اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در مورد دوربین مداربسته CCTV

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    محمد جان این مدل داهوا که معرفی کردید 1080P هست.... نوع 1080N زیاد
    فکر نکنم تصویر جالبی باشد.... یک نگاه بیندازید....
    فکر کنم N همان تصویر 4:3 باشد (تصویر مربعی تلویزیونهای قدیمی) و P همان 16:9 یا تصویر عریض میباشد....

https://www.digikala.com/product/dkp...%D9%84-xvr1a04
    نه سینا جان 1080pنیست 1080nهست

قسمت رکوردینگ را ببینید .دیجی اینجا هم اشتباه نوشته

در مورد رزولوشن nاین بهترین لینکی هست که دارم

کلا رزولوشن nمتفاوت از رزولوشنهای معمولی هست 1080nحدود 1مگاپیکسل هست 960*1080رزولوشنش این میشه (حدود همون 4:3میشه اما کمی تفاوت داره )پس فکر کنم دوربین دو مگا با این dvrبخرید پول اضافه برای دوربین هزینه کردید اما چون داهوا من ندیدم که دوربین یک مگا با برد دید در شب 80متر داشته باشه پس مجبور هستید دوربین 2مگا بخرید یا اینکه یک مگا برد 30متر بخرید .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بله دیجیکالا کلا فیک هم زیاد داره..... میگن آن روسی که 80 درصد سلام دیجی
    کالا را خریده از طرف صاحب آمازون این کار را کرده و صاحب اصلی امازونه (از برکات
    برجام...) خیر فقط DVR و دوربین تک 3000 ... هارد و اینترنت جدا ... نصب هم
    خودم انجام میدم دوربین اول به سوی حیاط جلو ... محلی آسانی برای نصب هست....
    عرض کردم دو دوربین محل کار را خودم جابجا کردم و کلی چیز یاد گرفتم.....یک دوربین
    هم برای محل کار اضافه کردم تا 8 کانالش پر بشه... البته آنالوگ بود ..... فکر هم نکنم
    آنالوگ HD فرق آنچنانی داشته باشه...... از رو کاتالوگ جلو میرم....
    خوب پس مساله حل شد دوربین 5مگا همون مدل 800هزار تومنی +dvrخوب حتی فکر کنم 4kمی تونید بخرید
    هزینه نصب فقط منظورم نصاب نبود فلکسی و سیم و سیم برق و کانکتور و منبع تغذیه هم شامل میشه
    دیگه کاری به مدل 677تومنی دیجی نداریم
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

این هم ببینید .... حتما تقلبی هست

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
      نه سینا جان 1080pنیست 1080nهست

قسمت رکوردینگ را ببینید .دیجی اینجا هم اشتباه نوشته
      بله دقیقا.... دیجی کالا هم اشتباهاتش زیاد شده.....
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

این هم ببینید .... حتما تقلبی هست

بله دقیقا.... دیجی کالا هم اشتباهاتش زیاد شده.....
        این را که کلا تصویرش را اشتباه گذاشته پنل جلوش اصلا یک شکل دیگه است
        اما ممکنه اصل باشه چرا؟؟؟چون این dvrآنالوگ هست و دیگه اینها منسوخ شده رزولوشن ضبطش 176*144هست
        ولتر

دیدگاه

کلا رزولوشن nمتفاوت از رزولوشنهای معمولی هست 1080nحدود 1مگاپیکسل هست 960*1080رزولوشنش این میشه (حدود همون 4:3میشه اما کمی تفاوت داره )پس
          فکر کنم دوربین دو مگا با این dvrبخرید پول اضافه برای دوربین هزینه کردید اما چون داهوا من ندیدم که دوربین یک مگا با برد دید در شب 80متر داشته باشه پس
          مجبور هستید دوربین 2مگا بخرید یا اینکه یک مگا برد 30متر بخرید .
          پس سری N تصویری غیر استاندارد هست.... تقریبا عریض میباشد......میشود گفت بین عریض و مربعی....
          نه دو مگا پیکسل را کنار بگذاریم... بعد برای داخل در تابستان 2 مگا پیکسل میگیرم....

خوب پس مساله حل شد دوربین 5مگا همون مدل 800هزار تومنی +dvrخوب حتی فکر کنم 4kمی تونید بخرید
          هزینه نصب فقط منظورم نصاب نبود فلکسی و سیم و سیم برق و کانکتور و منبع تغذیه هم شامل میشه
          دیگه کاری به مدل 677تومنی دیجی نداریم
          بله محمد خان..... همان دوربین 80 متری دید در شب 5 مگا پیکسل و داهوا DVR مدل 2000 .....فکر کنم کفایت کند
          جایی خوب برای نصب پیدا کردم که بیشتر سیم کشی در داخل خواهد بود وفقط حدود 2 متر خارج خواهد شد و آنجا فلکسی به
          کار میبرم... سیمکشی هم برای 3 دوربین حدود 10 متر نمیشود... بهتون در PM عکس را دباره میفرسم و متوجه تان میکنم

پ.ن: دوربین این شد....
          این دوربین در دسته دوربین های حرفه ای قرار دارد و برای مکان هایی که کیفیت بالایی از تصویر برداری میخواهند گزینه مناسبی است. قابلیت دیگر که  این دوربین ،برد 80 متری دید در شب مادون قرمز آن است که این دوربین داهوا را به گزینه ای مناسب و منطقی برای اماکن وسیع و بزرگ , سوله ها , فروشگاه های بزرگ , کارخانه ها , استادیوم های ورزشی , سالن های تولید , ایستگاه های مترو و قطار , ترمینال ها , فرودگاه ها و ... تبدیل کرده . در ادامه با ما همراه باشید تا با قابلیت های بیشتر این دوربین اشنا شوید...
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

این dvrبا کیفیت 4kالبته 4kرا در حد عکس ضبط می کنه فقط 7 فریم در ثانیه اما مهم نیست شما اصلا دوربین 4kبهش وصل نمی کنید .دوربین 5مگا را با فریم 12فریم ضبط می کنه که فریم کمی هست اما خوبه(مثل اسلوموشن ضبط می کنه)کلا این dvrبهترین مدل 4کانال هست که من در سایتها دیدم

دستگاه داهوا XVR 5104 Hs 4KL X xvr- dahua دستگاه 8 کانال دستگاه داهوا XVR 5104 H 4KL X خروجی HDMI انتقال تصویر p2p - گارانتی دو ساله

احتمالا با گارانتی همون حدود 1900هست که بهتون قیمت دادند.
            بله همین دوربین هست
            این هم دوربین 80 متر و 5 مگا
            این دوربین در دسته دوربین های حرفه ای قرار دارد و برای مکان هایی که کیفیت بالایی از تصویر برداری میخواهند گزینه مناسبی است. قابلیت دیگر که  این دوربین ،برد 80 متری دید در شب مادون قرمز آن است که این دوربین داهوا را به گزینه ای مناسب و منطقی برای اماکن وسیع و بزرگ , سوله ها , فروشگاه های بزرگ , کارخانه ها , استادیوم های ورزشی , سالن های تولید , ایستگاه های مترو و قطار , ترمینال ها , فرودگاه ها و ... تبدیل کرده . در ادامه با ما همراه باشید تا با قابلیت های بیشتر این دوربین اشنا شوید...
            ولتر

دیدگاه

این را که کلا تصویرش را اشتباه گذاشته پنل جلوش اصلا یک شکل دیگه است
              اما ممکنه اصل باشه چرا؟؟؟چون این dvrآنالوگ هست و دیگه اینها منسوخ شده رزولوشن ضبطش 176*144هست
              بله... دقت نکردم.....

دیدگاه

سلام و عرض ادب....
                دوستان با هم سه پکیج مجازی داهوا جمع کنیم....
                یکی ارزان و یکی متوسط و دیگری گران.....

پکیج ارزان....:

دی وی آر 4 کانال مدل XVR1A04 .....
                -دارای 4 کانال آنالوگ....
                -کیفیت ریکورد و پخش فول HD از نوع 1080N
                -فشرده سازی برای ریکورد از نوع H.264+
                -ماکزیمم دوربین قابل ساپرت 2MP میباشد....
                -قیمت 7,000,000R

دوربین با دید در شب بالای 80 متر بولت مدل HFW1220PP .....
                رزولوشن 2MP میباشد
                دید در شب 80 متر
                لنز 3.6mm......
                قیمت 4,500,000R

دوربین دید در شب 30 متر بولت مدل HFW1200P .......
                رزولوشن 2MP
                دید در شب 30 متر ......
                لنز 3.6........
                قیمت 3,500,000R

دیدگاه

پکیج متوسط ..... :
                  دی وی آر 4 کانال مدل DHI-XVR5104H-4KL-X:
                  - رزولوشن 1080P
                  - فشرده سازی تصویر H.265+ برای ریکورد وپخش...
                  - دارای 4 کانال آنالوگ....
                  - ماکزیمم دوربین قابل ساپرت 6MP

- قیمت 13,000.000R
                  دوربین با دید در شب 80 متر مدل HFW1500DP .....

- رزولوشن 5 مگا پیکسل ....
                  - دید در شب 80 متری....
                  - لنز 3.6mm

- قیمت 8,000,000R
                  دوربین با دید در شب 30 متر مدل HFW1400SP.....

- رزولوشن 4MP
                  - دید در شب 30 متر....
                  - لنز
                  3.6mm
                  - قیمت 5,000,000R

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۰۸:۳۸ ۱۳۹۸/۱۱/۲۰.

دیدگاه

پکیج متوسط ..... :
                    دی وی آر 4 کانال مدل XVR5104HS:
                    - رزولوشن 1080P
                    - فشرده سازی تصویر H.264+ برای ریکورد وپخش...
                    - دارای 4 کانال آنالوگ....
                    - ماکزیمم دوربین قابل ساپرت 5MP

دوربین با دید در شب 80 متر مدل HFW1500DP .....
                    - رزولوشن 5 مگا پیکسل ....
                    - دید در شب 80 متری....
                    - لنز 3.6mm

دوربین با دید در شب 30 متر مدل HFW1400SP.....
                    - رزولوشن 4MP
                    - دید در شب 30 متر....
                    - لنز 3.6mm
                    من دوباره اظهار فضل کنم
                    البته سینا جان تا اونجا که من متوجه شدم (شاید هم غلط متوجه شده باشم) وقتی دستگاهی نهایت 1080pنمایش میده و ضبط می کنه یعنی اینکه 1080*1920که میشه2073600پیکسل که میشه 2مگا پیکسل را ضبط می کنه و نمایش میده .اون عدد 5مگا هم به باند پورت شبکه dvrمربوطه که هرچی بیشتر باشه می تونه از دوربین ip با پیکسل بیشتر ساپورت کنه و صرفا دوربین 5 مگا بهش قابل اتصال است نه اینکه بتونه 5مگا پیکسل ضبط کنه .کلا dvrهای فول اچ دی نهایت همون 2مگاپیکسل را نمایش می دهند و ضبط می کنند برای رزولوشنهای بالاتر باید رفت سراغ دستگاه های 4k
                    پس برای این dvrهمان دوربین 2مگا کافی است.
                    ولتر

دیدگاه

من دوباره اظهار فضل کنم
                      البته سینا جان تا اونجا که من متوجه شدم (شاید هم غلط متوجه شده باشم) وقتی دستگاهی نهایت 1080pنمایش میده و ضبط می کنه یعنی اینکه 1080*1920که میشه2073600پیکسل که میشه 2مگا پیکسل را ضبط می کنه و نمایش میده .اون عدد 5مگا هم به باند پورت شبکه dvrمربوطه که هرچی بیشتر باشه می تونه از دوربین ip با پیکسل بیشتر ساپورت کنه و صرفا دوربین 5 مگا بهش قابل اتصال است نه اینکه بتونه 5مگا پیکسل ضبط کنه .کلا dvrهای فول اچ دی نهایت همون 2مگاپیکسل را نمایش می دهند و ضبط می کنند برای رزولوشنهای بالاتر باید رفت سراغ دستگاه های 4k
                      پس برای این dvrهمان دوربین 2مگا کافی است.
                      سلام محمد خان...شما استادید.....همیشه از اطلاعات شما ما دوستان استفاده میکنیم...
                      پس به این صورت که میفرمایید با ای DVR نمیتوان دوربین 4 و5 مگا پیکسل را ساپرت کرد...؟؟؟
                      این مدل فکر کنم باشد.... DHI-XVR5104H-4KL-X

دیدگاه

سلام محمد خان...شما استادید.....همیشه از اطلاعات شما ما دوستان استفاده میکنیم...
                        پس به این صورت که میفرمایید با ای DVR نمیتوان دوربین 4 و5 مگا پیکسل را ساپرت کرد...؟؟؟
                        این مدل فکر کنم باشد.... DHI-XVR5104H-4KL-X
                        سلام
                        شما لطف دارید
                        استاد؟؟؟؟!!!!مگه کسی با سرچ استاد میشه؟؟!
                        اطمینان ندارم چون تا حالا دوربین 5مگا به dvrوصل نکردم اما حدس می زنم شما به ارزون ترین dvrهم دوربین 5مگا وصل کنید(به شرطی که hdcviرا ساپورت کنه) مشکلی نداره و تصویر بهتون میده اما پولتون هدر رفته چون قراره در خروجی تصویر مثلا 2مگاپیکسل بگیرید.
                        متاسفانه دوستان در تاپیک مشارکت ندارند اگر نه این سوال شما که اینقدر من با شک و تردید پاسخ می دهم را یک نصاب یا متخصص این دوربین ها به راحتی می تونه با قطعیت کامل جواب بده
                        بله دقیقا همین dvrهست که در ایران موجوده و 4kهست .البته همین dvrهم مثلا رزولوشن 4kرا فقط تا 7 فریم ضبط می کنه یعنی در واقع شما در خروجی ضبط شده فیلم ندارید یه چیزی تو مایه های عکس پشت سر هم دارید
                        ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب به محمد خان.... خوب هر استادی هم از جایی یاد گرفته ...
                          مادرزاد که استاد دنیا نیامده.... هدف از استفاه کلمه استاد در اینجا ...
                          یادگیری و آموزش شما استاد وارانه است (البته اگر جمله درستی تایپ
                          کردم) هر چیزی را موشکافانه بررسی کرده و آموزش میدهید...
                          محمد عزیز مدل
                          XVR1A04 چی؟ این مدل در حالت 2 مگا پیکسل
                          چند فریم بر ثانیه عکس ریکورد و پخش میکند؟؟؟
                          کلا DVR برای ....... دوربینهایی با رزولوشنهای پایین چه
                          مدلهایی خوب است که بهترین کیفیت ریکورد و پخش و
                          فرم برثانیه را داشته باشد..... بهترین برای این رزولوشن ها.....
                          یک : دوربین 1.3 مگا پیکس .......
                          دو: دوربین 2 مگا پیکسل.........
                          سه: دوربین 4 مگا پیکسل........
                          چهار: دوربین 5 تا 8 مگا پیکسل...

دیدگاه

سلام و عرض ادب به محمد خان.... خوب هر استادی هم از جایی یاد گرفته ...
                            مادرزاد که استاد دنیا نیامده.... هدف از استفاه کلمه استاد در اینجا ...
                            یادگیری و آموزش شما استاد وارانه است (البته اگر جمله درستی تایپ
                            کردم) هر چیزی را موشکافانه بررسی کرده و آموزش میدهید...
                            محمد عزیز مدل
                            XVR1A04 چی؟ این مدل در حالت 2 مگا پیکسل
                            چند فریم بر ثانیه عکس ریکورد و پخش میکند؟؟؟
                            کلا DVR برای ....... دوربینهایی با رزولوشنهای پایین چه
                            مدلهایی خوب است که بهترین کیفیت ریکورد و پخش و
                            فرم برثانیه را داشته باشد..... بهترین برای این رزولوشن ها.....
                            یک : دوربین 1.3 مگا پیکس .......
                            دو: دوربین 2 مگا پیکسل.........
                            سه: دوربین 4 مگا پیکسل........
                            چهار: دوربین 5 تا 8 مگا پیکسل...
                            ممنون

سینا جان این مدل dvrدر رزولوشن 1080nبا فریم خوب 25فریم در ثانیه ضبط می کنه .25فریم یعنی یک فیلم روان و خوب مثل فیلم سینمایی (البته فیلمهای با کیفیت 30فریم هستند چون ممکنه روی 25فریم کمی فیلم سایه های جزی داشته باشه)
                            به نظر من همون 7فریم برای یک سیستم امنیتی هم خوبه چرا؟؟؟چون ما قرار نیست در dvrفیلم سینمایی ببنیم مهم اینه که مثلا بشه روی صورت فرد مورد نظر زوم کرد یا پلاک ماشین را واضح دید و......حالا حتی عکس هم باشه مهم نیست مهم اینه تصویر واضح باشه.

این جور تقسیم بندی کردن اولا کار سختی هست چون مثلا باید 10مدل dvrچهار کانال بازار را بررسی کرد و دید جز کدام دسته میشه .دوما مدلهای جدید میاد و مطالب ما از ارزش می افته
                            راه ماهی گیری اینه که همیشه در مشخصات dvrقسمت recording را نگاه کنیم تمام مشخصات را نوشته از رزولوشن تا فریم و........
                            این تصویر مثلا مال xvr1a04این دستگاه هست که شما هم نام بردید
                            ولتر

دیدگاه

ممنون

سینا جان این مدل dvrدر رزولوشن 1080nبا فریم خوب 25فریم در ثانیه ضبط می کنه .25فریم یعنی یک فیلم روان و خوب مثل فیلم سینمایی (البته فیلمهای با کیفیت 30فریم هستند چون ممکنه روی 25فریم کمی فیلم سایه های جزی داشته باشه)
                              به نظر من همون 7فریم برای یک سیستم امنیتی هم خوبه چرا؟؟؟چون ما قرار نیست در dvrفیلم سینمایی ببنیم مهم اینه که مثلا بشه روی صورت فرد مورد نظر زوم کرد یا پلاک ماشین را واضح دید و......حالا حتی عکس هم باشه مهم نیست مهم اینه تصویر واضح باشه.

این جور تقسیم بندی کردن اولا کار سختی هست چون مثلا باید 10مدل dvrچهار کانال بازار را بررسی کرد و دید جز کدام دسته میشه .دوما مدلهای جدید میاد و مطالب ما از ارزش می افته
                              راه ماهی گیری اینه که همیشه در مشخصات dvrقسمت recording را نگاه کنیم تمام مشخصات را نوشته از رزولوشن تا فریم و........
                              این تصویر مثلا مال xvr1a04این دستگاه هست که شما هم نام بردید
                              سلام و عرض ادب....... پس به این صورت که مشخص است از یک فریم تا 25 فریم بر ثانیه قابلیت ریکورد دارد....
                              پ.ن: چرا تعداد فریم مهم نیست از فیلم سینمایی هم مهمتر است.... مثل اگر جنیفر لوپر از جلوی دوربین رد بشه اون زمان
                              فریم کم بیارین چی کار کنیم.....
                              .

دیدگاه

دوربین مدار بسته WiFi از نوع 360 درجه یا پاناروما یا چشم ماهی ضد آب برای فاضی خارجی ....

https://www.pouyabin.com/product/%d8...3%db%8c%d9%85/

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X