دوست عزیز من از طهران گرفتم.... قیمتش فرقی نداره.....
نه وجدانا خودت بگو مقاومت دقیق 0.5 درصد اگه قیمتش با 5 درصد یا حتی 1 درصد یکی هست چرا فروشنده ها مقاومت دقیق نمی یارن؟؟؟ چرا اصلا اینقدر کمیابه؟
احتمالا یا شما اشتباه می کنی و مقاومتی که گرفتی دقیق نیست و یا فروشنده اشتباه کرده.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
مقاومت های یک درصد قیمتی نداره!
ولی مقاومتهای "زیر یک درصد" منصف ترین فروشنده ها دونه ای 500 تومن میدن رو تعداد 10 20 تا!
این مقاومتها مورد نیاز هر کسی یا هر مداری نیست و سایر دوستان منظورشون همون مقاومت های یک درصد هست که قیمتش با مقاومت 5 درصد تفاوتی نداره تقریبا
مقاومت 1% حدودا 1 الی 2.5 تومن نسبت به رنجش گرونتر از 5% هست خرید از چینشون.
رنجشون هم بسیار بسیار زیاد هست
دو تا راه حل که هم به نفع مشتری هست هم شما
1- شما همه رنجها را بیار ، قیمت بالا بده برای تعداد کم (ولی خیلی زیاد نباشه) برای تعداد زیاد هم قیمت واقعی بده. اینطوری اونایی که می خوان نمونه سازی کنن کارشون لنگ نمی مونه و اونایی هم که تیراژ کار می کنند، قیمت گران پاشون نمی افته ، شما هم هزینه انبارداری را درمی آورید.
2- در خیلی از طراحی ها که خودمون انجام می دهیم دانستن نسبت دقیق مقاومت ها مهم تر از مقدار آنها هست. بنابراین شاید اگر رنج محدودی از این مقاومت ها را بیاورید مفید باشد. این طوری قیمت هم بالا نمی رود.
دو تا راه حل که هم به نفع مشتری هست هم شما
1- شما همه رنجها را بیار ، قیمت بالا بده برای تعداد کم (ولی خیلی زیاد نباشه) برای تعداد زیاد هم قیمت واقعی بده. اینطوری اونایی که می خوان نمونه سازی کنن کارشون لنگ نمی مونه و اونایی هم که تیراژ کار می کنند، قیمت گران پاشون نمی افته ، شما هم هزینه انبارداری را درمی آورید.
2- در خیلی از طراحی ها که خودمون انجام می دهیم دانستن نسبت دقیق مقاومت ها مهم تر از مقدار آنها هست. بنابراین شاید اگر رنج محدودی از این مقاومت ها را بیاورید مفید باشد. این طوری قیمت هم بالا نمی رود.
رنج مقاومت یک درصد به قدری زیاد هست که حتی پایا الکترونیک یا جوان الکترونیک با اون انبار غول پیکرش، همه رنج رو نداره!
شما همین رنج های 5 درصدی که موجود داری رو، یک درصد بیار
به نظر من فقط رنجهایی که بیشتر استفاده میشن بیارید
من در فروشگاه های دیگه دیدم مقاومت های 1 درصد اعشاری هم دارند که به نظرم خیلی کم استفاده میشند (مثلا 27.1 کیلو اهم و ...)
شما فعلا رنجهایی که برای 5 درصد هم اوردید برای 2 درصد هم بیارید و بعدا کامل میکنید
یا اینکه کمتر بیارید و به مرور رنجهای دیگه اضافه کنید...
راستی دوستان این ماه شرکت پست خیلی خیلی کند شده! و سفارشات دیر میرسه فکر کنم بخاطر نزدیکی نوروزه و پست زیاد انجام میشه، شانس ماست یک سفارش دادم الان 4 روزه تازه رسیده استانمون!!، فقط این یکی نیست، سفارش دیگه ای هم دارم 3 روزه از مقصد خارج نشده!!!
کسی این مشکلو داره؟ یا فقط برای من اینجوریه!
عزیزان من ... دوستان من ....
فعلا 1% نخواهیم آورد.... در حدی که خیلی از مقاومت SMD ها که میفروشیم 1% هستند ولی ما به همون اسم 5% میدیم چون فردا جایگزین کردنشون سخته.
انشالا اردیبهشت ماه مجدد روی آوردن 1% مشورت میکنیم.
فعلا مقدور نیست.
سلام ودرود :mrgreen:
مدریت محترم فروشگاه اگر می شود به فروشگاهتان اسید مدار چاپی اضافه کنید :mrgreen: :nice:
بنده هم در چندین صفحه قبل این پیشنهاد رو دادم
استید که خیلی لازمه!
البته یک مشکل داره شاید به همین خاطر نمیارند
برای من پیش اومده اسید فیبر مدار چاپی بعد یک مدت که استفاده نمیکنم آب میشه نصفش!!! دلیلش رو هنوز نمیدونم (اسید پر کلرودوفر اینجوری شده)
پیشنهاد اوردن جعبه برای مدارات هم دارم که خیلی واجب هست
اسید مدار چاپی رو پست اجازه نمیده که بیارن.
ممکنه بریزه و به قطعات و وسایل دیگر آسیب بزنه! اضافه شده در تاریخ : اما اسید پودری را میشه آورد!
اینجوری نیست فکر کنم! چون اسید نوع مایعش در ظرف پلاستیکی مثل نوشباه هست، بعضی از فروشگاه ها هم دارند و با پست ارسال میکنند
ولی از نظر من پودری بهتره، ولی نمیدونم چرا آب میشه!!!
دیدگاه