اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

واقعا فکر میکنین بانک ملت شتاب نیست؟ :icon_razz:
    دوست عزیز این شماره حسابی که داده شده هم مال همین عابر بانک ملت هست و عضو طرح شتاب فکر کنم یکی دوتا از دوستان هم قبلا کارت به کارت ریخته بودن شما هم میتونید حتما
    من بازم سعی میکنم یک سری اطلاعات دقیق و شرایط بهتر رو برای دوستان ایجاد کنم منتها خوب افزایش شماره حساب ها کار مارو خیلی سخت تر میکنه وگرنه ..... :agree:
    موفق باشین.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

اگه یکی از این 3 تا بانک باشه بهتره
      کشاورزی
      صادرات
      ملی
      چون از این 3 تا بانک میشه به هم کارت به کارت کرد.
      الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

محمد رضا جان مگه شما خودت یک بار کارت به کارت نریخته بودین؟
        چشم قول بانک ملی رو میدم منتها بعد از 1 ماه دیگه حساب رو فعال میکنن!!! منتها حتما اقدام میکنیم چشم.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

امیر جان , من با کارت نریختم.
          پول نقد دادم.
          اما مبلغ رو با این دستگاه های پین پد ریخت به حسابتون.
          همون دستگاهه هم پرینت داد.
          منم فکر میکردم باید فیش پر کنم , اما صندوقدار بانک گفت نمیخواد و همینجوری که گفتم ریخت.
          --------
          1 ماه بعد فعال میشه؟ :eek:
          صادرات یک هفته ای میده.
          الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

1 هفته؟ خیلی خوبه پس حتما شنبه یک حساب باز میکنم
            البته ملی امکانات جالبی داره اگر نشد از این 1 هفته ای باز میکنم :icon_razz:
            متشکر
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saleh
              سلام:
              اگه براتون ممکنه توی قسمت میکرو 2 موضوع کلی اجاد کنید که کسایی که با C کار می کنن یا اسمبلی براشون مشخص بشه که کجا برن

دیدگاه

ببینین ایجاد این چنین بخش هایی فکر نکنم جالب باشه بنابر دلایل زیر:
                -- به غیر از سی و اسمبلی زبان های دیگه ای هم کاربرد دارن مثل بیسیک و پاسکال و .... واسه ایناهم باید یک بخش باز کنیم اونوقت
                -- ما بر حسب نوع میکرو بخش بندی کردیم حالا باید برای هرکدوم چند زیر بخش ایجاد کنیم که خوب خیلی قاطی میشه چون 3*4=12 تا بخش باز میشه که...

ولی در مورد موضوع کلی اگر منظورتون تاپیک مهم هست باید توضیح بدین منظورتون رو
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  ببینین ایجاد این چنین بخش هایی فکر نکنم جالب باشه بنابر دلایل زیر:
                  -- به غیر از سی و اسمبلی زبان های دیگه ای هم کاربرد دارن مثل بیسیک و پاسکال و .... واسه ایناهم باید یک بخش باز کنیم اونوقت
                  -- ما بر حسب نوع میکرو بخش بندی کردیم حالا باید برای هرکدوم چند زیر بخش ایجاد کنیم که خوب خیلی قاطی میشه چون 3*4=12 تا بخش باز میشه که...

ولی در مورد موضوع کلی اگر منظورتون تاپیک مهم هست باید توضیح بدین منظورتون رو
                  سلام:
                  جواب منطقی بود
                  ممنون

دیدگاه

ببخشید من یه پیشنهاد داشتم
                    میخواستم بگم که اگر یه بخش مکانیک هم تو سایت اضافه بشه خیلی عالی میشه چون فکر کنم مخاطب زیادی داره :agree:
                    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidak1
                      ببخشید من یه پیشنهاد داشتم
                      میخواستم بگم که اگر یه بخش مکانیک هم تو سایت اضافه بشه خیلی عالی میشه چون فکر کنم مخاطب زیادی داره :agree:
                      ممنون
                      سلام
                      همچین کاری قرار بود در قالب بخش مکاترونیک گنجانده بشه تا تلفیقی از مکانیک و رباتیک باشه منتها مسئله اصلی ایجاد بخش نیست بلکه فعالیت و داشتن مطالب مفید در اون زمینه هست خوب همونطور که میبینید از بخش رباتیک زیاد استقبالی نمیشه دلیلش هم عملی بودن این کار هست مباحث تئوری خیلی کمی در این باره وجود دارند و لی واقعا جاش کم هست تو فروم.... یک تغییراتی در بخش بندی ها خواهیم داد تا رباتیک و هوش مصنوعی بیشتر به چشم بیان در صورت وجود مطلب و همکار کافی در این زمینه قطعا اقدام خواهیم کرد
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

خب آقای بلورچیان من فکر میکنم که یه کم تبلیغاتتون کمه من در این مورد هر کاری از دستم بر بیاد میکنم ( تو مدرسه یا پژوهشگاه ) :smile:

دیدگاه

خوب دوست عزیز متشکر از یادآوریتون تغییر مربوطه انجام شد.
                          فکر کنم دیگه کار تغییر بخش ها به پایان رسید چند روزی بود که تغییراتی در حال انجام بود و خدارو شکر تمام شدند.
                          در مورد تبلیغات هم باهاتون تماس میگیرم .
                          متشکر
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

خیلی ممنون

دیدگاه

خوب دوستان بالاخره بعد از کلی بد قولی از طرف بنده مقداری از ایرادات موجود برطرف شد ....
                              الان شما 10 پست آخر رو هم در پایین سایت ملاحظه میکنید و سیستم تبلیغات هم پگرید شد.
                              امیدوار بازهم بتونیم تغییراتی در مسیر راحتی کار اعضا ایجاد کنیم.
                              متشکر
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                                خوب دوستان بالاخره بعد از کلی بد قولی از طرف بنده مقداری از ایرادات موجود برطرف شد ....
                                الان شما 10 پست آخر رو هم در پایین سایت ملاحظه میکنید و سیستم تبلیغات هم پگرید شد.
                                ایول.............. این امکان دیدن 10 تا پست آخر خیلی بدرد بخوره. یه مدت نبود دلمون واسش تنگ شده بود :biggrin:
                                ممنون آقای بلورچیان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X