اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیشنهادات و انتقادات

سلام
    پس اگه موافقین فعلا 4 نفر رو انتخاب کنیم که به عنوان ناظر یا شورای نظارت یا هرچی که خودتون انتخاب می کنین توانایی ویرایش همه متن هارو داشته باشن و البته اگه اصولی این کار رو بکنیم بهتره! یک شرح وظایف واسه این گروه نوشته بشه و بهتره که مثل [مدیر سایت] [مدیران] یک گروه هم واسه این ها انتخاب شه مثلا با رنگ قرمز مشخص بشن! چون بچه ها هم فکر نکنن هر کی دلش می خواد می تونه پست هارو دست کاری کنه.
    شاید یک کم وقت گیر باشه ولی به هر حال لازمه
    موفق باشین.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام . خوبی ؟ آقا من نمیدونم چرا اسم شما رو حفظ نمیشم . نمیشه شما هم آی دیتون رو به اسم فامیلتون تغییر بدید . ( البته فقط یه پیشنهاد بود )
      در مورد پیشنهادتون باید بگم که من برای هر کسی که از طرف من مدیر شده یه شرح وظایف فرستادم که یکیش هم همین بوده فکر کنم یه لینک از شرح وظایف توی بخش مدیران هم باشه . ولی خوب فکر کنم میلاد جان بلد باشن راهی رو که یه اسم جز مدیران نباشه ( از این جهت که نیاز به پاسخ گویی نداشته باشه ) و بتونه پست ها رو تغییر هم بده . ایشون باید یه راهنمایی بکنه .
      موفق باشید .
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام محمد جان
        تا جایی که منم میدونم هیچ کدوم از سیستم های فارومی این امکان رو ندارن و تویه همشون برای اینکه کسی به همچین امکاناتی ( ادیت و ویرایش و حذف و ... ) دسترسی داشته باشه باید مدیر بشه البته میشه عنوان زیر نام کاربر رو تغییر داد مثلاً به جای نوشتن " مدیر بخش موببایل " بنویسن " ناظم سایت اینطوری ازش سلب مسئولیت میشه

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

با سلام
          من تازه عضو شدم .پیشنهادم در مورد طبقه بندی کردن سایت است .به عنوان مثال در مورد بخش
          میکرو کنترلر که خودم خیلی سر میزنم میتونه به سه بخش میکرو 8051 و AVR و PIC تقسیم بشه
          این تقسیم بندی خیلی ضروریه تا دیگران گیج نشنه . در پلود هم دیگه در سایت 4shared پلود نکنید. من در قسمت نرم افزار و اینترنت چند تا از بهترین سایتهای پلود رایگان را معرفی کردم . در کل طبقه بندی کلی پیشنهاد من است.

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام . خوبی محسن جان ؟
            ورودتون رو به سایت تبریک میگم . خیلی ممنون از اینکه به فکر بهتر شدن کیفیت سایت خودتون هستید.
            در مورد این سایت هایی که معرفی کردید آخه من نگران این قضیه هستم اگه از این سرورها استفاده کنیم تضمینی وجود داره که سرعت بالا داشته باشن و بتونن پاسخ گو باشن؟
            سایت 4shared تخصصشون همین پلود و دانلود فایل هست . پنل بسیار قدرت مندی هم دارن این سایت ها چطوری هستن . آیا پهنای باند مناسبی دارن و ... .
            به این خاطر بودکه تصمیم بر این شد که در 4shared فایل ها رو قرار بدیم . اگه شما سایت بهتر با قابلیت های 4shared میشناسید معرفی کنید .
            موفق باشید .

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط صابر سلطانپور
              سلام محمد جان
              تا جایی که منم میدونم هیچ کدوم از سیستم های فارومی این امکان رو ندارن و تویه همشون برای اینکه کسی به همچین امکاناتی ( ادیت و ویرایش و حذف و ... ) دسترسی داشته باشه باید مدیر بشه البته میشه عنوان زیر نام کاربر رو تغییر داد مثلاً به جای نوشتن " مدیر بخش موببایل " بنویسن " ناظم سایت اینطوری ازش سلب مسئولیت میشه

متاسفانه کاملاً اشتباهه، این امکان هست که کاربران معمولی رو قادر به ویرایش مطالب کرد، این مساله در پنل مدِیریت phpBB2 قرار داره، در NUKE و سایر Content Managment ها، نظیر Mambo و Joomla هم که سطوح دسترسی خیلی بیشتر است.

.محمدرضا
              نظر بدهید، چیزی بگویید؛ تا حرفی نزنیم، گفتگویی نیست، زندگی بی گفتگو می میرد.
              http://i6.tinypic.com/11ui9f7.gifhttp://i5.tinypic.com/11ui7hs.gifhttp://i6.tinypic.com/11ui7f4.gif

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط tayfeh
                متاسفانه کاملاً اشتباهه، این امکان هست که کاربران معمولی رو قادر به ویرایش مطالب کرد، این مساله در پنل مدِیریت phpBB2 قرار داره، در NUKE و سایر Content Managment ها، نظیر Mambo و Joomla هم که سطوح دسترسی خیلی بیشتر است.
                .محمدرضا
                سلام
                تا جایی که من میدونم لااقل تو زمینه phpBB2 ، کاربران معمولی فقط قادر به ویرایش نوشته های خودشون هستند و نمیتونن نوشته های کاربران دیگه رو حذف یا ویرایش کنند اگه بخوایم یه کاربر بتونه نوشته های دیگران رو حذف یا ویرایش کنه یا باید مدیر باشه ( البته تو بخش های خاص ) یا ادمین باشه ( اینم تو کل انجمن و همه بخش ها )
                برای تعیین سطوح دسترسی برای کاربران تو سیستم phpBB2 شما باید به پنل مدیریت کل انجمن برید و از بخش User Admin گزینه Permissions رو انتخاب کنید بعدش نام کاربر مورد نظر رو تایپ کرده و دکمه Look up User رو بزنید تا کاربر مورد نظر انتخاب بشه حالا شما دو گزینه پیش رو دارید یا توی User Level کاربر مورد نظر رو از حالت User به Administrator تغییر بدید که در این حالت اون کربر به عنوان مدیریت کل سایت شناخته میشه و میتونه همه جای انجمن به حذف و ویرایش پست ها بپردازه و در ضمن به پنل مدیریت کل هم دسترسی داشته باشه ، یا اینکه از قسمت Permissions کاربر مورد نظر رو در بخش یا بخش های خاصی مدیر یا Moderator بکنید بعبارت دیگه در بخش های مورد نظر این کاربر رو از حالت Not Moderator به حالت Is Moderator تبدیل کنید در این صورت این کاربر در اون بخش ها به عنوان مدیر شناخته میشه و میتونه علاوه بر پست های خودش پست های دیگر کاربران رو هم که در اون بخش ها پست زدند ادیت و یا حذف کنه در کل نتیجه میگیریم که یک کاربر معمولی نمیتونه بدون اینکه در حالت مدیر یا ادمین کل قرار بگیره پست های دیگر کاربران رو ویرایش و یا حذف کنه اگه غیر از اینه و یا سیستم phpBB2 تنظیمات دیگری برای تعیین سطح دسترسی داره خوشحال میشم که به منم بگید و منم یاد بگیرم در ضمن تا اونجایی که من میدونم توی سیستم های مدیریت محتوا مثل vBulletin هم اینجوریه ولی زیاد باهاشون ور نرفتم در ضمن با PHP Nuke و Mambo و Joomla کار نکردم اگرچه سیستم های نسبتاً معروف و پر طرفداری هستند
                ممنون و موفق باشید

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
                  سلام . خوبی محسن جان ؟
                  ورودتون رو به سایت تبریک میگم . خیلی ممنون از اینکه به فکر بهتر شدن کیفیت سایت خودتون هستید.
                  در مورد این سایت هایی که معرفی کردید آخه من نگران این قضیه هستم اگه از این سرورها استفاده کنیم تضمینی وجود داره که سرعت بالا داشته باشن و بتونن پاسخ گو باشن؟
                  سایت 4shared تخصصشون همین پلود و دانلود فایل هست . پنل بسیار قدرت مندی هم دارن این سایت ها چطوری هستن . آیا پهنای باند مناسبی دارن و ... .
                  به این خاطر بودکه تصمیم بر این شد که در 4shared فایل ها رو قرار بدیم . اگه شما سایت بهتر با قابلیت های 4shared میشناسید معرفی کنید .
                  موفق باشید .
                  خیلی ممنون محمد جان
                  در مورد طبقه بندی نظرت رو نگفتی .

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام . خوبی محسن جان ؟
                    بله ما از اول به فکر این کار ها بودیم و هستیم ولی فعلا این فروم و این سروری که روش قرار داریم دست ما رو بسته . الان حدود 4 ماه که فضا خریدیم ولی هنوز نتونستیم دیتابیس رو منتقل کنیم انشالله هر موقع تونستیم منتقلش کنیم تمام این تغییرات رو اعمال می کنیم .
                    منتظر نظرات سازنده شما هستیم .
                    موفق باشید .

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

سلام.
                      به نظر من یه بخش آزمایشگاهی برای سایت لازمه جایی که تجارب عملی به اشتراک
                      گذاشته بشه.

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط lida
                        سلام.
                        به نظر من یه بخش آزمایشگاهی برای سایت لازمه جایی که تجارب عملی به اشتراک
                        گذاشته بشه.
                        خوب توی چه زمینه ای؟؟؟؟
                        به نظر من این کار برای هر بخش مجزا ایجاد بشه خوبه!!!!
                        در ضمن اینجور که دستگیر ماشده .... خیلی ها حاضر نیستند که مطلب بزارن چه برسه به ذاشتن تجارب!!!
                        البته روی صحبتم با بچه های باحال انجمن نیست . نمونش همین استاد ما . فقط مصرف کنندس . بعد عمری ازش یه مقاله خواستم .... انگار که ازش چی خواستیم .
                        نمی دونم کی این خصیص بازی ملت ایران تموم میشه.

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

هر دفعه که وارد سایت می شوم
                          باید با اسم کاربری ام وارد بشوم با اینکه گزینه ورود اتوماتیک را فعال کردم
                          سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
                          باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
                          از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

منم دچار همچین مشکلی شدم!!!!

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط farshad
                              منم دچار همچین مشکلی شدم!!!!
                              فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
                              گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

پیشنهادات و انتقادات

کد:
                                هر دفعه که وارد سایت می شوم
                                باید با اسم کاربری ام وارد بشوم با اینکه گزینه ورود اتوماتیک را فعال کردم
                                :x :x :x :x

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X