اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

آخخخخخخخخخ........
    ببخشید :cry:
    واقعا شرمندم
    نمیدونستم پولیه
    :cry: :cry: :cry:
    {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

دشمنتون شرمنده ...
      واسه درآمد زا شدن سایت یک فکرهایی شده خیلیم روش کار میکنیم مهمترینش همین فروشگاه سایت که خوب انتظار هم داریم که دوستان کمک کنند تا به نوعی از سایت همایت بشه.
      انشالا این مشکل هم حل میشه. هرچند که دوستان واقعا سنگ تموم میزارن و تاحالا کمبود بودجه نداشتیم.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

یک مورد دیگه در مورد vbultآ‌بگم که خیلی سایت ها از این سیستم استفاده می کنند ولی به صورت null شده و غیرمجاز ولی چون سایت ما بازدید کنندش خیلی زیاده و تو موتور جستجو خیلی زود پیدا میشه فوری شناسایی میشیم و کلا سایت رو بلاک می کنن
        خواستم بگم که فکر نکنین هر فرومی که vbult نصب کرده سالی 120 تومن میده
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی
          دشمنتون شرمنده ...
          واسه درآمد زا شدن سایت یک فکرهایی شده خیلیم روش کار میکنیم مهمترینش همین فروشگاه سایت که خوب انتظار هم داریم که دوستان کمک کنند تا به نوعی از سایت همایت بشه.
          انشالا این مشکل هم حل میشه. هرچند که دوستان واقعا سنگ تموم میزارن و تاحالا کمبود بودجه نداشتیم.
          سلام چطوری میتونیم به سایت کمک مالی کنیم؟
          آخرش یه ربات خفن میسازم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hooshmand

سلام چطوری میتونیم به سایت کمک مالی کنیم؟
            سلام دوست عزیز
            بسیار متشکر از اینکه قصد کمک به سایت رو دارید .
            راستش سوال سختیه ! چون تا حالا هیچکس همچین سوالی نپرسیده بود ازم :rolleyes:
            ببینین دوست عزیز بحث بر روی درآمد زا بودن سایت از همون 2 سال پیش که اینجا درست شده وجود داشته و خواهد داشت ولی از همون اول هم با ایجاد این سایت به یک سایت تجاری کاملا مخالف بودیم چون در اون حالت نمیتونیم به اهدافی که گفتیم و بهشون متعهد هستیم برسیم پس تنها راه موجود ،همایت اعضای سایت هست.
            اکثر سایت های خارجی اینچنینی یک شماره حساب خاص برای کمک مالی اعضا دارند ولی خودتون هم خوب می دونین که تو کشور ما اینجور موارد زیاد جا افتاده نیست و از طرفی خوب اکثر اعضای سایت دانشجو هستند و داشتن همچین انتظاری شاید یکم رویایی باشه !
            ببینین ما فروشگاه سایت رو با هدف ایجاد بزرگترین بانک اطلاعاتی مهندسی برق ایجاد کردیم ولی فقط در صورتی به این هدف دست پیدا خواهیم کرد که دوستان حتی با هدف کمک به سایت هم که شده نیاز های خودشون رو از طریق فروشگاه سایت رفع کنند. هر چند که من اعتقاد دارم محصولات فروشگاه در آینده خیلی نزدیک از چنان تنوع و کیفیتی برخوردار خواهند شد که خواه ، ناخواه دوستان رو به این عمل جذب خواهد کرد ولی حس همکاری شما دوستان مهمترین شرط هست.

فکر کنم تا حدودی جواب سوال شما رو داده باشم ولی خوب در این مورد خیلی میشه صحبت کرد....
            اگر هریک از دوستان فکر و ایده ی بهتری برای این مورد دارن خوشحال میشم که بشنوم.
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی

سلام دوست عزیز
              بسیار متشکر از اینکه قصد کمک به سایت رو دارید .
              راستش سوال سختیه ! چون تا حالا هیچکس همچین سوالی نپرسیده بود ازم :rolleyes:
              ببینین دوست عزیز بحث بر روی درآمد زا بودن سایت از همون 2 سال پیش که اینجا درست شده وجود داشته و خواهد داشت ولی از همون اول هم با ایجاد این سایت به یک سایت تجاری کاملا مخالف بودیم چون در اون حالت نمیتونیم به اهدافی که گفتیم و بهشون متعهد هستیم برسیم پس تنها راه موجود ،همایت اعضای سایت هست.
              اکثر سایت های خارجی اینچنینی یک شماره حساب خاص برای کمک مالی اعضا دارند ولی خودتون هم خوب می دونین که تو کشور ما اینجور موارد زیاد جا افتاده نیست و از طرفی خوب اکثر اعضای سایت دانشجو هستند و داشتن همچین انتظاری شاید یکم رویایی باشه !
              ببینین ما فروشگاه سایت رو با هدف ایجاد بزرگترین بانک اطلاعاتی مهندسی برق ایجاد کردیم ولی فقط در صورتی به این هدف دست پیدا خواهیم کرد که دوستان حتی با هدف کمک به سایت هم که شده نیاز های خودشون رو از طریق فروشگاه سایت رفع کنند. هر چند که من اعتقاد دارم محصولات فروشگاه در آینده خیلی نزدیک از چنان تنوع و کیفیتی برخوردار خواهند شد که خواه ، ناخواه دوستان رو به این عمل جذب خواهد کرد ولی حس همکاری شما دوستان مهمترین شرط هست.

فکر کنم تا حدودی جواب سوال شما رو داده باشم ولی خوب در این مورد خیلی میشه صحبت کرد....
              اگر هریک از دوستان فکر و ایده ی بهتری برای این مورد دارن خوشحال میشم که بشنوم.
              سلام
              من یه پیشنها دارم اما نمیدونم میشه یا نه

اینکه یه شماره حساب معرفی کنید که البته مسئولای سایت قول بدن که پولهای اون فقط برای مخارج همینجا خرج بشه و کاربرا بتونن توسط عابر بانک یا روشهای دیگه بطور اختیاری مبالغی را به سایت پرداخت کنن .

شاید اینطوری هم وجهه سایت حفظ میشه و هم یه کمکی به سایت شده .

و با این روش محدودیتی هم برای کاربرا بوجود نمیاد که مثلا آقا شما حق استفاده از این بخش را ندارید و دل خوری بوجود بیاد .

البته بازم میگم نمیدونم عملی هست یا نه مدیران سایت باید همه شرایط را ببینند که خدای ناکرده باعث آسیب رسیدن به وجهه سایت یا درآمدهای اون بشه .
              در هر حال قصدم کمک کردنه و.....

موفق باشید
              [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
              ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

خوب این هم یکی از راه ها هستش ولی اینکه آیا دوستان کمک می کنن یا نه جای سوال داره....
                خیلی امکانات میشه به سایت اضافه کرد و بزرگترین مشکل همیشه پول هست !
                ولی چشم من همین امروز این موضوع رو با مدیران عزیز سایت در میون میگذارم تا اگه موافقت شد اقدام کنیم.
                ولی نظر شخصی من این هست که .... برای مثال اگه خود شما خواهان کمک به سایت هستین می تونید از محصولات سایت خریداری کنید با این کار هم شما منابع اطلاعاتی مناسبی کسب می کنین و هم .... :smile:
                متاسفانه خیلی از فروم های مشابه به علت همین مشکلات از اعضا حق عضویت میگیرن که خوب من خیلی با این اقدام مخالفم.

متشکر از نظرتون.
                حتما بررسی میشه
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی
                  خوب این هم یکی از راه ها هستش ولی اینکه آیا دوستان کمک می کنن یا نه جای سوال داره....
                  خیلی امکانات میشه به سایت اضافه کرد و بزرگترین مشکل همیشه پول هست !
                  ولی چشم من همین امروز این موضوع رو با مدیران عزیز سایت در میون میگذارم تا اگه موافقت شد اقدام کنیم.
                  ولی نظر شخصی من این هست که .... برای مثال اگه خود شما خواهان کمک به سایت هستین می تونید از محصولات سایت خریداری کنید با این کار هم شما منابع اطلاعاتی مناسبی کسب می کنین و هم .... :smile:
                  متاسفانه خیلی از فروم های مشابه به علت همین مشکلات از اعضا حق عضویت میگیرن که خوب من خیلی با این اقدام مخالفم.

متشکر از نظرتون.
                  حتما بررسی میشه
                  من هم با نظر شما موافقم .....
                  موفق باشید

دیدگاه

سلام
                    یه پیشنهاد در باره امتیاز مثبت یا همون تشکر داشتم
                    اونم اینکه امکانی گذاشته شه که بشه فهمید کی از ادم تشکر کرده یا در مورد چی تشکر شده
                    که ساده ترین راهش اضافه کردن امکان تشکر به هر پست و نمایش دادن افرادی که تشکر کردن
                    به نظر من که خیلی مفیده
                    حداقل ادم میفهمه چه مطلبی که نوشته به درد خور تر بوده............

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-kh
                      سلام
                      یه پیشنهاد در باره امتیاز مثبت یا همون تشکر داشتم
                      اونم اینکه امکانی گذاشته شه که بشه فهمید کی از ادم تشکر کرده یا در مورد چی تشکر شده
                      که ساده ترین راهش اضافه کردن امکان تشکر به هر پست و نمایش دادن افرادی که تشکر کردن
                      به نظر من که خیلی مفیده
                      حداقل ادم میفهمه چه مطلبی که نوشته به درد خور تر بوده............
                      باز هم من موااااااااااااااااافقم

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

چشم مود تشکر رو هم نصب می کنیم.... :mrgreen:
                        فارسی کردنش هم زیاد سخت نیست...ولی باید یکم صبر کنین گفتم که مدیر فنیمون رفتن سربازی و ....
                        ولی چشم حتما اقدام می کنیم.
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coloory
                          سلام
                          من یه پیشنها دارم اما نمیدونم میشه یا نه

اینکه یه شماره حساب معرفی کنید که البته مسئولای سایت قول بدن که پولهای اون فقط برای مخارج همینجا خرج بشه و کاربرا بتونن توسط عابر بانک یا روشهای دیگه بطور اختیاری مبالغی را به سایت پرداخت کنن .

شاید اینطوری هم وجهه سایت حفظ میشه و هم یه کمکی به سایت شده .

و با این روش محدودیتی هم برای کاربرا بوجود نمیاد که مثلا آقا شما حق استفاده از این بخش را ندارید و دل خوری بوجود بیاد .

البته بازم میگم نمیدونم عملی هست یا نه مدیران سایت باید همه شرایط را ببینند که خدای ناکرده باعث آسیب رسیدن به وجهه سایت یا درآمدهای اون بشه .
                          در هر حال قصدم کمک کردنه و.....

موفق باشید
                          [/quote]
                          سلام به همگی .
                          دوست عزیز این پیشنهادرو شما در همین ابتدا صحبتتون با این جمله که "که البته مسئولای سایت قول بدن که پولهای اون فقط برای مخارج همینجا خرج بشه " ردش کرید.
                          چون لازمه اینگونه کارها اعتماد صددرصد هستش که متأسفانه بقول دوست عزیزمون امیر علی توجامعه ما چنین چیزهایی مرسوم نیست.
                          وفکر کنم درحال حاضر کار بر روی تبلیغات در سایت ومتنوع کردن فروشگاه وحتی اضافه کردن قسمنهایی درفروشگاه جهت انجام پروژه ها اعم ازصنعتی تحقیقاتی دانشجویی وعلمی توسط تیم سایت وسایر دوستانی که حاضر به انجام چنین کارهایی هستند، معرفی کالا خدمات مرتبط با رشته ،بازاریابی ،راه اندازی فروشگاه سخت افزار و... موارد اینچنین که بسیار جای بررسی وتعمق دارد.
                          با آرزوی موفقیت وکامیابی روز افزون برای تممی دوستان وبویژه دست اندرکاران سایت.
                          خبرآمد خبری در راه است
                          سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_h

سلام به همگی .
                            دوست عزیز این پیشنهادرو شما در همین ابتدا صحبتتون با این جمله که "که البته مسئولای سایت قول بدن که پولهای اون فقط برای مخارج همینجا خرج بشه " ردش کردید.
                            چون لازمه اینگونه کارها اعتماد صددرصد هستش که متأسفانه بقول دوست عزیزمون امیر علی توجامعه ما چنین چیزهایی مرسوم نیست.

من هم خدمت شما سلام عرض می کنم .
                            اینکه فرمودید موضوع رد شده اونم بواسطه گفتن اون قسمت من قبول ندارم و معتقدم که خود اون مسئله میتونی در جهت ایجاد همون اعتماد صددرصدی باشه که خودتون فرمودید . :agree:

نظرات سازنده میتونه به همه کمک کنه به شرط اینکه گوینده نیتش سازندگی باشه .

موفق باشید .

دیدگاه

مدیریت محترم سایت
                              ببینید این آدرس و خدماتش بدرد سایت می خوره !!!!

http://dorr.ir یه سایت واسه گذاشتن حدیث یا آیه کنار وبلاگها و سایتها

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coloory
                                مدیریت محترم سایت
                                ببینید این آدرس و خدماتش بدرد سایت می خوره !!!!
                                http://dorr.ir یه سایت واسه گذاشتن حدیث یا آیه کنار وبلاگها و سایتها
                                موفق باشید
                                سلام.
                                یه سوال برام پیش اومد!! از این سایت چه جوری میخوائیم استفاده کنیم؟ حتماً خوتون ایده ای داشتی که این پیشنهاد رو دادین!!!
                                BNTSTBNT

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X