سلام..
ای کاش می شد این ماژول به فروشگاه اضافه میشد
ماژول AD9283 یک مبدل آنالوگ به دیجتال با فرکانس 100M مگاهرتز و دو کانال هست.قیمت این ماژول 25 دلار هستش
تو سالی که اجناس یا مواد اولیه گرون میشه حالا به هر دلیلی از بی کفایتی مسئولین گرفته تا نوسانات ناشی از بی تدبیریشون نمیشه انتظار تولید کالای ایرانی داشت چه برسد به حمایت از کالا.. تیشه به ریشه مان میزنند..این اواخر هم که یه پیام رسان تبدیل شده بود به کابوس اقایون..
مهندسین واساتید محترم باید فکری کرد نه تنها این فروشگاه افزایش قیمت داشته بلکه تمامی بخش های دیگه کشور دچار یک تشنج بدی شده است
امسال یک فرصت عالی برای تولیدکنندگان عاقل داخلی هست ......
ما بیشتر بلد نیستیم چی تولید کنیم و چطور بفروشیم وگرنه با توجه به این قیمت دلار و بالا رفتن هزینه حمل و گمرک و دستمزد چین .... میتونیم خیلی کارها داخل کشور انجام بدیم ولی بعیده !
با کمال احترام این بعید گفتن من بر میگرده به نگرش بسیار سطح پایین اغلب تولیدکندگانمون.
سلام . ایسی w5500 رو میخواستم اگه بتونید بیارید . 48 پایست . 8 تا سوکت داره (2 برابر w5100) .
w5100 تو لحیم کاری مشکل دارهخیلی ریزه . اما 5500 راحت لحیم میشه یکم ریزتر از مگا 16هست . از شیلد 5100 هم نمیشه استفاده کرد هم نویز میگیره هم بزرگه هم برد رو چند تیکه میکنه . خواهش میکنم جواب درخواستم رو بدید حتی اگه منفیه . کارم بدجور گیره . میخوام یه محصول رو بدم برای چاپ PCB . اصلا دلم نمیاد ماژول آرداینو بزارم رو بردی که کاربرد صنعتی داره .
پیشنهاد میکنم هرکسی کالایی که تمایل داره تهیه کنه ، امروز بهتر از فرداست .
بعد عید اومدم رول SMD مقاومت بگیرم . نگرفتم چون موجودی ناقص بود رو رنج 1 کیلو و 10 کیلو . رولی 30 بود نگرفتم شد 40 گفتم یکم وایسم تا بردا بره چاپ . خلاصه شد رولی 75 دیگه نمیتونم تهیه کنم
جدیدترین ویرایش توسط s699fx_bpr; ۲۳:۵۵ ۱۳۹۷/۰۲/۱۹.
اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر
با سلام و تشکر از زحمات جناب بلورچیان
متاسفانه وضعیت کنونی دل و دماغ را از خیلی ها گرفته و این هم به مشکلات قبلی این تجارت اضافه شد.
مطمئنا به این قیمتها هم عادت خواهیم کرد ، همانطور که به چند برابر شدن قیمت ارز در گذشته عادت کردیم و آب هم از آب تکان نخورد.
چون اصولا برای عادت کردن آفریده شده ایم و این موضوع هم مدتهاست از طرف عاملان چنین تغییراتی شناخته شده و استفاده میشود.
نمیدانم منظور از کالای داخلی چیست چون تولید یک محصول حتی در مورد محصولات بدوی مانند محصولات کشاورزی هم به نوعی به ابزار و وسایل و مواد اولیه و نیروی انسانی و ...
وابسته است که آنهم با توجه به اقتصاد نابسامان و بی کفایت ، مستقیم و غیر مستقیم به ارز وابسته است چه رسد به کالاهای الکترونیک و صنایع وابسته که تماما وارداتی است.
با سلام:
ولت متر بار گرافی را تهیه کنید. این ولت متر هم ولتاژ باتری خودرو را نشان می دهد، هم بصورت بارگراف فول شارژ خطوط عمودی سبز کم شارژ خطوط عمودی قرمز را نشان می دهد.
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
دیدگاه