اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهادات و انتقادات

مثل اینکه نمیشه هم خدارو خاست هم خرما رو!!!
    فکر کنم به خاطر این آنتی هکه!!!

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

فکر می کنم باید این فروم پدیت بشه و جدیدتر بشه
      و قسمتهایی مصل پاسخ سریع و این مشکل حل بشه
      البته ما که داریم عادت می کنیم
      اگر مسئولان سایت به فکر باشند بهتر است
      سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
      باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
      از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط *محمد*
        فکر می کنم باید این فروم پدیت بشه و جدیدتر بشه
        و قسمتهایی مصل پاسخ سریع و این مشکل حل بشه
        البته ما که داریم عادت می کنیم
        اگر مسئولان سایت به فکر باشند بهتر است
        سلام دوست عزیز ورژن فروم ما یکی از جدید ترین ورژن های PHPbb هست و نیازی به پدیت نداره ولی خوب همونطور که شما گفتید جای بعضی امکانات تو فروم خیلی خالی هست. من به شخصه قولش رو به همتون می دم که تا یکی دو هفته همه خواسته هاتون برآورده میشه
        تمام امکانات موجود هست فقط یکم باید روشون وقت مضاعفی بزاریم که به خاطر شروع ترم جدید یکم مشکل داریم که حتما به زودی همه چی درست میشه.
        متشکر از نظرات و پیشنهاداتتون چون واقعا به این گونه نظرات نیاز داریم.
        موفق و پیروز باشید.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

ضمن عرض خسته نباشید خدمت ادمینای فروم و مخصوصا امیرجان، یه تقاضای کوچیکی هم دارم
          میخواستم اگه ممکنه درصورت امکان همونطور که برای پستایی که تو همون روز بازدید زده شدن تو تایتل پست به جای تاریخ، «امروز» نوشته میشه، واسه نوشته های روز قبلش هم «دیروز» نوشته بشه
          اگه نظر شما هم مساعده و مشکل فنی نداره لطفا بررسی کنید
          باتشکر
          {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

سلام نانو جان خوبی :smile:
            راستش رو بخوای ..... باید روش کار کنم.....نمی دونم امکانش هست یا نه ولی فکر نکنم زیاد مورد جدی باشه .
            متاسفانه مجبورم نیگرش دارم برای بعد لز امتحانا... باور کن سرم خیلی شلوغه :sad:
            ولی سعی خودمو می کنم
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام از ماست امیرجان
              ممنون از لطفت
              آره عجله ای نیست، تو فکرت باشه واسه فرصت مناسب (;
              امیدوارم تو امتحانات موفق باشی
              {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

سلام من یه انتقاد دارم چرا لینکهای خراب همینطور به حال خودشون رها شدن یا درستشون کنین یا حذفشون کنید به خدا خیلی حالگیریه که میای یه کتاب توپ دانلود کنی یا پاک شده یا دانلود میشه باز نمی شه یا پسورد می خواد
                خواهش میکنم از حرف من ناراحت نشین ولی خوب از یه همچین سایت خوبی انتظار بالایی هم هست
                با تشکر
                آخرش یه ربات خفن میسازم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hooshmand
                  سلام من یه انتقاد دارم چرا لینکهای خراب همینطور به حال خودشون رها شدن یا درستشون کنین یا حذفشون کنید به خدا خیلی حالگیریه که میای یه کتاب توپ دانلود کنی یا پاک شده یا دانلود میشه باز نمی شه یا پسورد می خواد
                  خواهش میکنم از حرف من ناراحت نشین ولی خوب از یه همچین سایت خوبی انتظار بالایی هم هست
                  با تشکر
                  سلام
                  مشکل اینه که اکثر کتاب هارو من لینکش رو از جاهای مختلف پیدا می کنم و خودم اونارو پلود نمی کنم واسه همین وقتی یک لینک خراب میشه باید اعلام کنید تا دوباره یک لینک جدید براش پیدا کنم یا خودم پلود کنم.
                  حجم کتابا خیلی زیادن قابل کنترل نیست باید همه در اطلاع دادن لینک های خراب کمک کنید.
                  ولی خوب سعی بیشتری میکنم چشم
                  متشکر.
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام به همگی.
                    حالاکه بازار انتقاد داغه من هم یک انتقاد دام البته بیشتر شخصیه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                    من تا روز پنجشنبه گذشته که آخرین بار تو سایت بودم 4 امتیاز مثبت داشتم . اما امروز صبح که وارد سایت شدم دیدم امتیاز مثبت من 3 امتیاز شده .
                    مگه امتیاز منفی رو فعال کردین :eek: :eek: :eek: :question: :question: :question:
                    البته زیاد مهم نیست فقط می خواستم در جریان باشید. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                    خبرآمد خبری در راه است
                    سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

نه دوست عزیز ...
                      یه مشکلی توی خود فروم بوجود اومده!!! به همه همینطوری امتیاز منفی داده شده !!!
                      همونطور هم که یم بینیند!! قابلیت امتیاز دهی غیر فعال شده!!

دیدگاه

سلام
                        خوبین
                        آقا این سایت بسیار الیه یعنی هر چی بگم کم گفتم
                        ولی اشکاله بزرگی که داره اپلود های سایت هستش که بزرگ ترین مشکل منه الان
                        چون هم سرعت دانلودش پاینه و هم اینکه بیشتر این فایل های که گذاشتین لینک دانلودش
                        خرابه و نمیشه دانلود کرد این همه free space چرا یکی دیگه رو انتخاب نمی کنید مثه ripway
                        که سرعت بیشتر و بهتری داشته باشه
                        ممنون میشم اگه فایل ها رو چک کنید چون بیشترشون خرابن............................... :sad:

دیدگاه

لطفا هر لینکی که مشکل داشت تو همون تاپیک اعلام کنید تا رسیدگی بشه.
                          متشکر
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                            د وقتی توی سایت پستی می زنم بخش مربوطه چراغش روشن نمیشه
                            مشکل از چیه؟؟؟
                            شکسپیر می گه:
                            فراموش کن چیزی رو که نمی تونی بدست بیاری...
                            و بدست بیار چیزی رو که نمی تونی فراموش بکنی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ANALOG_DIGITAL
                              سلام
                              د وقتی توی سایت پستی می زنم بخش مربوطه چراغش روشن نمیشه
                              مشکل از چیه؟؟؟
                              شما وقتی پستی میزنین درواقع خودتون این پست رو خوندین ! پس برای شما چراغی روشن نمیشه ولی برای بقیه کاربرا که پست رو نخوندن چراغ روشن میشه.
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                                ببخشید دوستان یه انتقادی درمورد بخش برق قدرت داشتم
                                اونطورئیکه دیده میشه این بخش کلار فقط روی انتقال مقالات فقط تمرکز داره
                                در حالیکه از نظر فعالیت بخش الکترونیک دارای ارجعیت بالائی هستش
                                یعنی از نظر محبوبیت این قسمت سطح پائینی رو در کل سایت به خودش اختصاص داده
                                ضمنا مدیران این قسمت فقط وعده ارائه مطالب جدیدی رو در چند قسمت داده اند که متاسفانه هیچ کدوم اونا عملی نشده؟؟
                                حتی دو بخش plc,الکترونیک صنعتی هم که بیشتر از قسمت های دیگر قسمت برق قدرت مورد توجه هستش فعالیتی ندارند
                                بقیه بخش های این قسمت هم از نظر تئوری دانشگاهی دارای ارزش می باشدو از لحاظ ارزش نسبت به کل سایت دارای حد نسبی کمی بوده

ضمنا شما که کلا قسمت های مختلف سایت رو تحت عنوان گروه های مدیریت دسته بندی کردید
                                ایا برای هر گروه گروه مدیریت مشخصی رو تعین کردید؟؟؟؟؟؟
                                و از کجا لیست این مدیرا ها رو میشه دید؟؟؟؟؟ :smile:

شکسپیر می گه:
                                فراموش کن چیزی رو که نمی تونی بدست بیاری...
                                و بدست بیار چیزی رو که نمی تونی فراموش بکنی...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X