن الکترولیت نداره و از پلی استر مثلا 100 نانو 400 ولت استفاده کرده. به مثال زیر توجه کنید:
    http://www.powerint.com/sites/default/files/PDFFiles/der305.pdf?adsource=eDMen_DER305
    این ها احتمالا عمر بالایی داره.
    اینهایی هم که توبازاره که وردیش یک خازن الکترولیت 400 ولت داره اگه در دمای پایین کار کنه باز نسبتا عمر بالاتری داره. الان یک مشکل که من تو بازار میبینم اینه که عمر درایورها با عمر ال ای دی ها مچ نیست.ال ای دی ها عمر بالا دارن و این نوع درایورها نه.
    اونی که من با وایپر ساختم خودت حساب کن دیگه الان قیمت دقیقش رو نمیدونم چون من چند وقت به چند وقت جنس کلی میخرم ولی آخرین بار من وایپر 12 رو 475 تومان خریدم که الان کمی گرونتر شده (حدود 550). غیر از آی سی شما به یک هسته فریت کوچک (من خریدم 50 تومان) و پل دیود اس ام دی (من خریدم حدود 70 تومان) و خازن و دیود و... احتیاج داری.باید قیمت روز بگیری و محاسبه کنی ولی به نظر من بالای هزارتومان در میاد.اگه میخوای بسازی اول چند دونه ای قطعه بخر و بساز ببین چطوره بعد اگه دیدی میخوای بسازی بعدش کلی بخر. دیگه خودت یک برآوردی بکن ببین با توجه به وقت و ... برات میصرفه یا نه. من خودم الان حدود 200 تا نیاز دارم ترجیه میدم از یکی بخرم بعد اگه بتونم کاری کنم که دمای محیط درایور خنک تر باشه که دیر تر خراب شه. شما راه بهتری میدونی به من هم بگو.
    جند سال پیش یک دایور دیدم با fsd200 بود ورودیش هم خازن الکترولیت نبود و پلی استر بود البته من اونو از داخل یک لامپ درآوردم اون لامپ کیفیتش بالا بود عسکش رو برات میذارم ببین:
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

اخ اخ این مدار دقیقا همونیه که من خریدم 2500و یارو گفت تا 1000تاشم همونه این خازن الکترولیت داره که اینو میگی خوبه یا بد اخه من 10تاشو بیشتر نخریدم فعلا اگه میدونی خوبن مث این بسازیم این fsd200 الان هست تو بازار؟
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
        اخ اخ این مدار دقیقا همونیه که من خریدم 2500و یارو گفت تا 1000تاشم همونه این خازن الکترولیت داره که اینو میگی خوبه یا بد اخه من 10تاشو بیشتر نخریدم فعلا اگه میدونی خوبن مث این بسازیم این fsd200 الان هست تو بازار؟
        سلام.فکر نکنم این درایوری که من در پست قبلی گذاشتم مثل همونی باشه که شما خریدی. آخه من فروش این درایور رو تو بازار ندیدم و همونطور که گفتم از توی یک لامپ درآوردم لامپی که یک زمانی بالاش 14000 تومان پول دادم. :eek:
        اکثرا درایور های تو ایران به یکی از اشکال زیر هستن و اکثر با آی سی ap3706 کار شدن.

این درایورها که عکسشو گذاشتم همون حدود 1700 یا 1800 تومان هستن.
        همونطور که در شکلهای بالا مشخصه در ورودی اینها یک خازن الکترولیت 400 ولتی هست که بعد از خراب شدن باعث مشکلاتی میشه (همون چشمک زدن ) ولی در عکسی که در پست قبلی گذاشتم خازن ورودی الکترولیت نیست و عمر مدار بالاتره.
        الان به نظر من استفاده از fsd200 به صرف نیست گرچه آی سیه بسیار خوبیه ولی من میخردیم 500 تومان الان شده حدود 1200 تومان.اگه کسی بخواد بسازه من منابع تک ترانزیستوری و اگه جنس بهتر بخواد آی سی هایی مثل tny یا fsd یا viper رو پیشنهاد میکنم.موفق باشی.

دیدگاه

این عکسای درایور منه ایسیش 37.6 هست البته ap نداره نمیدونم همونه یا نه
          http://www.4shared.com/zip/VsM3BqyW/driver.html
          حالا اگه همون 3706باشه خوبه یا بد
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
            این عکسای درایور منه ایسیش 37.6 هست البته ap نداره نمیدونم همونه یا نه
            http://www.4shared.com/zip/VsM3BqyW/driver.html
            حالا اگه همون 3706باشه خوبه یا بد
            سلام.بله این همونهاییه که من بهتون گفتم تشکیل شده از آی سیه ap3706 و ترانزیستور 13003 پلاستیکی که تقریبا هیچکدومش ایران نیست و همونطور که گفتم اون خازن بزرگه 4.7 میکرو 400 ولت هر وقت خراب بشه مشکل بوجود میاره (چشمک زدن ال ای دی ها) پس هر چقدر دمای اطراف اون خازن خنک تر باشه عمر بیشتری داره ولی اینها رو اکثرا برای محفظه زیر لامپ میذارم که دما اونجا بسیار بالاست و عمر اینها کم. شبیه اینو امروز حدود 200 تا سفارش دادم حدود 1500 تا 1600 دراومد.موفق باشی.

دیدگاه

oo:1500 :eek:خدا مرگش بده نیا من خریدم 2500
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام. اینم یک درایور پنچ و چهار و سه در یک وات که با وایپر ساختم و مثل اون مدل چینی ها وابسته به خازن الکترولیت 4.7 میکروفاراد 400 ولت ورودی نیست. الان یک 1 میکرو چهارصد ولت گذاشتم براش.سایزش بیست میلیمتر در هفده میلیمتره.

دیدگاه

ممنون از لطفتون فقط ندتا سوال اول اینکه این عکسارو چطوری اینجاقرار میدید من هرکاریکردم نشد لینکش کردم
                  دوم اینکه اقا مرسی از لطفت حالا این مدار چقد درمیاد و چطوریه ساختنش
                  ممکن هست که شماتیکی pcbچیزی برا ماهم قرار بدید ماهم استفاده کنیم :rolleyes:
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                    ممنون از لطفتون فقط ندتا سوال اول اینکه این عکسارو چطوری اینجاقرار میدید من هرکاریکردم نشد لینکش کردم
                    دوم اینکه اقا مرسی از لطفت حالا این مدار چقد درمیاد و چطوریه ساختنش
                    ممکن هست که شماتیکی pcbچیزی برا ماهم قرار بدید ماهم استفاده کنیم :rolleyes:
                    سلام.پلود سنتر عکس زیاده مثلا من عکسهای بالا رو در http://up.vatandownload.com/ پلود کردم بعد چند لینک بهتون میده و شما اون لینکی که کنارش نوشته:"پیش نمایش برای انجمن ها:" رو انتخاب میکنی و لینکش رو اینجا میذاری خود لینک موقع نمایش به صورت تصویری کوچک از عکسی میشه که شما پلود کردی که در صورت کلیک روش عکس بزرگ میشه.
                    در مورد مدار دو نوع زدم یک نوع اپتوکوپلر داره و چند قطعه دیگه و یک نوع نداره نوع اول:
                    1- مقاومت اس ام دی فیوزی
                    2- پل دیود اس ام دی
                    3- خازن یک میکرو 400 ولت
                    4- هست فریبت 11/10
                    5- خازن 47 نانو اس ام دی
                    6- خازن 2.2 میکرو اس ام دی
                    7- 1n4148 smd
                    8- مقاومت ده اهم اس ام دی
                    9- 2n304 اس ام دی
                    10- زنر 12 ولت اس ام دی
                    11- مقاومت 1.8 اهم اس ام دی
                    12- اپتوکوپلر
                    13- 5819 اس ام دی

نوع دوم مثل بالاست ولی اپتوکوپلر و زنر و مقاومت 1.8 و ترانزیستور 3904 رو نداره. و بجاش یک یا دو مقامت اس ام دی اضافه داره.موفق باشی.

دیدگاه

ممنون از جواب اول و همچنین دوم
                      پس اون اولی خوبه درسته؟اون مدار اول با اون قطعات مطمئنه و تضمین شدس؟اخه میخوام بذارم تو یه لامپ دفنی میره زیر خاک و سنگ فرش طوریش اگه نمیشه که اینو بسازم
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                        ممنون از جواب اول و همچنین دوم
                        پس اون اولی خوبه درسته؟اون مدار اول با اون قطعات مطمئنه و تضمین شدس؟اخه میخوام بذارم تو یه لامپ دفنی میره زیر خاک و سنگ فرش طوریش اگه نمیشه که اینو بسازم
                        سلام. برای من که خیلی خوب کار میکنه ولی خب بلاخره هر قطعه ای عمری داره.اگه بخوای بزاری زیر خاک باید آب بندی و غیره هم رعایت بشه در جمع از لحاظ عمر از این بازاریها خیلیب بهتره.

دیدگاه

از لحاظ اببندی مشکلی نداره حلش میکنم ممنون از راهنماییتون خوب حالا باید چطور بسازیم نقشه ای چیزی میتونین برامون بذارین که بتونیم ازش استفاده کنید راستش من از این مدارات زیاد سر در نمیارم و در این زمینه کار نکردم اگه ممکنه یکم راهنمایی کنید
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
                            من مدار رو مطابق شماتیک پیشنهادی آقا مسعود پیاده سازی کردم ولی خروجی رو برای 65 ولت و جریان 350 میلی آمپر در نظر گرفتم و ترانس رو برای اون پیچیدم و از آی سی TNY278 استفاده کردم بقیه مقادیر رو مطابق مدار آقا مسعود در نظر گرفتم . در حالت بی باری ولتاژ عدد 67 ولت رو نشان می داد و وقتی که 18 تا ال ای دی متصل کردم به جای جریان 350 میلی آمپر جریان 50 میلی آمپر رو نشان می داد با کم کردن تعداد ال ای دی ها باز هم جریان کمتر می شد طبق گفته آقا مسعود مدار فیدبک رو از مدار خارج کردم و مثل یک منبع ولتاژ ثابت با اون رفتار کردم ولی جریان به حدی زیاد بود که ابتدا نور به طور لحظه ای خیلی زیاد شد و بعد مدار اصلا خروجی نمی داد و ال ای دی ها خاموش می شدند . شماتیک مدارم رو گذاشتم تا دوستان راهنمایی کنند.
                            http://0.1.1.img98.net/show.php/435576_led-driver.png.html
                            متشکرم

دیدگاه

سلام
                              چرا؟؟ آخه چرا؟؟ :angry:
                              من یه منبع تغذیه ساختم با ولتاژ 18 ولت و جریان 500 میلی آمپر ، توی حالت بی باری ولتاژ درسته ولی وقتی بار بهش وصل میکنم .. هر باری چه زیاد چه کم
                              ولتاژ افت میکنه و به 12 ولت میرسه . :eek: :eek:
                              ولی روی این ولتاژ جریان دهی خوبه ...
                              دلیل این افت ولتاژ چیه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط trrstrima
                                سلام
                                چرا؟؟ آخه چرا؟؟ :angry:
                                من یه منبع تغذیه ساختم با ولتاژ 18 ولت و جریان 500 میلی آمپر ، توی حالت بی باری ولتاژ درسته ولی وقتی بار بهش وصل میکنم .. هر باری چه زیاد چه کم
                                ولتاژ افت میکنه و به 12 ولت میرسه . :eek: :eek:
                                ولی روی این ولتاژ جریان دهی خوبه ...
                                دلیل این افت ولتاژ چیه؟؟
                                دلیلش زنریه که به کار بردید . زنر رو به اندازه همون ولتاژ لازم برای خروجی بذار . توی فلای بک همیشه در حالت بیباری ولتاژ خروجی بیشتر از حالت بارداریه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X