اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت 4 کاناله رادیویی ASK لرنینگ

سلام
    من توی پست های اول متوجه نشدم که ev1527 با ریموت چه ارتباطی داره
    چون الان من یه ریموت توی خونه دارم توش یه pt2262 هست
    چند سال پیش هم که با این ماژولها کار میکردم فقط از pt2272 pt2262 استفاده میکردم
    حالا اگر ریموت من فقط ای سی PT داشته باشه مشکلی پیش میاد یعنی
    خبری از ev1527 نباشه ؟
    اقای اسدی امکانش هست یدونه عکس از داخل ریموت خودتون بزارید؟
    با تشکر

دیدگاه

سلام به همگی.
      من این پروژه رو خیلی راحت رو برد برد بستم (به جای رله ها LED گذاشتم) و خیلی راحت هم جواب گرفتم آقای اسدی دمتون گرم. چندتا پروژه گیرنده لرنینگ از توسایت های روسی پیدا کردم. اونا هم به خوبی جواب میدن امانمیدونم چرا فاصله ی بین ریموت و گیرنده اینقدر کمه؟؟ من این پروژه رو قفل مرکزی هاشبکم بستم اما نهایت بردش 5متر بیشتر نمیشه؟؟؟ :cry2:
      ریموتم مثه ریموتیه که عکسش تو پست اول بود. گیرندش هم ASKمعمولیه ازاین 3500تومنیا. حالا سوالی هم که دارم اینه که بخوام بردش رو مثه این دزدگیرای معمولی حداقل 100متر به بالا باشه باید ریموت رو عوض کنم یا ماژول گیرنده. لطفا معرفی کنید. آقای اسدی یا کاربران محترم خواهش میکنم کمکم کنید.
      هم اکنون نیازمند راهنمایی سبزتان هستیم....! oo:
      I WORK HARDLY AND I HAVE BIG DREAMS

دیدگاه

دوست عزیز (صادق) آی سی های PT برای گیرنده های فیکس کد استفاده میشه که نمونه ها 2272 و 2262 رایجه. اما برای لرن کردن فرستنده باید از سری ev1527 استفاده کنی. :agree:
        I WORK HARDLY AND I HAVE BIG DREAMS

دیدگاه

سوالات تکراری در این بخش

سلام
          می خواستم از آقای اسدی تشکر کنم که با صرف وقت و حوصله زیاد پاسخ کاربران رو میدن.
          تعداد صفحات این بخش واقعا زیاده و نشون میده که این موضوع مخاطبان زیادی داره
          ولی در اکثر موارد سوالاتی میشه که در صفحات قبلی شده و آقای اسدی و دیگر دوستان پاسخ دادن.
          محبت نیرومندترین جادوهاست

دیدگاه

سلام اقای ملک.
            اون کد بیسکام لرنینگ که شما قرار دادید در وبلاگتون نمونه ی ازمایشی هست و باید روش کار بشه یا نمونه تجاری هست و هیچ مشکلی تو برد مسافت نداره ؟؟؟
            واسه همه ی ریموتهای لرنینگ هست ؟؟؟
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
              سلام اقای ملک.
              اون کد بیسکام لرنینگ که شما قرار دادید در وبلاگتون نمونه ی ازمایشی هست و باید روش کار بشه یا نمونه تجاری هست و هیچ مشکلی تو برد مسافت نداره ؟؟؟
              واسه همه ی ریموتهای لرنینگ هست ؟؟؟
              سلام مهندس ازون سوالا پرسیدی شما
              فکر کنم برنامه به قدری ساده نوشته شده که با خوندنش می تونید متوجه بشید که چجور کار می کنه
              در برنامه برای ساده سازی سعی کردم از وقفه ها و ... استفاده نکنم ولی در مورد تایمر مجبور بودم برای بدست آوردن زمان دقیق عرض پالسها از تایمر 1 استفاده کنم
              بچه ها برای دیکد کردن و بدست آوردن عرض پالسها روش های زیادی وجود داری
              یه چیزی هم هست یکم تلاش بیشتر کنید و وقت بزارین و به قول معروف .... اینقدر تو فکر این نباشید یه برنامه آماده گیر آوردم و دیگه تمام !
              محبت نیرومندترین جادوهاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ملک
                سلام مهندس ازون سوالا پرسیدی شما
                فکر کنم برنامه به قدری ساده نوشته شده که با خوندنش می تونید متوجه بشید که چجور کار می کنه
                در برنامه برای ساده سازی سعی کردم از وقفه ها و ... استفاده نکنم ولی در مورد تایمر مجبور بودم برای بدست آوردن زمان دقیق عرض پالسها از تایمر 1 استفاده کنم
                بچه ها برای دیکد کردن و بدست آوردن عرض پالسها روش های زیادی وجود داری
                یه چیزی هم هست یکم تلاش بیشتر کنید و وقت بزارین و به قول معروف .... اینقدر تو فکر این نباشید یه برنامه آماده گیر آوردم و دیگه تمام !

سلام دوست عزیز.
                من از برنامه نویسی سر در نمیارم.پیر مرد شدم دیگه اگه بخوام هم یاد بگیرم دیگه مغزم کشش نداره.
                بازم تشکر بابت زحمتهایی که کشیدی واسه ساختش.
                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام.بعد از 3 ماه کارکردن روی این پروژه یک دربازکن برای درهای یک لنگه دولنگه و ریلی نوشتم.امروز ریموت هاپینگ کد رو با آیسی hsc300 دیکد کردم.تجربه خودم رو میگم:
                  1.استفاده از تایمر در خواندن کارایی رو کم میکنه .بعضی وقتا ریموت رو سریع نمیگیره.البته اینو بزارید رو کم سوادی بنده!یا حق. :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط benam_miri
                    سلام.بعد از 3 ماه کارکردن روی این پروژه یک دربازکن برای درهای یک لنگه دولنگه و ریلی نوشتم.امروز ریموت هاپینگ کد رو با آیسی hsc300 دیکد کردم.تجربه خودم رو میگم:
                    1.استفاده از تایمر در خواندن کارایی رو کم میکنه .بعضی وقتا ریموت رو سریع نمیگیره.البته اینو بزارید رو کم سوادی بنده!یا حق. :read:
                    شما به جای تایمر از چه چیزی استفاده کردید
                    من هم از تایمر استفاده کردم و خیلی طول می کشه تا دیکد بشه
                    اگه امکان داره بیشتر توضیح دهید

دیدگاه

شما یه لبه صفر و یه لبه یک رو توی یه حلقه لوپ چک کن بعد این دو لبه رو مقایسه کن(بسته به ریموت فرستنده)اگر لبه های درست بودن یه بیت رو فعال کن برا اجازه بعد بیتای ورودی رو شیفت بده به چپ اگر یک بود اور کن اگر صفر بود فقط شیفت.بعد از هر بار تست اون تایم لبه هارو صفر کن دوباره چک کن.
                      بهتره یه زیرروال چک کردن درست کنی میکرو میره چک اگه چیزی نبود میاد تو زیرروال run اما یادت باشه از دستورات wait استفاده نکنی و cpu رو نگه نداری.یا حق.

دیدگاه

اگر از lcd هم استفاده میکنید از توابع آماده استفاده نکنید که برنامتونو درگیر میکنه .چون تو توابع از دستورات wait یا delay استفاده میکنن . البته میتونید به شرطی که بعد از دریافت کدتون السیدی رو رفرش کنید از توابع آماده استفاده کنید.یا توابع رو خودتون بنویسید بدون تاخیرروی سی پی یو .یا حق . :read:

دیدگاه

این hcs300 یه چیز دیگست حتما امتحان کنید.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید به دوستان مخصوصا جناب اسدی.
                            من حدود 2ساله که از این ماژول استفاده میکنم اما یه مشکلی که باهاش دارم اینه که در کنار بلندگو فرکانس بلندگو روی گیرنده تاثیر میزاره و نمیشه ازش استفاده کرد زمانی که خروجی ماژول رو با اسکوپ مانیتور میکنم به وضوح مشخصه میخواستم بدونم شما راه حلی برای این مشکل دارید.
                            Someone who can change the world
                            ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

سلام به همگی

لطف میکنید و فایل PCB رو دوباره قرار بدین دوستان ؟ ( طوری باشه که بتونم چاپش کنم )

آلتیوم من 2013 هست و فایل داخل زیپ رو نشون نمیده !!! :sad:

صفحه مشکی میاره ولی طرح رو نه !!! ...

ممنون میشم یکی از دوستان به من کمک کنه

واقعا نیازش دارم

سپاس
                              الـــهی , گـــاهـــی , نــگـــــاهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط benam_miri
                                این hcs300 یه چیز دیگست حتما امتحان کنید.
                                سلام اگه می تونی یه توضیح کوچولو در مورد این آیسی بده من یه ریموت دارم که آیسیش hcs101

اگه میشه در مورد دیکدینگ و اینکه (کد رولینگ) چیه یه توضیح بده

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X