اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

در جواب باید بگم که ابتدا هدف این سایت فقط گرایش الکترونیک بوده و قسمت قدرت در حدود 6 ماه پیش کارش رو شروع کرد و قسمت کنترل هم 4 ماه پیش (اگه اشتباه نکنم!) در حالی که فعالیت قسمت های دیگه از 18 ماه پیش شروع شده بوده پس طول میکشه تا این بخش ها هم بتونن علاقمندان خودشون رو جذب کنند.
    از طرفی کار مهندسی قدرت خیلی متفاوت تر هست برای مثال پروژه عملی قدرت خیلی با پروژه عملی الکترونیک دیجیتال فرق داره واسه همین مجبورا بیشتر به سمت مقاله و کارهای تئوری پیش میرن.
    ولی حتما با همکاری دوستانی مثل شما می توان روند رشد تندتری برای این قسمت متصور شد.

در مورد گروه های علمی باید حدود 10 ورز صبر کنید تا اساسنامه جدید و اعضای عضوشون رسما اعلام بشن.
    شما درست وسط تغییر تحولات کلی سایت عضو شدین و خوب حتما تا چند روز دیگه با خیلی چیزا آشنا خواهین شد.
    متشکرم
    I ❤️ ECA

دیدگاه

درست ولی باتوجه به این نباید این قسمت تعداد بخش های کمتری رو به خدوش اختصاص می داد؟؟؟
      ضمنا فکر نکنم حتی مهندسین قدرت خودشون هم بتونند زیادر وی پروژه های عملی کار بکنند( پروزه های که از نظر عملیاتی نیاز به امکانات بالائی هستش) حداقل همه یم دونیم که اینجا ایرانه
      تو خدو سایتون هم هست افرادی که گرایش قدرت دارند ولی روی زمینه های مشترک و یا جدا کار می کنند
      مثل آقای هادی عبدی در بخش میکرو pic یا اقا فرشاد تو بخش plc
      حتی این دو اقاق که کلا گرایش اونا قدرته روی زمینه قدرت فعالیت عملی ندارند
      این بخش ها هم چیزی جر کم کردن راندمان فعالیتی انجمن رو ندارند حتی اگه همزمان با تاسیس سایت وجود داشتند
      تجربه معملم خوبیه
      شما می تونید به نمونه توی نت بگردی و درصد فعالیت این دو تا گروه قدرت و الکترونیک رو مشاهده بکنید
      درسته در عمل کلا شالوده صنعت روی قسمت قدرته بعد الکترونیک ولی از نظر محبوبیت عمومی و میزان علاقه عمومی نسبت به ارائه مطالب مشاهده می کنید که قسمت الکترونیک رده بالائی نسبت به قدرت رو دارا بوده
      شکسپیر می گه:
      فراموش کن چیزی رو که نمی تونی بدست بیاری...
      و بدست بیار چیزی رو که نمی تونی فراموش بکنی...

دیدگاه

دوست عزیز حرفهائی که شما می زنین درست!!
        همونطور که امیر علی گفت قسمت برق 6 ماهه که روشع به کار کرده و تنها عضو گروه علمی برق هم من هستم!!!
        البت باید از کمکهای امیر علی هم برای فعالیت توی قسمت برق تشکر کرد ، ولی با این حال من نمی تونم به تنهائی جوابگوی بار علمی این قسمت باشم!!
        خوب شما می گین که چند قسمت وعده وعید الکی دادن!! 99% اون پستهای وعده وعید هم ماله منه!!
        به عنوان نمونه من شروع کردم به کار طراحی مدارات فرمان با فلش و آموزش لدر دیاگرام plc و برای شروع 5 مدار رو طراحی کردم!! از بقیه دوستان هم خواستم که کمک کنند و مدارات فرمانی رو که یم دونند جالبه برام بفرستند تا روی اونا کار بشه!! فقط عکس مدار رو گفتم!! بعد از گذشت 4 ماه 1 نفر هم برای اون کار با من همکاری نکرده!! فقط بعد از اینکه یسری گفتم که چرا اینجوری م یکنین و جواب نمی دین 4 تا از دوستام پست زدن که آقا دستت در نکه چیز جالبی بود!!
        یه نمونه دیگش مدارات ترانسفورماتو ر!! کلی وقت صرف کردم برای تایپ و جمع آوری انواع مدلهای ترانس و اونا رو گذاشتم توی سایت و گفتم که دوستان نگاه کنند و ایرادهاشو بگن تا تکمیلش کنم و نقشه های بعدی رو بهش اضافه کنم و یه جزوه کامل در بیاد !!! باز هم یک نفر هم پست نزده!!
        یا یه جای دیگه یه تحقیق جمع کردم در مورد نیروگاه هسته ای و گذاشتمش توی سایت و گفتم که دوستان کمک کنند و مقالات خودشون رو در مورد نیروگاه هسته ای اونجا پلود کنند تا یه بانک اطلاعاتی کامل باشه برای نیروگاه هسته ای !!! ولی باز هم 1 نفر هم جواب نداد ...
        و موارد مشابه بسیار که فکر می کنم گفتن همین چند مورد کافی باشه!!

خوب شما خودتون را جای من بزارید !!! بازم می تونین بگین که این قسمت فعالیتش کمه!! من همین الان هم اگر چند نفر بیان و بگن که می خوان یه پروژه کامل در مورد مثلا موتورها بنویسن ، من باز هم با آغوش باز از اونا استقبال می کنم و هر کاری که از دستم بر بیاد انجام یم دم .. خوب ولی مشکل اینجاست که تا الان هم کسی ........

در ضمن من به غیر از عضو بودن توی گروه علمی برق قدرت ، به کارهای فروشگاه با تعدای از دوستان هم می رسم و مثل شما هم دانشجو هستم با مشغله های خودش!!!

شما نباید خیلی زود قضاوت کنید و اول باید ببینید که جریان از چه قراره و بعد شروع به انتقاد بکنید!!
        گروههای دیگه هر کدومشون بیشتر از یک عضو دارن و همین امر باعث پویا شدن اون قسمتهاست ولی برق .....
        در ضمن فکر نکنید که رسیدن به یک بخش کار ساده ایه و خیلی راحت ... همین کار هم برای خودش دردسرهای خودش رو داره!!

خلاصه کلام اینکه اگر خودتون مایل باشید می تونید توی این قسمت فعالیت بکنین و مطمئا باشید که همه خوشحال می شن ( از جمله خود من )

دیدگاه

سلام
          من همون حامدم به اقا امیر هم پی ام زدم به خاطراینکه نتونستم با ای دی قبلی لاگین بسم مجبور شدم یه ای دی دیگه باز بکنم

حالا بقیه حرف ها
          درسته اقا فرشاد شما درست می گی
          ولی از قدیم می گند بار کج هیچ وقت به منز ل نمی رسه
          ولی این قسمت با توجه به این حجم بالئی که داره فقط روی شما بار روانی رو داره نه چیز دیگه ای
          بیشتر مشکل فعالیت کم خیلی از کاربرا اینکه تو انجمن گرو های کاربری خاصی وجود نداره
          که اونم اقا امیر قول داده امشب یه کاریش می کنه
          ضمنا 1000کارناقص خوبه یا یه کار کامل
          منم خدائی خیلی دوست ادرم این انجمن به این خوبی رو شاهده پیشرفتش باشم

در مورد هم کاری هم باید بچه ها تخصص گرا باشند
          مثلا توی انجمن شما گروهای رو با عنوان گروه مثلا الکترونیک و ..... تقسیم بندی کردید در حالیکه اینکار هیچ فایده ای نداره به غیر اینکه هر کسی از مسولیت خودش شونه خالی می کنه( البته اگه خدمت به دانشجو رو همه مسولیت بدونند)
          خوب قضاوت با خودتونه
          منم تا جائیکه تو توانم باشه برای پیشرفت این انجمن کمک می کنم

دیدگاه

ضمنا یه مشکل دیگه

چرا وقتی کسی اولین بار عضو میشه همه پشت ها روشن هستند
            چیزی عجیبی نیست این درسته ؟؟

ضمنا قسمت بازیابی پسورد اصلا به درد بخور نیست و مشکل داره

ضمنا در صورتیکه در مراحل ثبت نام ایمیل درست وارد نشه به نام کاربری گیر می ده چرا؟؟؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_ad
              ضمنا یه مشکل دیگه

چرا وقتی کسی اولین بار عضو میشه همه پشت ها روشن هستند
              چیزی عجیبی نیست این درسته ؟؟

ضمنا قسمت بازیابی پسورد اصلا به درد بخور نیست و مشکل داره

ضمنا در صورتیکه در مراحل ثبت نام ایمیل درست وارد نشه به نام کاربری گیر می ده چرا؟؟؟

ممنون
              مورد اول خیر اصلا عجیب نیست ! می تونین از پایین انجمن گزینه نشانه گذاری پست ها به عنوان خانده شده رو علامت بزنین.
              قسمت بازیابی پسورد مشکل نداره شما یوزرتون رو احتمالا اشتباه میدین.
              شما ایمیلتون درست نباشه نمیذاره ثبت نام کنید.خوب منطقی هست

شما نام کاربریتون درست هست لطفا با همون آی دی وارد بشین.
              I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_ad
                درسته اقا فرشاد شما درست می گی
                ولی از قدیم می گند بار کج هیچ وقت به منز ل نمی رسه
                ولی این قسمت با توجه به این حجم بالئی که داره فقط روی شما بار روانی رو داره نه چیز دیگه ای
                بیشتر مشکل فعالیت کم خیلی از کاربرا اینکه تو انجمن گرو های کاربری خاصی وجود نداره
                که اونم اقا امیر قول داده امشب یه کاریش می کنه
                ضمنا 1000کارناقص خوبه یا یه کار کامل
                منم خدائی خیلی دوست ادرم این انجمن به این خوبی رو شاهده پیشرفتش باشم

در مورد هم کاری هم باید بچه ها تخصص گرا باشند
                مثلا توی انجمن شما گروهای رو با عنوان گروه مثلا الکترونیک و ..... تقسیم بندی کردید در حالیکه اینکار هیچ فایده ای نداره به غیر اینکه هر کسی از مسولیت خودش شونه خالی می کنه( البته اگه خدمت به دانشجو رو همه مسولیت بدونند)
                اولا که دوست عزیز لطفا در هنگام صحبت در مورد انجمن خاصی دقت کنید تا زحمات مسولین اونجارو زیر سوال نبرید اقا فرشاد از بهترین و فعالترین اعضای این انجمن هستند و این رو مطمئن باشین که ایشون نا بار کج دارند میبرن و 1000 تا کار ناقص دارن انجام میدن ! به خاطر زیاد بودن مسولیت ها بعضی کارها ناتمام مونده که با هماهنگی قبلی بوده و بسته به نیاز ما بوده که بعضی کارهای واجب تر رو دارن انجام میدن.
                مورد بعدی در مورد نوع گروه بندی من نگفتم امشب گروه بندی رو عوض میکنم!!!! گفتم به زودی رسما اعلام خواهد شد.
                اگه هر گونه نظری در مورد ایجاد گروه های کاربری بهتر دارین لطفا بگین تا بررسی بشه.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام
                  بهترین حالت تقسیم وظایف برای تشکیل گروهای کاربری اینکه افرادی رو که برای این مسولییت احراز می کنید مسولیت چند گانه ای تو سایت نداشته باشند
                  این طوری فکر کنم خیلی از مشکلات حل بشه
                  شکسپیر می گه:

دیدگاه

درسته ولی تا جایی که امکانش برامون مقدور باشه .
                    در حال جذب نیروی علمی بیشتر برای سایت هستیم ولی این روند خیلی طول خواهد کشید چون جذب یک استاد اصلا کار ساده ای نیست.
                    ولی خود باید انجام بدیم :smile:
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

جذب نیرو از کجا؟؟
                      سطح نت یا دانشگاه؟؟
                      دانشگاه رو که با اون استادائی که همیشه می گند وقت ندارند؟
                      سطح نت هم که خیلی گسترده نیست؟؟؟
                      پس چه طوری؟؟ :eek:
                      شکسپیر می گه:

دیدگاه

خوب هنوز هم بعضی از اساتید به دانشجوها احترام میزارن
                        سطح نت هم خوب بیشتر شانسی هست تا بیان به طور مستمر همکاری کنن ولی همین افرای مثل من و شما کم نیستن !
                        ولی روی اساتید من تا حدی امیدوارم
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ANALOG_DIGITAL
                          جذب نیرو از کجا؟؟
                          سطح نت یا دانشگاه؟؟
                          دانشگاه رو که با اون استادائی که همیشه می گند وقت ندارند؟
                          سطح نت هم که خیلی گسترده نیست؟؟؟
                          پس چه طوری؟؟ :eek:
                          سلام .
                          ببخشید من اینجوری وارد بحثتون شدم.
                          دوست عزیز جناب ANALO_DIGITAL.
                          من تمام بحثهای شمارو تواین پست ویه پست دیگه دنبال میکردم. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                          اگه نگاهی به پستهاتون توی این بخشها بندازید . می بینید تعداد زیادی پست رو که اکثرشون انتقادی هستندزدید.
                          البته سعه صدر دوستان ودست اندر کاران انجمن بخصوص دوست عزیزم آقای امیر علی بیش از این حرفاست . چون اگه غیر از این بود این انجمن خیلی وقت پیش تعطیل شده بود.
                          اما بهتر نیست بجای این بحثها که خیلیهاش توضیح واضحات وتکرار مکرراته وبجای گرفتن وقت مدیران سایت (اگه دلمون برای سایت می سوزه وبه اون علاقه داریم ) کمک کنیم وبه اشکالات وپستهای بی جواب تخصصی (درحد خودمون ) جواب بدیم وبذاریم این دوستان بجای این بگو مگوی ( ) چت (CHAT ) مانند به کار اصلی شون برسن. :question: :question: :question:
                          خدای نکرده من قصد جسارت ندارم ولی همش انتقاد هم باور کنید یه کم دلسردی میاره . خیلی از این مسائل رو که شما فرمودید همه ما می دونیم وبخوایم نخوایم جزئی از جامعه ماست.باور کنید کار کردن تواین شرایط بسیار سخته وصبر ایوت، گنج قارون، عمرنوح وسعه صدر موسی رو لازم داره.
                          پس بهتره اگه کاری از دستمون بر میاد وتخصصی داریم ودلمون میسوزه آستینهارو بلا بزنیم وکمک کنیم وگرنه کناربریم وبذاریم اونایی که می تونن کار شون رو انجام بدن وحد اقل اگه حل مشکل نمی کنیم مشکل اضافه نکنیم.
                          من اگه خدای نکرده با حرفهام ناراحتتون کردم عذر می خوام.
                          آرزوی موفقیت وپیروزی در تمام مراحل زندگی برای شما وسایر دوستان وبخصوص دست اندرکاران این انجمن رو دارم.
                          خبرآمد خبری در راه است
                          سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

اقا درسته
                            منم موافقم
                            یا علی ما هم کمک می کنیم :biggrin:
                            شکسپیر می گه:

دیدگاه

در ابتدا لازم هست که از مجریان این سایت علمی تخصصی تشکر کنم
                              چند تا پیشنهاد و انتقاد:
                              شما به موضوع رباتیک اهمیت زیاد ندادید به نظر من باید رباتیک مثلا مثل کنترل و مخبرات و ... یک شاخه ی جدا باشه چون خودش خیلی گسترده است (سخت افزار و نرم افزار و ...)
                              یک قسمت رو برای گفتگوی زنده عمومی پیش بینی کنید
                              مطالب کمی پراکنده و آشفته هستند
                              می توانید عناوین تحقیقاتی جدید رو در سایت بگذارید تا علاقه مندان اونها رو دنبال کنن تا دید کلاسیک بچه ها نسبت به برق عوض بشه
                              هنوز هم هست که بعدا می گم
                              با تشکر

دیدگاه

با سلام و تشکر
                                ابتدا ورودتون به انجمن رو تبریک می گم و امیدوارم که بتونیم همکاری خوبی داشته باشیم.
                                در مورد گرایش رباتیک باید بگم که حق با شماست ولی باید نیروی علمی مناسب در دسترس باشن تا این بحث رو گسترش بدیم چون در اکثر قسمت سعی شده تا وقتی پشتوانه علمی در سایت نباشه بخشی با این عنوان ایجاد نکنیم. در صورت تمایل خیلی خوشحال میشیم که بتونیم از تواناییهاتون در این قسمت استفاده کنیم.
                                در مورد قسمت گفت و گوی زنده خیلی بحث شده ولی هنوز به نتیجه نرسیدیم که آیا واقعا لازم هست یا نه یعنی در پیشبرد اهداف علمی واقعا کارآیی خواهد داشت یا ....
                                در مورد پراکندگی باز هم حق با شماست ! من به شخصه منکر نواقص نیستم ولی خوب حدود 3 تا از مدیرا درگیر کنکور ارشد هستن و بعد 15 اسفند کار جدی خودشون رو ادامه خواهند داد و از طرفی هم امتحانا ..... البته توجیه نمیکنم منظورم قول میدم که به زودی جمع و جورترشون خواهیم کرد.
                                در مورد مقالات و تحقیقات کال صفحات مجزایی برای این منظور طراحی شدن که فقط منتظر وقت آزادیم تا نصبشون .
                                در کل بسیار متشکر از نظرات سازندتون امیدوارم بتونیم رضایت تمام همکاران عزیز رو جلب کنیم.
                                موفق باشین.
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X