اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهادات و انتقادات

امیر جان ، این بحث تبلیغ قبلاً هم مطرح بود ، اساسنامه این انجمن بر اینه که سایت هدفش آموزشی باشه نه تجاری البته به نظر من تبلیغ و تجاری بودن در جهت کمک مالی به بهینه تر شدن انجمن و افزایش امکانات و کیفیت اون خیلی هم خوب هستش ، البته نظر دوستان بخصوص محمد جان و میلاد جان در این قضیه شرط هستش در مورد اون تبلیغی هم که گفتی این تبلیغ سیستم ادسنز گوگل هستش که بر اساس جستجو و تعداد بازدید از لینک مورد نظر به صاحب سایتی که این تبلیغ در سایت اون وجود داره مبلغی پرداخت میکنه که در اینجا صاحب سایت شرکت نت فری هاست هستش نه انجمن ما در ضمن گوگل ادسنز برای ایران کار نمیکنه چون ایران تحریمه :(

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

دوستان عزیز سلام ؟
      حرفتون کاملا درست هست اگه ما تبلیغات توی سایت بذاریم میشه کیفیت سایت رو بهتر کرد . ولی چند نکته اینجا هست :

1- ممکنه کاربران فکر کنم که این سایت شخصی شده و پولش داره میره توی جیب یه نفر دیگه . بعد با خودشون میگن ما اینجا فعالیت کنیم بعد پولش بره توی جیب یه نفر دیگه و ... .

2- باید یه نفر رو پیدا کنیم که مسئولیت تمام این مسائل رو به عده بگیره ، تبلیغ رو به کی بفروشیم روی سایت بذاریم پول ها رو جمع کنیم امکانات رو اضافه کنیم ، باید به دیگران توضیح بدیم که این پول ها کجا هزینه شده و ... .

به نظر من فعلا با همین سیستم کار کنیم . پولی که برای دومین پرداخت شده 5 ساله هست و پول فضایی هم که خریداری شده 1 ساله فعلا نیازی به پول نداریم بهتره فعلا سعی کنیم کیفیت علمی سایت رو افزایش بدیم بعد اگه خدا بخواد امکاناتش رو هم افزایش میدیم .

خیلی خیلی ممنون که به فکر بهتر شدن سایت هستید .
      همه منتظر شنیدن پیشنهاد های دیگه شما هستیم .
      موفق باشید .
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام بازهم دو تا پیشنهاد دیگه!
        1. وقتی به مطالب سایت نگاه می کنم می بینم بعضی ها که زمانی خیلی فعال بودند الان دیگه اثری ازشون نیست!!!یا به خاطر عدم توجه مسولین یا به خاطر همفکری نکردن مخاطبان یا.... اگه از طرف سایت یک نامه دعوت مجدد به همکاری به این افراد فرستاده بشه فکر کنم نتیجه خیلی خوبی می تونه داشته باشه. البته جالبتره اگه متن نامه بشکلی باشه که انگار فقط مخصوص اون فرد نوشته شده....
        2. من خیلی علاقه دارم که سایت خودش پلود سنتر داشته باشه ولی از اونجایی که فعلا امکانش برامون نیست میشه یک کاری کرد : میشه یک قسمت ساخت که به صورت غیر مستقیم لینک بدیم ! مثلا لینک برنامه باشه : ...../www.mohandesmilad بچه ها تو پست اینو بنویسن ولی در واقع همون لینک اصلی باشه. چند تا مزیت داره :
        شکل لینک ها منسجمتر میشه / میشه آماری از دفعات دانلود هر لینک داشته باشیم / اگرم کسی خواست از لینک ما در سایت دیگه استفاده کنه لینک با اسم سایت ما خواهد بود

شرمنده اگه زیاد نظر میدم :roll:
        I ❤️ ECA

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام . خوبی دوست عزیز ؟ من اسم کوچیک شما رو نمی دونم .
          حرف شما درسته ولی قبل از اینکه بخواهیم با فرستادم میل اعضا رو دعوت کنیم ، به نظر من باید بشیم یه فکری به حال فرهنگ سازی کنیم .
          به این معنی که من با چند تا از دوستان صحبت میکردم دانشجوهای هستن که هنوز میل ندارن !!! یا میلشون رو انقدر استفاده نکردن که بسته شده .
          این نشون میده که کاربرد اینترنت هنوز برای ماها مشخص نیست .
          ما باید اول یه تعریف درست از اینترنت بدیم بعد این تعریف رو از طریق مثلا انجمن های علمی دانشگاه ها ترویج بدیم به صورتی که بعد از مدتی ، دانشجوها این رو درک کنن که اینترنت یه منبع علمی همیشه آماده هست که به راحتی میتونن تمام مشکلات و بن بست های علمیشون رو با صرف وقت و هزینه خیلی کم حل کنن .
          اگه این تفکر جا بیفته و ما بتونیم هم زمان اساتید رو هم به سایت دعوت کنیم اون وقت فعالیت اعضا در سایت معنا پیدا میکنه .
          اگه الان دقت کرده باشید به جز مدیران سایت تعداد خیلی خیلی کمی هستن که توی سایت مطلب مینویسن اصلا سوال میکنن و ... .
          این چند تا مطلب رو میرسونه :
          1- ماها از اینترنت درست استفاده نمی کنیم .
          2- کسی نیازی به سوال ، احساس نمیکه . ( چون سطح علمی ما دانشجویان در دانشگاه ها پایین هست ، دیگه نیازی به سوال نیست )
          و ...
          نمی دونم شما هم بیایید همفکری کنیم .
          ببینید اگه بنا باشه که سطح علمی دانشگاه های کشور ( فقطم رشته خودمون فعلا) بالا بره احتیاج به سیاست گذاری داره . به نظرم اول باید یه ریشه یابی درست و حسابی بکنیم بعدش هدف گذاری کنیم و بعد هم تعدادی برنامه کاربردی ارائه بدیم و پیگیری کنیم تا به نتیجه برسیم .
          شاید بهتر باشه سایت رو به عنوان یه بستر و یه ابزار برای رسیدن به این هدف بزرگ ببینیم .
          حرف زیاده توی نمایشگاه باید بیشتر در موردش صحبت کنیم .
          در مورد پیشنهاد دومتون هم خوبه فقط من سواد این کار رو ندارم باید میلاد جان و صابر جان و بقیه دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن کمک کنن .
          ببخشید یه مقدار طولانی شد . امیدوارم حوصله تون بشه تا آخرش رو بخونید .
          موفق باشید .

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام آقای نحوی خوب هستین؟
            اسم من امیر هست . من هر وقت نظر میزارم اینجا کلی شرمنده می شم چون مجبورین کلی جواب بدین که شاید من دست ور دارم
            به موضوع خیلی جالبی اشاره کردین.....نداشتن فرهنگ اینترنت.....درست کردنش واقعا کار خیلی سختیه. متاسفانه من احتمال قوی نمی تونم به نمایشگاه بیام ولی از نتایج صحبت هاتون حتما استفاده خواهم کرد.
            همه چی ایراد داره ! هم دانشجو هم استاد هم جو دانشگاه.... ولی من کلی به این سایت امیدوارم ، همه سعیمم برای بهتر شدن اینجا خواهم کرد(البته فعلا از این بهتر جای دیگه وجود نداره )می خوام با یکی از استادهامونم در مورد این سایت صحبت کنم اگه قبول کنن که همکاری کنن فکر کنم جالب بشه.
            به هر حال از همه دوستانم در این سایت تشکر می کنم.از هرگونه کمکی هم که بتونم دریغ نمی کنم.
            موفق باشین.
            I ❤️ ECA

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام . خوبی امیر جان ؟
              نظرات شما باعث میشه سایت یه تکونی به خودش بده .
              بله این روند خیلی خیلی کند و زمان بر هست ولی میشه این کار رو کردم . باید بگم توی این مسائل خیلی کاری از دست دولت هم بر نمیاد اگر هم بر بیاد نمیتونیم منتظر بشینیم ببینیم اونها چی کار میکنن باید خودمون شروع کنیم .
              بله من هم به یکی از استاتیدمون گفتم که اگه خدا بخواد یک هفته دیگه میاد سایت ولی میترسم نیومده بره . چون سوالاتی که اینجا مطرح میشه خیلی سوالات در حد یه استاد حرفه ای نیست خوب استاد ببینه باید AND و OR رو پاسخ بده ، میذاره میره .
              باید هر چه سریع تر یه فکری به حال سطح علمی سایت کرد .
              مطلب دیگه ای هم که است . کسانی که خودشون اطلاعات خوبی دارن ، زمانی که می خوان توی اینترنت سرچ کنن هیچ وقت فارسی سرچ نمی کنن ، چون تا الان سایت فارسی نبوده که همچین مطالبی داشته باشه ، اونها هم بنا به عادت میرن سراغ انجمن های خارجی .
              ماها باید سعی کنیم این روند رو تغییر بدیم . به امید خدا .
              موفق باشید .

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

خوب محمد جان ، استاد هم اگه عضو سایت بشه ( اگر استاد علاقمند و دانشجو دوستی باشه ) صرفاً نباید بیاد فقط به سوالات پاسخ بده ( هر چند اینم غنیمته ) ولی باید خودش هم مطلب ارایه کنه تا اعضا رو به فعالیت وادار کنه و دوستان هم علاقمند بشن میدونی یکی از مشکلاتی که دانشجو ها الآن دارن اینه که نمیدونن باید دنبال چه مطالبی برن یا روی چه موضوعات و پروژه هایی کار کنند اگه کسی باشه که راهنمایی شون کنه و راه و چاه رو بهشون نشون اونا هم میرن دنبال همون موضوعات و روشون کار میکنند و اگر اشکالی داشتند میان و از ایشون میپرسند تا مشکلشون رفع بشه و پروژه به سر انجام برسه ولی اگه یه استادی صرفاً بیاد فقط عضو شه و شما هم مدیرش کنید و هر از چند گاهی بیاد سری بزنه و بره به نظر من در پیشرفت سایت هیچ کمکی نمیکنه

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام . خوبی صابر جان ؟
                  بله من هم با این نظر شما که خلاصه ،استاد هم باید پایه کار باشه ، موفق هستم ولی باید واقع بین هم بود :

1- اکثر اساتید متاهل هستن . و زمانی که باید به امورات سایت رسیدگی کنن در منزل خواهد بود و چون متاهل هستن نمیشه خیلی ازشون انتظار داشت .

2- شما هم شنیدید این حقیقت رو که "مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد " .
                  استاد اگه بیاد ببینه اینجا باید تمام مسئولیت ها رو به عده بگیره و باید خودش همه رو راه بندازه بعد از یه مدت از این کار انصراف میده . ما اگه بتونیم یه استاد رو بیاریم توی سایت باید یه کاری کنیم که وظایف جانبیش به حداقل برسه تا فقط بتونیم از توانایی علمیش استفاده کنیم .

3- باید دانشجو ها خودشون رو مشتاق نشون بدن تا یه استاد راهنماییشون کنه . یه استاد یا هر کسی که بیاد بگه آقا روی فلان مطلب کار کنید خیلی خوبه ، خیلی ... ولی وقتی خود دانشجو این نیاز رو احساس نکرده براش مهم نیست ، استاد هم اینجا خودش رو سبک کرده برای همین هیچ وقت چنین کاری نخواهد کرد . ما باید یه کاری کنیم که خود دانشجو ها دنبال مطالب جدید باشن بیان اینجا سوالاتشون رو بپرسن بعد زمانی که استاد پاسخ میده مطمئن هست که داره به یه نفر ( لااقل یه نفر) کمک میکنه و نتیجه خواهد گرفت .

دوستان من از همه معذرت می خوام الان که پست های خودم رو نگاه میکردم به نظرم رسید همه اش دارم آیه یاس میخونم . ولی حقیقت این هست که ما داریم سعی میکنیم از تمامی پیشنهاد ها استفاده کنیم تا به راهکار های کاربردی برسیم . به امید خدا .

هر کسی از دوستان هر پیشنهادی داره بگه تا با هم پیشنهاد ها رو نقد کنیم ( البته همیشه نقد کردن از پیشنهاد دادن راحت تر هست ) تا به یه راهکار خوب برسیم .
                  من میگم این قضیه خیلی مفصل هست باید توی جلسه نمایشگاه در موردش صحبت کنیم .
                  موفق باشید .

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

بله محمد جان گفته های شما هم صحیح هستش :cry:

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام
                      می خواستم خواهش کنم یک لوگوی مناسب و جذاب برای تبلیغ این سایت در جاهای دیگه تهیه کنید.
                      در صورت امکان در دو سایز کوچیک و بزرگ!!!
                      کسی می تونه کمک کنه؟
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام خدمت مدیر کل عزیز !
                        یک پیشنهاد : وقتی یک پست ناخوانا فرستاده می شه تا صبر کنیم مدیر اون قسمت متوجه بشه و اون رو ویرایش کنه بعضا خیلی طول می کشه! فکر می کنین تشکیل یک گروه 3و4 نفری از کاربرانی که بیشتر به سایت سر می زنند و دادن اختیاراتی از قبیل ویرایش متن ها می تونه مفید باشه؟ میشه یک تیم ناظر تشکیل داد که دارای یک سری اختیارات هستند........
                        نظرتون چیه؟
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط vampire
                          سلام خدمت مدیر کل عزیز !
                          یک پیشنهاد : وقتی یک پست ناخوانا فرستاده می شه تا صبر کنیم مدیر اون قسمت متوجه بشه و اون رو ویرایش کنه بعضا خیلی طول می کشه! فکر می کنین تشکیل یک گروه 3و4 نفری از کاربرانی که بیشتر به سایت سر می زنند و دادن اختیاراتی از قبیل ویرایش متن ها می تونه مفید باشه؟ میشه یک تیم ناظر تشکیل داد که دارای یک سری اختیارات هستند........
                          نظرتون چیه؟
                          سلام امیر جان
                          منم وافقم پیشنهاد خیلی خوبیه اینجوری نظم و دقت انجمن خیلی بیشتر میشه البته تا نظر دیگر دوستان چی باشه

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام.
                            بابا خدا خیرتون بده . نمیدونم بقیه مدیران چقدر برای این موضوع وقت میذارن ولی من روی 10 دقیقه وقتم بابات تصحیح پست هایی که اشکال داره و تذکر به فرستنده اش صرف میشه .
                            هر کسی که فرصتش رو داره اعلام کنه تا یه فکر بکنیم .
                            موفق باشید .

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام محمد جان
                              من معمولاً زیاد سر میزنم به سایت ، خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

منم شب ها 10 به بعد همیشه در خدمتم
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X