اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

نه دقت کردم
    حتی بر عکس هم گذاشتم ولی نشد
    من led های سوکت رو وصل نکردم خودم رو برد led گذاشتم . هیچ کدوم ثابت روشن نمیشن نمی دونم چرا؟
    فقط زرد چشمک میزنه و دو تای دیگه خاموشن
    اگه پروگرام کردن مشکل داشته باشه اصلا باید روشن بشه یا نه
    Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
      نه دقت کردم
      حتی بر عکس هم گذاشتم ولی نشد
      من led های سوکت رو وصل نکردم خودم رو برد led گذاشتم . هیچ کدوم ثابت روشن نمیشن نمی دونم چرا؟
      فقط زرد چشمک میزنه و دو تای دیگه خاموشن
      اگه پروگرام کردن مشکل داشته باشه اصلا باید روشن بشه یا نه
      برای اطمینان از صحت عملکرد بخشهای مربوط به ENC28j60 میکروکنترلر را از مدار جدا کنید.
      وقتی کابل شبکه را متصل میآ‌کنید ، باید LED متصل به پایهٔ ۲۷ ENC بصورت ثابت روشن بماند.
      اگر به این مرحله رسیدید ، بعد سراغ پروگرام کردن آیآ‌سی بروید.

اتصالات و ولتاژهای ENC28j60 و سوکت را چک کنید ، پایهآ‌های سوکت خیلی به هم نزدیکآ‌اند ممکنه اتصالی کرده باشند.
      مقاومتهای ۵۶ اهم و خازنهای 10nF برای سوکت الزامیآ‌اند.
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

آقا خسته نباشید
        من قبلا هم تو این بحث شرکت می کردم چون یه قسمت از پروژم بود اما اینقدر اطلاعات tuxgraphic به نظر حرفه ای میومد که اصلا نمی خوندمشون ....................
        حالا که یکم اطلاعاتم در زمینه شبکه بیشتر شد تصمیم گرفتم برد آقای رستمی رو بسازم (البته بازم بدون خوندن اصل مطلب !!!!)
        اول رو برد بورد بستم ولی سوکتی که خریدم فرق داشت . اول پرسیدم و آقای رستمی لطف کردن جواب دادن ولی بعذ خودم بررسی کردم و پایه ها رو تشخیص دادم و بالاخره رفتم یراغ همون سایت tux خودمون !!!!
        عجب خوب و کامل توضیح داده ............... حالا منظورم از این که اینو گفتم این بود که دوستان اگه می خوندن خیلی از سوالاتی که اینجا مطرح می کنن رو نمی پرسیدن . مرحله به مرحله کار تو اون سایت هست (منم تازه خوندم )
        اما حالا سوال خودم
        آقای رستمی ، من رو برد بورد که جواب نگرفتم اما امروز برد شما رو دادم زدن . سوکت رو هم آقای مهندس حسینا به من دادن . اما هنوزم همون مشکل رو دارم چراغ سبز سوکت اصلا روشن نمیشه ولی زرد چشمک میزنه
        (میکرو رو هنوز پروگرام نکردم ) اما وقتی به کامپیوتر وصل می کنم چراغ سبز روی کامپیوتر روشن میشه پس احتمالا ارتباطشون برقراره دیگه نه؟
        راستی من سیمپیچی که خریدم خیلی بزرگه اصلا رو برد شما جا نمیشه
        مقاومت های 270 هم به جاش 330 گذاشتم خازن های متصل به کریستالم یه ذره تغییر دادم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بردی برای ENC28j60

آقا خسته نباشید
          من قبلا هم تو این بحث شرکت می کردم چون یه قسمت از پروژم بود اما اینقدر اطلاعات tuxgraphic به نظر حرفه ای میومد که اصلا نمی خوندمشون ....................
          حالا که یکم اطلاعاتم در زمینه شبکه بیشتر شد تصمیم گرفتم برد آقای رستمی رو بسازم (البته بازم بدون خوندن اصل مطلب !!!!)
          اول رو برد بورد بستم ولی سوکتی که خریدم فرق داشت . اول پرسیدم و آقای رستمی لطف کردن جواب دادن ولی بعذ خودم بررسی کردم و پایه ها رو تشخیص دادم و بالاخره رفتم یراغ همون سایت tux خودمون !!!!
          عجب خوب و کامل توضیح داده ............... حالا منظورم از این که اینو گفتم این بود که دوستان اگه می خوندن خیلی از سوالاتی که اینجا مطرح می کنن رو نمی پرسیدن . مرحله به مرحله کار تو اون سایت هست (منم تازه خوندم )
          بله ، اصولا RTFM قبل از پرسیدن هر گونه سوالی و پست دادن ، کار بسیار بشردوستانهآ‌ای است!
          خوشحالم که شما به این نتیجه رسیدهآ‌اید

اما حالا سوال خودم
          آقای رستمی ، من رو برد بورد که جواب نگرفتم اما امروز برد شما رو دادم زدن . سوکت رو هم آقای مهندس حسینا به من دادن . اما هنوزم همون مشکل رو دارم چراغ سبز سوکت اصلا روشن نمیشه ولی زرد چشمک میزنه
          (میکرو رو هنوز پروگرام نکردم ) اما وقتی به کامپیوتر وصل می کنم چراغ سبز روی کامپیوتر روشن میشه پس احتمالا ارتباطشون برقراره دیگه نه؟
          راستی من سیمپیچی که خریدم خیلی بزرگه اصلا رو برد شما جا نمیشه
          مقاومت های 270 هم به جاش 330 گذاشتم خازن های متصل به کریستالم یه ذره تغییر دادم
          ۱. از همان سوکت RJ000002 استفاده کردهآ‌اید ؟
          ۲. برد بنده را بدون هیچ تغییری استفاده کردهآ‌اید ؟ و منظورتان از LEDها ، همان LEDهای سوکت است ؟
          ۳. مقدار سیمآ‌پیچ چقدر است ؟ بنظر جایز نیست که خیلی زیاد باشد، من با RFC 10uH هم درست جواب گرفتم
          ۴. سعی کنید دقیقا از همان خازنهای 18pF استفاده کنید.

همین چند ساعت پیش یک نمونه از همین برد را مونتاژ کردم ، درست کار نمیآ‌کرد.
          کریستال رو که با یک کریستال دیگر عوض کردم مشکل حل شد !
          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام
            ممنون
            من همون سوکت رو استفاده کردم و برد شما رو بستم
            مقدار فیلتر 100 هست چون 10 پیدا نکردم
            خازن ها رو هم 15 گذاشتم 18 نداشتم اما فکر نمی کنم خیلی فرق کنه چون تو میکرو که 15 استفاده می کردیم
            بله منظورم همون LED های سوکت هست سبز اصلا روشن نمیشه
            منظورتون از RFC چی هست؟
            من تو کامپایل کردن هم شک دارم فایل هگز رو پلود کردین که بشه واسه mega8 یا mega8l استفاده کرد؟ چون این فایل هگز من که با نرم افزار پروگرامر eca میریزم توش کار نمیکنه فیوز بیت ها رو هم همونطور که تو پست ها بود تنظیم کردم . آیپی کامپیوتر رو هم تو همون کلاس گذاشتم کابل من هم crossover هست . بازم نمی دونم مشکل چیه؟

دیدگاه

سلام آقای رستمی

راستش من این تاپیک رو از همون اولی که زدید دنبال میکردم ، ولی به دلایلی نشد بیام و شروع کنم...
              الان میخوام شروع کنم!
              اطلاعاتی رو که دادید رو خوندم .... فقط فعلا مشکلم اینجاست که بردتون رو نمیتونم بزنم!
              مشکل اینجاست که کسی که برام برد میزنه میگه فایل پروتلش رو بیار :cry2: من خودم نرم افزار اگل رو ندارم! بی زحمت اگه ورژن نرم افزار شما قابلیت تبدیل به Protel رو داره نسخه پروتل برد رو هم بزارید....

ممنون :nerd:

دیدگاه

چرا فایل pdf رو نمیبرید؟

دیدگاه

سلام
                  ممنون
                  من همون سوکت رو استفاده کردم و برد شما رو بستم
                  مقدار فیلتر 100 هست چون 10 پیدا نکردم
                  خازن ها رو هم 15 گذاشتم 18 نداشتم اما فکر نمی کنم خیلی فرق کنه چون تو میکرو که 15 استفاده می کردیم
                  بله منظورم همون LED های سوکت هست سبز اصلا روشن نمیشه
                  منظورتون از RFC چی هست؟
                  من تو کامپایل کردن هم شک دارم فایل هگز رو پلود کردین که بشه واسه mega8 یا mega8l استفاده کرد؟ چون این فایل هگز من که با نرم افزار پروگرامر eca میریزم توش کار نمیکنه فیوز بیت ها رو هم همونطور که تو پست ها بود تنظیم کردم . آیپی کامپیوتر رو هم تو همون کلاس گذاشتم کابل من هم crossover هست . بازم نمی دونم مشکل چیه؟
                  راستش منم دیگه نمیآ‌دونم مشکل کجاست!
                  مطمئنید ENCتون سالمه ؟

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
                  راستش من این تاپیک رو از همون اولی که زدید دنبال میکردم ، ولی به دلایلی نشد بیام و شروع کنم...
                  الان میخوام شروع کنم!
                  اطلاعاتی رو که دادید رو خوندم .... فقط فعلا مشکلم اینجاست که بردتون رو نمیتونم بزنم!
                  مشکل اینجاست که کسی که برام برد میزنه میگه فایل پروتلش رو بیار :cry2: من خودم نرم افزار اگل رو ندارم! بی زحمت اگه ورژن نرم افزار شما قابلیت تبدیل به Protel رو داره نسخه پروتل برد رو هم بزارید....
                  ببینید اگر فایل gerber قبول میآ‌کنه براتون ضمیمه کردم.
                  فایلهای gerber در پروتل هم باز میآ‌شن.
                  فایل های پیوست شده
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام آقا حمید
                    من یکم در باره pinout مگجک گیج شدم :
                    تو لینک اصلی http://www.tuxgraphics.org/electronics/200606/article06061.shtml
                    مگجک اینطوری وصل شده:

وتوی لینکی که شما گذاشتید :

و توی pcb شما (باتوجه به pinout که گذاشتید) :
                    enc Magjack
                    17 1
                    16 3
                    13 4
                    12 6
                    البته من از لینکی که گذاشته بودید pin out رو بدست نیاوردم ولی pcb شما با شماتیک شکل بالا هم مپ نیست(مثلا ۱ مگجک به ۱۳ enc وصله ولی تو پی سی بی ۱ به ۱۷ وصل شده)
                    لطفا یه توضیح مختصر بدید چطور از این http://www.modtronix.com/products/in28j60/in28j60_r1.pdf لینک pinout رو بدست اوردید ؟ وچرا pcb شما با شماتیک هم خونی نداره؟

می خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب
                    چون نیک بنگری همه تزویر میکنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza_64
                      سلام آقا حمید
                      من یکم در باره pinout مگجک گیج شدم :
                      تو لینک اصلی http://www.tuxgraphics.org/electronics/200606/article06061.shtml
                      مگجک اینطوری وصل شده:

وتوی لینکی که شما گذاشتید :

و توی pcb شما (باتوجه به pinout که گذاشتید) :
                      enc Magjack
                      17 1
                      16 3
                      13 4
                      12 6
                      البته من از لینکی که گذاشته بودید pin out رو بدست نیاوردم ولی pcb شما با شماتیک شکل بالا هم مپ نیست(مثلا ۱ مگجک به ۱۳ enc وصله ولی تو پی سی بی ۱ به ۱۷ وصل شده)
                      لطفا یه توضیح مختصر بدید چطور از این http://www.modtronix.com/products/in28j60/in28j60_r1.pdf لینک pinout رو بدست اوردید ؟ وچرا pcb شما با شماتیک هم خونی نداره؟
                      Magjackی که در سایت Tuxgraphic استفاده شده با اونی که بنده استفاده کردم فرق دارد.
                      در فایل in28j60_r1.pdf شماره پایهآ‌های سوکتی که استفاده کردم بدرستی ذکر شده است ( RJ000002 )

شماتیکی هم که در این فایل PDF کشیده شده است با ENC28J60 SMD تطابق دارد. بنده برای نوع DIP آن PCB را طراحی کردهآ‌ام.
                      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

فقط همین هست. که از این چیزی مشخص نیست !

دیدگاه

فقط همین هست. که از این چیزی مشخص نیست !

چه چیزی باید مشخص باشد ؟
                          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سوال من اینکه چطور از عکس بالا به این رسیدید ؟

دیدگاه

سوال من اینکه چطور از عکس بالا به این رسیدید ؟

خب در آن شماتیک که شمارهٔ پایهآ‌ها نوشته شده است.
                              شماره پایهآ‌های این سوکتها هم مانند آیآ‌سی ها استاندارد و همانطوری هست که من در Footprinta نامگذاری کردم. (با دانلود چند دیتاشیت از سوکتهای مختلف به این نتیجه رسیدم! )
                              فقط ممکن است پایهآ‌های LED با هم فرق داشته باشند که آنها هم با دادن یک ولتاژ ترتیب پایهآ‌های خود را لو میآ‌دهند!

پس با تطبیق این دو دیگر مشکلی باقی نمیآ‌ماند.
                              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

منون بابت عکسی که گزاشتید .راهنمای خیلی خوبیه.
                                من یه چندساعتی گوگل کردم چند تا فروم رو هم سرچ کردم ولی یه همچین چیزی رو پیدا نکردم .
                                شدیداْ احساس loser بودن میکنم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X