اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X
-
پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید
سلام دوستان شعبه شیراز فروشگاه هم قیمتاش با خود سایت یکیه دیگه ؟ و تمامی قطعات سایت
توی اون شعبه که حتما موجود هست ؟ و ساعات کاریش چندهجاده ی موفقیت سر راست نیست
پیچی وجود دارد به نام شکست
دور برگردانی به نام سردر گمی
سرعت گیر هایی بنام دوستان
چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
موتوری به نام استقامت
و راننده ای بنام خدا
به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdi.dehghani نمایش پست هاسلام دوستان شعبه شیراز فروشگاه هم قیمتاش با خود سایت یکیه دیگه ؟ و تمامی قطعات سایت
توی اون شعبه که حتما موجود هست ؟ و ساعات کاریش چنده
نمیشه گفت همه قطعات سایت توی شیراز موجوده چون واقعا امکانش نیست. تا جای ممکن سعی میکنیم رنج قطعات رو بمرور تکمیل کنیم.
فعلا ماژول و ابزار رو تا جایی ممکن داریم تکمیل میکنیم رنج قطعات هم در انشالله در آینده . قطعاتی هم که موجود نیست رو میتونید هماهنک کنید براتون از دفتر تبریز بیاریم
ساعت کاری هم 10الی 14 و 16 الی 20:30
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست هاسلام اشکان خان .... کم پیدایید دوست عزیز یا جواب من
را نمیدهید.. صندق پستی تان هم پر شده برادر.....
-------------------------------------------
پیشنهاد فروش چسبهای حرارتی صنعتی جانسون که کمی زرد رنگ هستند را
در فروشگاه به صورت تک میدهم... بی زحمت به لیست فروشگاه اضافه کنید...
با تشکر.....
سلام دوستان.... در این تاپیک میخواهیم هر سوال یا اطلاعاتی که در مورد هر نوع چسب داریم مطرح کنیم... چسب چوب... MDF -چوب تک فصل یا چهار فصل-پرس سر یا گرم چسب مایع .... قطره ای - یک دو سه - دوقلو چسب حرارتی.... معمولی - صنعتی چسب نواری... یک طرفه - دو طرفه-شیشه ای-بسته بندی چسب رسانا - چسب اتقال حرارت دو طرفه -چسب سیلیکنی انتقال
همچنین چسبهای دو طرفه و پدهای انتقال حرارت برند 3M
و چسبهای سیلیکنی سری 5204-5203-5202 Kafuter
که برای انتقال حرارت طراحی شده اند نیز به لیست فروشگاه اضافه کنید...
https://www.eca.ir/forums/thread85314-2.html#post704667
والا ما هم دلمون میخواد رنج چسب ها تکمیل بشه. پیشنهاد ها رو سعی میکنم به جناب بلورچیان انتقال بدم.
محصولات Kafuter در سایت موجود هستن میتونید تهیه کنید. در مورد چسب های دوطرفه هم ببینم چی میشه آیا کسی به دادمون خواهد رسید . محصولات زیادی هستن که من هم مشتاقم به سایت اضافه بشه ولی .....
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست هاسلام سینا جان . سرمون شلوغه کاکام جان دیگه فرصت انجمن خیلی کم برام مونده نهایتش آخر هفته بتونیم یه چرخی توی نت بزنیم از اوضاع سردربیاریم
والا ما هم دلمون میخواد رنج چسب ها تکمیل بشه. پیشنهاد ها رو سعی میکنم به جناب بلورچیان انتقال بدم.
محصولات Kafuter در سایت موجود هستن میتونید تهیه کنید. در مورد چسب های دوطرفه هم ببینم چی میشه آیا کسی به دادمون خواهد رسید . محصولات زیادی هستن که من هم مشتاقم به سایت اضافه بشه ولی .....
راستش را بخواهید آخرین تماس ما قبل از عید نوروز بود و متاسفانه دیدیم و شنیدیم که در
شیراز سیل بدی به راه افتاده و با خدم گفتم خدای نگرده این اشکان ما تنبلی نکرده باشه بگه
حالش نیست فرار کنم .... بزار بخوابم.... بعد آب برده باشش تو دریاچه.....
پ.ن: چسبهای Kafuter موجود در سایت از سری 70X است که برای انتقال حرارت مناسب نیست
برای پوشش و عایق بندی ترانس های ولتاژ و یا حتی گرفتن لرزش احتمالی ترانس و یا حتی فیکس کردن
قطعات می باشد سری 520X آن که عکس چیپ هم روی جعبه اش و جود دارد.... و بعترین سری 04 است...
برای انتقال حرارت طراحی شده.....
آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست هالیست بدید بیاریم. اصلا مشکلی نیست
یه پیشنهاد دارم، وقتی دنبال قطعه ی میگردیم موجود نیست بهش گزینه وقتی موجود شد بهم اطلاع بده،و وقتی موجود شد پیامی حاوی که قطعه مورد نظر موجودشد به گوشی ها اس ام اس بشه،اس ام اس خیلی بهتراز ایمیل فرستادن اغلب انسانها اس ام اس هاشونو لحظه بلحظه چک میکنن،اما ایمیل هرموقع وقت کنن چک میکنن چه بسا موقعی چک کنن برن سفارش بدن میبینن دوباره تمام شده،اگه اس ام اسی بفرستید خیلی بهتره شماره همه عضوها که درپرفایلشون موجوده،
پیشنهاد دومم اینه که افرادی مثل من مبتدی هستن از هرقطعه ی ده یا بیستاشو میخایم نه کارتونشو البته بعضی مقاومتها و دیودها بصورت ده تا بیست تا گذاشتین ولی خیلی از مقاومتها و دیودها کارتونیش موجوده چندوقت پیش یه مقاومت فلان شماره میخاستم موجود بود ولی کارتونیش بود،مجبورشدم از یسایت دیگه اون مقاومتو سفارش بدم،اگه این کارو انجام بدین افرادی مث من مبتدین خیلی خوشحال میشن:-)همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست هاسلام مدیر محترم،امیدوارمکه حالت خوبباشه
یه پیشنهاد دارم، وقتی دنبال قطعه ی میگردیم موجود نیست بهش گزینه وقتی موجود شد بهم اطلاع بده،و وقتی موجود شد پیامی حاوی که قطعه مورد نظر موجودشد به گوشی ها اس ام اس بشه،اس ام اس خیلی بهتراز ایمیل فرستادن اغلب انسانها اس ام اس هاشونو لحظه بلحظه چک میکنن،اما ایمیل هرموقع وقت کنن چک میکنن چه بسا موقعی چک کنن برن سفارش بدن میبینن دوباره تمام شده،اگه اس ام اسی بفرستید خیلی بهتره شماره همه عضوها که درپرفایلشون موجوده،
پیشنهاد دومم اینه که افرادی مثل من مبتدی هستن از هرقطعه ی ده یا بیستاشو میخایم نه کارتونشو البته بعضی مقاومتها و دیودها بصورت ده تا بیست تا گذاشتین ولی خیلی از مقاومتها و دیودها کارتونیش موجوده چندوقت پیش یه مقاومت فلان شماره میخاستم موجود بود ولی کارتونیش بود،مجبورشدم از یسایت دیگه اون مقاومتو سفارش بدم،اگه این کارو انجام بدین افرادی مث من مبتدین خیلی خوشحال میشن:-)
متاسفانه به دلیل حجم کاری بالا امکان فروش قطعات به صورت تکی تر از حالت فعلای مقدور نیست. بین قیمت مناسب و تعداد مناسب با نقطه اپتیمومی انتخاب کردیم که مجبور به رعایتش هستیم.I ❤️ ECA
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست هاامکان باخبر سازی برای تجدید موجودی ها فعال شده. میتونید تو فروشگاه استفاده کنید.
متاسفانه به دلیل حجم کاری بالا امکان فروش قطعات به صورت تکی تر از حالت فعلای مقدور نیست. بین قیمت مناسب و تعداد مناسب با نقطه اپتیمومی انتخاب کردیم که مجبور به رعایتش هستیم.
درمورد قطعاتی مثل دیود ومقاومت که بعضیاشون 20تایی گذاشتین بعضیاشون کارتونیش که فکرکنم5000هزارتا قطعه هست،منظورم اینه یه کاراموز داره یاد میگیره،مشکلی نیست هم کارتونی بزارید هم 20تایی، مثلا دنبال مقاومت 1وات بودم فقط کارتونیش بود درصورتیکه همون رنج مقاومت 1/4 بیستایش بود،بنظرم خوب میشه مقاومتها و دیودها با رنجهای مختلف و توانهای مختلف هم 20تایش بزارید هم کارتونیش،که اواره فروشگاه های دیگه نشیمهمیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری
دیدگاه
-
با سلام و عرض احترام
داخل سفارشم یک عدد کولیس سفارش داده بودم که امروز تماس گرفتند و گفتند موجودی نداریم. خوب این مورد از اشتباهاتی هست که هر از گاهی رخ می ده و من هم اعتراضی نکردم، اما چند مورد هست که به عنوان پیشنهاد عرض می کنم خدمتتان:
پیشنهاد اول در مورد کالاهایی هست که به همدیگر وابستگی دارند و در صورت نبود یکی دیگری هم کاربردی نخواهد داشت. به عنوان مثال برای کولیس یک بسته 10 تایی باتری هم سفارش داده بودم (یک عددی موجود نبود) که در طی تماس اعلام کردم که اگر کولیس موجود نیست لطفا باتری ها را هم ارسال نکنید، که کارشناس فروش گفتند که بسته ارسال شده و ما فقط جهت اطلاع با شما تماس گرفتیم که وقتی بسته را دریافت می کنید در جریان باشید! پیشنهاد اینجانب این است که حداقل قبل از ارسال تماس بگیرید که امکان هماهنگی باشه، الان من 10 تا باتری دارم که به هیچ کارم نمیاد در حالی که ممکنه بعدا موجودی تموم بشه و یک بنده خدایی نیاز داشته باشه.
همچنین پیشنهاد می کنم که این حق انتخاب هم برای مشتری قرار بدید که اگر تمایل داشت به جای کد خرید از سایت، مثلا مبلغ را داخل پاکت همراه با بسته ارسال کنید. به نظرم محترمانه تر هست.
یک مورد دیگر هم این که من در توضیحات سفارش گفته بودم که "لطفا سه شنبه صبح بسته را ارسال کنید" که چهارشنبه یا پنج شنبه به دستم برسه، با توجه به ارسال یکشنبه الان پستچی باید بیاد پشت در بمونه و برگرده! لطفا در صورت امکان گزینه ی نگه داری در انبار و یا انتخاب روز ارسال سفارش را هم در نظر بگیرید. زیاد برام پیش آمده که سبد خریدم را دو روز نگه داشتم و کالاهایی که می خواستم ناموجود شده.
مورد دیگر هم این که من به عنوان دانشجو، گاها کالاهایی که سفارش می دم برای دانشگاه هست با توجه به این که در مبالغ زیر 100 هزار تومان برای دانشگاه فاکتور های غیر رسمی هم قابل قبول هست،قبلا در توضیحات می نوشتم و از شما فاکتور دریافت می کردم ( یک برگه فاکتور بود با سربرگ eca که دست نویس نوشته می شد و مهر تایید می خورد) اما امروز گفتند که این امکان دیگه وجود نداره، می خواستم پیشنهاد کنم که اگر برای شما امکان پذیر هست و مشکلی ندارد این مورد را مجدد امکان پذیر کنید.
در ادامه جا داره از قیمت های مناسب سایتتون و برخورد محترامانه پشتیبان تلفنی نیز قدردانی و تشکر کنم.جدیدترین ویرایش توسط Quantum.; ۲۱:۳۴ ۱۳۹۸/۰۷/۲۱.
- تشکرها 6
دیدگاه
-
سلام آقای بلورچیان ، خسته نباشید
میخواستم پیشنهاد کنم در صورت امکان ماژول ZY12PDN رو وارد کنید:
این ماژول به شارژرهای usb type c که از قابلیت usb power delivery پشتیبانی میکنند وصل میشه و تو خروجیش بسته به تنظیم مقاومت ها
ولتاژهایی که این شارژرها پشتیبانی میکنن مثل 5،9،12و20 ولت رو تا توان 100وات به ما میده و برای تغذیه پروژه ها و حتی جایگزینی با فیش تغذیه ی لپ تاپ های قدیمی واقعا گزینه ی خوبیه.
جدیدترین ویرایش توسط sina8; ۲۱:۴۴ ۱۳۹۸/۰۸/۰۳.
- تشکرها 3
دیدگاه
-
سلام
قابلیت ویرایش لیست خرید رو قرار دهید
به این صورت اگه یک قطعه رو از لیست حذف کنیم پولش یا به حساب برگشت بخوره یا همراه بسته ارسال بشه و اگر جنس دیگری خواستیم بتونیم با پرداخت دوباره اونو به لیست اضافه کنیم و پول پست ندهیم
یا حداقل در پرداخت جنس جدید پول پست حساب نشود
با تشکراین مشکل رو تجربه کردم
یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام و عرض ادب....
میخواستم به بخش واردات پیشنهاد واردات ماژول افزاینده/ کاهنده اتماتیک Dc to Dc از نوع
ساده و ارزان را بدهم که پتانسومتر تنظیم جریان و تنظیم شارژ... نداشته وفقط تنظیم ولتاژ دارد
تا برای کارهای سبکتردوستان مورداستفاده قرار گیرد... و قیمتی ارزانتر داشته باشد...
آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
_*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_
دیدگاه
-
سلام
لطفا کانکتور از نوع Dupont (بعضیا به اسن هوزینگ هم میشناسند) هم به فروشگاه اضافه کنین
از این کانکتور جهت ساخت جامپر بردبوردی با طول دلخواه و همچنین جامپرهای به هم چسبیده (یک تکه) مثلا برای اتصال ورودی لاجیک آنالایزر یا پین های ماژول LCD و ... استفاده میشه
در کل خیلی بدرد بخوره که متاسفانه در فروشگاه موجود نیست.
با تشکر
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه