اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
    نمیدونم کی سفارش ها رو جمع میآ‌کنه ولی هر کیه حواسش جمع نیست.

حالا نمیآ‌خوام غلو بکنم ولی دیگه این اشتباه مفتضحه!

من پتانسومتر 20 کیلو DMS بسته 5 تایی رو سفارش دادم اونوقت به من معمولیش رو فرستادین.

یعنی این محصول 600 تومنی، به جای این محصول 2500 تومنی.

باز مابآ‌التفاوتش مهم نیست. 1900 تومن اونقدر ارزش نداره. من معمولیش به چه دردم میخوره؟؟؟

اونی که لازمم بود SMD بود. که به خاطر این اشتباه مضحک، کارم لنگ میمونه تا زمانی دیگه که سفارش بدم.

شماره: 36478
    بابا از این مشکلا پیش میاد !
    چرا اینقدر سخت میگیری!
    برای من هم پیش اومد تماس گرفتم گفتم اینجوری شده ، بعد از کلی عذرخواهی گفتن برامون ارسالش کن و ما هم براتون قطعه صحیح رو میفرستیم و زمانی هم که جنس دستم رسید توش مبلغی که هزینه پست از طرف من بود رو گذاشته بودن . (همینجا از همتون ممنونم)
    (زمانی هم که تماس گرفتم خود جناب بلورچیان جواب دادن که اول نشناختمشون حتی وقتی خودشون رو معرفی کردم بجا نیووردم! آخه فکر نمیکردم خودشون هم توی ارسال نقشی داشته باشن)
    وقتی مشکلات پستی پیش میاد نیاین اینجا مطرح کنین ، اول تماس با پشتیبانی بگیرین.
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
      چرا اینقدر سخت میگیری!
      برای من هم پیش اومد تماس گرفتم گفتم اینجوری شده ، بعد از کلی عذرخواهی گفتن برامون ارسالش کن و ما هم براتون قطعه صحیح رو میفرستیم و زمانی هم که جنس دستم رسید توش مبلغی که هزینه پست از طرف من بود رو گذاشته بودن . (همینجا از همتون ممنونم)
      (زمانی هم که تماس گرفتم خود جناب بلورچیان جواب دادن که اول نشناختمشون حتی وقتی خودشون رو معرفی کردم بجا نیووردم! آخه فکر نمیکردم خودشون هم توی ارسال نقشی داشته باشن)
      شاید پشتیبان جوابشون رو نداده البته فکر نکنم شرکتی با این سابقه چنین کاری بکنه
      برای من که تا به حال پیش نیومده ولی چون اهل تبریزم و تا شرکت 20دقیقه فاصله دارم
      اگه چنین مشکلی پیش بیاد شرکت رو میفرستم هوا
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سلام دوستان
        راستی مهدی جان هیچ جا هولوگرام 50 تومن چاپ نمیکنند. چون روش چاپش خیلی پیچیده و امنیتش خیلی بالاست (قیمت 1000 تاش 150 به بالا)
        اونی که میگید حتما همون برچسب اموال هست

یک چاپخانه هست که من از اونجا سفارشاتی مثل کارت ویزیت، برچسب های هولوگرام و اموال و شیشه ای، تراکت میدم
        کیفیت کار و قیمتشون واقعا عالیه (چاپخانه تو تهران هست)
        برچسب اموال 1000 تاش 41,000 تومان هست!
        کارت ویزیت براق دورو 15,000 تومان!
        من کلی سفارش دادم (مخصوصا تراکت برای تبلیغ و ...) و ازشون راضیم،پنل کاربری داره و میری اونجا سفارش میدی و طرح پلود میکنی بعد مبلغ پرداخت میکنید و میره تو صف چاپ و ...
        همه چی اتوماتیکه کلا
        من خودم از شهرستان سفارش میدم با باربری میفرستند برام و هزینه ارسالش 5 تا 7 تومان میشه برام!
        من با این سایت اتفاقی اشنا شدم و وقتی قیمتهاشون دیدم تعجب کردم به همین خاطر کارت ویزیت 1000 تا برا تست سفارش دادم که دیدم نه بابا از شهر خودمون که برا 1000 تا کارت ویزیت دورو 60 تومان میگیره کیفیتش خیلی بالاتره
        اینجا نمیتونم ادرس سایت بزارم چون شاید مدیران انجمن تبلیغ حساب کنند، کسی خواست خصوصی بگه براش بفرستم
        راستی من تو شهر خودمون چاپخانه که کارشون چاپ بنره فقط چند جا میشناسم واسطه این چاپخانه هستند و به عنوان مثال کارت ویزیت دو رو براق که 15 تومان هست تو این سایت، واسطه 55 یا 60 میگیره!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
          چرا اینقدر سخت میگیری!
          بله حق با شماست.

منم گفتم که چیز مهمی نبود. فوقش میمونه یه ماه بعد که دوباره سفارش بدم.

و این جا مطرح کردم چون دیگه از خیرش گذشته بودم. من اگه با پشتیبانی تماس میگرفتم چی میشد؟ باید مرجوع میکرم و اونا عوض میکردن. کلی طول میکشید.

اینجا گفتم تا فقط بدونن. دیگه دنبالش رو نگرفتم.
          [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
          درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

سلام.

لطفا رله SSR مارک OMRON را هم بیارید. خیلی کاربردی و پر مصرف هست. شکل زیر ماژول هست. من منظورم خود رله هست.

مرسی.

دیدگاه

سلام.
              پشتیبانی فروشگاه چرا جواب ایمیل رو نمیده؟
              27 دی خرید زدم،30 دی رسیده دستم. بین خریدها یه آداپتور هم داشتم.متاسفانه آداپتور خراب هست و شک ندارم که عمدی در کار نبوده،1بهمن ایمیل زدم به فروشگاه و اطلاع دادم که خب حالا تکلیف من چی میشه؟ اما جوابی داده نشده. ممنون میشم رسیدگی کنین و بخش پشتیبانی رو اندکی قویتر کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                سلام.
                پشتیبانی فروشگاه چرا جواب ایمیل رو نمیده؟
                27 دی خرید زدم،30 دی رسیده دستم. بین خریدها یه آداپتور هم داشتم.متاسفانه آداپتور خراب هست و شک ندارم که عمدی در کار نبوده،1بهمن ایمیل زدم به فروشگاه و اطلاع دادم که خب حالا تکلیف من چی میشه؟ اما جوابی داده نشده. ممنون میشم رسیدگی کنین و بخش پشتیبانی رو اندکی قویتر کنین.
                متاسفانه جدیدا خیلی از ایمیل های فارسی میرن تو SPAM باید دلیلش رو بررسی کنیم.
                ما روی آداپتورها کلا گارانتی نداریم و فقط تست میشند و ارسال ولی به هرحال امکان خرابی همیشه وجود داره.
                لطفا تو سفارش بعدیتون اعلام کنید که یک آداپتور خرابی تو فاکتور قبل داشتید که مجدد براتون ارسال بشه یا میتونید مجدد یک ایمیل جدید ارسال کنید تا بررسی بشه

موفق باشید
                I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  ما روی آداپتورها کلا گارانتی نداریم و فقط تست میشند و ارسال ولی به هرحال امکان خرابی همیشه وجود داره.
                  لطفا تو سفارش بعدیتون اعلام کنید که یک آداپتور خرابی تو فاکتور قبل داشتید که مجدد براتون ارسال بشه یا میتونید مجدد یک ایمیل جدید ارسال کنید تا بررسی بشه

موفق باشید
                  وقت بخیر

متاسفانه پشتیبانی جواب درست و مناسبی برای قطعات معیوب و یا اشتباه ارسال شده نمیدهد !!
                  نمیدونم دلیل آن چیست !؟؟ آیا مشتری ها زیاد شدن و نیاز به پوشش و پشتیبانی خوب نیست !
                  آیا عدم اعتماد به مشتری هست !! یعنی مشتری اشتباه میگوید قطعه خراب و معیوب و یا اشتباه ارسال شده !
                  همانطور که مشتری به فروشگاه اعتماد دارد و خرید میکند و صورت فاکتور را بحساب میریزد ! فروشگاه هم بایستی اعتماد به مشتری داشته باشد و مبنا بر صداقت طرفین باشد .
                  متاسفانه برای یه قطعه چند ماه است که بی نتیجه و بلاتکلیف مانده ام ! حتی چندین نوبت ایمیل و حتی تماس با پشتیبانی ! کاش میگفتند آقا قطعه شما خرابه ! و ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم بندازش سطل آشغال دیگه هم زنگ نزن پشتیبانی !!!!!!!

دیدگاه

من وارد بحث ریز نمیشم چون اصلا نمیدونم چی خریدید و چی گفتید و چی بوده داستان
                    ولی امکان مرجوع کردن هرچیزی وجود نداره !
                    نمیگم پشتیبانیمون خیلی خوب هست ولی متناسب با ماه های قبل به مراتب بهتر شده و الان 3 نفر تلفنی پشتیبانی میکنند و بسیار بسیار شرایط بهتر شده. امکان اشتباه هست ولی مطمئنا بسیار کم. اینکه شما قانع نمیشید همیشه دلیل بر بد بودن پشتیبانی نیست.
                    اگر شکایت مورد هست لطفا به من پیغام خصوصی ارسال کنید موضوع رو تا پیگیری کنم.
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

موفق باشید
                      از طرف فروشگاه پاسخ داده شد، وطیفه دونستم همونطور که انتقادم رو اعلام کردم ، تشکر بکنم.
                      سایت و فروشگاه رو یه جورایی متعلق به خودم میدونم که اینقدر راحت انتقاد میکنم :rolleyes:
                      خیلی ممنون

دیدگاه

سلام به همه
                        لطفا مقاومت، خازن، سلف و فریت بید سایز 0603 و 0402 رو به فروشگاه اضافه کنین
                        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                        شهید دکتر مصطفی چمران
                        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                        ; C is not for children

دیدگاه

آقا تروخدا به پیر به پیغمبر دیگه پدرم در اومد :angry: :angry: :angry:
                          تروخدا قطعات smd از رولش یک عکس بگیرید من از کجا باید پکیج قطعه ها رو بدونم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                            آقا تروخدا به پیر به پیغمبر دیگه پدرم در اومد :angry: :angry: :angry:
                            تروخدا قطعات smd از رولش یک عکس بگیرید من از کجا باید پکیج قطعه ها رو بدونم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                            مثلا تو کدوم مورد شک دارید ؟ سر چه مواردی دچار مشکل میشید ؟
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

مثلا تو کدوم مورد شک دارید ؟ سر چه مواردی دچار مشکل میشید ؟
                              یکی یکی که نمیشه !!!

یه پیشنهاد از من داشته باشید
                              "قطعات smd که هست مطمئنا شرکت شما اونها رو به صورت رول میخره :job:
                              یه عکس از قسمت مشخصات رول قطعات بندازید تا آخر عمر ممنون میشم. "
                              که بتونیم به راحتی مشخصات کامل قطعات رو از طرق برگه مشخصات روی رول قطعه داشته باشیم; هم درد سر شما برای معرفی قطعات کم میشه و هم ما هم به مشکل پکیج وغیره... نمیوخوریم . :biggrin:
                              فقط یک عکس از قسمت مشخصات رول قطعات
                              یه مثال میرنم :

"عکس از فروشگاه آمازون"
                              فقط با خوندن نوشته ها کلی اطلاعات بدست میاد چه برسه با اسکن کرد بارکدها :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
                              من منتظر تغیرات پیشنهاد شده هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                                یکی یکی که نمیشه !!!

یه پیشنهاد از من داشته باشید
                                "قطعات smd که هست مطمئنا شرکت شما اونها رو به صورت رول میخره :job:
                                یه عکس از قسمت مشخصات رول قطعات بندازید تا آخر عمر ممنون میشم. "
                                که بتونیم به راحتی مشخصات کامل قطعات رو از طرق برگه مشخصات روی رول قطعه داشته باشیم; هم درد سر شما برای معرفی قطعات کم میشه و هم ما هم به مشکل پکیج وغیره... نمیوخوریم . :biggrin:
                                فقط یک عکس از قسمت مشخصات رول قطعات
                                یه مثال میرنم :

"عکس از فروشگاه آمازون"
                                فقط با خوندن نوشته ها کلی اطلاعات بدست میاد چه برسه با اسکن کرد بارکدها :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
                                من منتظر تغیرات پیشنهاد شده هستم
                                آخه خوشتیپ بارکد ها هم همون نوشته ها هستند. چه اطلاعات بیشتری می دن؟
                                در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                                2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                                3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X