اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط امیرعلی
    با سلام و تشکر
    ابتدا ورودتون به انجمن رو تبریک می گم و امیدوارم که بتونیم همکاری خوبی داشته باشیم.
    در مورد گرایش رباتیک باید بگم که حق با شماست ولی باید نیروی علمی مناسب در دسترس باشن تا این بحث رو گسترش بدیم چون در اکثر قسمت سعی شده تا وقتی پشتوانه علمی در سایت نباشه بخشی با این عنوان ایجاد نکنیم. در صورت تمایل خیلی خوشحال میشیم که بتونیم از تواناییهاتون در این قسمت استفاده کنیم.
    در مورد قسمت گفت و گوی زنده خیلی بحث شده ولی هنوز به نتیجه نرسیدیم که آیا واقعا لازم هست یا نه یعنی در پیشبرد اهداف علمی واقعا کارآیی خواهد داشت یا ....
    در مورد پراکندگی باز هم حق با شماست ! من به شخصه منکر نواقص نیستم ولی خوب حدود 3 تا از مدیرا درگیر کنکور ارشد هستن و بعد 15 اسفند کار جدی خودشون رو ادامه خواهند داد و از طرفی هم امتحانا ..... البته توجیه نمیکنم منظورم قول میدم که به زودی جمع و جورترشون خواهیم کرد.
    در مورد مقالات و تحقیقات کال صفحات مجزایی برای این منظور طراحی شدن که فقط منتظر وقت آزادیم تا نصبشون .
    در کل بسیار متشکر از نظرات سازندتون امیدوارم بتونیم رضایت تمام همکاران عزیز رو جلب کنیم.
    موفق باشین.
    با سلام
    در مورد خودم من تو جشنواره ی خوارزمی با ارایه ی طرح ربات رسام کامپیوتری برگزیده شدو و الان هم تو دانشگاه بیشتر وقتم رو روی رباتیک صرف می کنم
    در ضمن دارم مقدمات ورود به عرصه ی Evolutionary Robotic رو تو دانشگاه آماده می کنم
    کلا در این زمینه تو ایران خیلی خیلی کم کار شده
    من در خدمتم اگر چیزی قابل ارایه داشته باشم
    در ضمن خداوند پدر هر چی کنکورو ایناس بیامرزاد که دوستان رو از هم دور و چشم دل رو کور می کنه
    همین باز هم به خاطر توجه به نظراتم ممنونم

دیدگاه

سلام به همگی .
      راستش امرو یک کمی فرصت کردم تو قسمتهای مختلف سایت چرخی بزنم.
      متأسفانه با بی دقتی زیادی توسط دوستان کاربر مواجه شدم . که از جمله مهمترین اونا ایجاد تاپیکهای تکراری . :surprised: حتی دوتاپیک با یک نام توسط یک کار بر و در یک روزبود :surprised: :surprised: :surprised:
      فکر کنم اگه دوستان دست اندر کار یک مقدار فرصت کنندو سروسامونی بدن اوضاع بهتر بشه ویا اگه امکانش باشه تو برنامه تغییراتی بدن.
      البته می دونم موقع امتحانات هست وفرصت کمه .
      بهر حال واقعا باید به دوستان دست اندر کار خسته نباشید گفت.چون جمع جور کردن چنین سایت گسترده واقعا کار می بر ه . وهر کاری هم که از دست مابر بیاد در خدمتگزاری حاضریم.
      موفق باشید.
      خبرآمد خبری در راه است
      سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_h
        سلام به همگی .
        راستش امرو یک کمی فرصت کردم تو قسمتهای مختلف سایت چرخی بزنم.
        متأسفانه با بی دقتی زیادی توسط دوستان کاربر مواجه شدم . که از جمله مهمترین اونا ایجاد تاپیکهای تکراری . :surprised: حتی دوتاپیک با یک نام توسط یک کار بر و در یک روزبود :surprised: :surprised: :surprised:
        فکر کنم اگه دوستان دست اندر کار یک مقدار فرصت کنندو سروسامونی بدن اوضاع بهتر بشه ویا اگه امکانش باشه تو برنامه تغییراتی بدن.
        البته می دونم موقع امتحانات هست وفرصت کمه .
        بهر حال واقعا باید به دوستان دست اندر کار خسته نباشید گفت.چون جمع جور کردن چنین سایت گسترده واقعا کار می بر ه . وهر کاری هم که از دست مابر بیاد در خدمتگزاری حاضریم.
        موفق باشید.
        خیلی ممنون ...
        ولی همه دوستان هم یم تونند توی این کار کمک کنند تا سایت هرچه دیقیقتر و مرتب تر باشه!!

شما دقت کرده باشید پائین هر تاپیکی یه گزینه به اسم گزارش به مدیر وجود داره!!

همه دوستان می تونند با تشخیص اینجور پستها که ایراد دارند (هر جور ایراد ، از اسم و حرف های کاربر گرفته تا خرابی لینک و تکراری و کلا ایراد)
        و گزارش اون به مدیر ، هرچه بیشتر به بهتر شدن فروم کمک کنند ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanoware
          ضمن عرض خسته نباشید خدمت ادمینای فروم و مخصوصا امیرجان، یه تقاضای کوچیکی هم دارم
          میخواستم اگه ممکنه درصورت امکان همونطور که برای پستایی که تو همون روز بازدید زده شدن تو تایتل پست به جای تاریخ، «امروز» نوشته میشه، واسه نوشته های روز قبلش هم «دیروز» نوشته بشه
          اگه نظر شما هم مساعده و مشکل فنی نداره لطفا بررسی کنید
          باتشکر
          خوب دوست عزیز خوشبختانه این موردم درست شد.
          البته می دونم خیلی دیر شد ولی خوب دیگه .... :redface:
          I ❤️ ECA

دیدگاه

دست شما درد نکنه امیرجان، خسته نباشید
            میتونم یه خواهش دیگه هم بکنم؟
            امکانش هست یه دکمه هم واسه "نمایش اولین نوشته خوانده نشده" تو هر موضوع قرار بدین؟
            با تشکر فراوان
            {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

با سلام
              و عرض وقت بخیر
              به نظر من اگه امکان این وجود داشت که پایین صفحات انجمن مرتبط ترین لینکهایی که تو کل انجمن وجود داره را هم قرار میدادید بهتر می شد .
              البته شاید .
              خوب باز هم همه چیز بسته به نظر مدیریت محترم انجمن داره
              موفق باشید
              [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
              ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

با سلام
                مورد اول فکر کنم زیاد سخت نباشه ولی مورد دوم تو smf تعریف نشده و اگه خودمون بخوایم بکنیم خیلی کار میبره ولی چشم به فکرش هستم....اگه شد در اولین فرصت هر 2 مورد رو اقدام می کنم.

فعلا دارم رو تقویم شمسی کار می کنم اگر ردیف شد میرم دنبال بقیه
                متشکر از نظراتتون.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

بنام خدا

با سلام

من مدتها است از سایت بازدید می کنم و کمتر پیغام می ذارم .

من به بر وبچه های سایت irmicro هم مطلبی پیشنهاد دادم گفتم که به شماهم این پیشنهاد بدم . در صورت موافقت ، بنده پیشنهاد تاسیس رسمی سندیکای متخصصین الکترونیک و رایانه را با هدف تبادل اطلاعات ، گسترش علوم و رفع نیازهای داخلی بعنوان یک حرکت خود جوش می دهم این سندیکا با داشتن آئین نامه عضو گیری تحت شرایط نموده و سالانه مجمع آن در یک از شهرهای بزرگ کشور برگزار و مقالات و پروژه های اعضاء ارائه خواهد شد.البته وارد جزئیات نمی شوم در صورتیکه مدیران محترم موافقند با من تماس بگیرید و یا پیغام بگذارید تا این مساله را با یکدیگر بررسی و چند و چون کار را مشخص کنیم .

fuad_f5343@yahoo.com

دیدگاه

سلام.

مجمع در یک از شهرهای بزرگ کشور برگزار و مقالات و پروژه های اعضاء ارائه خواهد شد.

شخصاً با این قسمتش موافقم. ولی باید در مورد جزئیات موبه مو بحث و بررسی بشه.
                    BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariyan_06
                      بنام خدا

با سلام

من مدتها است از سایت بازدید می کنم و کمتر پیغام می ذارم .

من به بر وبچه های سایت irmicro هم مطلبی پیشنهاد دادم گفتم که به شماهم این پیشنهاد بدم . در صورت موافقت ، بنده پیشنهاد تاسیس رسمی سندیکای متخصصین الکترونیک و رایانه را با هدف تبادل اطلاعات ، گسترش علوم و رفع نیازهای داخلی بعنوان یک حرکت خود جوش می دهم این سندیکا با داشتن آئین نامه عضو گیری تحت شرایط نموده و سالانه مجمع آن در یک از شهرهای بزرگ کشور برگزار و مقالات و پروژه های اعضاء ارائه خواهد شد.البته وارد جزئیات نمی شوم در صورتیکه مدیران محترم موافقند با من تماس بگیرید و یا پیغام بگذارید تا این مساله را با یکدیگر بررسی و چند و چون کار را مشخص کنیم .

fuad_f5343@yahoo.com
                      سلام. خوبی دوست عزیز؟
                      خیلی ممنونم که پیشنهادتون رو مطرح کردید. این یکی از اهداف انجمن هست.سایت به امید خدا قراره با تلاش دوستان خیلی کارهای دیگه هم بکنه. ولی همه اینها مقدمات نیاز داره. و ما فعلا در حال تلاش برای هموار کردن شرایط هستیم. و همونطور که میدونید مقدمات نیاز به زمان داره. از پیشنهادتون بسیار سپاسگذارم و امیدوارم پیشنهاد های اینچنینی رو که میتونه کمکی در جهت افزایش توان علمی سایت و درنتیجه کاربرانش باشه، در اختیار سایت بذارید.
                      موفق باشید.
                      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
                      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
                      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

با سلام خدمت مدیریت محترم انجمن
                        با تشکر از توجهتون می خواستم بگم که برای قسمت پیشنهادات هم اگه میشد یه کاری کنید که آخرین نظرات را در صفحه اول بخش نظرات دیده بشه و کاربر مجبور نباشه صفحه ها را کلیک کنه تا آخرین نظر را ببینه شاید بهتر می شد .
                        و شاید اگر همیشه تو یه قسمتی از کوشه سایت 10 نظر آخر را هم نشون می دادید احتمالا تعداد افراد نظر دهنده بیشتر میشد .

البته باز هم اطلاعاتم در حد یه کاربره و اطلاعات تخصصی نیست .(غیب گفتم نه ؟؟ :eek.
                        موفق باشید :smile:

دیدگاه

با سلام
                          اینکه گفتین وقتی روی عنوان تاپیک کلیک می کنیم بریم روی آخرین صفحه زیاد جالب نمیشه. برای مثال فکر کنید یک پروژه گذاشتیم و 2 صفحه ی بعدی توضیحات و نظرات هستن وقتی یکی میاد تو تاپیک اول باید ببینه اصلا پروژه در چه مورد هست تا بعد نظر بده و استفاده کنه....فکر کنم بهتر باشه که همون صفحه ی اول بیاد ( البته تو این تاپیک صفحه آخر بیاد بهتر هست ولی نمیشه یک تاپیک رو مجزا کرد).
                          در مورد پیشنهاد دومتون زیا خوب متوجه نشدم یعنی همینزیر 10 تا پست آخر این تاپیک رو بنویسه؟! خوب شما میتونین برین بالای صفحه و پست های قبلی رو بخونین یا بریین صفحات قبلی و اینکارو بکنین.....
                          درسته که احتمالا به خاطر سرعت پایین اینترنت سخت میشه برای دوستان ولی اگه امکان نمایش 10 پست آخر رو اضافه کنیم سرعت لود صفحات خیلی بیشتر میاد پایین و باز هم چیز مطلوبی نمیشه.

البته قصد مخالفت ندارم فقط من هم نظرم رو گفتم.
                          بازهم منتظر پیشنهاداتتون هستم.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی
                            با سلام
                            اینکه گفتین وقتی روی عنوان تاپیک کلیک می کنیم بریم روی آخرین صفحه زیاد جالب نمیشه. برای مثال فکر کنید یک پروژه گذاشتیم و 2 صفحه ی بعدی توضیحات و نظرات هستن وقتی یکی میاد تو تاپیک اول باید ببینه اصلا پروژه در چه مورد هست تا بعد نظر بده و استفاده کنه....فکر کنم بهتر باشه که همون صفحه ی اول بیاد ( البته تو این تاپیک صفحه آخر بیاد بهتر هست ولی نمیشه یک تاپیک رو مجزا کرد).
                            در مورد پیشنهاد دومتون زیا خوب متوجه نشدم یعنی همینزیر 10 تا پست آخر این تاپیک رو بنویسه؟! خوب شما میتونین برین بالای صفحه و پست های قبلی رو بخونین یا بریین صفحات قبلی و اینکارو بکنین.....
                            درسته که احتمالا به خاطر سرعت پایین اینترنت سخت میشه برای دوستان ولی اگه امکان نمایش 10 پست آخر رو اضافه کنیم سرعت لود صفحات خیلی بیشتر میاد پایین و باز هم چیز مطلوبی نمیشه.

البته قصد مخالفت ندارم فقط من هم نظرم رو گفتم.
                            بازهم منتظر پیشنهاداتتون هستم.
                            نظر شما دقیقا درسته ولی من نظرمو در مورد تاپیکی که برای پیشنهادات ایجاد شده گفتم و الا فرموده شما دقیقا در مورد غیر از بخش پیشنهادات از نظر من درسته .
                            بنده عرض کردم اگر میشد موقع وارد شدن به بخش پیشنهادات به آخرین پیشنهاد هدایت می شدیم بهتر بود .
                            اما خوب در هر صورت نظر مدیر حرفه اول و آخری :smile:

دیدگاه

امیرجان ممنون از زحماتی که میکشید
                              ولی این واقعا از همون اول برام سوال بوده که شما چرا از vBulletin استفاده نمیکند؟
                              تمام قابلیتهای ذکرشده توش هست
                              حتی یوزرا خودشون میتونن نحوه نمایش پستها و ترتیب اونهارو تعیین کنن
                              به اضافه کلی قابلیت دیگه مثل: دکمه Go to first unread و نمایش موضوعات مرتبط و غیره...
                              راستشو بخوای من اصلا تو این بحث css و مدیریت محتوا و ... سررشته ای ندارم، ولی به نظرم vBulletin خیلی بهتره
                              امیدوارم جسارت بنده رو ببخشید
                              {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

جناب coloory عزیز
                                نظر شخصی بنده اصلا در اینگونه موارد مهم نیست ! مهم این هست که اعضا چی میخوان .... ولی در این مورد امکانش از لحاظ فنی فعلا وجود نداره وگرنه حتما اقدام می کردم.

======
                                جناب nanoware عزیز
                                یک مشکل که با vbult داریم این هست که سالیانه 100 تومن باید پول این قالب رو بدیم و 20-30 دلار هم هزینه پدیت کردن و .... خلاصه واقعیتش این هست که برامون خیلی سخته. فعلا مجبور شدیم روی سرور نیمه خصوصی بریم تا سرعت سایت خوب باشه و هی قطع نشه واسه همینم کلی هزینه کردیم دیگه فعلا .... :redface:
                                مورد دیگه با ساپرت اصلی SMF در تماس هستیم و انصافا کمک خیلیییی زیادی میکنن و کردن مخصوصا اون موقع که سایت هک شد از جون مایه گذاشتن برامون پس درست نبود که از سیستم دیگه ای استفاده می کردیم هرچند که من اعتقاد دارم تا چند سال دیگه این سیستم خیلی بهتر از وی بالت خواهد شد (تیمش یکم نوپا هستن) .
                                ولی یک سری امکانات برای کاربران وجود داره برای مثال انتخاب قالب شخصی ، انتخاب خندانک های دلخواه تنظیم ترتیب پست ها و ..... که حتما به مرور اعمال میشن . مدیر فنی سایت فعلا رفتن سربازی و من هم تسلط کافی ندارم :sad: ولی هرکاری که بلد باشم برای رضایت شما دوستان انجام خواهم داد.
                                فکر کنم تا 1 ماه دیگه هم ورژن فروم رو پدیت می کنیم هم قالب و امکاناتش رو فقط یکم دیر یادمیگیرم اینچیزارو

موفق باشین.
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X